>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Podoba mi sie typ &quot;remis&quot; w meczu PSG z Zielonymi . Niby gospodarze ,wlasny teren itp ale Saint Etienne naprawde zaczelo grac na dobrym poziomie [w odroznieniu od pierwszej polowy sezonu ] i mysle,ze stac ich na remis w tym meczu . Drugi remis jaki wpadl mi w oko jest Auxere z Lile. Irek Jelen wraca i zespol zaczyna inaczej grac, na zwyciestwo z mocnym Lile ich nie stac ale remis dla mnie jak najbardziej :spokodfhgfh: Trzecim moim typem jest Valenciennes 1x coraz blizej do konca sezonu a oni nadal w strefie spadkowej powoli trzerba zaczac wygrywac !Ale o tym napisze ,troszke pozniej ????
Pozdrawiam , i czekam na wasze przemyslenia .

tbm 642

tbm

Forum VIP
Bordeaux - Grenoble
Żyrondyści w dwóch ostatnich kolejkach tracili punkty i teraz na taką stratę nie mogą sobie pozwolić. Linię obronną Grenoble co prawda jest trudno przełamać, ale Bordeaux na własnym stadionie już nie takie rzeczy potrafiło uczynić.
Mój typ: Bordeaux - 1,35 w Expekt ⛔

Le Mans - Nice
Nicea wyraźnie osłabła, na dodatek dwóch podstawowych zawodników będzie pauzowało za czerwone kartki z meczu przeciwko Lyonowi. Le Mans dawno nie wygrało, mimo że ich gra w ostanich meczach wyglądała co raz lepiej. Może tym razem czas na zwycięstwo ? Warto jednak podeprzeć je ewentualnym remisem.
Mój typ: 1x - 1,32 w Expekt ⛔

Valenciennes - Nantes
Kanarki zebrały przed tygodniem srogą lekcję gry od PSG, a jak będzie tym razem? Valenciennes punktuje głównie na własnym stadionie i podobnie moim zdaniem będzie i teraz. Liczę na dobrą postawę ofensywnego tercetu gospodarzy Audel-Pujol-Darcheville.
Mój typ: 1x - 1,23 w Expekt ✅

Rennes - Nancy
Po świetnej serii spotkań bez porażki piłkarze z Bretanii opadli nieco z sił, notują gorsze wyniki i zaczynają nieco tracić do czołówki. W tej kolejce ich rywalem jest nieobliczalne Nancy, które potrafi wygrać 3:0 na wyjeździe z Marsylią i przegrać 0:2 u siebie z Auxerre. Jaki padnie wynik w tym meczu ? Ciężko stwierdzić jednak jestem zdania iż zwycięży w tym meczu futbol defensywny i kto nie popełni rażącego błędu ten minimalnie wygra. Mój typ idzie na małą ilość bramek.
Mój typ: under 2,5 - 1,57 w Expekt ✅

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Monaco - Marseille
Marseille
2.40

Spotkanie w ramach
LIGUE 1 pomiedzy Monaco i Marseille. Gospodarze dzisiejszego pojedynku to obecnie jedenasta druzyna tabeli. Dotychczas w 23 kolejkach zdobyla 28 punktow i ma bilans 7W-7D-9L. U siebie maja bilans 5W-2D-5L. Natomiast goscie to czwarta druzyna - zdobyli dotychczas 41 punktow i maja bilans 11W-8D-4L. Na wyjazdach idzie im dobrze maja bilans 4W-6D-1L. Monaco ostatnio radzi sobie slabo. W ostatnich siedmiu spotkaniach w lidze zdobyli 6 punktow - raz wygrali (z Grenoble 1:0) i trzy razy zremisowali - z Sochaux, Caen i Lorient. Przegrywali natomiast z Bordeaux, Nantes i Valenciennes FC. Marsylia natomiast w siedmiu meczach ostatnich zdobyla 13 punktow - cztery wygrane w tym z Bordeaux ostatnio, ale takze z Auxerre,Le Havre i Nice. Remis z Lyonem na ich boisku tez jest dobrym wynikiem. Ale i OM zanotowalo dwie porazki, z Sochaux i Nancy. W pierwszym spotkaniu padl wynik 0:0 ale mysle ze dzis takiego wyniku nie bedzie.
W zespole gospodarzy urazy wyeliminowały wielu graczy.Najwazniejsi z nich to Modesto, Meriem i Alonso. W OM zabraknie dwóch kluczowych graczy, Cany i Kone, niepewny jest tez wystep Samassy.Za to do skladu Marsylii wraca Niang, ktory mam nadzieje pomoze odniesc kolejne zwyciestwo swojemu zespolowi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom