>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Ligue 1 [ 06.02 - 08.02.2015 ]

Status
Zamknięty.
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
St Etienne - Lens
Poniżej 2.5 @ 1.66
Pierwsza myśl jaka mi przyszła spoglądając na tabele to grać na gospodarzy. Ale gdy przyjrzałem się dokładniej obu drużyną to jednak myślę że typ na under 2.5 jest zdecydowanie najlepszym typem na to spotkanie i to po tak wysokim kursie. W drużynie gospodarzy panuje ostatnio prawdziwy szpital, lista nieobecnych zawodników: Kevin Monnet-Paquet, Moustapha Bayal Sall, Renaud Cohade, Florentin Pogba, Francois Clerc, Benjamin Corgnet, Ismael Diomande i Max Gradel. Z kolei w drużynie gości na dzisiejsze spotkanie, nieobecni będą: Alharbiego El Jadeyaoui, Deme N’Diaye i Loicka Landre.
Ostatnie 3 spotkania pomiędzy tymi drużynami to zaledwie 3 bramki.
St Etienne i Lens to jedne z najbardziej underowych drużyn w lidze francuskiej, zarówno dzisiejsi gospodarze jak i goście na 23 spotkania zanotowali 17 spotkań poniżej 2.5.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
St Etienne - Lens
Typ: powyżej 2,5 żółtych kartek ✅✅ (5 żółtych kartek)
Kurs: 1,67
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Na dziś wybrałem jeden typ z ligi francuskiej. Uważam, że w meczu St Etienne z Lens zostaną pokazane przynajmniej trzy żółte kartki. Linia od razu rzuciła mi się w oczy i postanowiłem ją &quot;zabić&quot;. Lens w meczach wyjazdowych gra ostro i kartki są prawie zawsze. Ostatnie trzy pojedynki w delegacji i linia była pokryta. Wiadomo, że dziś będą w defensywie i będą musieli dużo przerywać faulami. Natomiast gospodarze ostatnio ostro z kartkami z PSG, rywal dziś inny, ale jakiś kartonik z ich strony powinien paść. Typuje coś w stylu : 1 kartka St Etienne, 2-3 Lens. Chociaż może być inaczej ważne by linia powyżej 2,5 w meczu siadła ???? W ostatnim ich bezpośrednim pojedynku zostały pokazane 4 żółte kartki.
Ważnym ogniem całej układanki pod mój typ jest też sędzia dzisiejszego meczu:O. Thual. W ostatnich sześciu spotkaniach, które prowadził pokazał aż 3 czerwone kartki i 19 żółtych. Potrafi dać w pojedynku 5-6 żółtych i czerwoną.
Mówiąc krótko: Linia niska, sędzia lubi dawać kartki, powinno zostać zabite

Otrzymane punkty reputacji: +19
xfilipx180 13,5K

xfilipx180

Użytkownik
Spotkanie: Montpellier vs Lille
Typ:
Montpellier
Kurs: 2.43

Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Montpellier, szoste miejsce w tabeli. Jesli nie chca stracic szansy na gre w kwalifikacjach do ligi europejskiej, musza wygrywac takie spotkania. Tym bardziej jesli rywal jest bez formy co pokazuja ostatnie mecze. Lille na wyjazdach slabo sobie radzi, co pokazuje bilans (1-3-7). Ostatnie 5meczy wyjazdowych to 3 przegrane, dwa remisy. Natomiast gospodarze, mozna powiedziec ze sa w formie, ostatnie 5 meczy to 3 wygrane i 2 remisy, w tym remis z PSG na wyjezdzie. Jesli chodzi o bilans meczy u siebie to Montpellier posiada (7-1-3). Tak wiec u siebie sa mocni i mysle ze to wykorzystaja w tym meczu, jesli nie chca oddalic sie od czolowki.
Oba zespoly bez wiekszych zmartwien kadrowych.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Ciekawie wygląda BTS w meczu Stade Rennes - Olympique Marseilla. Wiemy jak gra Ol.M na wyjazdach.. tragicznie. Ostatni mecz wyjazdowy wygrali 4 października 2014. Od tamtego czasu 9 spotkań wyjazdowych i 0 zwycięstw. Albo brak szczęścia, albo brak skuteczności.. Albo jedno i drugie.. Piłkarze Nicei pokonali ostatnio Olympique Marsylia 2:1 (0:0) w pierwszym meczu 22. kolejki Ligue 1. Wiceliderowi tabeli francuskiej ekstraklasy nie pomógł nawet fakt, że od 54. minuty grali z przewagą jednego piłkarza. Czy w meczu z Stade Rennes zostanie przerwana zła passa? Ja myślę, że stać gości na zdobycz bramkową. Rennes w tabeli 10 pozycja. U siebie grają dość przeciętnie, jednak ze zdobywaniem goli nie mają większych problemów. Przy aktualnej dyspozycji OL.M kwestia gola jest na wyciągnięcie ręki. Ci jednak nie zamierzają składać broni. Sytuacja w tabeli nadal jest bardzo dobra dla OL.M. Do Lynu traci 2 punkty a PSG ma taką samą ilość. Główni rywale w walce o mistrzostwo zagrają między sobą w niedzielę o 21:00. Dlatego plan na to spotkanie jest prosty - 3 punkty.
osłabienia przed spotkaniem:

Historia spotkań pomiędzy tymi zespołami pokazuje, że zawsze byliśmy świadkami dużej ilości bramek. W 8 bezpośrednich ostatnich spotkaniach aż 7-krotnie padał BTS. Po kursie 1.91 łykam jak pelikan w ciemno.

Stade Rennes - Olympique Marseilla 1:1

Typ: BTS - TAK
Kurs: 1.91

Otrzymane punkty reputacji: +8
dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Montpellier - Lille X2 @ 1.59 Unibet ✅✅
A ja pojde w druga strone nizeli kolega xFilipx180.
Montpellier moze i walczy o LE, moze i Lille w tym sezonie gra katastrofalnie ale dlaczego ida stawki do gory na gospodarzy a spadaja na gosci?Ludzie rzuca sie na zachecajacy kurs na Montpellier bo widza ze Lille nic nie gra a tutaj bedzie walek.Wielkorotnie juz tak bylo.Wedlug mnie stawka na podpuche a przeciez obie druzyny maja porownywalne sklady.Wedlug mnie Gospodarze dzisiejszego meczu nie sa PSG czy Lyonem zeby ciagnac jakies passy bez porazki.Juz w poprzedniej kolejce Montpellier zagralo slabo z Lorient ktore powiedzmy sobie szczerze do poteg nie nalezy.Jesli chce sie walczyc o puchary to wedlug mnie takie mecze trzeba wygrywac a nie fuksiarsko remisowac.Co do Lille to niby o nic nie graja no &quot;prawie&quot; o nic gdyz jak beda dalej przegrywac mecze to strefa spadkowa moze byc realna.Wczorajszy mecz St. Etienne z Lens pokazuje ze w pilce wszystko jest mozliwe.Niby Lens leci z ligi po sezonie a jednak zdobywa pkt na ciezkim terenie w St. Etienne.
Dlatego dzisiaj gram ze Lille nie przegra.Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 2,2K

barichello

Użytkownik
W dzisiejszym hicie Lyon vs Psg, w szeregach gospodarzy niestety zabraknie super snajpera Lacazette - 25 goli w tym sezonie- , a byłby wyborny pojedynek z Ibrahimovicem.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wielka szkoda, że dziś nie będzie Lacazette&#39;a .. Liczyłem na bezpośrednie starcie Alexandre vs Zlatan ! Lyon tez osłabiony bo wypadl stoper Bisevac, a grał dobrze. Ponadto Fofana kontuzja i zawieszony za kartki jest Dabo. A dłuższej absnecji Greniera nie ma już co wspominać.

PSG dziś bez Pastore i Auriera będącego na PNA. Lyon zaskoczył mega pozytywnie, wychowankowie grają az miło dla oka, Lacazette owszem liderował, ale przy nim też inni jak Fekir czy Tolisso dają radę. Chciałoby się po raz kolejny by o tytule przesądził kunszt trenerski, pomysł na zespół, talent graczy, a nie kasa szejków, którzy mogą teoretycznie wszystko... zatem w tej potyczce trzymam kciuki za Ol.Lyon, wydają się najpoważniejszym rywalem dla PSG w walce o tytuł, chociaż Marsylia też nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Transfer Ocamposa to potwierdza tylko z czego się bardzo cieszę ;)

Lyon : A.Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Bedimo - Ferri, Gonalons (cap), Tolisso - Gourcuff - Njie, Fékir

PSG : Sirigu - Marquinhos, Thiago Silva (cap), David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Lucas, Ibrahimovic, Cavani

Na papierze i w przelewanej kasie na konta zawodników przepaść, ale na boisku wcale tak być nie musi i wierzę, że nie będzie. Zapowiada się ciekawy mecz. PSG męczyło się z St Etienne nie dawno, a Stade de Gerland równie trudny teren może się okaząć.
Liczę na ofensywny mecz, pokaz dobrej piłki obu zespołów dlatego gram że obie ekipy strzelą gola .

Ol.Lyon - PSG
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,89 Uni bet
✅1:1

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Nice - Nantes
Typ: powyżej 3,5 żółtych kartek✅✅(4 żółte kartki) arbiter zrobił swoje ????
Kurs: 1,9
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dziś wybrałem typ na kartki w meczu Nice z Nantes. Obstawiam, że sędzia pokaże tam przynajmniej cztery żółte kartoniki. Oba zespoły grają bardzo ostro, dzisiejsi gospodarze w pojedynkach na swoich śmieciach często pokrywają takie linię a i czerwony kartonik się zdarzy. Ostatnio z Marsylią sami wyłapali pięć sztuk. Goście słabiej kartki dostają na wyjazdach, ale dziś moim zdaniem będzie inaczej. W poprzednim meczu Nice- Nantes zostało pokazanych 5 żółtych kartek.
Na typ bym się raczej nie zdecydował gdyby nie to, że dziś sędziuje Tony Chapron,który kocha dawać kartki. Prawie w każdym meczu daje po 4-5 kartek a i czerwonej nie pożałuje.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Francja 1, 17:00
Nice - Nantes
Over 3.5 gola
5.00
Bet365
O godzinie 17:00 zostanie rozegrany ciekawy mecz w francuskiej Lique 1. W ramach 24 serii spotkań zmierzy się ze sobą Nicea i Nantes. Obie drużyny prezentują podobny poziom o czym świadczy chociażby to, że są sąsiadami w tabeli zajmując odpowiednio 8 i 9 miejsce. Typuję w tym pojedynku na over 3.5 gola. Po pierwsze Nicea w tym sezonie zaliczyła kilka bardzo wysokich wyników. Są drużyną nieobliczalną. Zanotowali między innymi takie wyniki jak 3:2, 4:0, 1:3, 2:7 czy 3:3 (tu akurat w pucharze). Jak widać niektóre wyniki jak na drużynę francuską są bardzo wysokie. Dzisiaj Nicea zagra przed własną publicznością w są w stanie rozegrać dobry, ofensywny mecz. Stać ich na strzelenie 2 lub więcej goli. Po drugie Nantes zaliczyło w swoich ostatnich 3 meczach 2 razy over 3.5 gola (4:0 i 3:2 w pucharze z Lyonem). Na koniec warto wspomnieć, że w 2014 roku obie drużyny spotkały się ze sobą w ramach Pucharu Francji i padł wysoki wynik 4:3. Dzisiaj moim zdaniem również nie zabraknie goli. Mój typ to over 3.5 gola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom