>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

24 kolejka I ligi 11.04 - 13.04.2014

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Energetyk ROW Rybnik - Brzesko
Wszystkich zapraszam na mecz jeśli mają możliwość bo będzie to ważny punkt dla Rybniczan jeśli marzą choćby o awansie muszą to spotkanie wygrać :!: Ostatnio Energetyk przegrał w Nowym Sączu z Sandencją jak dotąd nie wygrał od 12 spotkań w I Lidze. Brzesko natomiast ostatnio prezentuje niezłą formę wygrana w Katowicach, porażka z Miedzią natomiast potem dwa remisy z mocną Arką i Łęczną. Ogromnym wzmocnieniem Rybnika jest że wraca Feruga po pauzie za kartki, bez popularnego &#39;&#39;Fergiego&#39;&#39; zespół traci 40 % możliwości. Wróci też ale raczej na ławkę Jarosław Wieczorek też ważne ogniwo zespołu jednak na jego występ od pierwszej minuty kompletnie bym nie liczył. Pierwszy mecz w Brzesku zakończył się bezbramkowym remisem, Mecz jest ciężki do wytypowania ale ja spodziewam się dzisiaj więcej niż 2,5 bramek a jak będzie to zapraszam na 19 by zobaczyć zespół na Ul. Gliwickiej
Over 2.5 @@ 2.10 :!:. ✅ ✅ 3:0 dziękuje Piękny mecz przy Gliwickiej :!:

Otrzymane punkty reputacji: +1
turazz 0

turazz

Użytkownik
Energetyk ROW Rybnik - Okocimski Brzesko
Polska - 1 Liga
Typ: Under 2,5
Kurs: 1.53
Buk: Bet365
Kurs na over rzeczywiście kuszący, natomiast ten typ wg mnie nie znajduje potwierdzenia w historii, statach i stylu gry obu drużyn. W meczach czerwonych latarni często bywa ciekawie, ale popatrzmy na dotychczasowe dokonania obu ekip. 16 strzelonych bramek w 23 meczach Okocimskiego to jakiś żart. Drużyna z Rybnika zanotowała dotychczas 13 underów, z Brzeska 16. Porażka jednych czy drugich mocno skomplikuje możliwość utrzymania, dlatego nie ma mowy o jakichś huraganowych atakach.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
GKS Bełchatów - Termalica +0,5 1,92 ibc
Arka - GKS Katowice +0,5 2,02 ibc

Arka ma spore problemy, grała za dużo spotkań w ostatnim czasie.
GKS Katowice ma też swoje problemy, ale tu nie robiłem -0,5, więc gram w stronę gości.
GKS zdominował w ostatnim meczu u siebie Olimpię, wygrał z Miedzią poza domem.
Termalica od meczu z Arką wróciła do gry, w obronie jest bardzo solidna i dla mnie tu nie przegra.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Arka Gdynia - GKS Katowice ⛔⛔⛔ Totalna padaka od bramkarza po obrońców aż po niewidocznych skrzydłowych i &quot;napastników&quot;
GKS wygra lub zremisuje 1,80
STS
Popieram typ Szefa w stronę Katowiczan, Arka nie jest żadnym krezusem i nie posiada Bóg wie jak długiej ławki wartościowych graczy. Wydaje mi się, że krajowy puchar tylko przeszkadzał w odrabianiu strat do górniczych klubów, które na ten moment zajmują premiowane miejsca, dwa bezbramkowe remisy u siebie z Sandecją i wyjazdowy mecz w Brzesku ewidetnie zagrane na zero z tyłu byle nie przegrać a ewentualnie posiłkując się szczęściem i wygrać czego się nie udało zrobić i tak zamiast ważnych 6 punktów z co by tu nie mówić ogórkowymi drużynami w stawce są tylko 2. Koniec końców wyjazdy w krótkim czasie na południowe tereny Polski musiały się odbić czkawką (Legnica, Lubin czy nawet ligowe Brzesko).
Krótkie info dotyczące Gdynian :
Lista kontuzjowanych ciągle jest długa. Po pucharowym meczu w Lubinie znów trafił na nią Paweł Oleksy, pod znakiem zapytania stoi występ Sławka Cienciały czy Michała Rzuchowskiego, za kartki pauzuje Piotr Tomasik, a Kamil Juraszek jest na antybiotykach. Czterech innych piłkarzy - Marcus Da Silva, Michał Marcjanik, Igor Tyszczenko oraz Michał Szubert - leczy swoje urazy od dłuższego czasu.
Dla GKS-u mecz o wszystko, wóz albo przewóz. Albo wygrana z sąsiadem w tabeli i przybliżenie się do 2 punktów albo koniec marzeń o ekstraklasie. Jak wiadomo poza domem Katowice nie radzą sobie kompletnie, piłkarze z takim doświadczeniem a na wyjazdach wyglądają jak dzieci we mgle co musi niesamowicie frustrować wszystkich fanów Katowic samego trenera czy zarząd. Teoretycznie patrząc przez samo prawdopodobieństwo to zwycięstwo musi nadejść a gdzie najbardziej by nie smakowała jak w jaskini lwa ? ???? Choć gram z podpórką bo na draw no bet się nie zdecyduje w tym meczu bo dla mnie to będą typowe szachy, no ale jakby ktoś tu miał zgarnąć pełną pulę to właśnie liczę, że to goście prędzej uczynią jak przeorani Arkowcy.
I tutaj krótkie info wypadałby zaprezentować :
GKS: Budziłek – Czerwiński, Kamiński, Jurkowski, Pietrzak – Fonfara, Duda – Goncerz, Wróbel, Wołkowicz – Pitry. Trener: Moskal.
Nie zagra: Cholerzyński (kontuzja), Ciku (poza osiemnastką)

D 85

dominiknd

Użytkownik
GKS Tychy Chojniczanka over 2,5 @ 2.80 Sportingbet ✅ // 2:2
W tym meczu pobieram overa po bardzo wysokim kursie, spowodowany zapewne tym, że w poprzedniej rundzie tyscy slyneli z gry na 0 z tyłu i murowania bramki, co zawdzieczaja trenerowi żurkowi, na wiosne sporo wzmocnien, glownie z przodu, byl z poczatku problem ze stzrelaniem, ale po ostatnim meczu z puszcza (5:1) widac ze mechanizm sie powoli zazębia, jezeli chodzi o chojniczanke, 8 ostatnich ligowych spotkan ponizej 2,5 bramek, zadna seria nie trwa wiecznie, w ostatnim spotkaniu 2:0 z wisla plock na wyjezdzie, swietny wynik, zwiastuje ciekawe spotkanie, mam nadzieje na wieksza ilosc bramek, nie 0:0, kurs 2.80 jest rewelacyjny i napewno warty spróbowania.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom