>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Francuska Ligue 1 07.02.2017-08.02.2017

Status
Zamknięty.
kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
24 kolejka.Lider Monaco zagra na wyjezdzie z Montpellier, czy zdoła pokonac
gospodarzy ? w ub. roku w rundzie jesiennej na własnym obiekcie lider wygrał 6-2
zapraszam do dyskusji ????

zestawienie 24 kolejki;

7 luty

Montpellier - Monaco
Caen - Bordeaux
PSG - Lille

8 luty

Angers - Rennes
Metz - Dijon
Lorient - Toulouse
Nice - St. Etienne
Bastia - Nantes
Lyon - Nancy
Marseille - Guingamp

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Montpellier - Monaco
19;00
Lider z Monaco rozegra spotkanie na Stade de la Mosson z druznya Montpellier.
W pazdzierniku 2016 roku pilkarze trenarea Jardima pokonali na wlasnym obiekcie
dzisiejszego rywala 6-2.Gospodarze na obecna chwile zajmuja 14 lokate w tabeli.
W czterech rozegranych ligowych spotkaniach tego roku zdobyli 4 punkty 1Z-1R-2P.
Lider z Monaco z 52 punktami w tym roku w lidze rozegral 5 spotkan zdobywajac
13 punktow 4 wygrane i 1 remis.Po pietach depcze im PSG z 49 punktami,wlanie
Monaco uzyskalo cenny remis z Paryzanami 29 stycznia 1-1 na obiekcie rywala.
Forma jaka prezentuja pilkarze lidera faworyzuje dzis ich do wygrania tego
spotkania.Zawodnicy tacy jak Falcao,V. Germain,T. Lemar i wielu innych to sila
napedowa druzyny i powinni dzis poprowadzic do wygranej w Montpellier.
Pilkarze J. Gasseta za pewnie latwo sie nie poddadza w tym meczu, ale forma
ich jest daleka od oczekywan kibicow i szefostwa klubu by moc pokonac przyjezdnych
tym bardziej ze maja braki kadrowe [ nie wystapi Ninga napastnik 5 goli ]
Jest kilku zawodnikow o umiejetnosciach strzeleckich taki jak R. Boudebouz [8]
oraz S. Mounié[5] ktorzy moga sie postarac o zdobycie gola, ale czy to wysarczy
na remis lub wygrana z liderem?
moje 3 typki
typ;2//1,80 ✅
typ;obie strzela// 1.55✅
typ;obie strzela i Monaco wygra//3,10✅
kursy z Sportingbet
;):wowsdf::gool: 1-2

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Montpellier - Monaco
O Montpellier pisałem kilka tygodni temu w kontekście meczu z PSG. Wtedy wygrali z Paryżanami 3:0 i w sumie mógłbym powtórzyć to samo i dziś. Montpellier to ekipa, która bardzo dobrze radzi sobie na własnym boisku. Pofrafi napsuć krwi najlepszym i naprawdę wygrać z każdym po prostu mam wrażenie, że lubią utrzeć nosa faworytom. Owszem, można powiedzieć, że PSG było/jest w dołku, ale jakoś nie każdy potrafi z tego skorzystać. Monaco jak gra każdy widzi, ale dla mnie to też sygnał, że w środku tygodnia, przy wąskiej ofercie, dużo graczy może iść w stronę oczywistego faworyta. A to już woda na młyn dla bukmacherów. Dlatego:
Typ: Montpellier @4,75 2/10 Bet365
Typ: Montpellier dnb@3,40 3/10 Bet356
Typ: Montpellier do przerwy @4,33 3/10 Bet365 - dziwny kurs. Na prowadzenie do przerwy niższy niż na koniec. Biorę.

Montpelier - Monaco
typ 2 kurs 1,75
bet 365
zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest zespól Kamila Glika Monaco.naprawde w tym sezonie spisują się rewelacyjnie i pewnie zajmują 1 miejsce w tabeli z 52 punktami zdobytymi.Ich dorychczasowy bilans wynosi 16-4-3.W ostatniej kolejce pokonali na swoim boisku 3 drużyne tabeli Nice 3-0.W ogóle to w 5 ostatnich pojedynkach odnieśli 4 zwycięstwa i 1 mecz zremisoiwali.Mając w swoich szeregach takich piłkarzy jak Falcao,Silva czy Glik są w stanie pokonać każdy zespoól.Napewno ich rywalizacja z PSG w walce o mistrzostwo zapowiada się pasjonująco.Ich przeciwnik Montpelier niczym specjalnym się niewyróżnia i zajmuje 13 miejsce z 26 punktami zdobytymi.w ostatniej kolejce odnieśli zwycięstwo na swoim stadionie z Bastią 2-1.jedyne co przemawia za Montpelier jest bardzo dobry bilans spotkań u siebie 6-4-1.Jednak zdecydowanie więcej atutów jest po stronie Monaco i sądze że ten pojedynek wygra.✅

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: HSC Montpellier - AS Monaco (rzuty rożne under/over 8.5)
Typ: 2
Kurs: 1,43
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Oba zespoły grają ofensywnie więc liczę, że linia 8.5 rożnych zostanie spokojnie pokryta. Początkowo planowałem tutaj postawić na zwycięstwo lidera Monaco ale ostatecznie zdecydowałem się zagrać po trochę niższym kursie bezpieczniejszy według mnie typ na rzuty rożne ???? Jeżeli chodzi o absencje w tym spotkaniu to u gospodarzy nie zagrają obrońcy Poaty (3 występy w tym sezonie) i N&#39;Diaye (2 występy w tym sezonie), pomocnicy Sessegnon (13 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Congre (14 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Marveaux (7 występów w tym sezonie) i Passi (2 występy w tym sezonie) i drugi najlepszy strzelec w zespole Ninga (9 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie). Po stronie Monaco nie wystąpią obrońca Raggi (8 występów w tym sezonie), pomocnik Dirar (8 występów w tym sezonie) i napastnik Carrillo (16 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie). Kadrowo mocniejszym zespołem bez dwóch zdań są goście ale u siebie Montpellier radzi sobie całkiem dobrze notując do tej pory 6 zwycięstw, 4 remisy i 1 porażkę. U siebie grają dość pewnie stąd wolę pograć tutaj na rzuty rożne, bo spodziewam się ofensywnego i otwartego meczu z dużą ilością sytuacji z obu stron, tak więc linia 8.5 powinna spokojnie zostać pokryta.
⛔ 7 rzutów rożnych

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 19:00
Spotkanie Caen-Bordeaux
Typ: Caen wygra dokładnie 1 golem
Kurs 4.30
Buk Unibet
Analiza: Już jutro rozpocznie się następna seria gier we Francuskiej ekstraklasie piłkarskiej w którym ekipa Caen na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Bordeaux, na chwilę obecną gospodarze z dorobkiem 25 punktów zgromadzonych na swoim koncie zajmują 15 pozycje w ligowej klasyfikacji. Caen głównie na swoim stadionie w tym sezonie potrafi wygrywać, ich bilans to 10 spotkań 6 wygranych 2 remisy oraz zaledwie 2 porażki bilans bramek 17:16 na ich korzyść. W poprzednich 10 rywalizacjach przed własną publicznością gospodarze zanotowali 5 zwycięstw 3 remisy i 2 porażki, myślę że na tak wyrównaną ligę jak Francuska to dobry bilans. Ich rywal Bordeaux jest na miejscu 7 ,ale tych punktów ma zaledwie 8 więcej, po prostu są małe różnice punktowe dlatego obie ekipy dzieli az 7 pozycji w lidze, goście grają w miarę równo,ale na wyjazdach ich gra wyglądała do tej pory słabiej , do tego Bordeaux często dzieli się punktami , bowiem aż 9 razy w obecnym sezonie , jutro myślę że gospodarze nie powinni tego spotkania przegrać,ale wygrać łatwo tez im nie będzie, obie ekipy mogą tutaj zdziałać po prostu wszystko, dlatego uważam też że najbardziej prawdopodobnym wynikiem po końcowym gwizdku sedzięgo będzie remis oraz podział punktów, stawiałbym na dokładny wynik 1 do 1, jesli gospodarzom się uda mogą tutaj zgarnąć komplet punktów, wzystko jednak zależeć będzie od ich skuteczności.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Spotkanie Lyon-Nancy
Typ: Lyon wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.70
Buk Sportingbet
Analiza: Na jutro wybrałem po raz kolejny spotkanie z Francuskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Lyonu na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę Nancy. Gospodarze przed pierwszym gwizdkiem sędziego są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej rywalizacji , chociaż ostatnio obie ekipy są pod formą. Gospodarze zajmują co prawda 4 pozycję w ligowej klasyfikacji,ale z ostatnich 4 spotkań wygrali zaledwie jedno notując aż 3 porażki, na swoim stadionie jednak często potrafią wygrywać i moim zdaniem w tej kolejce sa w stanie w końcu przełamać swoją Niemoc i udowodnić swoim kibicom iż porażka z zespołem Lille była tylko wypadkiem przy pracy. Goście sa na 11 pozycji,ale ich przewaga nad strefą spadkową nie jest duża, na wyjazdach Nancy grało do tej pory w kratkę , strzela czasami bramki , uważam że w tej kolejce przy odrobinie szczęscia będą w stanie jakiegoś gola ustrzelić, pomimo tego iż na wyjazdach w tym sezonie do siatki swoich przeciwników trafiali zaledwie 6 razy w 11 spotkaniach. Lyon ogólnie grając na swoim stadionie bilans z zespołem nancy ma bardzo dobry, bowiem mierzyli się ze sobą od 1999 roku 11- krotnie, gospodarze wygrali 10 razy i zanotowali tylko 1 podział punktów, myślę że tutaj gospodarze wygrają, stawiam na wynik 1:0 do połowy oraz 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji.

Spotkanie Nice - St Etienne
Typ: 1
Kurs 2,05
Buk Bet 365
w tym spotkaniu spotkają się 2 zespoły które zajmują czołowe miejsca i walczą o europejskie puchary.Gospodarze tego pojedynku zespół Nice w ostatniej kolejce przegrali wysoko na wyjeżdzie z Monaco i teraz zajmują 3 miejsce w tabeli z 49 punktami zdobytymi.Wogóle to w ostatnich 5 pojedynkach niespisali się najlepiej wygrywając tylko 1 meczi 3 zremisowali.Na swoim stadionie mają jednak fantastyczny bilans 9 wygranych pojedynków,3 remisy i jeszcze żadnego spotkania nieprzegrali.Ich rywal St,Etienne w ostatniej kolejce pokonał Lyon na swoim obiekcie i zajmuje 5 miejsce,ale ma aż 13 punktów mniej od swojego rywala
✅

Spotkanie Bastia - Nantes
Kurs 2,50
Buk Bet.365
Bastia w tym sezonie nierozpieszcza swoich kibiców i zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli z 22 punktami zdobytymi.W dotychczas rozegranych pojedynkach mają bilans 5-7-11.Większośc punktów zdobyli na swoim terenie bo 25.W ostatnim pojedynku po bardzo zaciętym spotkaniu przegrali z Montpelier 2-1.Napewno w tym pojedynku niezagrają Squillaci i Boulaya którzy są kontuzjowani.Ich rywal Nantes w ostatniej kolejce przegrał na swoim boisku z Nancy 2-0.Teraz zajmują oni 14 miejsce w tabeli z 25 punktami.Mają oni fatalny bilans bramkowy 25-40.Moim zdaniem Bastia wygra 1 bramką.
Przelożone

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Spotkanie Nice - St Etienne
Kurs 2,05
Buk Bet 365
w tym spotkaniu spotkają się 2 zespoły które zajmują czołowe miejsca i walczą o europejskie puchary.Gospodarze tego pojedynku zespół Nice w ostatniej kolejce przegrali wysoko na wyjeżdzie z Monaco i teraz zajmują 3 miejsce w tabeli z 49 punktami zdobytymi.Wogóle to w ostatnich 5 pojedynkach niespisali się najlepiej wygrywając tylko 1 meczi 3 zremisowali.Na swoim stadionie mają jednak fantastyczny bilans 9 wygranych pojedynków,3 remisy i jeszcze żadnego spotkania nieprzegrali.Ich rywal St,Etienne w ostatniej kolejce pokonał Lyon na swoim obiekcie i zajmuje 5 miejsce,ale ma aż 13 punktów mniej od swojego rywala
Wystarczyło podać link do livescora i to samo tam byśmy widzieli i jeszcze kto nie może zagrać.

Otrzymane punkty reputacji: +5
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Lique 1
Spotkanie: Marsylia - Guingamp
Typ: 1/+2,5
Kurs: 2,50
Bukmacher:

Analiza:

Na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że grają równi z równym 7 w tabeli Marsylia podejmuje 8 w tabeli Guingamp a obie te ekipy dzieli zaledwie 2 punkty.
Dla mnie jednak w tym meczu Marsylia jest zdecydowanym faworytem i jeśli nie wygrają tego meczu będzie dla mnie to sporą niespodzianką.
Marsylia u siebie gra świetnie 7 zwycięstw i tylko 1 porażka 1:4 z Monaco do tego 3 remisy. Jeśli chodzi o Guingamp to na wyjazdach grają bardzo słabo, przegrali aż 6 spotkań i tylko 2 mecze wygrali było to na początku sezonu 2:0 z Nancy i 3:1 z Lyonem. Od tamtej pory tracą średnio 2 gole na mecz co ciekawe praktycznie w każdym meczu również strzelają bramkę na co i tym razem liczę.
Mam nadzieję, że Payet dostanie już więcej czasu na boisku może zagra nawet od początku i pokaże swoją kapitalną grę.
Jeśli chodzi o absencje w tym meczu to po stronie gospodarza nie zobaczymy: A. Diaby, L. Diarra, P. Evra, T. Hubocan, B. Kamara natomiast u gości nie zobaczymy: S. Privat, R. Salin.
Marsylia jeżeli marzy jeszcze w tym sezonie aby wskoczyć na miejsca premiowane europejskimi pucharami musi takie mecze u siebie wygrywać i na to dzisiaj liczę.

Powodzenia.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: OGC Nice - AS Saint Etienne (bramki under/over 1.5)
Typ: 2
Kurs: 1,41
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
W tym spotkaniu linia 1.5 bramki powinna spokojnie być pokryta. W obu zespołach jest kilka ważnych absencji w obronie a ofensywnie oba zespoły mają swoje gwiazdy więc myślę, że spokojnie przynajmniej te 2 gole w meczu padną. U gospodarzy nie zagrają obrońcy Sarr (23 występy w tym sezonie, 1 gol na koncie), Ricardo (16 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Boscagli (1 występ w tym sezonie) i pomocnik Koziello (16 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Saint Etienne z kolei bez pierwszego bramkarza Ruffiera (17 występów w tym sezonie), obrońców Malcuita (17 występów w tym sezonie) i M&#39;Bengue (12 występów w tym sezonie), pomocnika Dabo (13 występów w tym sezonie) i napastników Tannane (16 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Bericia (10 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie). Chciałem pierwotnie postawić na Niceę ale jakoś tak mi coś podpowiadało, żeby to jednak odpuścić więc zdecydowałem się zagrać bezpieczniej po niższym kursie na te bramki. Gole paść powinny i ta linia powinna być spokojnie pokryta.
⛔ 1-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom