>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24. kolejka 1. Bundesligi (26-28.02.2010r.)

Status
Zamknięty.
nicolante 149

nicolante

Użytkownik
HERTA BERLIN - HOFFENHEIM Herta Berlin dnb 91 sbobet 7/10

Herta niedzela wygrac powazne match w Friburg,i na puchar przegrac w Lisbona 4-0,ale oni maion myslec tylko ratowac,jezeli ten match bylo we wloche kurs dla Berlin bylo za 1 1,40-1,50,wize kto jest 2,40-2,40,za dnb myslec mozna zagrac.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Spotkanie: Niemcy Bundesliga: Schalke – Borussia Dortmund
Typ: 1
Kurs: 2.08
Buk: Pinnacle
Analiza:
Schalke po turbulencjach na początku sezonu wróciło na najwłaściwsze tory. 6 ostatnich spotkań u siebie to 6 wygranych bez straconej bramki ! Może dlatego, że nie grali z żadną wysoko notowana drużyną (najwyżej Mainz – ósme miejsce). Gdy przychodzi zmierzyć się z ścisłą czołówką gracze Gelsenkirchen nie są już tak skuteczni. Chodzi mi o remisy z Hamburgerem 3:3 i Bayerem 2:2. Jutrzejszy rywal jest właśnie pomiędzy zwykłymi średniakami, a czołówką. A więc, zanosi się na bardziej zacięty mecz z lekką przewagą Schalke. Przy obecnej dyspozycji przyjezdnych gospodarze będą zmuszeni do bardziej otwartej i ofensywnej gry, ponieważ taką taktykę preferuje Borussia Dortmund.
Borussia Dortmund zajmuje piąte miejsce w niemieckiej Bundeslidze i traci 10 punktów do lidera, 6 punktów do strefy Ligi Mistrzów, a jednocześnie jutrzejszych rywali. Napisałem, że BvB klasą przewyższa średniaków, ale traci do czołówki. Twierdzę tak dlatego iż zdarzają im się wpadki (dwumecz z Eintrachtem, dotkliwa porażka ze Stuttgartem). Liderom lig nie zdarza się również notować trzech porażek z rzędu. Oczywiście główną przyczyną takiej tezy jest fakt, iż zazwyczaj przegrywają z najlepszymi. Taką drużyną jest bez wątpienia Schalke więc tu rysuje się lekka przewaga gospodarzy. Borussia gra bardzo ofensywny futbol, szczególnie na wyjazdach. Na dowód tego powiem, że ostatnie 5 wyjazdów to overy. Teraz jednak, zagrają bez swojego najlepszego strzelca Lucasa Barriosa, który pauzuje za kartki. To bardzo ułatwi sprawę ekipie Schalke.
Tak więc mamy tutaj zestawienie drużyny ostatnio nie do przejścia na własnym stadionie z ekipą średnio radzącą sobie z czołowymi zespołami (tym bardziej w delegacji). Myślę, że po walce górą wyjdą z tego pojedynku wyżej notowani gospodarze.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Herta niedzela wygrac powazne match w Friburg,i na puchar przegrac w Lisbona 4-0,ale oni maion myslec tylko ratowac,jezeli ten match bylo we wloche kurs dla Berlin bylo za 1 1,40-1,50,wize kto jest 2,40-2,40,za dnb myslec mozna zagrac.
Łojejku... :mrgreen::mrgreen:
Borussia Moenchengladbach - SC Freiburg 1 1.80 1:1 ⛔
W tej kolejce Borussia zajmująca 11 pozycje w lidze podejmie u siebie 15 Freiburg. W zeszłym tygodniu gospodarze mogli wygrać z Hoffenheim bo prowadzili już 2:0 ale ostatecznie mecz ten zremisowali. Na 3pkt okazje będą mieli w tej kolejce bo zagrają z beniaminkiem który na wyjazdach specjalnie nie czarują. U siebie o wiele lepiej czują się podopieczni Michaela Frontzecka w dodatku w rywalizacji z Freiburgiem przegrali zaledwie raz grając u siebie. Ostatnie mecze goście przegrywali i nie zanosi się na niespodziankę. Kurs warty inwestycji.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Schalke 04 - Borussia Dortmund | Typ: obie strzelą - Kurs: 2,00 ✅ 2-1 Unibet
Revierderby !
Czyli pojedynek Schalke 04 Gelsenkirchen - Borussia Dortmund.
Oba miasta dzieli raptem 35km. Jest to jedno z najważniejszych spotkań ligowych dla obu ekip. Od początku tygodnia w całych Niemczech głośno mówi się właśnie o tym meczu. Kibice zapowiadają niesamowity doping i na pewno możemy liczyć na komplet. Organizatorzy boją się bójek i innych incydentów, dlatego powołali dodatkową liczbę funkcjonariuszy mających pilnować porządku. Mecz zapowiada się fascynująco. Cała otoczka sprawia, że atmosfera jest strasznie gorąca. Piłkarze dodatkowo podsycają ją swoimi komentarzami. Te wszystkie fakty &quot;pozaboiskowe&quot; sprawiają, że obie ekipy są bardzo zmobilizowane do zgarnięcia 3 punktów i walka będzie toczyć się o każdy metr boiska.
Przejdźmy teraz do bardziej sportowych argumentów przemawiających za moim typem. Schalke to zespół bardzo dobrze spisujący się w tegorocznych rozgrywkach. W zasadzie cały czas może się włączyć do walki o mistrzostwo, więc każdy punkt jest na wagę złota. Gospodarze w praktycznie wszystkich meczach u siebie strzelili choćby jednego gola. Mobilizacja w ekipie jest niesamowita, tym bardziej, że w ostatnim meczu Schalke niespodziewanie doznało porażki z Wolfsburgiem (1-2). Są to derby i wszyscy oczekują zwycięstwa, dlatego nie widzę innej opcji jak zdobycie gola przez ten zespół. Mam nadzieję, że tercet Kuranyi - Farfan - Sanchez spokojnie poradzi sobie z tym zadaniem. Dodatkowo warto zwrócić uwagę, że Borussia nie należy do najlepiej broniących drużyn. W tym sezonie goście stracili aż 30 goli.
Pomimo słabej gry w defensywie ekipa przyjezdnych w 21 meczach (na 23) strzelała choćby jednego gola. Co ciekawe w meczach wyjazdowych statystyka ta prezentuje się jeszcze lepiej - 11/11 . Dortmund to ekipa grająca bardzo ofensywnie, co potwierdza chociażby ostatnie zwycięstwo 4-1 nad Hannoverem. Wynik nie oddawał jednak gry obu zespołów. Borussia stworzyła tyle sytuacji podbramkowych, że spokojnie mogła zdobyć nawet 7-8 goli. Jak zatem widać stwarzanie okazji do zdobycia gola nie sprawia trudności podopiecznym Jurgena Kloppa. Liczę na skuteczność takich piłkarzy jak Valdez i Zidan.
Jeżeli chodzi o osłabienia to najważniejszymi w ekipie gospodarzy są braki takich zawodników jak: Christian Pander, Jermaine Jones czy Levan Kenia.
Borussia wystąpi bez: Tingi, Rangelova i Feulnera. Największym problemem może być jednak brak Lucasa Barriosa - najlepszego strzelca gości. Na szczęście ma go kto jednak zastąpić.
Ładne widowisko, nieustępliwa walka i wynik 2-1 dla Schalke ;)
Jeżeli chodzi o kurs, tak rzeczywiście komuś się pomyliło... Ale nie mi tylko oddsmakerom Unibetu... Typowy value i naprawdę warto zagrać.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
A co sądzicie o Wolfsburgu ? ;)
Wilki ostatnio zwyżka formy, po wygranych z mocnymi przeciwnikami jakimi niewątpliwie są Schalke i Villarreal, wydaje się, że wracają oni na właściwe tory.
Hannover wiadomo, padaka od momentu śmierci Enke, w dodatku kontuzje nawiedziły ekipe gospodarzy: Balitsch (20/1), Chahed (10/0), Rosenthal (11/1), Cherundolo (16/0), Konan (16/6), Krzynówek (11/1) nie zagrają.
Moim zdaniem seria 8 meczów bez zwycięstwa w ten weekend nie nastąpi ;)
Hannover - Wolfsburg 2 @ 1.90 / Bet365

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
~Fabik10

Wolfsburg raczej da radę. Nie tylko dlatego, że sam jest w kapitalnej formie (chociaż nie można odmówić pochwały za kapitalny mecz w LE czy ten z Schalke). Przede wszystkim Hannover nie gra nic, oczywiście powody są wszystkim znane. Załamanie psychiczne piłkarzy, wiele kontuzji, problemy finansowe itd. Do końca sezonu pozostaje 11 kolejek - 33 pkt. Jeżeli WOlfsburg chce jeszcze o coś powalczyć musi zacząć wygrywać seriami. Biorąc pod uwagę fatalną formę Hannoveru jak najbardziej powinien zgarnąć 3 punkty w niedzielnym meczu.

Jedyny problem jest taki, że prawdopodobnie kurs na to spotkanie jeszcze mocno poleci w dół i w niedzielę będzie wynosił ok. 1,60-1,70 więc warto stawiać teraz, póki jest jeszcze na poziomie 1,85-1,90

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Stuttgart-Eintracht
typ: 1 kurs: 1,63
✅
pinnacle
Dosyć niski kurs na Vfb przeciw dobrze spisujacemu sie Frankfurtowi, do tego gospodarze po ciezkim meczu z Barcelona w LM. Mimo tego dzis gram na nich ???? Goscie ciagle bez Amanatidisa i Fenina, w ostatnim meczu z HSV zagrali kompletnie zero. Od przyjscia Groosa VfB gra dobrze, rozkrecili sie i przed rewanzem na Nou Camp nie zwolnia dzis tempa a na dzien dzisiejszy sa zespołem lepszym od Eintrachtu.

Hertha-TSG
typ: 1 kurs: 2,64 ⛔
pinnacle

Drugi typ to na Herthe, mimo ze przegrali z Benfica 4:0 , po prostu nie ten poziom oraz i jednak wieksze skupienie na lidze i utrzymaniu sie niz na LE. W herthcie wznowił treningi Kacar jednak dzis go nie zobaczymy, Do tego wracaja do składu Levan Kobiashvili, Roman Hubnik, Fabian Lustenberger i Theofanis Gekas. TSG nadal osłabione do tego nie pewny wystep Nilssona oraz Simunica. TSG gra slabo w ostatnim czasie i nie widze ich dzisiaj przeciw bardzo zmotywowanym gospodarzom.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Mnie sie wzdaje ze lepszym wyjsciem w meczu Stuttgart&#39;u jest under 3 po kursie 1.700 w pinnacle... gospodarze po ciezkim meczu w LM moga dzis wyjsc na luzie dajac odpoczac lepszym. Wynik O-O pomiedzy Eintrachtem a HSV traktowalbym raczej jako sukces dla gosci... Sam nie wiem ja tam sadze, ze bedzie 1-0 dla gospodarzy lub max 2-0...
pozdrawiam...

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Miniony tydzień należał zdecydowanie do Cacau! 4 gole przeciwko Koeln, bramka z Barceloną, dzisiaj kolejne dwa trafienia. Dzięki tym bramkom Stuttgart nie przegrał meczów, ba dwa wygrał i zremisował z wielką Barcą. Forma marzenie! Śmiem stwierdzic że w takiej formie zespołowej i mając takiego strzelca jakim jest Cacau Stuttgart jeszcze powalczy o Europejskie Puchary w tym sezonie;)

------------------

Wszystkie oczy będą zwrócone na Allianz Arena jutro. Tam w szlagierze kolejki zawita HSV. To mecz dla jednych i drugich jak walka na smierc i życie. Coś podobnego jak piątkowe derby Zagłębia Ruhry. W dodatku oba zespoły w czubie tabeli. Niby to Bayern jest faworytem, ale w takich meczach nacuczyłem się że nie ma faworytów. @ 1,50 to zdecydowanie za mało, nawet patrząc przez pryzmat tego jak ostatnio grali zawodnicy Bayernu. Wiadomo para RR jak zacznie swój ciąg na bramke ciężko ich zatrzymac. Ale co innego z defensywą ktora nie gra zbyt pewnie. Demichelis kiepsko. W dodatku jak sugeruje Kicker w podstawowym składzie ma nie zagrac van Buyten, czyli jedyny zawodnik który jeszcze dobrze poczyna sobie w obronie. Na środku maja wystapic Demichelis i Badstruber, a na lewej młodziutki Contento. W HSV braknie van Nistelrooya, ale wrócił już Elia, jest Petric. Dla mnie mecz nie do typowania zdecydowanie.

BAYERN M : Butt - Lahm, Demichelis , Badstuber , Contento - Robben, van Bommel, Schweinsteiger, Ribery - T. Müller , Gomez

HSV : Rost - Boateng, Rozehnal, Mathijsen, Aogo - Jarolim, Zé Roberto - Elia, Jansen - Berg, Petric

-----------------------

Co do meczu Wolfsburga w Hannoverze, to pamiętajac slabą dyspozycje na wyjazdach z poprzedniego sezonu Wilków nie zaryzykuje postawienia na nich. Niby to H96 gra tragicznie,ale każda seria kiedyś też ma swój kres. Pisałem tak przy kolejnych zwycięstwach Bayernu Monachium i nieoczekiwany remis przyszedł nieoczekiwanie przeciwko outsiderowi z Nurnberg. Na remis tam nie wiele wskazywało. Tak samo nie wiele wskazuje na to że H96 zdobędzie pkt w tym meczu. Jeżeli miałbym się skusic już cokolwiek postawic to dałbym na to że Grafite strzeli gola. Ostatnio ma świetną passe. Na El Madrigal przeciwko Villareal zdobył 2 gole, przeciwko Schalke również 2 gole, w rewanżu przeciwko Villareal 1 gol. Na to że jutro coś ustrzeli Unibet daje kuszacy kurs @2,40. Wyżej niby ocenia szanse Dzeko, ale to chyba Grafite jest w lepszej formie aktualnie.

Typ : Grafite strzeli gola @ 2,40 Unibet⛔

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Też zastanawiałem się nad zwycięstwem Wolfsburga ale wydaje mi się że typ na over 2,5 wygląda dużo ciekawiej. Kurs niewiele niższy a Wilki strzelają mnóstwo bramek. W tym sezonie 19 spotkań na + i zaledwie 4 poniżej. Hannover osłabiony i w ostatnich meczach dostaje niezłe lanie, ale w większości udało im się strzelić bramke. Ja zawsze miałem trio na overy w Bundeslidze Wolfsburg-Werder-Hannover, a kiedy graja przeciwko sobie to gram zawsze. ;) Teraz kursy 1,50-1,55 i ciężko znaleźć wyższe ale over wisi nad tym meczem.;)

M 0

mmuman

Użytkownik
Witam przeglądając ofertę w betsafe na mecz Hannover-Wolfsburg zauważyłem bardzo fajny typ na to spotkanie z dość dobrym kursem, a mianowicie
Liczba Goli na Druzyne : Wolfsburg Over 1,5 Kurs 1,77 i spada..
Jeszcze wczoraj było 1.85. Pomijając myślę że typ bardzo prawdopodobny.W ostatnich 10 meczach pomiędzy tymi drużynami Wolfsburg strzelił over 1,5 bramki w aż 9 spotkaniach.

Q 0

qwerty2882

Użytkownik
Przyznam ze ciekawy typ.W takim razie nie opłaca sie stawiać na wolfy z kursem 1,85 jezeli ze strzela 2 gole jest 1,7-1,75.Uwazam ze hanover jest wstanie strzelić jednego gola przynajmniej.Każda serie musi sie skończyć wiec moze powalczą w wygraną.Wilki bedą walczyc i powinny dwa gole strzelić/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom