Wczoraj dwa piękne typy w dziale, oba siadły chociaż dużo problemów było z golem dla Napoli. Ostatecznie Gabbiadini jakimś cudem i ekwilibrystycznym strzałem piętką zmieścił piłkę w siatce, odetchnąłem. Bo tego dnia Napoli było słabe, albo inaczej, to Palermo zagrało kapitalnie wprost. Akcje Dybali i Vazqueza chciało sie oglądać po prostu !
Na dziś ciekawe propozycje podał
@Charo. Zgadzam się z nim w zasadzie, sam pobieram typ na Genoę. Co do Torino to trochę niepokoi mnie ich już długa seria wygranych... Chociaż też trzeba przyznać, że złapali formę i są faworytem tego meczu z Cagliari, ale jakoś nie zdecyduje się ich zagrac.
VS
Genoa - Hellas
Typ : Genoa @ 1,95 b3655:2
Genoa spory faworyt, faktycznie Mbaye Niang pokazuje skalę talentu, w Milanie dostawał mało szans i miał łatkę takiego drugiego Balotellego, raz, że przypomina go nieco wyglądem to i stylem poruszania się i nonszalancją w grze. Wymiana Matri na Nianga im wyszła tylko na dobre moim zdaniem. Tak jak wspomniał @Charo w Genoi pełny skład do dyspozycji, Perrin już odcierpiał absencje za kartki i wrócił do bramki, tak samo Diego Perotti. A razem z Iago Falque potrafią siać postrach na skrzydłach. także Bertolacci nietuzinkowy gracz potrafiący dobrze obsłużyć atakujących. Genoa już dawno u siebie nie wygrała, ostatnio 3 remisy z rzędu.
Hellas nie jest tym samym zespołem co w zeszłym sezonie, raczej grają dużo gorzej. Owszem wiecznie młody Luca Toni, ale też brakuje polotu, polotu jaki może dać Nico Lopez, ale akurat coś ostatnio ugrząsł na ławce na dłużej. Tachtsidis, Halfredsson, Christodolopulos to walczaki bardziej, widze w tym meczu dominacje gospodarzy i ich wygraną.
Jeżeli szukać jakiejś dokładki na dziś, to odpowiednią wydaje się być
AS Roma@1,25 , która gra u siebie z Parmą, do składu wracają Gervinho, De Rossi, Doumbia i Manolas. Owszem znowu spora lista nieobecnych bo zawieszony jest Holebas, z kontuzją zmaga się Maicon więc defensywa nieco łatana. Ciekawe czy szansę dostanie znowu ten młody niezwykle utalendowany Verde, bo z Cagliari błysnął pięknymi asystami przy obu bramkach ! Chciałoby się zobaczyc go w kolejnym meczu, ale teraz jak wrócił Gervinho będzie mu ciężej do skladu wskoczyć, ale mam nadzieję, że zwrócił uwagę Rudiego Garcii na siebie i będzie dostawał po kilkanaście min w końcówkach meczów chociaż...
Kluby mediolańskie to dla mnie zagadka, chociaż propozycja
@Grac45 na gole w meczu w Bergamo ciekawa i warto ją rozważyć poważniej.
A co do Milanu to hmm, wiem, że nic nie wiem ???? Faworytem są, ale zostawię to na
LIVE by zdecydować czy warto im zaufać czy nie...