>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

23 kolejka Serie A [14-15 luty 2015]

Status
Zamknięty.
kubek9 1,2K

kubek9

Użytkownik
Parma - Chievo
Mecz drużyn z dołu tabeli, Parma, ostatnie miejsce w tabeli z 9 punktami na koncie, nie za wesoło, jeżeli myślą o utrzymaniu muszą wreszcie zacząć punktować i właśnie dzisiaj jest ku temu idealna okazja. Chievo 18 miejsce i 18 punktów, też szału nie ma, można powiedzieć że dla jednych i drugich mecz o 6 punktów. Jak pokazuje h2h kiedy to Parma jest gospodarzem, spotkania są dość ostre, w 9 ostatnich potyczkach linia została pokryta aż 7 razy. Sędzia wręcz idealny Gianluca Rocchi, lubi sięgnąć do kieszonki po kartkę a i czerwień nie jest mu obca, ba wręcz kocha ten kolor. Na 9 meczy w lidze 6 razy pokrywał over 5.5. Myślę że będzie ogień i mnóstwo fauli, nikt tu raczej nogi nie odstawi, kto wie, być może że linia zostanie pokryta już w pierwszej połowie.
Powyżej 5.5 kartki @1.66 Bet365 ✅

aman 139

aman

Użytkownik
Parma - Chievo

kubek9 opisał dzisiejszy mecz pod kątem żółtych kartek i w pełni się z nim zgadzam pod tym względem. Warto dodać coś o otoczce tego spotkania.

Parma od wielu lat zmaga się z długiem finansowym, ale dopiero w tym sezonie sięgnęła dna. W ostatnim okienku transferowym odeszło kilku zawodników z podstawowego składu. Z tego co czytałem ponoć 7 graczy jest kontuzjowanych, tak więc trener zdecydował się powołać na mecz 3 graczy z Primavery oraz gracza, który przez pół roku zmagał się z kontuzją i nigdzie nie występował.

Mimo wszystko nastroje w Parmie są bojowe, a nadchodzący mecz z Chievo mają traktować jak &quot;finał LM&quot;. (co jest argumentem dla typu z kartkami)

Oto lista powołanych piłkarzy:
Bramkarze: Coric, Iacobucci, Mirante.
Obrońcy: Cassani, Erlic, Esposito, Feddal, Lucarelli, Mendes, Prestia, Santacroce.
Pomocnicy: Broh, Galloppa, Ghezzal, Lodi, Mariga, Mauri, Nocerino.
Napastnicy: Belfodil, Palladino, Varela, Rodriguez.

Mimo wszystko jestem za Chievo, które będzie chciało wykorzystać niedyspozycję Parmy i ich braki w składzie. (Parma przegrała 4 mecze pod rząd, a w tak okrojonym składzie jak dzisiaj jeszcze nie grała)

TYP:
Wynik Meczu: Chievo @2.9 Betclic✅

Gram za 100 zł.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sassuolo - Fiorentina
Pierwszy mecz otwierający kolejkę, właściwie to sobotnie mecze tym razem najciekawsze są. Ja się koncentruje na tym pierwszym. Dd nowego roku za wyjątkiem pierwszego meczu z Milanem i ostatniego z Sampdorią gram tydzień w tydzień BTSy połączone z +2,5 bramki z udziałem Sassuolo. Jak widać po ich wynikach skuteczność póki co aż za dobra, ale i tym razem nie odmówię sobie tego typu.
Sassuolo swój ostatni mecz grało w Genui bez swojej podstawowej trójki w ataku, gdzie byli z tego powodu skazywani na porażkę do zera, a tu chyba sami zaskoczeni byli obrotem spraw i już w 2 minucie wyszli na prowadzenie po akcji dwóch obrońców. Szybko stracili prowadzenie bo już po 7 minutach, ale na więcej nie pozwolili gospodarzom, ogólnie mecz słaby, ale to na pewno goście bardziej cieszyli się z 1 punktu. Teraz mają mecz u siebie gdzie ostatni raz przegrali pod koniec września, z wypoczętą całą linią ofensywną - magicznym tercetem Berardi - Zaza - Sansone, czyli trójką strzelców w ostatnim meczu z Interem zabraknie Vraslajko, który zszedł w 14 minucie meczu z Sampdorią.
Podopieczni Montelli po zwycięskim boju w ćwierćfinale w Rzymie, w lidze wygrali nie bez problemu z Atalantą 3:2. Teraz czas na wyjazd, gdzie z reguły nie wyglądają słabo choć ostatnia porażka z Parmą dobrych rekomendacji nie przyniesie to już w kolejnych meczach dali radę ogrywając Chievo, remisując na ciężkim terenie w Genoi i na koniec to najcenniejsze w pucharze, bilans 5-3-3 źle nie wygląda, kontuzji poważniejszych też nie ma. Jedynym osłabieniem będzie brak Caudrado sprzedanego do Chelsea, z biegiem czasu pewnie o nim zapomną ale początkowe mecze po stracie takiego zawodnika mogą odczuć chociaż już z Romą poradzili sobie bez niego, więc wcale nie musi być tak tragicznie.
Sam w sobie mecz to typowy no bet, ciężko określić kto tu może przechylić szalę i zdobyć 3 punkty. W zasadzie to powinna być bliżej drużyny z Florencji co nawet przedstawiają kursy, z kolei 3,30 na gospodarzy też wygląda zachęcająco. Obawiam się z lekka 1-1 ale mimo wszystko wolę trochę bardziej zaryzykować i zostać przy podstawowym typie z którego ostatnimi czasy korzystam sporo.
Identyczny typ już mam przygotowany na niedzielne spotkanie w Bergamo, może coś i do niego napiszę, czas pokaże.

Powyżej 2,5 i Tak 2,20 ✅
bet 3 6 5
Edit: Zapomniałem kompletnie o Fiorentinie i ich udziale w Lidze Europy, skład mocno przeciętny wychodzi na Sassuolo, dokładam czysty win na gospodarzy kurs 3,25 mocno kusi

Otrzymane punkty reputacji: +38
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ciekawą propozycję zapodał @Grac45 ;) Sassuolo już ze swoim tridente z przodu, a więc Berardi, Zaza i Sansone wracają do składu. To samo w sobie zapowiada już ciekawe spotkanie.
Ja bardziej jednak nastawiam się na dzisiejszy mecz wieczorny i to jego opiszę w kilku słowach bo do meczu pierwszego w zasadzie nie ma co dodawać.

VS

Palermo - Napoli
Typ : Powyżej 2,5 gola &amp; BTS @ 2,10 b365
✅✅3:1​

Można mieć setkę na San Siro, pustą bramkę, piłkę na 2 metrze i nie strzelić gola ? Jak się okazuje można ???? Taką własnie sytuację w poprzedniej serii gier zmarnował Paulo Dybala na San Siro w meczu z Interem! Przecierałem oczy ze zdziwienia jak on to zrobił. Palermo zagrało na San Siro nieco bojaźliwie, miało te kilka sytuacji, ale nie pokazali tak dobrej piłki jak myślałem, a może to Inter zneutralizował ich wszystkie atuty ? z pewnością po trosze jedno i drugie zdecydowało o tym.
Palermo u siebie na Renzo Barbera gra zupełnie inaczej jednak, ofensywniej i stwarzają dużo sytuacji bramkowych. W obronie w ostatnim czasie gorzej, sporo traconych goli, a nie zapowiada się by było lepiej bo odszedł lider formacji obronnej, Ezeqiel Munoz do Sampdorii.

Napoli ostatnio w niesamowitym gazie, ekipa Beniteza wygrywa wszystko jak leci, świetnie gra Higuain, Hamsik zaczął grać dobre piłki wreszcie, sprawdza się De Guzman, Gabbiadini też już trafił w nowych barwach. Napoli pewnie i tym razem zagra swoje więc można liczyć na skuteczne akcję El Pipity z Hamsikiem czy z Callejonem. Niestety dobrej zmiany tym razem nie da Dries Mertens bo jest zawieszony za kartki.

Jesienią gdy oba zespoły spotkały się na San Paolo w Neapolu był szalony mecz i padł remis 3:3. Wtedy argentyński pojedynek Higuain vs Dybala zakończył się 0-0. teraz obaj są w gazie, obaj głodni bramek, wydaje się, że któryś z nich coś dzisiaj ukłuje. Ponadto liczę na gole w całym meczu stąd kombinacja over +bts ostatnio bardzo popularna na forum.

Palermo : Sorrentino - Andjelkovic, Terzi, Daprela - Morganella, Rigoni, Jajalo, Baretto, Lazaar - Vazquez, Dybala

Napoli : Rafael- Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinić - David Lopez, Gargano - Callejon, Hamsik, De Guzman - Huiguain

Otrzymane punkty reputacji: +13
charo 1,3K

charo

Użytkownik
Ta kolejka wydaje się być całkiem klarowna i faworyci powinni swoje mecze wygrać. Oczywiście łatwo nadziać się na jakąś pułapkę/niespodziankę w ten sposób :grin: Ja jednak wybrałem sobie 2 faworytów grających w roli gospodarzy.
Naprawdę fajny kurs można było złapać na Genoę w ostatniej kolejce. Co prawda mieli ułatwione zadanie grając w przewadze, jednak trzeba im oddać, że potrafili stworzyć sobie akcję, która do kartki doprowadziła. A okazji stwarzają sobie dosyć sporo. To co Niang wyprawia w ataku przez ostatnie tygodnie to chyba więcej dobrego aniżeli w ciągu 1,5 roku w Milanie zdążył zdziałać. Widać, że w Montpellier miał okazję się rozwinąć. Do tego w ataku jest również Falque oraz Perotti. W bramce z kolei młody Perin, który trzyma poziom i nie bez przyczyny jest kandydatem do zastąpienia Buffona w kadrze za kilka lat.
No dobra, faktem jest, że Genoa zaliczyła z Lazio swoje pierwsze zwycięstwo od dłuższego czasu. Ostatnio nie szło im najlepiej patrząc na wyniki, aczkolwiek grali z rywalami wyżej notowanymi. U siebie w tym sezonie odnieśli 3 porażki (stracona bramka z doliczonym czasie z Napoli, minimalna przegrana z Sampdorią po golu w 75&#39; oraz równie minimalna porażka z Romą po czerwonej kartce w 29&#39;). Porażki te były jednobramkowe i widać, że u siebie Genoa walczy co pokazała chociażby grając przeciwko Sassuolo czy Juventusowi (pokonali Mistrza Włoch 1:0 po bramce w doliczonym czasie).
Tym razem jednak zagrają ze słabszym rywalem. Hellas Verona na wyjazdach w tym sezonie tylko 2 razy pokonała swych rywali Udinese oraz Torino. Ostatnio wygrali 5 meczów temu i nie widzę żadnych argumentów po ich stronie poza Tonim w ataku, czy ewentualną czerwoną kartką złapaną przez Genoę. Przy atucie własnego boiska i dobrej dyspozycji Nianga (w meczu z Lazio stworzył 4 sytuacje bramkowe z czego 2 zakończone strzałem, a jedna zamieniona na rzut karny) Genoa powinna mecz ten wygrać, a już na pewno nie przegrać. Ponieważ zamierzam zagrać za wyższą stawkę, zdecydowałem się wybrać bezpieczniejszą opcję jaką jest draw no bet. Kurs niższy lecz satysfakcjonujący.
Genoa - Hellas 1 DNB
Kurs: 1,38

Expekt

Jako drugi mecz do dubla biorę Torino - Cagliari. Torino w wyśmienitej formie w nowym roku czego nie można powiedzieć o Cagliari, które plasuje się w strefie spadkowej. Od października nie wygrali na wyjeździe, a w sezonie odnieśli w sumie 2 zwycięstwa na boiskach rywali. Torino z kolei przegrało u siebie 2 spotkania, co ciekawe - z Hellasem oraz Sassuolo, drużynami jak najbardziej w zasięgu ekipy z Turynu. Jednak nie przewiduję tu powtórki z rozrywki. Quagliarella ostatnio się przebudził, a oprócz niego jest również Martinez, El Kaddouri i oczywiście Glik strzelający nierzadko przy okazji rzutów rożnych. Torino wygrało ostatnie 4 spotkania i z Cagliari w obecnej formie powinni przedłużyć tą serię.
Cagliari musi uciekać ze strefy spadkowej, lecz będzie im ciężko o punkty w Turynie. Zola troszkę lepiej prowadzi drużynę niż Zeman, aczkolwiek to wciąż za mało na rozpędzone Torino.
Dla większego komfortu tutaj również podpieram się zwrotem przy remisie.
Torino - Cagliari 1 DNB
Kurs: 1,35

Expekt

johnq 309

johnq

Użytkownik
Atalanta - Inter
Typ: Inter czyste konto - NIE / @ 1.44 / Bet365 ✅✅

Kurs może nie powala ale do dubla jak znalazł. Ryzyko moim zdaniem minimalne. Idę tutaj w stronę bramki dla Atalanty. Na swoim stadionie spisują się dosyć dobrze, nie przegrali od 5 spotkań. Inter z kolei na wyjeździe od kilku spotkań nie wygrał. Ale zaznaczyć trzeba, że jakiś progres jest. Ostatnio wygrana u siebie z Palermo, gdzie nie stracili bramki, a powinni (Dybala spudłował z 2 metrów na pustą bramkę). Od kiedy w klubie pojawił się Shaqiri gra się jakoś klei, rzuty rożne, czy stałe fragmenty które zagrywa robią nie małe zamieszanie w polu karnym przeciwnika. Nie gram na wynik gdyż Inter nie wygrał na terenie Atalanty od 2008 roku. Ewidentnie teren ten im nie leży, ale gra ostatnio też nie wyglądała źle.
Typ na bramkę wybrałem ponieważ tylko w pierwszym z 11 sezonów Atalanta nie strzeliła bramki Interowi w dwóch spotkaniach w sezonie. Jeśli w którymś ze spotkań nie zdołała strzelić, w następnym bramkę już zdobyła. I tak w tym sezonie w pierwszym spotkaniu nie udało się strzelić, więc jutro rewanż u siebie i innego wyjścia jak strzelenie bramki nie mają. Tradycji musi stać się zadość.

Tutaj jeszcze widać, że teren trudny dla Interu

Powodzenia

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Atalanta Bergamo - Inter Mediolan
Z wszystkich meczów odbywających się o 15:00 według mnie najciekawsze spotkanie - małe lokalne derby. Kursami przypomina mecze z soboty, gdzie na trudnych terenach faworyci sobie poradzili różnie, ale jednego czego nie zabrakło to były bramki po 4 w obu spotkaniach.
I choć w tym przypadku Atalanta nie jest tak mocna u siebie jak wspomniani gospodarze wczorajszych meczów tak też Inter jest o wiele słabszy na wyjazdach od czołówki ligi. Tabela weryfikuje wszystko i tak twierdza w Bergamo jest na odległym 16 miejscu a Inter w delegacjach plasuje się na dopiero na 13 pozycji. Tak więc poziom drużyn jak najbardziej zbliżony do siebie, Atalanta trochę poprawiła grę u siebie a przede wszystkim zaczęła strzelać więcej bramek, 9 trafień w 4 meczach wygląda co najmniej dobrze. Inter jak to Inter na wyjazdach w tym sezonie cienizna, jak się nie da tak stłamsić jak chociażby z Empoli to coś z przodu powinno wpaść, w końcu przeciwnik jest w ich zasięgu a i wysoka wygrana z Palermo też pomoże w nabraniu większej wiary. Choć trzeba też pamiętać, że już w czwartek czeka ich mecz z Celtikiem i fakt, że w ostatnim czasie nie idzie im za dobrze w Bergamo - 5 ostatnich spotkań to bilans 0-3-2 i co warto wspomnieć w każdym z tych spotkań obie potrafiły strzelić po bramce a dwie wygrane w stosunku 3-2 i 3-1 potwierdzają, że tu lubi rozwiązać się worek z bramkami.
Podsumowując Atalanta lubiąca robić overowe mecze plus lubiąca grać na własnych śmieciach z Interem, który z takim przeciwnikiem też powinien coś dorzucić od siebie skłania do gry tylko w jednym kierunku.
Dodatkowo fakt, że lada chwila mają mecz w lidze europy kusi, aby lekko skierować się w stronę gospodarzy.
Stąd propozycje są takie:
powyżej 2,5 i Tak 2,50 - jako główny typ ✅
Atalanta wygra i w meczu powyżej 2,5 bramki 6,00 - stawka adekwatnie do wysokości kursu
bet 3 6 5

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczoraj dwa piękne typy w dziale, oba siadły chociaż dużo problemów było z golem dla Napoli. Ostatecznie Gabbiadini jakimś cudem i ekwilibrystycznym strzałem piętką zmieścił piłkę w siatce, odetchnąłem. Bo tego dnia Napoli było słabe, albo inaczej, to Palermo zagrało kapitalnie wprost. Akcje Dybali i Vazqueza chciało sie oglądać po prostu !

Na dziś ciekawe propozycje podał @Charo. Zgadzam się z nim w zasadzie, sam pobieram typ na Genoę. Co do Torino to trochę niepokoi mnie ich już długa seria wygranych... Chociaż też trzeba przyznać, że złapali formę i są faworytem tego meczu z Cagliari, ale jakoś nie zdecyduje się ich zagrac.

VS

Genoa - Hellas
Typ : Genoa @ 1,95 b365
✅✅5:2​

Genoa spory faworyt, faktycznie Mbaye Niang pokazuje skalę talentu, w Milanie dostawał mało szans i miał łatkę takiego drugiego Balotellego, raz, że przypomina go nieco wyglądem to i stylem poruszania się i nonszalancją w grze. Wymiana Matri na Nianga im wyszła tylko na dobre moim zdaniem. Tak jak wspomniał @Charo w Genoi pełny skład do dyspozycji, Perrin już odcierpiał absencje za kartki i wrócił do bramki, tak samo Diego Perotti. A razem z Iago Falque potrafią siać postrach na skrzydłach. także Bertolacci nietuzinkowy gracz potrafiący dobrze obsłużyć atakujących. Genoa już dawno u siebie nie wygrała, ostatnio 3 remisy z rzędu.
Hellas nie jest tym samym zespołem co w zeszłym sezonie, raczej grają dużo gorzej. Owszem wiecznie młody Luca Toni, ale też brakuje polotu, polotu jaki może dać Nico Lopez, ale akurat coś ostatnio ugrząsł na ławce na dłużej. Tachtsidis, Halfredsson, Christodolopulos to walczaki bardziej, widze w tym meczu dominacje gospodarzy i ich wygraną.

Jeżeli szukać jakiejś dokładki na dziś, to odpowiednią wydaje się być AS Roma@1,25 , która gra u siebie z Parmą, do składu wracają Gervinho, De Rossi, Doumbia i Manolas. Owszem znowu spora lista nieobecnych bo zawieszony jest Holebas, z kontuzją zmaga się Maicon więc defensywa nieco łatana. Ciekawe czy szansę dostanie znowu ten młody niezwykle utalendowany Verde, bo z Cagliari błysnął pięknymi asystami przy obu bramkach ! Chciałoby się zobaczyc go w kolejnym meczu, ale teraz jak wrócił Gervinho będzie mu ciężej do skladu wskoczyć, ale mam nadzieję, że zwrócił uwagę Rudiego Garcii na siebie i będzie dostawał po kilkanaście min w końcówkach meczów chociaż...

Kluby mediolańskie to dla mnie zagadka, chociaż propozycja @Grac45 na gole w meczu w Bergamo ciekawa i warto ją rozważyć poważniej.

A co do Milanu to hmm, wiem, że nic nie wiem ???? Faworytem są, ale zostawię to na LIVE by zdecydować czy warto im zaufać czy nie...

Otrzymane punkty reputacji: +3
chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Atalanta - Inter
Jak dla mnie mecz na remis. Inter nie wygrał w Bergamo, jeżeli dobrze szukam, od sezonu 2007/2008. W obecnym sezonie ligowym średnia strzelanych bramek na wyjeździe wynosi poniżej jednej, brak ustabilizowanej formy - gra w kratkę. W czwartek mecz wyjazdowy z Celtikiem i on może stać się większym priorytetem aniżeli ten mecz.
Jeżeli chodzi o kadry to w Interze zabraknie Andreollego, Nagatomo, Jonathana i D&#39;Ambrosio zaś w Atalancie - Estigarribi, Raimondiego, Drame oraz Cherubina.
W głowie na ten mecz mam wynik 1:1 lecz zawsze któraś ze stron może się wyłamać dlatego moim zdaniem najpewniejszy typ to..
2-3 bramki w meczu @ 1,95 (totolotek)⛔⛔⛔

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
W pełni zgadzam się z przedmówcami co do typów na Torino, bo też nie widzę możliwości wywiezienia przez wyspiarzy choćby jednego oczka. Ekipa Glika w ostatnich tygodniach gra znakomicie i co równie ważne bardzo skutecznie. W końcu odnalazł się Fabio Q, który strzela jak najęty i zdążył zaliczyć już hattrick z Dorią i raczej nic nie wskazuje by miał dzisiaj zwolnić z tego szaleńczego tempa. Gospodarze wyjdą dzisiaj w najsilniejszym składzie i znów myślę, że nie skończy się tylko na 2 strzelonych bramkach, szczególnie, że ich rywal ma trzecią najgorszą obronę w lidze. Póki co Zola nie zmienił na lepsze gry Cagliari, bo nadal słabo spisują się w obronie, tracąc w każdym meczu co najmniej 1-2 gole. A dzisiaj wpadają pod rozpędzone Byczki, które w ostatnich meczach imponują skutecznością i moim zdaniem ciężko będzie ich zatrzymać. Generalnie uważam, że to spotkanie powinno obfitować w sporą ilość goli, ponieważ samo Torino może wklepać gościom ze 3 bramki, a i przyjezdni też potrafią się odwinąć. Podopiecznym Zoli remis tak naprawdę niewiele daje, więc muszą zaatakować, szczególnie, że bronić nie potrafią, a to powinno być woda na młyn dla gospodarzy.
Torino FC - Cagliari Calcio - Powyżej 2,5 gola # 2,00 betathome ⛔ (1-1)

kibic-zwierze 48,4K

kibic-zwierze

Użytkownik
Jak dla mnie mecz na remis. Inter nie wygrał w Bergamo, jeżeli dobrze szukam, od sezonu 2007/2008. W obecnym sezonie ligowym średnia strzelanych bramek na wyjeździe wynosi poniżej jednej, brak ustabilizowanej formy - gra w kratkę. W czwartek mecz wyjazdowy z Celtikiem i on może stać się większym priorytetem aniżeli ten mecz.
Jeżeli chodzi o kadry to w Interze zabraknie Andreollego, Nagatomo, Jonathana i D&#39;Ambrosio zaś w Atalancie - Estigarribi, Raimondiego, Drame oraz Cherubina.
W głowie na ten mecz mam wynik 1:1 lecz zawsze któraś ze stron może się wyłamać dlatego moim zdaniem najpewniejszy typ to..
2-3 bramki w meczu @ 1,95 (totolotek)
Uważałbym. Z tego co wiem bardzo złe warunki pogodowe w Bergamo - ulewa. A jak z takimi ulewami bywa. 0-0 ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Uważałbym. Z tego co wiem bardzo złe warunki pogodowe w Bergamo - ulewa. A jak z takimi ulewami bywa. 0-0 ;)
Przydatne info ;)
Dodam tez od siebie, że podczas ostatniego meczu w Bergamo murawa już była w fatalnym stanie gdy grali z Cagliari i nie przypominała niczym zielonej płyty, a co dopiero mówić o dywanie jak chociażby na Emirates Stadium...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Udinese - Lazio
Thereau strzeli @ 2,85 Unibet ! ⛔
Całkiem przyzwoity kurs na Francuza , można spróbować. Udinese co prawda na swoim terenie nie są zbytnio regularną ekipą żeby wygrywać mecze za meczem, ale trzeba przyznać że duet Di Natale i Thereau pasuje kompletnie. Rozumieją się i co najważniejsze nie są egoistyczni kiedy przychodzi szansa na zdobycie gola. Francuz ma już 8 bramek w tym sezonie i nie wydaje mi się aby na tym spoczął. Dziś ogromna szansa również dla Włocha na trafienie numer 10, ale ja zaufam Francuzowi. Na pewno trzeba zaznaczyć fakt, że Lazio właśnie w delegacji z Udinese nie ma nigdy spacerku i będą musieli się trochę napocić, aby wywieźć tu komplet punktów. Nie miej jednak Francuz ma potencjał i na bramkę w jego wykonaniu najbardziej stać, dlatego liczę, że nie zawiedzie. Skromna stawka. Cóż zobaczymy.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Faktycznie pogoda słaba, dzięki za zwrócenie uwagi na to, człowiek się nastawił na mocny over a tu trzeba zakład zamknąć i czekać na live co się będzie działo, jedyne co w tym meczu daje przed to 1X
Udinese - Lazio
Thereau strzeli @ 2,85 Unibet !
W becie 365 na niego jest 3,75 jakby co.
Swoją drogą to ja stawiam dzisiaj na Di Natale ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom