>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

23 kolejka Serie A [04-05 luty]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Sobota 04.02.2012
[15:00] AS Roma - Inter 2.55 3.20 2,95
[15:00] Cesena - Catania 2,50 3.10 2,95
Niedziela 05.02.2012
[12:30] Genoa - Lazio 2,55 3,25 2,75
[15:00] Palermo - Atalanta 1.83 3,40 4,75
[15:00] Chiewo - Parma 2.3, 3.15 3,20
[15:00] Lecce - Bologna 2,22 3.20 3,30
[15:00] Milan - Napoli 1,68 3,50 5,50
[15:00] Fiorentina - Udinese 2,45 3.20 2,93
[15:00] Juventus - Siena 1.33 5,00 9,00
[15:00] Novara - Cagliari 2.70 3.10 2.70
Kursy Tobet
Z powodu ataku zimy we Włoszech wszystkie mecze zdecydowano się rozegrać we wcześniejszych godzinach stąd tzw hity Roma - Inter i Milan- Napoli nie odbędą się jak wcześniej planowano o 20:45 tylko przesunięto je na godziny 15:00. Zapewne jakiś mecz nie dojdzie do skutku jak to było ostatnio w przypadku chociażby starcia Parma- Juve czy Siena - Catania.
Szefostwo Juventusu chciało nawet przełożenia całej kolejki na inny termin jednak Lega Calcio się nie zgodziła.
Mimo wszystko zapraszam do dyskusji na temat typów;)

S 408

swergoc

Użytkownik
Jutrzejsze mecze Serie A zostały odwołane z powodu intensywnych opadów śniegu !

Mała zmiana: mecz Romy z Interem został przeniesiony z soboty na nadzielę, więc się odbędzie. Można kroić analizy.​

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
luken7 121

luken7

Użytkownik
Palermo - Atalanta ? jak myślicie o tym spotkaniu ? Palermo ostatnio dość duzo strzela ( 5:3 z Genua , 2:0 z Novarą i 4:4 z Interem ) a Atalanta osłabiona brakiem zawieszonego za czrwona kartke Denisa który zdobył połowe bramek dla Atalanty - 12 z 24 .

S 408

swergoc

Użytkownik
Novara - Cagliari
Mecz czerwonej latarni ligi, Novary z Cagliari, ligowym średniakiem. Wg mnie faworytem są goście, a kurs oferowany na ich zwycięstwo jest bardzo zachęcający.
Przede wszystkim na pierwszy rzut oka rzuca się fatalna forma i dyspozycja Novary. Zajmują ostatnie miejsce w lidze, nie wygrali spotkania od końca listopada w międzyczasie większość przegrywając. Gra się nie klei, brak koncepcji. Jednym słowem klapa. Nie widzę powodów dla których miało by to się zmienić w meczu z Cagliari.
Goście grają na wyjazdach przeciętnie. Bilans 3-2-5 nie jest aż tak zły. Jeżeli potrafili urwać punkt Juventusowi w Turynie, pokonać Catanię, która jest typowo domową drużyną to sądzę, że z Novarą też sobie poradzą. Cagliari ostatnio w niezłej dyspozycji. W ostatnich 5 meczach tylko jedna porażka, wyjazdowa z Milanem. No ale typ jest bardziej przeciw gospodarzom, niż za gośćmi.
Jeżeli chodzi o osłabienia: w Novarze nie zagrają jutro Marianini (P 13/0), Morimoto (N 11/3), Ludi (O 9/0) oraz Radovanović (P 15/1); natomiast Cagliari będzie osłabione brakiem Sampaio (P 6/0), Nene (N 11/1) oraz Cossu (P 19/1). Szczególnie brak tego ostatniego będzie dużą stratą. Jednak trzeba przyznać, że osłabienia Novary są również poważne.
Wszystko wskazuje na zwycięstwo gości. Mam nadzieję, że obejdzie się bez remisu.
Cagliari win @2,70
2 DNB @1,87 0-0

P 907

pawel-1

Użytkownik
Genua - Lazio over 2.5 @ 2.00 Bet365 ✅

BTS i over to pierwsze o czym pomyślałem w kontekście tego meczu. Zacznę może od gospodarzy. Transfer Gilardino ożywił formacje ofensywną podopiecznych Malesaniego. W poprzedniej kolejce strzelił bramkę i asystował przy 2 trafieniach Palacio. Ten duet napastników świetnie wyglądał w meczu z Napoli. Trener może skorzystać ze wszystkich kluczowych zawodników z przodu, gorzej wyglądać na papierze będzie defensywa gdyż zabraknie Veloso i Rossiego. Lazio natomiast bardzo dobrze radzi sobie na wyjazdach. Udało im się strzelić na nich 18 bramek w 10 meczach. Świetnie gra Hernanes, z Milanem super zagrał Rocchi, Klose wiadomo - zawsze niebezpieczny. W defensywie mają natomiast spory problem bo nie zagra ich etatowy stoper Dias. Prognozy pogody podają 0 deszczu, 0 śniegu, bezchmurne niebo i temperaturę ~1°C w jutrzejsze popołudnie w Genui. Biorąc pod uwagę wszystko o czym napisałem uważam, że warto pobrać ten atrakcyjny kurs.

death89 84

death89

Użytkownik
AC Milan – SSC Napoli
Napoli over 0.5 - @1,57 (Tobet) ⛔
Niewątpliwy hit 23 kolejki Serie A, ale nie podejmę się grania tego 1X2, bo po prostu nie mam pojęcia jakim wynikiem się zakończy. Wolę stawiać, że Napoli zdobędzie bramkę, kurs całkiem niezły. W 21 meczach zdobyli 36 bramek, więcej w Serie A, ma ich jedynie.. Milan:razz: Napoli w 6 ostatnich meczach wyjazdowych zdobywało conajmniej 1 bramkę, liczę na podtrzymanie tej passy. Zagrają oni bez większych osłabień, jedynie Cannavaro jest poza kadra meczową. W Milanie więcej osłabień - Boateng, Flamini, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Pato, Merkel (chociaż przy ich szerokiej kadrze to chyba niezbyt duży problem). Liczę, że największa armata klubu z Neapolu - Edison Cavani (19m,12b) powiększy swoj dorobek strzelecki.

P 907

pawel-1

Użytkownik
To może i ja dorzucę coś o siebie na dzisiejszy hit we Włoszech. Typowania zwycięscy się nie podejmuję, dla mnie to mecz w którym może zdarzyć się wszystko.

&quot;Termin rozegrania spotkania był już dwukrotnie zmieniany. Już w czwartek, na podstawie prognoz pogodowych przewidujących na weekend intensywne opady śniegu oraz mróz w Rzymie, prefektura miasta zdecydowała się w porozumieniu z Lega Caccio przenieść godzinę rozegrania spotkania z planowanej 20:45 na 15:00. W piątek podjęto kolejne decyzje. Najpierw zdecydowano się odwołać spotkanie, a po kilkudziesięciu minutach, Prefekt Rzymu zdecydował się na przeniesienie meczu na 15:00 na niedzielę. Decyzja została podjęta na podstawie istniejącego stanu oraz złych prognoz pogodowych na sobotę. Przełożenie meczu argumentowano złym stanem bezpieczeństwa na ulicach wokół stadionu, gdzie w związku ze śniegiem i mrozem, podobnie jak w całym mieście, zapanował paraliż.&quot;
asroma.pl

Pogoda i tego typu akcje piłce nie sprzyjają dlatego pewien element losowości zapewne będzie. O widowiskową grę do przodu będzie ciężko. Ja wybrałem na to spotkanie takie cudo:

Bojan(AS Roma) Will not score @ 1.30 Tobet zwrot, jednak Borini w wyjściowej 11

Krkić zawodzi i to na całej linii. Statystyki jak na napastnika wręcz piorunujące: 3 bramki w 17 meczach Serie A! 2 z nich zdobyte w meczach z Novarą i Atalantą czyli miernymi rywalami. W Romie nie jest tak łatwo jak w Barcelonie gdzie dostawał wypieszczone piłki tylko na skończenie akcji. Walka z twardą, włoską defensywą chyba nie służy słabo zbudowanemu młodzieńcowi. Krkić awizowany jest do pierwszego składu razem z Lamelą i Tottim. Liczę na to, że około 60 minuty zostanie zmieniony przez Boriniego co tylko &quot;umocni&quot; mój bet. Do dubla jak znalazł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom