>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

23 Kolejka Premier League 31.01-01.02.2012

Status
Zamknięty.
sanitariusz 0

sanitariusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Bolton - Arsenal
Typ: BTS
Kurs: 1,66
Buk: bet365
Analiza:
Bardzo ciekawy meczyk się zapowiada. Z jednej strony Arsenal, który ostatnio w kiepskiej formie (porażki z MU 1-2, Swansea 2-3, Fulham 1-2 w lidze, skromne zwyciestwa w FA Cup z AV 3-2, i Leeds 1-0), z drugiej drużyna która wygrała 3 ostatnie mecze ( w lidze z Live 3-1 oraz dwa pucharowe spotkania z Macclesfield 2-0 i Swansea 2-1). Moim zdaniem, wbrew bukom którzy faworyzują Arsenal, Kanonierzy nie będą mieli łatwo. Z drugiej strony powinni być zmobilizowani aby serii porażek w lidze nie przedłużyć. Dla mnie najlepszym typem na ten mecz będzie BTS, kurs podobny jak na zwycięstwo Arsenalu ale bardziej prawdopodobny. Arsenal nie strzelil przeciwnikowi bramki ostatnio 18 grudnia (0-1 z Man City) z kolei Bolton w tym roku nie strzelił tylko United na wyjeździe.

Poza tym:
Bolton DNB 3,75
Over 2,5 1,61
Buk: Bet365

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
W niedzielę Senegal gra jeszcze pożegnalny mecz w PNA. Newcastle w środę gra już wyjazdowy mecz z Blackburn. Ile znaczy Demba Ba dla Srok mieliśmy okazję przekonać się ostatnio. Do tego szansę debiutu pewnie dostanie Papis Cisse. Wiem ,ze po takim turnieju a właściwie podróżach można być zmęczonym ale Ba pewnie i tak zagra.
Da się złapać jeszcze kursy 2.80 na Newcastle. Blackburn u siebie z tymi &quot;wściekłymi&quot; kibicami gra dużo gorzej niż na wyjazdach. Ja już z lekka gram bo pewnie kursy polecą do środy
Blackburn - Newcastle 2 2.86 Pinnacle
początkowo miałem grać tak. Ale Ba i Cisse raczej nie zagrają więc póki co wstrzymam się , przynajmniej do podania składów. Póki co inny mecz na dziś
⚽ Bolton - Arsenal BTS Tak 1.66 Bet365
Bolton ostro walczy o utrzymanie. Widziałem ich dużo spotkań w tym sezonie i wyniki są dużo gorsze niż sama gra. Problem tkwi w grze obronnej i głupich błędach obrońców. Ten zespół na pewno nie zasługuje na degradacje. Po fatalnych kilkunastu kolejkach w końcu się spięli i rozpoczęli marsz w górę tabeli. W ostatnim ligowym meczu na Reebok Stadium ograli Liverpool 3:1. Zagrali skutecznie bo zbyt wielu okazji na strzelenie gola nie mieli , ale 3 ukuli. Odpowiednio po bramce strzelili Davies , Reo-Coker i Steinsson. Między czasie Bolton awansował do 5 rundy FA Cup eliminując odpowiednio Macclesfield 2:0 i Swansea 2:1. Tak więc 3 zwycięstwa z rzędu dobrze prognozuje. Arsenal - chyba każdy wie jak sobie radzą , grają nie równo , tracą sporo bramek , Szczęsny w bramce już nie jest taki pewny jak na początku sezonu. Grę w ofensywie trzyma Van Persie który strzela bardzo dużo bramek. Mam nadzieję , że zagra dziś Oxlade-Chamerlain bo dużo dobrego dał Kanonierom w meczu z Aston Villa czy Manchesterem United. Obie ekipy mają problemy defensywne , obie mają czym postraszyć z przodu więc liczę na dobry i ofensywny mecz.
masa okazji , i jako jedyny mecz 23 kolejki bez goli :|
Robson // Nie mam pojęcia jak tu nie padł choć jeden gol...

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Piłka nożna, Anglia
Blackburn Rovers - Newcastle United
Rovers powyżej 1.5 gola
2.20
Betclic
Analiza:
Dziś dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy walczącymi o utrzymanie podpieczonymi Steve&#39;a Keana a graczami ekipy Srok. Rovers ostatnio na fali wznoszącej ostatnio ograli u siebie Fulham. NU zagra dziś napewno bez Ba,który nie wrócił jeszcze z PNA, to samo tyczy się Tiote. Zawieszony za mecz w FA CUP za brutalne zachowanie został Cabaye. Jeszcze na pewno nie zagra kontuzjowany Ameobi, Marveaux i Ranger oraz zawieszony za czerwoną kartkę S.Taylor.
Obie ekipy spotkały się ze sobą w tym sezonie 3 razy, 2 razy na St. James Park wygrywały Sroki, a raz Rovers kiedy to wyeliminowali NU z Carling Cup.
Bardzo dobrze także wygląda oferta na over 2.5 gola, bowiem te ekipy bardzo dużo sobie strzelają i takimi rezultatami ... ale z racji osłabień NU, walki o utrzymanie się Rovers i zachęcającego kursu zdecydowałem się podać ten typ.
Rovers strzela w każdym meczu u siebie, więcej jak 1.5 gola strzelili między innymi Fulham, Swansea,NU, Leyton czy Arsenal. Moim zdaniem dobry bet, ale czy go pogram poczekam na składy bo biorę się ostro selekcje w tym miesiącu i chce iść na jakość nie na ilość.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Nie wiem skąd Wy bierzecie absencje w QPR, ale z mojego źródła wynika, że nie zagrają Taarabt, Traore, DJ Campbell, Bothroyd, Faurlin, Buzsyaky i Helguson (2 ostatnich nie wiadomo czy zagrają).

Fulham v West Brom - Fulham -1,5 @3,10
Fulham zachowa czyste konto @2,50
Fulham strzeli powyżej 1,5 @1,83

West Brom w ostatnim meczu ze Stoke zdobył dwa gole wyłącznie dzięki słabemu występowi bramkarza rywala - Soerensena. Nic ciekawego nie stworzyli, same strzały z daleka. Ogólnie, mecz był nudny. W ogóle na wyjeździe ostatnio grają słabo: w meczu z Tottenhamem nie mieli klarownych sytuacji, za to często takowe zdarzały się pod ich bramką; w spotkaniu z Newcastle mieli ogromne szczęście, bo znowu pomógł im bramkarz rywali, sami nie stwarzali większego zagrożenia pod bramką rywala. Teraz jadą na Fulham, gdzie każdy wie, że ten zespół w Londynie prezentuje się dużo lepiej niż na wyjeździe. Sprawna i skoorynowana defensywa, bardzo groźny atak i kreatywna pomoc, to cechuje drużynę Jola. Pokazał to choćby mecz z Newcastle, gdzie doskonale rozgrywali kontry. Fulham potrafi również grać pozycyjne ataki, a dzisiaj chyba będzie miało dużą przewagę w środku pola, bowiem nie zagrają Thomas, Scharner, Reid, Brunt i Gera, czyli 5 pomocników. Szczególnie strata Brunta i Thomasa zadziała na szkodę ofensywy, ale warto jeszcze pamiętać o Scharnerze, który zarówno doskonale radzi sobie w obronie jak i w ataku. Do tego dorzucić jeszcze kontuzję Longa i atak WBA ma przetrącony kręgosłup. W Fulham z nowych kontuzji nie ma nikogo, ani żadna formacja nie jest na tyle osłabiona, żeby się o tym rozpisywać.
Fulham jest u siebie mocne, dobrze broni, jeszcze lepiej atakuje, a WBA poza mniejszym potencjałem, jest na dodatek w gorszej formie, nie umie za bardzo grać na wyjazdach, słabo gra w ataku. Fulham po win!

Blackburn v Newcastle - powyżej 2,5 @2,025
Blackburn powyżej 1,5 @2,20

Jestem szczerze zaskoczony takim kursem na over 2,5. Obie drużyny jak wiadomo mają spore problemy w defensywie. W Newcastle zaczęło się to dopiero w styczniu, natomiast w Blackburn trwa przez cały sezon. Zespół Pardewa został rozmontowany na stadionie Fulham w porpzedniej kolejce. Londyńczycy mieli masę sytuacji, Sroki już nie do końca. Strzał z dystansu i indywidualna akcja Ben Harfy przyniosły dwa gole. Poza tym prawie nic się nie działo pod bramką Stockdale&#39;a. Ale mimo to myślę że Newcastle stać na strzelenie co najmniej gola Blackburn. Wystarczy indywidualna akcja albo wolny, by to osiągnąć. Jak wiadomo, obrońcy Blackburn nie należą do tuzów światowej piłki i każdy im da radę strzelić. Z kolei napastnicy i pomocnicy Keana nieźle grają w ataku, szczególnie przy szybkich akcjach. Właśnie takie akcje powodują najwięcej zamieszania pod bramką Krula (3 gole z Fulham z czegoś takiego). Blackburn ma potencjał i mimo absencji Yakubu powinni dzisiaj coś strzelić.

Bolton v Arsenal - Bolton +1 @1,825
Bolton powyżej 1,5 @3,40

Bolton ewidentnie wyszedł z dołka. Pokazują to ostatnie mecze (poza łomotem na Old Trafford). Do ofensywy nie można było mieć zastrzeżeń przez cały sezon, z kolei obrona szwankowała. Aktualnie, po odejściu Cahilla, wygląda to lepiej. Nareszcie jest więcej zaangażowania i komunikacji. W ataku cały czas wysoki poziom prezentują... pomocnicy. Niestety N&#39;Gog nie zdaje egzaminu na pozycji napastnika. Być może dzisiaj wystąpi Klasnić. W każdym bądź razie zawsze stwarzają te 2-3 sytuacje strzeleckie, więc dzisiaj mogą też pokusić się o kilka goli. Arsenal z kolei nadal słąbo gra w obronie. Teraz wrócił do składu Vermaelen, ale nadal mnie nie przekonuje to do odpuszczenia typu. Defensywa jest naprawdę słaba, a na dodatek Szczęsny już nie ratuje zespołu z każdych opresji. W ataku Arsenal ma potencjał, ale po wyjeździe na PNA Gervinho wyglada to słabiej. Dość powiedzieć, że Gunners przegrali oba mecze po rozpoczęciu PNA. Z United potrafili stworzyć dużo ciekawych sytaucji, ale grali u siebie i z większym zaangażowaniem niż na zwykłego ligowca. Bolton wychodzi z dołka i wg mnie nie przegra wysoko.

Sunderloand v Norwich - Sunderland poniżej 1,5 @1,90

Sunderland w ostatnim meczu zawdzięcza punkty kunsztowi Sessegnona i strzałowi Gardnera. Zespołowo nie potrafią stworzyć praktycznie nic ciekawego. Mieli mało sytuacji, grali bardzo przeciętnie w ataku. Norwich jest zespołom usposobionym defensywnie co dodatkowo przysporzy problemów O&#39;Neilowi, bo niestety nie posiada on zbyt ciekawych zawodników w ataku. Sunderland ma problemy z rozgrywaniem piłki w atakach pozycyjknych, a wdiadomo że dzisiaj będą trzymali piłkę, bo Norwich zawsze ustawia się na konbtry. Norwich w obronie radzi sobie dobrze, ma niezłego bramkarza i wątpię aby Koty strzeliły im więcej niż 1 gola, bo słabo sobie radzą w ataku.

Omijam mecz AV - QPR.

Powodzenia ????

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS​

Fulham

Ostatni pojedynek u siebie i zdemolowanie Srok 5-2. Robi wrazenie ale Newcastle tylko poczatek spotkania mialo pelna para. Potem po prostu wyszedl brak kilku znaczacych ogniw w ekipie Pardew&#39;a i taki swoisty brak &quot;celu&quot; na to spotkanie. Momentami gracze Castle wygladali, jakby nie wiedzieli po co graja, dlaczego i o co. Stad tez rozmiary porazki. Na pochwale oczywiscie zasluguje Dempsey, autor hat-tricka, i glowny wykonawca egzekucji tego popoludnia na Craven Cottage.

West Brom

O ostatnim meczu WBA ze Stoke nie ma co pisac wystarczy zajrzec tutaj

http://forum.bukmacherskie.com/f339/22-kolejka-premier-league-21-22-01-2012-a-70987.html

i znalezc moja analize. Mecz przebiegal zgodnie z planem, Stoke za duzych problemow nie stawialo a WBA mialo kilka naprawde znakomitych okazji do zdobycia kilku bramek - wystarczy napomniec o poprzeczce i slupku Morrisona.

Mecz na Craven Cottage

Kurs na gospodarzy jest troche za slaby. Przede wszystkim ze wzgledu na gre WBA przeciwko ekipom fulhamo-podobnym :

- Sunderland 2-2
- Blackburn 1-2
- Aston 1-2 (ten mecz to pewnie &quot;bomba&quot;)
West Brom faktycznie zanotowal 4 porazki na wyjazdach ale kazda z nich z ekipa grajaca ofensywna pilke :
- Chelsea 2-1
- Swansea 3-0
- Arsenal 3-0
- Tottenham 1-0

Fulham moze i zlalo 6-0 QPR, moze i zgniotlo 5-2 Castle, ale dalej jest to ekipa podobna do tej z zeszlego sezonu. Mysl trenerska, w postaci Martina Jola to raz, ale gracze ktorymi sie dysponuje to dwa. Fulham tylko w tych 2 meczach zdobylo 11 goli na 21 we wszystkich potyczkach na Craven Cottage ;) Takze jest to marny wynik, przeciwko kulejacemu jak pies QPR i niechcacemu sie tego dnia nic Castle.
West Brom potrafi grac przeciwko ekipom organizujacym dluzej gre a Fulham zdecydowanie do takich nalezy. Ostatni mecz ze Stoke pokazal, ze troche miejsca i gracze Hodgsona potrafia robic z pilka naprawde duzo. Teraz tego miejsca bedzie mniej, bo Fulham tez gra o pkty, ale podzial kazdego powinien usatysfakcjonowac.

Fulham - West Brom X @ 3.65

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Blackburn Rovers - Newcastle United @ X2 (1,56) BAH 0:2 ✅
Wieczór z angielską ligą się zapowiada. 18 w tabeli Blackburn u siebie zagra z 7 Newcastlem Utd. Zagrają ze sobą ekipy, które mają stosunkowo słąbe linie defensywne i tracą sporo bramek. Na wyjazdach Newcastle gra fatalnie, na ostatnie 6 meczów Sroki raz tylko wygrały i zremisowały 1:1 z Man. Utd. Mają więc szansę zapunktować na wyjeździe. Blackburn na ostatnie 6 meczów u siebie tylko dwie wygrane ze Swansea i ostatnio z Fulham. Reszta meczów to porażki, m in. z Boltonem czy WBA. Stawiam na minimalne zwycięstwo Srok, bądź remis.
Sunderland AFC - Norwich City @ 1 (1,75) BAH 3:0 ✅
Tutaj już zagrałem czysty typ &quot;1&quot;. Sunderland u siebie podejmie ekipa Kanarków, którzy od 2 meczów nie przegrali na wyjeździe. Norwich City odnotowało dwa zwycięstwa z... QPR i WBA. Przed tymi meczami Norwich odnotowywało porażki i remisy. Wydaje mi się, że to chwilowy skok formy no i rywale byli w zasięgu. Sunderland może nie jest tuzem ligi, ale pamiętamy jaki mieli początek dość dobry. U siebie niepokonani od 4 meczów. Typuję, minimalne zwycięstwo Sunderland&#39;u.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Z pozostalych typow niestety krotko :/

VS​

Na Ewood Park przyjada oslabione Sroki. Wszystko wskazuje na wygrana gospodarzy - ostatni mecz w domu 3-1 i to w 10 z Fulham ! Goscie natomiast lomot na Craven Cottage 5-2 z Fulham ! Nawet kurs na gospodarzy jest przepiekny nic tylko pobierac gołą 1. Ja sie jednak nie sugeruje wynikiem 3-1 bo widzialem ten mecz i Rovers mieli te akcje, ktore Fulham im po prostu &quot;podarowal&quot;. Goscie zagrali beznadziejnie w obronie, bez wikry i ognia. Rozyczki to ciagle jakby nie bylo slaby i cienki zespol a taki Formica to juz wogole niekiedy sie o wlasne nogi placze. Sroki od 2 wyjazdow dziwnie graja - zdobywaja prowadzenie na Anfield i pstryk - przegrywaja 3-1. Zdobywaja gola na Craven Cottage i znowu baty. Moze to jest przypadek, moze celowe. Ale wlasciciel Srok - Mike Ashley - nie pozwoli na taki obrot spraw po raz trzeci. Pilkarze czy z Ba i Tiote czy bez maja gryzc trawe. A na Ewood Park przeciwko Drewnianym Rozom, przewaznie sie trawe gryzie, i to ostro.

Blackburn - Newcastle X @ 3.51

VS

W tym meczu przemawia do mnie kilka faktow :
- QPR wkoncu pokazalo jakies strzelanie a juz 2 mecze wyjazdowe bez zdobyczy bramkowej takze smialo moga sie pokusic o wcale nie taka solidna obrone AV
- Aston Villa u siebie juz od dawna doluje i nie dala kibicom powodow do radosci (ostatnie zwyciestwo 5 listopada zeszlego roku)
- QPR ostatnie 4 wyjazdy to undery takze zwyczajna matematyka tym razem

over 2,5 @ 2.08

Otrzymane punkty reputacji: +2
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Bolton - Arsenal
Typ: Arsenal strzeli powyżej 2.5 gola
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet365
Stawka: 4/10
Rezultat:
Analiza: Na Reebok Stadium znajdujący się jedno miejsce nad strefą spadkową - Bolton Wanderers - będzie podejmował Arsenal Londyn czyli szóstą drużynę Premier League. Ekipa &quot;Kanonierów&quot; zaskakuje w tym sezonie i to w negatywny sposób... W Arsenalu nadal parę braków, a mianowicie: Diaby, Chamakh, Gervinho, Gibbs, Jekinson, Santos i Wilshere. Do składu wraca Sagna, który dostał możliwość gry w niedzielnym spotkaniu przeciwko Aston Villi. A propos spotkania z Aston Villa. W pierwszej połowie meczu, cień drużyny... zero walki, zero gry, zero wszystkiego, żadnych pozytywów i prowadzenie 2:0 przez ekipę &quot;The Villans&quot;. W drugiej odsłonie spotkania inny zespół, nie wiedzieć co powiedział im Wenger w szatni, ale znaczna poprawa gry i w 7 minut , 3 bramki. Co prawda dwie z rzutów karnych, ale... w pełni zasłużonych. Bolton dziś bez Alonso, Gardnera, Holdena, Lee i Miyaichi. Ten ostatni jeszcze nie może zagrać, będzie dostępny 04.02.
Spodziewam się otwartej gry, paru bramek i niestety straconej bramki przez Kanonierów. Wynik 1:3 dla ekipy Wengera.
Spotkanie: Fulham - West Bromwich Albion
Typ: Fulham powyżej 0.5 kartki
Kurs: 1,57
Bukmacher: Bet365
Stawka: 8/10
Rezultat:
Analiza: Kolejny bet dnia, według mnie. Nie tak pewny jak wczorajsza kartka dla Manchesteru. Ale podobny. A mianowicie, kartka dla drużyny Fulham. Sędzia spotkania Mark Halsey - 11 spotkań, 29 kartek, wynik? Słaby... 3.64 kartki na mecz. Jednak dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ważne dla obu ekip, bowiem Fulham znajduje się na 14 pozycji z dorobkiem 26 punktów, a ich rywal plasuje się tuż za nim - 15 pozycja i 25 punktów. Tak więc okazja dla obu ekip by przeskoczyć rywala jakim jest Swansea. Jedna kartka dla Fulham, gdzie jest paru drwali? Powinno wpaść.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom