>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

23. Kolejka Bundesligi (27.02 - 01.03)

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Dortmund - Schalke 2 @6.50
Dortmund - Schalke +0.5 @2.65
Dortmund - Schalke +1.5 @1.65
Skąd takie kursy? ???? Nie mam pojęcia... Warto zaryzykować. Dortmund w starciach z S04 nie ma korzystnego bilansu TUTAJ! BVB więcej meczów wygrywało na wyjeździe niż na SIP TUTAJ!
Co do sytuacji w BVB - w środowym meczu kontuzji doznał Piszczek; zaczęły się plotki o odejściu Aubameyanga do Arsenalu. Niby skład optymalny, ale wciąż nie w pełni zdrowy, duże rotacje w składzie, co mecz praktycznie inny.
W S04 - kontuzja Huntelaara w meczu z Realem, ale wrócił do treningów w poniedziałek i prawdopodobnie zagra z BVB. Poważniejszych absencji nie ma. Ostatnie spotkania to 2 przegrane i 1 remis. Przegranej z Realem nie ma co brać pod uwagę, przegrana i remis z Frankfurtem i Werderem, środkiem tabeli to już takie sobie wyniki. Teraz czas na Derby, a derby rządzą się własnymi prawami, a kursy zdecydowanie źle wystawione i value jest.

vandisel1 114

vandisel1

Użytkownik
Schalke chyba BVB po prostu nie leży, bo nawet jak ci byli w świetnej formie i optymalnym składzie to te mecze zawsze były dla nich trudne. Niby BVB powoli wychodzi z kryzysu, bo ile może przegrywać ze średniakami drużyna, która ma takich świetnych graczy, ale myślę, że z Schalke czeka ich ciężka przeprawa.
BVB - Schalke BTS 1.76 (Betsson)
BVB - Schalke (0-1) 2.75 (Betsson)

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dortmund - Schalke
TYP: 2, kurs 6,90 (Bet-at-home)

Jak dla mnie w meczu Dortmund - Schalke jest tylko jeden zwycięzca – SCHALKE. Dlaczego? Dlatego, że Schalke przygotowuje się do tego meczu od tygodnia, a BVB ma w nogach ciężki mecz w LM przeciwko Juve. I to naprawdę był ciężki i toczony w szybkim tempie mecz. BVB miało za mało czasu na odpoczynek, 3 dni to naprawdę za mało!
Kto kiedyś grał chociaż półamatorsko w piłkę to wie o czym pisze. Poza tym są to derby. Czerwona kartka? Hmm, prawdopodobnie tak. A kurs na Schalke biorę w ciemno!
Powodzenia!

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dortmund - Schalke 2 @6.50
Dortmund - Schalke +0.5 @2.65
Dortmund - Schalke +1.5 @1.65
Skąd takie kursy? ???? Nie mam pojęcia... Warto zaryzykować.
Generalnie od początku sezonu kursy na BVB były śmiesznie niskie. Nawet jak przegrywali z wszystkimi jak leci to u siebie często było 1.3-1.4, chyba wszyscy to pamiętamy. Wydaje mi się, że to jest ten powód + mecz z Juventusem.
Tutaj mecz derbowy więc granie na Schalke po takim kursie jest uzasadnione ????
Moja propozycja na dziś.
Wybacz mi Robert, życzę Ci jak najlepiej ale wydaje mi się, że dziś to Ty gola nie strzelisz. Fajnie, że w ostatnich dwóch meczach ligowych Robert trafiał trzykrotnie, ale komu strzelał? Dwie Paderborn czyli jednej z najsłabszych drużyn na wiosnę i jedną Hamburgowi - tutaj przemilczę bo od lat moja opinia na ich temat jest ta sama. W tych dwóch meczach Bayern strzelił 14 bramek, więc statystycznie rzecz biorąc wysunięty napastnik musiał coś strzelić. Dlatego na osąd czy Robert się przełamał radziłbym jeszcze nieco poczekać, choćby do końca dzisiejszego spotkania, w którym Bayern podejmie FC Koln. Kolonia to drużyna wybitnie wyjazdowa - w 11 spotkaniach zdobyli 16 punktów (5-1-5) co jest drugim najlepszym wynikiem w Bundeslidze (kto jest pierwszy to chyba jasne ???? ) zaś u siebie zdobyli tylko 9 punktów i tylko lepsi od Stuttgartu. Jeżeli chodzi o tracone bramki to również są w czołówce - 25 straconych bramek w 22 meczach to dobry wynik, bo jest to piąty wynik w BL. Wybaczcie, że posiłkuje się statystykami, jednak Kolonia to nie jest drużyna którą na codzień oglądam ;) W pierwszym meczu tych drużyn było 2:0, Robert gola nie strzelił. Żeby nie było że same superlatywy - w pięciu meczach przeciwko Kolonii Robert strzelił 4 gole, ale to było dawno temu gdy jeszcze grał w BVB.
Reasumując, myślę że Robert w tym meczu gola nie strzeli. Kolonia to nie jest mega ogórek jak HSV czy Paderborn i masakry spodziewać się nie należy. Kurs zachęca więc próbuję. Z powodu awarii komputera jestem lekko do tyłu z Bundesligą, więc chętnie nadrobię zaległości. Powodzenia!
Robert Lewandowski nie strzeli ⛔
2.21
betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +2
larkspur 505,8K

larkspur

Użytkownik
BAYERN - FC KOLN Główny ty p: Bayern czyste konto TAK / @1.57 / Bet365 ⛔
Pozostałe typy: Bayern i ponizej 3.5 / @2.00 / Bet365 ⛔
Rzut rożny przed 9min / @1.83 / Bet365 ✅

Analiza :

W ten piatkowy wieczor szykuje sie fajne spotkanie. Bayern podejmie na Allianz Arenie ekipe z Kolonii. Zdecydowalem sie zagrac na czyste konto Bayernu , a to dlatego ze Kolonia w defensywie gra dosc solidnie co pokazuja stracone gole a i w bezposrednich pojedynkach miedzy obiema druzynami jakis strasznych pogromow nie bylo.
Pewnie nie wiele osob o tym wie i nie wiele sie spodziewa ale tak to prawda... FC Koln jesli chodzi o mecze wyjazdowe w tabeli zajmuje 2 miejsce !!! Nie sadze jednak ze wydarzy sie tu jakas niespodzianka bo wiekszosc druzyn ktore przyjezdzaja do Monachium raczej z gory skazuja mecze z Bayernem na strate pkt. Ale jednak trzeba oddac Koloni ta dobra gre na wyjazdach co sie ceni. Najlepszy strzelec gosciu to Ujah z 7 golami na koncie. Mozemy takze liczyc na wystepy Polakow - Olkowskiego oraz Peszki.
Co do Bayernu ... ostatnie dwa mecze ligowe to jednym slowem POGROMY.
8:0 z HSV u siebie oraz ostatnio 6:0 z Paderborn na wyjezdzie. W tygodniu jednak Bayern spotkal sie na ukrainie z Szachtarem i niestety mecz zakonczyl sie 0:0. W rewanzu na swoim stadionie beda musieli od poczatku meczu zagrac skoncentrowani i poprostu musza wykorzystywac akcje i zamieniac je na gole - zeby czasem tutaj jakiejs wpadki nie bylo co zakonczy bardzo szybko udzial w LM...
Co do skladu nie przewiduje raczej zadnych zmian. Na plus mozna zaliczyc ze skraca sie lista kontuzjowanych... Thiago Alcantara zaczal juz treningi z pilka z czego ja osobscie bardzo sie ciesze. Swietny gracz , duzo wnosil w gre kombinacyjna , mam nadzieje ze zagra jeszcze w tym seoznie.
Arjen Robben jak wiemy na fali , najlepszy strzelec z 16 golami , Lewandowski rowniez bardzo dobry ostatni mecz i 2 gole , a takze swietny Ribbery ktory zaczyna znowu obslugiwac kolegow asystami.
Stawiam ze Bayern zagra dzis na 0 z tylu.

Polecam i Pozdrawiam ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
Mnie z kolei kusi, żeby w meczy Bayernu dać na over1,5 bramek do przerwy, @2,0 , Bayern to jednak Bayern, chociaż akurat faktycznie Koln jest solidne i traci mało bramek. Kurs jest kuszący, mam nadzieję , ze Bayern wyjdzie w podstawowym składzie.

W 84

winmasters

Użytkownik
Bayern Monachium kontra FC Koln
Bardzo jednostronnie zapowiada się mecz Bawarczyków z zespołem z Kolonii. Gospodarze mają świetną serię bramkową w Bundeslidze. Trzy mecze i bilans... 16:0 :!: Jest to imponujący wynik, a i warto dodać, że Robert Lewandowski zdobył 3 gole z 14. Pep Guardiola ma przed sobą rewanż Ligi Mistrzów, a jak pokazał ostatni mecz Arsenalu z Monako, nie ma słabych drużyn. Zatem dzisiaj częściowo może zagrać rezerwa Bayernu. Mimo to, potencjał mistrzów Niemiec jest tak ogromny, że Kolonia będzie miała niemały kłopot ze zdobyciem choćby jednej bramki. Tym samym nasza propozycja:
Gospodarze powyżej 2.5 gola, 1.64 ✅ 4:1
Kurs od Winmasters

Promocje w Winmasters - Bonus 100% do 150PLN lub 50% do 250PLN

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Zapraszamy do konkursu:

Typer - Bundesliga
W puli tego konkursu aż 2 tysięcy złotych od bukmachera IntraGame. Również co kolejkę czekają na Was atrakcyjne nagrody.
Jeśli jesteś pasjonatem Niemieckiej Bundesligi to nie możesz ominąć tego konkursu!

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Hertha - Augsburg ⛔
typ: 2 DNB @ 1.79 Unibet
Hertha jutro bez Schiebera, Stockera oraz kilku innych, mniej ważnych zawodników. Brak tego pierwszego to duże osłabienie dla ataku gospodarzy. Julian nabawił się urazu, który wykluczył go z występu w jutrzejszym spotkaniu. W związku z tym będzie trzeba pokombinować co zrobić, aby te braki uzupełnić. Może być trudno bo Schieber to przecież najskuteczniejszy strzelec stołecznej drużyny.
Augsburg nieco spuścił z tonu po dobrym początku rundy rewanżowej. Jeśli myślą o walce o europejskie puchary, takie mecze wypadałoby wygrywać. W obozie gości od poprzedniego meczu nic się nie zmieniło. W ostatnim meczu walczyli do samego końca z Bayerem i dzięki temu udało się zdobyć cenny punkt. Tym razem, przynajmniej teoretycznie, powinno być łatwiej o pełną zdobycz punktową. Jeśli Freiburg potrafił wygrać 2:0 to dlaczego Augsburg miałby tego nie zrobić, mając na uwadze braki w ekipie Pála Dárdaia.

Hoffenheim - Mainz ⛔
typ: over 2.5 + bts @ 1.90 Bet365
Hoffenheim nieco zawodzi po przerwie. Przegrali pierwsze trzy spotkania i dopiero wygrana ze Stuttgartem obudziła uśpione nadzieje na puchary. Dla mnie najważniejsze, że nie zapomnieli jak się strzela i paradoksalnie jak się traci. Stąd też powyższy typ. W dalszym ciągu liczę na skuteczność ze strony Firmino, Vollanda, Modeste, Szalaia czy też Salihovica. Nie zapominam oczywiście o tym, że tylko Augsburg na początku sezonu i Paderborn nie potrafiło strzelić bramki na stadionie Wieśniaków.
Jeśli chodzi o Mainz to efekt nowej miotły w ostatniej kolejce zadziałał przez co drużyna mogła cieszyć się z trzech, bardzo ważnych punktów. Martin Schmidt, bo o nim mowa, zadebiutuje jutro w roli szkoleniowca, lecz tym razem na wyjeździe. Jest to w pewnym sensie niewiadoma, bo trudno domyśleć się, jak ustawi drużynę na ten mecz, ale nie sądzę żeby nagle Mainz miało skoncentrować się tylko i wyłącznie na defensywie. Okazaki czy, wywołany do tablicy przeze mnie przy okazji meczu z Frankfurtem, będący w bardzo dobrej formie Malli, powinni ukłuć gospodarzy.
Jak dla mnie mecz ten będzie obfitował w bramki z obu stron. Typ poboczny, jaki zaoferuję na to spotkanie to Over 3.5 @ 2.55 Unibet ⛔

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
28.2. 18:30
Eintracht Frankfurt - HSV
over 4,5 kartek @2.1 4/10 b365
Olic nie zagra, Lasogga tez, van der Vaart raczej zacznie na lawce. W ataku Rudnevs. Eintracht bez Seferovica. Fajerwerkow tu nie widze. W obronie ubytki po obu stronach. Jansen i Zambrano nie zagraja. Eintracht z racji tylko jednego zwyciestwa w 8 ostatnich spotkaniach wcale sie nie oddalil od strefy spadkowej (tylko 6 punktow), HSV wiadomo wciaz balansuje na krawedzi. Ale potrafil sie odbic od dna i po pogromie w Monachium zremisowal z Gladbach, choc i tak byla to strata punktow (BMG wyrownalo w 92). Eintracht ostatnio regularnie zbiera kartki i gra agresywnie, rywale sie do tego stylu gry dostosowuja. Jako ze sedziuje Meyer, ktory z kartkami jest za pan brat to over 4,5 jest warty gry. Sedziowal on co ciekawe pierwszy mecz w Hamburgu i pokazal 4 kartki, ale mogl o wiele wiecej. Licze ze dzisiaj sie poprawi ????
✅
15.30
Borussia Dortmund - Schalke 04
over 4,5 kartek @1.77 6/10 b365
Przy stylu sedziowania Zwayera must bet. Dortmund wygrywa w lidze ale to jest co innego. Mecz wazniejszy niz wszystkie. Logiczne. Tym spotkaniem moga odkupic swoje winy u kibicow takze walka, walka, walka.
⛔
1899 Hoffenheim - Mainz over 2,5 + bts @1.95 5/10 b365
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Krótko bo nie mam czasu - dziś zabawa w gola i kartki.
Jako pierwszy zawodnik z Korei - Heung Min Son z Leverkusen. W tym sezonie 8 goli w 19 meczach, wynik całkiem dobry ale może być lepiej. Po dwóch porażkach i remisie z dobrymi rywalami (Wolfsburg, Werder, Augsburg) dziś mecz z Freiburgiem u siebie, zawodnicy podbudowani zwycięstwem w Lidze Mistrzów na pewno postarają się strzelić rywalom kilka bramek, myślę że jedną z nich może strzelić Son. Po takim kursie trzeba spróbować.
Druga opcja to żółta kartka dla Hummelsa i Schmelzera. Wiemy jak ważne jest to spotkanie, dlatego z pewnością nikt nie odpuści i kartki się posypią o czym wyżej napisał Hansa. Skoro tak to warto spróbować żółtka dla Hummelsa i Schmelzera czyli agresywnie grających obrońców BVB. Warto wspomnieć że Klopp ma wielki problem z tą formacją po tym jak kontuzji doznał Piszczek, brakuje również Sokratisa i GroBkreutza przez co brakuje nominalnego bocznego obrońcy. Nie rozumiem tych kursów - żółta dla Kevina Prince Boatenga to 2.6 a dla Schmelzera i Hummelsa powyżej 5.. Buki myślą że Schalke nie wyjdzie ze swojej połowy czy co?
Heung Min Son strzeli gola ⛔
2.21
Mats Hummels żółta kartka ⛔
5.
Marcel Schmelzer żółta kartka ✅
5.75

kursy z betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +4
C 132

chinaski070

Użytkownik
Eintracht - HSV
Oba zespoły przeciętne sezony, HSV po słabej rundzie jesiennej dobrze rozpoczęli wiosnę, odbili się od strefy spadkowej. Frankfurt niezmiennie buja się w środku tabeli, nie spadną, na puchary też nie ma co liczyć. Historia spotkań między zespołami jest naprawdę długa, to co najbardziej przykuwa uwagę to ilość bramek która pada w meczach między tymi ekipami, zwłaszcza kiedy przychodzi im się spotkać na stadionie Eintrachtu. Zarównu Frankfurt jak i Hamburg mają słabiutkie defensywy, tracą dużo goli (HSV na wyjazdach 5:19). Z kolei potencjał w ofensywie naprawdę spory jak na realia Bundes - u gospodarzy Meier, Inui, Aigner, Piazon czy młody Stendera. U gości brak co prawda Olica i za niego łamaga Rundevs, ale poza tym - Jiracek, Stieber, Muller czy Gouiada. Do tego warto zwrócić uwagę na fakt iż oba zespoły dzieli w tabeli zaledwie 4 punkty i odstawiania nóg nie będzie. Większe szansę daję ekipie gospodarzy, ale mając na uwagę ich raczej przeciętną defensywę, HSV mimo wszystko powinno coś ukłuć.
obie strzelą @1.54 pewny typ
Eintracht powyżej 1.5 gola @1.88
marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +8
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Dortmund - Schalke
Mecz nie jest łatwy w typowaniu natomiast wszystkim huraoptymistom warto przypomnieć że zespół gości do wyjazdowych tuzów nie należy. Do tej pory raptem trzy zwycięstwa na wyjazdach w tym sezonie. Dortmund mimo przegranej w LM w lidze niemieckiej zaczyna powoli wracać na odpowiednie tory.Ja widzę tu mecz walki. Sa to przecież lokalne derby. I z tych derbów w mojej opinii po ciężkim boju to gospodarze wyjdą zwycięsko.
Dortmund kurs 1,60 Superoferta STS wynik 3:0 FT
Wydaje mi się że również Leverkusen poradzi sobie ze słabiutkim Freiburgiem. Kurs szału nie robi ale tak to dziś czuję...
Leverkusen kurs 1,37 STS
wynik 1:0 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki :

Otrzymane punkty reputacji: +10
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Jeżeli ktoś nie oglądał dzisiejszych derbów to wklejam link do gola Reusa. Strasznie mi szkoda Wellenreutera, wybronił dziś kilka groźnych strzałów, choć jeszcze brakuje pewności w wyjściach i wyskokach przy rożnych i dośrodkowaniach.
http://giant.gfycat.com/OilyMilkyGiantschnauzer.webm
Gladbach - Paderborn
Paderborn wiosną nie zachwyca. W 5 meczach 4 punkty i spadek z 10. na 16. miejsce. Z kolei Gladbach ma szansę odskoczyć rywalom i umocnić się na trzecim miejscu. Odpadli z LE i mogą już w pełni skupić się na Bundeslidze. O ile na wyjazdach grają średnio, o tyle Borussia-Park jest twierdzą. 7-3-1 i passa 4 zwycięstw sprzyja graniu na gospodarzy i tak też czynię. Kurs na handicap wysoki i go zagram. Gladbach generalnie gra minimalistycznie, sporo 1:0 jednak pogrążona w kryzysie drużyna beniaminka nie powinna stawiać dużego oporu i wynik 2:0 jest prawdopodobny. Die Fohlenelf w najsilniejszym zestawieniu - próbujemy!
Gladbach (-1.5) ✅
2.38
betsafe
Drugiego meczu nie ruszam. Wolfsburg na wyjazdach lubi zawodzić, do tego jest po czwartkowym meczu w Lizbonie. Chciałem pograć bts ale po 1.4 nie opłaca się ryzykować.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Borussia MG - SC Paderborn BMG -1 @2.04 5/10 Sbobet
Werder Brema - VFL Wolfsburg over 2,5 + bts @1.72 7/10 b365

W Gladbach nie przewiduje niespodzianki. Tak jak napisal moj przedmowca - gospodarze odpadli z LE i moga skupic sie na lidze, a po porazce Schalke moga odskoczyc na 5 punktow w kontekscie walki o Lige Mistrzow. I oczywiscie utrzymac 4 punkty nad Leverkusen. Paderborn raz na jakis czas zrobi niespodzianke, jak remis w Wolfsburgu czy zwyciestwo w Hannoverze, ale to jest jednak drugoligowy poziom. Akurat bylem na meczu z Hannoverem, mam na swiezo ich gre w pamieci i jesli BMG podejdzie do meczu skoncentrowana, a nie w stylu &#39;&#39;to jest przeciez Paderborn, pykniemy ich tak czy inaczej&#39;&#39; to 3 punkty tu zostana.
O ile pierwszy mecz nie bedzie specjalnie wyrafinowana to juz w Bremie szykuje sie hit. Mam nadzieje ze mecz dojdzie do skutku, bo caly czas w miescie obowiazuje alarm antyterrorystyczny. Obie druzyny na wiosne niepokonane. O ile jednak w przypadku Wilkow to nie dziwi, bo to druga sila ligi to jednak metamorfoza Werderu zadziwia. Wolfsburg ma ciezki terminarz, niedziela - czwartek - niedziela - sroda, bo nie zapominajmy, ze w srode mecz Pucharu Niemiec z Leipzig. To moze odbic sie defensywie, ktora i tak juz popelnia sporo bledow. Benaglio uratowal swoj zespol niezliczona ilosc razy. Licze na gole i choc kurs jest mizerny to jednak opcja over 2,5 + bts wg mnie do grania za wieksze pieniadze.
✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom