>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Serie A [28-29 stycznia 2017]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN
Tym razem bez większego hitu, Inter i Napoli proste formalności na własnych stadionach z kolei Juventus i Roma podobnie, lecz poziom trudności będzie znacznie większy, wyjazd do Genui i przede wszystkim na Sassuolo to nie jest znowu taka prosta i łatwa sprawa a patrząc dogłębniej to obie dosyć średnio radzą sobie na tych terenach, zwłaszcza Roma chociaż ostatnia postawa Sampdorii słabiutka. Ciekawe starcie na pewno czeka nas na Sadio Fruli, gdzie Udinese zagra z Milanem, wynik spokojnie może pójść w dwie strony, ja jednak najbardziej wyczekuje pojedynku Torino z Atalantą, wg. mnie najlepszy mecz tej kolejki. Termin meczu najgorszy z możliwych, ale nic z tym nie zrobimy.
Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji :wink:

dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Dobra &quot;napocznę&quot; buka
Odrazu mowie ze ostatnio typy z ligi włoskiej mi srednia wchodzą...
Crotone LB 1.5 ponizej @1.37
Co tu duzo gadam Empoli typowy sredniak Skorupski ma najwiecej czystych kont
drugi typ Pescara nie strzeli @ 1.90
Inter ostatnio na &quot;farcie&quot; wygrywa mecz za meczem chociaz powiem szczerze nie przepadam za ta druzyna ale Pescara ostatnio nic specjalnego...

ingler 28,1K

ingler

Użytkownik
Ta kolejka pokażę jaką klasę mają drużyny z Mediolanu.Czy Inter odniesie pewne zwycięstwo i umocni w tabeli .Czy Milan stać na 3 ptk na wyjeździe (czekają na to od 2 miesięcy) a ,że mają jeden mecz zaległy....

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Włochy
Godz: 15:00
Spotkanie Sassuolo-Juventus
Typ: juve wygra 1 połowe dokładnie 1 golem
Kurs 3.00
Buk unibet
Analiza: W tej kolejce Włoskiej Serie A juventus , będący na chwilę obecną liderem pojedzie na wyjazdowe spotkanie do zespołu Sassuolo. Goście naturalnie są faworytem do zdobycia kompletu punktów w tym spotkaniu , bowiem zagrają z 14 zespołem w ligowej klasyfikacji, który w tym sezonie grywa w kratkę, co prawda gospodarze nie przegrali 3 kolejnych spotkań ligowych,ale ich rywale byli Totino, z którymi ugrali remis oraz Pescara i Palermo, dwa najsłabsze zespoły w Serie a , więc porównywanie ich do zespołu &quot;Starej Damy&quot; jest chyba nie na miejscu, Juventus jest w wysokiej formie, pomimo wpadki z Fiorentiną , resztę spotkań rozstrzygał na swoją korzyśc, a tych rywali miał dosyć mocnych między innymi milan oraz lazio, oba mecze wygrał już w pierwszych minutach dowożąc wynik do końca, według mnie tutaj gości szybko obejmą prowadzenie co na spokojnie pozwoli im kontrolowac pozostałą część gry, są zespołem zdecydowanie mocniejszym pod względem piłkarskim i powinni zdobywać punkty , bowiem Roma ma tylko 1 punkt straty w tym momencie, mój typ na to spotkanie to wynik 0:1 do połowy oraz 1:2 po 90 minutach tej rywalizacji, bowiem Juvnetus czasem na wyjeździe nie lubi się przemęczać i wygrywa tylko różnica jednej bramki.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Inter - Pascara @1.20
Kto pierwszy dwie bramki Inter @1.34
Gospodarze nie powinni mieć tutaj większych problemów, aby zanotowac zwycięstwo. Są o klasę przynajmniej lepsi. Myśląc o czołowych miejscach to takie pojedynki muszą wygrywać. Tym bardziej,że grają na własnym obiekcie, gdzie to mają bardzo dobry bilans 7-2-1. Pascara należy do głównych kandydatów, aby spaść z ligi. Do tej pory zgromadzili na swoim koncie zaledwie dziewięć punktów. Patrząc na pojedynki wyjazdowe to mają bilans 1-2-7. Mają poważne problemy w ataku,gdzie strzelanie gole przychodzi im z wielkimi trudem. A z drugiej strony tracą regularnie bramki.w dwóch ostatnich pojedynkach stracili sześć bramek. Dzisiaj również nie powinno być łatwiej. Stawiam na pewną wygrana gospodarzy.

V 2

vov

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Włochy
Typ: juve wygra 1 połowe dokładnie 1 golem
Kurs 3.00
Buk unibet
Ciekawostka: do tej pory wyniki Juventusu do połowy grając na wyjeździe: 7 remisów, 2 przegrane. Nie zmienia to faktu, że Juve powinno ten mecz wygrać. Dlatego można spróbować:
Typ (połowa/koniec): X/2
Kurs 3.75
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Dzisiaj pobieram soczystego dubla Florentina + AS Roma po kursie 2.77.
Florentina o 15 podejmuje zespół z północy Włoch jakim to jest Genoa. Nie liczyłbym w tym meczu na przełamanie gości, ich gra nie wygląda najlepiej.. Z kolei Florentine w ostatnich rozgrywkach ligowych nie opuszcza szczęście. Liczę na to, że i tak pozostanie dzisiaj. Kurs 1.60 jest wystawiony jak najbardziej prawidłowo i uważam, że można śmiało pobierać.
Z kolei główny oponent Juventusu do tytułu mistrza Włoch jakim jest AS Roma prosto z serca kraju ruszy na północ, żeby stawić czoła ekipie Karola Linetty-iego. Goście w dalszym ciągu bez Salaha, jednak poziom sportowy spokojnie pozwala nabijać w każdym kolejnym meczu punkty. Dzisiejszego popołudnia niewiele argumentów przemawia za gospodarzami. Myślę, że to nie jest jeszcze moment na przełamanie. Nie z vice-liderami tabeli..

Udinese - Milan
typ 1
kurs 3,20
Bet365
Udinese w ostatniej kolejce przegralo 1-0 z Empoli i zajmuje obecnie 13 miejsce w tabeli z 25 punktami zdobytymi.Na swoim stadionie prezentują się jednak i moim zdaniem są w stanie pokonać mnimalnie Milan.Goście którzy obecnie są na 7 miejscu z 31 punktami.W ostatnim pojedynku przegrali na swoim obiekcie z Napoli.Tak prawde mówiąc poza rewelacyjnym bramkarzem,za dużo przeciętności w tym zespole.Ostatni pojedynek pomiędzy tymi drużynami Udinese zwyciężyło 1-0 na wyjeżdzie.Odważny typ ,ale myśle że warto.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom