>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Seria A ( 07.02- 09.02.2015)

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kolejka zapowiada się ciekawie, jest kilka meczów godnych uwagi z perspektywy sympatyka calcio, ale i z perspektywy typujących. Przede wszystkim oczy przykuwa mecz Juventusu z Milanem, ale o tym dyskutujemy w osobnym temacie.

Z innych potyczek niewątpliwie mecz Lazio z Genoą wygląda bardzo ciekawie. Genoa ostatnio seria słabszych wyników, ale potencjał nadal drzemie w tym zespole duży. Czy go uwolnią w starciu z Lazio ?

Na San Siro zawita Palermo by stoczyć bój z Interem, Inter pogrążony w potęznym kryzysie. Wydawało się, że powoli wychodzą na prostą po przyjsćiu Manciniego, ale był to jednak zły osąd. Były promyki nadziei jak remisy z Lazio czy Juve, ale potem wszystko zaprzepaścili takimi meczami jak z Empoli, Torino czy Sassuolo. Niby fajne transfery bo przyszedł Shaqiri, Podolski i ostatnio Davide Santon, ale wyników jak nie było tak nie ma.
Palermo w poprzednich latach lubiło grać z Interem, jeszcze jak grał Fabrizio Miccoli to toczyli pamiętne boje z Interem gdzie mecze obfitowały w bramki. Teraz można się spodziewać argentyńskiego starcia Icardi vs Dybala. Zarówno Icardi jak i Dybala strzelają aż miło. Z tym, że gole jednego nie mają przełożenia na wyniki zespołu, a gole drugiego dają pkt jego ekipie. Jak będzie w bezpośrednim starciu ?

Ciekawie zapowiada się też mecz Cagliari z Romą. Faworytem jest Roma, ale na Sardynii nigdy im się lekko nie grało. Ponadto kontuzje i seria remisów Romy jest zatrważająca. Odpadli też z Coppa Italia we wtorek z Fiorentina przegrywając 0:2. To już jest kryzys, czy uda im się z tego kryzysu wyjść w najbliższą niedzielę ? Dla ligi byłoby lepiej żeby tak bo samotny odjazd Juventusu po scudetto nie jest mile widziany ;)

Na koniec jeszcze warto wrócić do 21 kolejki by przypomnieć sobie trafienie Mauricio Pinilli dla Atalanty w meczu z Cagliari. Palce lizać ! :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=JFCgPtxCtgQ

krzysiek74 313,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Sampdoria - Sassuolo
typ 1
kurs.1,80

Mecz aspirującej do gry w Lidze Europy drużyny Sampdorii z rewelacją tegorocznych rozgrywek zespołem Sassuolo.
Sampa dostała ostatnio srogie lanie od Byczków 1:5 i na pewno ich ambicje zostały mocno podrażnione.Przyjeżdza za to rywal opromieniony pewnym zwycięstwem nad Interem 3:1 ale goście zagrają bez swoich zębów trzonowych czyli tercetu Sansone-Zaza-Berardi.Całe to trio wpisało się we wspomnianym meczu na listę strzelców więc juz to pokazuje jak strata jest ogromna dla ekipy neroverdich.
Gospodarze na Luigi Ferraris mają bilans 5-5-0 i bramki 15:8 zaś Sassuolo wyjazdowy bilans to 3-4-4 bramki 15-21
Poważniejszych braków w składzie drużyny Mihajlovicia nie widzę nawet Sinisa &quot;pogodził&quot; się z krnąbrnym Eto&#39;o ???? który zapewne zasiądzie na ławce obok naszego rodaka Wszołka i według mnie powinienniśmy zobaczyć wygraną Blucerchiatich.

charo 1,3K

charo

Użytkownik
Dzięki, zapomniałem zupełnie o kartkach:razz: Myślałem już o jakimś szpitalu nagłym.
Co do kolejki, skoro już jestem na forum to się wypowiem.
Jest kilka ciekawych spotkań ale ja zwróciłem uwagę na mecz Interu z Palermo.
Inter ostatnimi tygodniami cieniuje i nie da się ukryć, że coś w tej ekipie w końcu powinno zaskoczyć pod wodzą Manciniego. Nowe transfery powinny w tym pomóc, lecz póki co bez efektów. Ze swojej strony chciałbym zwrócić uwagę na to, iż wśród nowych zawodników nie ma żadnego defensora.
W ostatnich 10 meczach na San Siro Inter 3 razy zachował czyste konto (2 razy z Sampdorią, raz z Saint Etienne). Palermo z kolei w ostatnich 10 delegacjach nie strzeliło bramki 2 drużynom (Juventusowi z najlepszą obroną w lidze oraz Empoli grającą bardzo asekuracyjną piłkę).
Ostatnimi tygodniami Palermo strzela sporo bramek, głównie dzięki Dybale który ciągnie zespół beniaminka całkiem skutecznie. I na tego zawodnika liczę najbardziej. Jednak zamiast typować konkretnego strzelca, postanowiłem zagrać na bramkę w stronę Palermo.
Wiadomo, można by rzec że polegam na suchych statystykach, aczkolwiek kurs zachęca, a jeśli Ranocchia zagra w bloku defensywnym Interu to (choć wyczulony na głupie błędy) może mu się przydarzyć jakaś wpadka i na to liczę.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi/komentarze to chętnie przyjmę by ewentualnie skontrować.

Inter vs Palermo
Palermo strzeli gola

Kurs: 1,52

Expekt

Robson //brak uwag, dobry typ się wydaje. Zachęcam do częstszego udziału w dziale o calcio ;) Pozdrawiam
EDIT:
Dzięki Robson, o ile w zeszłym tygodniu zaliczyłem plus na mojej ukochanej lidze (co mnie zmotywowało do udziału na forum), to tutaj sromotnie się pomyliłem wybierając między golem dla Sassuolo (kurs 1,75) a golem dla Palermo.
https://vine.co/v/OUJBjVPDbIF
Tyle w temacie jednej bramki dla Sycylijczyków:-|

Otrzymane punkty reputacji: +21
D 53

dynia24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 18:00
Spotkanie: Hellas Verona - Torino
Typ: 2

Kurs
: 2,51
Bukmacher: Pinnacle

Analiza:
Na sobotni wieczór polecam spotkanie Serie Apomiędzy Hellasem a Torino. Ponownie obstawiam zespół Kamila Glika, który kontynuuje świetną passę meczów bez porażki - ostatnia przegrana w Turynie z Juventusem (30.11.2014 1:2). 10 pozycja w tabeli z realnymi szansami na europejskie puchary sprawia, że Torino nie spuszcza z tonu i nadal pnie się w górę tabeli po kiepskim początku sezonu. Wyjazdowe wygrane z Interem i Ceseną tylko dodają skrzydeł Turyńczykom. W Veronie passa dwóch zwycięstw na własnym terenie nie jest już tak okazała jak seria gości. Gospodarze wygrali bowiem z niżej notowanymi Atalantą i Parmą, a w ostatniej kolejce polegli na Sycylii z Palermo. Bilans bezpośrednich spotkań w Veronie jest bardzo ciekawy: Torino ostatni raz uległo gospodarzom w 2005 roku, ale trzeba pamiętać że od tamtego czasu drużyny spotkały się ze sobą tylko 3 razy, ale to Torino było zawsze górą. W Hellasie nie zagrają Rodriguez i Sala, natomiast Torino zagra bez zawieszonego za kartki Gazziego. Poniżej przewidywane składy

Hellas: Benussi - Martic, Marquez, Moras, Marques, Brivio, Christodoulopoulos, Tachtsidis, Hallfredsson, Toni, Saviola

Torino: Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti, Darmian, Benassi, Vives, Farnerud, Molinaro, Martinez, Quagliarella
Edit:
✅✅✅ 1:3 Po raz kolejny pewny traf z Torino

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Verona - Torino
W ostatniej kolejce Torino przejechało się po Sampdorii niczym walec drogowy. Rozgromili drużynę z Genui 5-1, a formą strzelecką błysnął Quagliarella, który popisał się hattrickiem. Forma drużyny z Turynu na tyle zwyżkowała, że dwie kolejki temu przełamali się nawet w Mediolanie, gdzie od 1993 aż do obecnego sezonu nie wygrali z Interem ani razu! Na Torino sposobu nie znalazł też drugi klub z stolicy mody, Milan. Rossoneri powinni cieszyć się z remisu, bo byli tłem dla rywala i powinni dziękować niebiosom, że przetrwali szturm Glika i spółki- notabene Kamil zdobył w tym meczu gola;) Ponadto wygrana z Ceseną 3-2 oraz remis z Chievo 0-0. Zatem Torino niepokonane w lidze w nowym roku, a jakby doliczyć jeszcze stary to passa bez porażki wynosi 8 spotkań.
Verona w nowym roku punktuje przede wszystkim u siebie, ale nie ma co się temu dziwić, ponieważ wyjazdy do Turynu i na Sycylię i porażki za pewne mogły być wliczone. Z kolei na Stadio Marc&#39;Antonio Bentegodi zgodnie z planem komplet punktów. Tyle, że podejmowali beznadziejną Parmę oraz Atalantę. Torino powinno podnieść poprzeczkę znacznie wyżej. Do tego Verona jest bardzo gościnna dla gości z Turynu:

Torino X2 1.38 B365 ✅

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Wlochy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Inter Mediolan vs Palermo
Typ: Inter over 1.5 gola
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Patrzac na obecna forme faworytem jest druzyna gosci,jednak Inter zagra na San Siro a tutaj mimo wszystko wygrywa sie ciezko.
W ostatnich 32 meczach Inter przegral tylko 4 mecze u siebie,co ciekawe - dwie z tych 4 porazek mialy miejsce w przeciagu ostatnich 5 spotkan rozgrywanych w Mediolanie,lepsze okazaly sie ekipy Udinese i Torino.
Ciezko uwierzyc patrzac na tabele,ze Inter zajmuje dopiero 13 miejsce w tabeli,jednak roznice punktowe sa bardzo wyrownane i tak naprawde mozna sie jeszcze na europejskie puchary zalapac,trzeba jednak przestac gubic punkty zwlaszcza na wlasnym terenie.
Inter zmienil trenera jakis czas temu,wrocil Mancini a szeregi klubowe wzmocnili tacy pilkarze jak Podolski czy Shaqiri.
Na ta chwile jednak wesolo nie jest,poniewaz Inter przegral 3 mecze z rzedu,ostatni raz taka zla passe mieli w maju 2013 roku.
Stracona bramka w doliczonym czasie gry z Torino,kleska z Sassuolo i stracony gol ponownie w doliczonym czasie gry,tym razem z Napoli,tak wygladaja ostatnie 3 porazki Interu.

Palermo z kolei zaskakuje forma,druzyna gra ofensywna pilke,co przeklada sie na dobre i ciekawe mecze z bramkami.
W ostatnich 5 meczach z udzialem Palermo kibice ogladali az 19 goli.
Poza pewnym i jednostronnym zwyciestwem nad Cagliari 5:0,druzyna grala z dobrymi ekipami i tak najpierw po szalonym meczu przegrali 3:4 z Fiorentina,nastepnie zremisowali 1:1 odpowiednio z Roma i Sampdoria oraz wygrali z Verona 2:1.
Zespol Palermo duzo strzela ale tez tyle samo traci,na chwile obecna maja bilans 34:33.
W 10 meczach wyjazdowych stracili 21 bramek z kolei Inter u siebie w tylu samych meczach zdobyl 21 goli,wiecej goli strzelonych u siebie ma tylko Napoli,Roma i Juve,a wiec pierwsza trojka.

Mecze Interu z Palermo sa obfite w bramki,w ostatnich 7 potyczkach padlo 28 bramek.
Inter nie przegral u siebie meczu z Palermo od 2004 roku,po 3 porazkach z rzedu chyba czas na zwyciestwo,Inter u siebie duzo strzela a Palermo duzo traci,czas na punktowanie gospodarzy,nie wiem,czy mecz wygraja ale 2 bramki z ich strony powinny siasc,zapowiada sie ciekawy mecz.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Lazio Genoa
Genoa nie wygrała od 7 ligowych spotkań,a jeszczze nie dawno notowali passę 9 meczy bez porażki. Przyjrzyjmy się bliżej owemu impasowi i rozłóżmy go na czynniki pierwsze. Wydawać by się mogło, że skoro Genoa nie zdobyła kompletu punktów od tak dawno to jest pogrążona w kryzysie. A to tak do końca nie jest.Do rzeczy. W ostatniej kolejce podejmowali Fiorentinę, rywala z górnej półki, zatem remis nie jest niespodzianką. Dwie rundy temu pojechali na Stadio San Paolo, gdzie wiemy jak ciężko o punkty z miejscowym Napoli, a mimo to nie byli tłem dla rywala, który przez swoje ofensywne usposobienie często tłamsi przeciwnika na maxa. Kolejno remis z Sassuolo, które tego dnia było bardzo dobrze dysponowane i wysoko zawiesili poprzeczkę. Następnie wyjazd do Mediolanu i porażka z Interem, więc to też specjalnie nie dziwi i mimo przegranej jakiegoś złego wrażenia po sobie nie pozostawili, bo powalczyli. Z kolei remis z Atalantą można rozliczyć w kategorii niedosytu, bo byli stroną zdecydowanie przeważającą, więc punkt to mało. W starym roku wyjazdowa porażka z Torino, gdzie ciężko o komplet punktów w Turynie, a spotkanie stało na dość wyrównanym poziomie i porażka z Romą dziwić nie może. Zatem jak widać niełatwy terminarz oraz dobra dyspozycja rywali miały wpływ na ów impas, a nie fatalna gra Genui.
Teraz Lazio, z którym relacje są bardzo charakterystyczne

Kursy mocno rozrzucone, h2h bardzo wymowne, forma Genui nie taka zła jak wskazuje passa 7 spotkań bez wygranej, zaryzykuję niespodzankę
Bezpieczniejsza opcja:
Genoa X2 2.40 B365
i dla lubiących większe ryzyko:
Genoa 6.00

Otrzymane punkty reputacji: +17
keyst 149

keyst

Użytkownik
Cagliari - AS Roma

Typ: 1x @ 1.79
Betsafe
Wynik: 1-2
⛔⛔⛔
W 22 kolejce Seria A dojdzie do spotkania zajmującej 17 pozycje drużyną Cagliari, a wiceliderem AS Roma . Na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło, że Roma bez większego wysiłku zdobędzie 3 pkt, jednak w rzeczywistości sytuacja nie jest już taka oczywista. Po pierwsze historia - spotkania zostanie rozegrane na Stadio Sant&#39;Elia, na którym to &quot;Giallorossi&quot; nie potrafili pokonać piłkarzy Cagliari przez 19 lat, co prawda w zeszłym sezonie drużynie Garcii udało się przełamać na tym obiekcie wygrywając 3-1, a rok wcześniej &quot;dostać&quot; 3 oczka za walkower. To jednak liczba 19 spotkań pokazuje, że piłkarzom z Rzymu gra się bardzo ciężko na Sardyni. Po drugie 23 grudnia doszło do zmiany trenera w zespole Cagliari Z. Zemana, którego bilans domowy wynosił 0-3-5, zmienił G. Zola zmieniając ten bilans na 2-3-5 co pokazuje, że drużyna pozytywnie zareagowała na zmianę trenera. Po trzecie braki kadrowe w zespole z Sardynii wszyscy piłkarze są do dyspozycji trenera, natomiast w Romie dzisiaj nie zagrają De Rossi (14-1) , Strootman (6-0) , Iturbe (14-1) , Ibarbo (0-0), Gervhino (14-2) , Doumbia (0-0) , Florenzi (20-2) , Manolas (17-0) = 85/6. Po czwarte forma Cagliari ostatnie 5 spotkań to bilans 2-1-2, w tym dwukrotnie wygrywając u siebie, z kolei Romy bilans to 0-4-1 z tym, że piłkarze z Rzymu grali z mocniejszym rywalami dwukrotnie z Fiorentiną, Palermo i równie dwukrotnie z Empoli. Po piąte motywacje/zaangażowanie oceniałbym po równo w obu drużynach, gospodarze walczą o utrzymanie natomiast Roma będzie chciała wrócić na zwycięską ścieżkę i powalczyć z Juventusem o mistrzostwo.
Podsumowując stawiam, że Cagliari tego spotkania nie przegra, ponieważ nie widzę, ani jednego mocnego argumentu na zwycięstwo Romy.

---------------

Podsumowanie spotkania.
Dwie asysty zaliczył najlepszy na murawie, młodziutki Verde. Wpływ na wynik miały też parady De Sanctisa i nieskuteczność napastnika rywali.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
We Włoszech zima, mecz Parma - Chiewo przełożony ze względu na potężne opady śniegu. Murawa na Ennio Tardini nie przypomina murawy..

Sampdoria - Sassuolo
Typ : Sampdoria @ 1,78 Uni bet
⛔1:1

Zgadzam się z przedmówcami, że dziś Sampdoria to bardzo dobry typ. Osłabienia Sassuolo wyżej opisane. cała trójka to potężna siła. Wszyscy przebojowi i doskonale radzący sobie pod bramką rywali. Sampdoria bardzo dobra u siebie w Genui. Dodatkowo Munoz sprowadzony z Palermo już gotowy do debiutu dzisiaj. Eto&#39;o na ławce co prawda, ale nie ma powodu by Eder miał tam siedzieć, do składu wraca tez Okaka, który ostatnio spisywał sie słabiej. Muriel kontuzjowany, a Bergessio był już poza klubem, ale nie odebrał telefonu i nie przeszedł do Lazio ????

Inter- Palermo
Typ : Powyżej 2,5 gola @ 1,89
Uni bet✅
Obie strzelą ? TAK @ 1,81 Uni bet
⛔ 3:0

Inter jest po prostu beznadziejny, ok coś w Neapolu zagrali, Brozović widać, że ma talent i fajnie się pokazuje do gry, ma przegląd pola. Z Guarinem w srodku i z Kovacicem mogą fajne trio stworzyć w kontekście następnego sezonu. Z przodu Icardi, skuteczny, ale ciekawe jak go kibice przyjmą na San Siro po epizodzie po meczu z Sassuolo ? czuje, że mozę byc nie ciekawie...
Palermo gra ofensywnie, Dybala i Vazquez świetni. Odszedł stoper Munoz do Sampdorii a to spora strata więc luka w defensywie. Nie sadze, by Palermo się przestraszyło SAn Siro i Interu bo nie ma czego za bardzo się bać.
Oba zespoły bramkostrzelne i nie bronią kurczowo dostępu do bramki, bo albo im to nie wychodzi jak w Interze, albo po prostu mają inne nastawienie do gry jak w Palermo.
A mecze obu zespołów potrafią sypnąć golami, że przypomnę tylko czasy gdy w Palermo grał Miccoli to na San Siro padały takie wyniki jak 5:3, 4:4, 3:2, 3:1 itp.

Napoli - Udinese

Faworytem jest też Napoli bez watpienia, ale @1,35 jakoś nie zachęca. Benitez dał mocny skład w Coppa Italia a idąc jego tropem rotacji dziś może na ławce usiąść chociażby Higuain czy De Guzman. Udine jednak bez kilku ważnych graczy&gt; Di Natale i Panagiotis Kone za kartki pauzuja, a kontuzjowani są Pinzi, Badu czy Domizzi. Raczej typ pod LIVE i zobaczenie jaki skład gra w Napoli.

Cagliari - Roma

Tutaj też się nie podejmę typowania chociaż liczę wreszcie na 3pkt dla Romy ! Ale problemów w zespole mnóstwo, kontuzje, kartki że ciężko sklecić skład podstawowy trneerowi Rudiemu Garcii.

Manolas i Florenzi pauza za kartki.
De Rossi, Strootman, Iturbe, wypadł też nowo pozyskany Ibarbo, na PNA jest ciągle Gervinho i Doumbia.
Niby skład wygląda nawet nawet, ale problemów mnóstwo i jakoś nie mam przekonania co do Romy, która powinna wreszcie wygrać, ale poczekam na powrót graczy i lepszy moment w ich grze.

Roma : De Sanctis - Torosidis Yanga-Mbiwa Astori Holebas - Paredes Keita Nainggolan Pjanic- Totti Ljajic

genius12 34

genius12

Użytkownik
Dzisiaj w Serie A mecze które powinny obfitować w rzuty rożne, wybrałem trzy spotkania drużyn które w swoich meczach nabijają dużo cornerów mianowicie:
Pierwszy mecz o godzinie 12:30 Fiorentina - Atalanta to mecz drużyn które walczą o całkowicie różne cele gospodarze 5 miejsce w tabeli strata 2 punktów do miejsca premiowanego grą w Lidze Europejskiej natomiast goście po dośc dobrej ostatnio grze znajdują się już 5 punktów nad strefą spadkową walki na boisku na pewno nie zabraknie Gospodarze mają na mecz średnio ponad 7 rzutów rożnych goście 5 więc powinien być to dobry pojedynek obfitujący w rożne.
Drugi mecz to spotkanie drużyny walczącej o puchary z typowym średniakiem włoskiej ligi Sampdoria - Sassuolo. Gospodarze po ostatniej porażce w Turynie 5-1 na pewno dziś będą chcieli odnieś zwycięstwo ale liczę że gospodarze postawią dzisiaj ciężkie warunki. Obie drużyny mają średnio na mecz prawie 6 rzutów rożnych więc myślę że i dzisiaj zobaczymy ich sporo.
Trzecie spotkanie które wybrałem to Empoli - Cesena czyli mecz drużyn z dołu tabeli i walka o utrzymanie w lidze. Ostatnie dwie wygrane gości (w tym mecz z Lazio) pozwoliły jeszcze realnie myśleć o ucieczce ze strefy spadkowej do końca sezonu będą oni musieli jednak ostro o to powalczyć na przeszkodzie stoją właśnie takie drużyny jak Empoli która ma nad Cesaną 5 punktów przewagi, więc dzisiejszy mecz dla tych drużyn to ten z kategorii za 6 punktów. Zapowiada się ostry mecz w którym żadna z drużyn nie odpuści. Gospodarze średnio na mecz 6 rożnych natomiast goście 4 więc nieźle.
Moje Typy(z Bet365):
Fiorentina - Atalanta
Powyżej 11.5 RR @ 2.00 ✅ 14 RR
RR przed 8 minutą @ 1.83 ✅ 6minuta
Fiorentina powyżej 7.5 RR @ 2.00 ⛔ 7 RR
Sampdoria - Sassuolo
Powyżej 10.5 RR @ 1,83 ⛔ 8RR
RR przed 9 minutą @ 1.83 ✅ 2 minuta
Sassuolo Powyżej 4,5 RR @1,90✅ 5 RR
Empoli - Cesena
Powyżej 10.5 RR @ 1,72 ⛔ 7 RR
RR przed 8 minutą @ 1.83 ⛔ 10 minuta
Cesana powyżej 3.5 RR @1.83 ⛔ 3 RR

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Napoli - Udinese
Over 2,5 @ 1,72 Unibet
✅ łatwa i przyjemna kasa, już po 29 mn gry ;) ✅
Całkiem interesujące linie wystawił nam unibet na gole. Także i ja mam zamiar coś w tej kolejce puścić. A mój wzrok kieruję od razu do Neapolu, gdzie to gospodarze, będą gościć Udinese. Napoli po ostatnim meczu w Pucharze Włoch, wygrali z Interem w ostatnich minutach meczu, trzeba przyznać że mają charakter, a to że walczą do końca chyba nie muszę mówić. Bo podobnie było jak grali z Juve w Pucharze. Też co prawda po karnych, ale ile dramaturgii w tamtym meczu było. Napoli na swoim terenie gra bardzo poprawne zawody i Higuain chyba się na dobre rozkręcił, co najważniejsze dużo strzela, jest widoczny a na pewno nie spoczywa na laurach. Udinese natomiast to ekipa w której raz odpala, a raz gra bardzo ospale. Nie wydaje mi się aby dzisiaj mogła zaszkodzić Napoli, ale taki Di Nadale mimo swojego wieku potrafi ulokować piłkę w sieci. Czy będzie tak dzisiaj? Do końca nie wiem ale nawet i Napoli może wykręcić tu over. Dlatego też spodziewam sie bramek, w tym spotkaniu chociażby trzech. Higuain i reszta zrobią robotę. Tak myślę.

Otrzymane punkty reputacji: +25
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Cagliari - Roma
Ciekawe Keyst że w starciu wicelidera ligi włoskiej z drużyną, która walczy o utrzymanie nie widzisz żadnego atutu Romy. Twierdzę że nawet w lekko rezerwowym składzie Roma jest lepsza i mimo zawieszeń i kontuzji powinna dziś zainkasować 3 punkty. Nie czuję się znawcą ligi włoskiej ale patrząc na ruchy kursowe myślę że goście powinni wygrać, najprawdopodobniej jedną bramką...
Roma kurs 1,92 STS
wynik 1:2

Jeżeli analiza się przydała kliknij &#39;dzięki &quot;

Dziękuję Robson. Oglądałeś może to spotkanie? Jeżeli tak napisze 2-3 zdania...

Otrzymane punkty reputacji: +7
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ciekawe Keyst że w starciu wicelidera ligi włoskiej z drużyną, która walczy o utrzymanie nie widzisz żadnego atutu Romy.
Dokładnie @Baltazar, też się nie mogę zgodzić z tym zdaniem @Keyst
Podsumowując stawiam, że Cagliari tego spotkania nie przegra, ponieważ nie widzę, ani jednego mocnego argumentu na zwycięstwo Romy.
Roma ma jednak dalej Naingollana, Tottiego, Keite, Ljajica i primadonne Pjanića, który mógłby wreszice zagrać dobry mecz... Cagliari pod wodzą Zoli owszem kilka razy szczęśliwie wygrało, ale stracili przecież Ibarbo na rzecz właśnie Romy itp.
Kiedyś wreszcie Roma się przełamie, może to nastąpić dzisiaj i dobrze by było w kontekście walki o scudetto. Mi także bliżej do wygranej Galliorossich, ale jednak odpuściłem bo ostatnio się na nich przejechałem jak grali z Empoli. Teraz liczę po prostu na pokaz dobrej gry z ich strony w kontekście kolejnych meczów, wtedy już będą Doumbia i przede wszystkim Gervinho, wrócą z zawieszeń Florenzi i Manolas więc będzie to lepiej wyglądało kadrowo. Dziś obserwuję.
Aaa i graty @Baltazar za wczorajszy Milan to score ;) udało im się jednak wcisnąć coś po rożnym, notabene ładna główka Antonellego.
Pozdrawiam

chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
Empoli - Cesena

Tak na szybko... . Dziwią mnie kursy na ten mecz. Jak dla mnie to spory valuebet. Empoli bardzo dobrze gra u siebie w obronie. W ciągu pięciu ostatnich meczy stracili zaledwie dwie bramki a grali m.in. z wyśmienitym ostatnio Torino czy wielką marką (chyba jeszcze tak można mówić) Interem. Lecz jak i świetnie bronią tak fatalnie strzelają. Jedna bramka na pięć meczy (u siebie). Cesena za to ostatnio ma wyśmienitą formę strzelecką. Nawet jeżeli przegrywają to regularnie strzelają.
Dla Ceseny nie zagrają dzisiaj Tabanelli, Valzania, Succi i Marilungo a więc, z tego co szukam, zawodnicy, którzy nie grali również w ostatnim zwycięskim meczu z Lazio. W Empoli zabraknie Guarente, Croce i Saponare (dwóch ostatnich grało w ostatnim zremisowanym meczu z Romą.
Dlatego myślę, że przy takim kursie jaki jest na Cesene warto zaryzykować zważywszy na formę strzelecką Ceseny i brak skuteczności Empoli.

Empoli - Cesena 2 @ 6,00 (totolotek)⛔
Empoli - Cesena X2 @ 2,31 (totolotek)⛔
Empoli - Cesena 2 DNB @ 4,00 (totolotek)
⛔
Cesena pierwszy raz od 13 kolejki nie zdobywa nawet jednej bramki w meczu a Empoli pierwszy raz od 14 kolejki zdobywa dwie bramki w meczu.:roll::roll:​

Otrzymane punkty reputacji: +4
B 26

be_a_men

Użytkownik
Po przybyciu Manciniego do Mediolanu wydawało się że Inter zacznie piąć się tabeli lecz niestety tak się nie stało, mecz za meczem i ciągłe porażki, nie koniecznie jest to wina nowego szkoleniowca, moim zdaniem zmiana taktyki plus kartki i kontuzję pomogły przy tych kompromitacjach. Dzisiejsze spotkanie będzie na pewno wyglądało inaczej, Nerazzuri potrzebują wygranej dodatkowo się wzmocnili i będzie mia kto straszyć graczy z Sycylii, będzie to mecz na przełamanie czuję to w kościach.
Prawdopodobne składy:

INTER (4-3-2-1): Handanovic. Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Santon. Guarin, Medel, Brozovic. Kovacic, Shaqiri, Icardi

PALERMO (3-5-2): Sorrentino, Terzi, Gonzalez, Daprelà, Morganella, Rigoni, Barreto, Bolzoni, Lazaar, Vazquez, Dybala

Inter Mediolan - US Palermo 1 kurs 1.80 3:0 ✅
Inter Mediolan over 1,5 kurs 1.80 ✅
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom