>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

22 kolejka Premier League [21 -22 stycznia 2017]

Status
Zamknięty.
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP

Czas powrócić na angielskie boiska. 22 kolejkę rozpocznie spotkanie Liverpool - Swansea. Kolejka zapowiada się bardzo ciekawie. Podopieczni Kloppa po dwóch remisach zmierzą się z najsłabszą ekipą. Na koniec sobotniego wieczoru czeka nas prawdziwy HIT. Manchester City podejmie bardzo groźny Tottenham. Pierwszy mecz obu ekip zakończył się zwycięstwem gości, którzy wygrali 2:0, więc podopieczni Pepa na pewno będą chcieli zrewanżować się. Kolejkę zakończymy spotkaniem Chelsea - Hull. Czy lider zdobędzie komplet punktów? Wszystko na to wskazuje...

Promocja w Sportingbet: 150PLN ZAKŁAD BEZ RYZYKA!​

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI I PISANIA ANALIZ.

19szczur85 0

19szczur85

Użytkownik
Bournemouth-Watford Ten mecz daje nam moim zdaniem trzy ciekawe opcje czysta 1 / Bournemouth over 1,5 bramki/ Bournemouth-Watford (handicap 1,5) 1 Moje propozycje wynikają z tego że Watford bez formy w 6 ostatnich meczy w lidze to zaledwie 2 remisy dość przeciętnymi drużynami , średnia bramek strzelonych u siebie Bournemouth to 1,9 a Watford ma średnią straconych na wyjeździe 1,9 no i tak chłopski rozum nie patrząc na statystyki gospodarze preferują grę do przodu .

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Bournemouth-Watford Ten mecz daje nam moim zdaniem trzy ciekawe opcje czysta 1 / Bournemouth over 1,5 bramki/ Bournemouth-Watford (handicap 1,5) 1 Moje propozycje wynikają z tego że Watford bez formy w 6 ostatnich meczy w lidze to zaledwie 2 remisy dość przeciętnymi drużynami , średnia bramek strzelonych u siebie Bournemouth to 1,9 a Watford ma średnią straconych na wyjeździe 1,9 no i tak chłopski rozum nie patrząc na statystyki gospodarze preferują grę do przodu .
Bournemouth może się teraz posypać po odejściu Ake, uważał bym z tym optymizmem+boruc kompletnie nic aktualnie nie broni.Wilson słabo, generalnie jak dla mnie maja wyniki ponad stan i kiedyś musi się to skończyć. Szerszenie muszą zacząć zdobywać pkt. Ja tu osobiście widzę bramkowy remis więc wejdę raczej w btts@1,80 całoroczny.

++++ ????

K 103

kuchar1988

Użytkownik
West Brom - Sunderland
Sunderland na wyjazdach dno i kupa mółu. Na ostatnie 10 meczow wyjazdowych 8 w pałe, 2 wygrane. Dodatkowo lista absencji w druzynie Czarnych Kotów wydaje sie nie mieć końca.
WBA na ostatnie 10 meczy u siebie, 5-2-3, ale porażki z United, City i ostatnia w pucharze, który pewnie nie jest priorytetem.
Nie wiem czy wysoko, ale myślę, że West Brom wygra pewnie ten mecz, a Sunderlandowi jak co sezon ostatnio znowu pozostanie walka o utrzymanie do samego końca sezonu.
WBA - Sunderland 1
1.70
bet365
2:0

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Mecz WBA - Sunderland
Przyjezdni w tym meczu wystąpią aż bez 12 zawodników! tzn:
Lamine Kone ,Wahbi Khazri ,Didier Ndong ,Jordan Pickford ,Jan Kirchhoff,Victor Anichebe,Steven Pienaar ,Duncan Watmore , Paddy McNair,Lynden Gooch,Jack Rodwell oraz Lee Cattermole
WBA wystąpi w najmocniejszym składzie.
Statystyki:
Sunderland przegrał aż 8 z 10 meczów na wyjazdach (5 porażek pod rząd)
WBA u siebie w ostatnich 10 meczach odnotowało 2 remisy 3 porazki oraz 5 wygranych.
WBA @1,7 bet365 ✅

M 239

mikki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Crystal Palace - Everton
Typ: 2
Kurs: 2,45
Bukmacher: Betsson

Analiza:
Bardzo dobre kursy oferują nam bukmacherzy w tym spotkaniu typując Everton. Goście z bardzo dobrymi wynikami w ostatnim czasie. Wygrane do zera z City, Southampton i Leicester, pokonanie także Arsenalu, remis z Hull i minimalna porażka z Liverpoolem po bramce w ostatnich sekundach. Co tu dużo mówić, są w wysokiej formie.
Martwić mogą jedynie nierówne wyjazdy, jednak spójrzmy kto będzie przeciwnikiem - Crystal Palace.
CP w rozsypce, zmiana trenera nic nie dała, a wyniki tak jak były złe tak są nadal, co w efekcie daje zaledwie punkt więcej, niż posiada ostatnie w tabeli Swanea. Co ciekawe, od poprzedniego meczu między tymi drużynami, który odbył się we wrześniu Crystal Palace zwyciężyło w PL tylko raz, zremisowało dwukrotnie, pozostałe 11 spotkań kończyło się porażkami. O słabej dyspozycji może również świadczyć występ w FA CUP. Co prawda awansowali, jednak w jakich okolicznościach? Dopiero w drugim meczu wymęczyli zwycięstwo z III ligowym Boltonem. Przy tak napiętym terminarzu na wyspach ten dodatkowy mecz może mieć także duże znaczenie na dyspozycję gospodarzy.

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Stoke - Manchester United
Typ: goście + powyżej 1.5 gola w meczu
Kurs: 2.00
buk: betsson
Wynik: 1:1​

Manchester i Mou po ostatniej serii wygranych i remisów wrócili do żywych, aby dalej dalej walczyć o miejsca w czołówce. Tym razem idę po raz kolejny w ich stronę. W dobrej dyspozycji wydaje się być Ibra, który ostatnio zanotował kolejnego gola i ma już ich na swoim koncie 14. Zawodzi lub bardziej można napisać gra w kratkę Pogba. Myślę, że za dużo presja ciąży na tym zawodniku, a kibice bardzo dużo od niego wymagają. Jednak sama gra United zaczyna się podobać i kleić, co podoba się nam kibicom. Dziś czeka ich trudne spotkanie, bowiem Stoke to drużyna ze środka tabeli. A mając w składzie takich zawodników jak Arnautović, Allen, Shaqiri - Crouch, mogą pokusić się o niespodziankę z United. Jednak wierzę, że mou limit błędów już wyczerpał, i dalej będzie kontynuował passę meczów bez porażki jak i pięcie się w górę tabeli.

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Znów w stronę swoich mimo, że psują kupony no ale dlaczego nie? Wrócił Coutinho, który już zanotował asystę w spotkaniu pucharowym. Widać, że forma jest na właściwym miejscu, wraca Matip do środka obrony dzięki czemu obrona LFC dostaje niesamowity upgrade przy niepewnym duecie Lovren x Klavan. Najbardziej cieszącą rzeczą dla fana Liverpoolu jest jednak powrót Hendersona, który dał niesamowity spokój w środku podczas spotkania z United ale także Firmino. Brazylijczyk staję się dwukrotnie lepszym zawodnikiem jeżeli w składzie jest Coutinho. Brazylijscy duet niejednokrotnie rozmontowywał obronę przeciwników w pierwszej części sezonu. Dzisiaj okazja ku temu będzie jeszcze większa, gdyż obrona Swansea jest strasznie dziurawa. 14 straconych bramek w ostatnich 5 spotkaniach nie przedstawia Fabiańskiego i kolegów w jasnym świetle. Podopieczni Kloppa dawno nie wygrali spotkania w lidze, więc dzisiaj czas się przełamać. Optymalny skład + słabe Swansea powinno być odpowiednim przeciwnikiem.
LFC (-1.5) - 1.725/bet365 ⛔
Widziałem, że jest osobny post na dzisiejszy hit jednak gram oba zdarzenia w dubelku i chce to tutaj ująć. Jakieś wykwintnej analizy nie będzie. Pep ma coś do udowodnienia po spotkaniu z Evertonem. Widok &quot;chowającego&quot; się go w fotel po straci kolejnej bramki stał się idealnym obrazkiem do memów. Ja nie jestem jakimś niesamowitym fanem tego Pana jednak nie przekreślałbym go jeszcze w żadnym wypadku. Dzisiaj kolejny trudny sprawdzian, bo ekipa Pochettino aktualnie jest najładniej dla oka grająca drużyną w Europie (moje subiektywne zdanie). Tutaj nie powinno być żadnych szachów jak w &quot;Bitwie o Anglię&quot; czy meczu City z Liverpoolem w sylwestra. Pep musi rzucić się na rywala i po prostu strzelić więcej bramek od rywala. Obrona City jest tak straszna, że Tottenham nie powinien mieć dzisiaj problemu ze strzelaniem gola, a jeżeli Pep nie chce przegrać to musi także uruchomić swój kreatywny przód. Dla mnie ten mecz jest wart obejrzenia, bo zobaczymy tam sporo bramek. Polecam BTTS.
BTTS - 1.61/bet365 ✅

AKO: 2.77/bet365
⛔

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
WBA @1,7 B365
Kluby podążające w dwóch innych kierunkach, WBA ostatnio pokazało że umie u siebie zapunktować z dolną częścią tabeli myślę że ten trend zostanie utrzymany, braki w Sunderlandzie jeszcze bardziej przemawiają w stronę WBA.
MANU @1.6 B365

Tutaj zapowiada się dużo cięższa przeprawa niż WBA, ale cały kolektyw zaczyna trybić a cała drużyna wygląda dosyć. Co do Stoke to dawno nie gościli u siebie tak wymagającego rywala, fajnie grają z drużynami spoza topki jednakże jak przyjechało City i Totki to naprawdę byli &quot;gościnni&quot; .
MAN U ma coś do udowodnienia i zatarcie starych śladów, ostatnie 3 wizyty zakończyły się dwoma porażkami diabłów i remisem, ale ciężko porównywać teraźniejszy skład czerwonych a wcześniej, licze na przełamanie.

M 239

mikki

Użytkownik
Kusi mnie jutro pogranie na Lisy. Southampton w dołku, do tego już bez Fonte... dobrze kombinuje?
Też o tym myślałem. Wszystko o czym piszesz to prawda. Bez wątpienia kurs na Southampton niewarty gry.
Jest tylko jeden problem - u gości też ciężko doszukać się jakichkolwiek pozytywów.
intuicja mówi under, 1,60 że to bez sensu
imo typowy no bet ????

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
13:00 Southampton - Leicester
Typ: powyżej 10.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.98
buk: unibet
Wynik: 9​

Nie wiem dlaczego, ale ekipa gospodarzy zawsze kojarzy mi się z drużyną od nabijania rzutów rożnych. Jest to spotkanie drużyn, które muszą punktować i uciekać od strefy spadkowej, bowiem ich sytuacja w tabeli nie jest taka fajna. Ja jednak wybrałem na to spotkanie rzuty rożne. W bezpośrednich spotkaniach obu drużyn, pada ich całkiem sporo, spójrzcie sami: 9,15,13,12,17. Tak jak napisałem wyżej, gospodarze jak i goście potrzebują punktów. Liga za niedługo zacznie wchodzić w decydującą fazę, a każdy zdobyty punkty jest na wagę złota. Dlatego liczę na otwarte zawody, dużo sytuacji podbramkowych, a te żeby przyniosły dużą ilość rzutów rożnych

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Też o tym myślałem. Wszystko o czym piszesz to prawda. Bez wątpienia kurs na Southampton niewarty gry.
Jest tylko jeden problem - u gości też ciężko doszukać się jakichkolwiek pozytywów.
intuicja mówi under, 1,60 że to bez sensu
imo typowy no bet
Nie wiem czemu ale może to się skończyć podobnie jak wczoraj Villarreal-Valencia ;) Mahrez na PNA ale to może wyjść na plus dla Lisów, które może nie będą grały szablonowo. Co przemawia za Lisami... dla mnie tylko i wyłącznie udział w LM. Jednak,żeby dobrze tam wypaść muszą mieć komfort psychiczny,że nie będzie groził im spadek. Nad strefą spadkową mają zaledwie 5 punktów przewagi. Śmiem twierdzić,że spadek im nie grozi jednak nie przystoi mistrzowi kolejny sezon zakończyć na miejscu, który okupują.
Za typem nie przemawia praktycznie nic poza kursem. Zważywszy jednak na formę Southampton i odejście Fonte, którego raczej na środku zastąpi Yoshida mocno zastanawiam się nad pograniem na Lisy. Wczoraj pomysł na Valencie został jedynie w głowie, bo nie śledzę mocno La Liga i wsparłem się zdaniem innych i odpuściłem. Jest jeszcze godzina więc można kombinować

C 135

charming

Użytkownik
Według mnie nie opłaca się pchać dzi w Leicester. Ogladalem wiele ich meczów w tym sezonie i graja na prawdę bardzo słabo. Southampton mimo wszystko u siebie to mocna drużyna i zawsze stawiają cieżkie warunki. Odejście Fonte może podziałać na nich tak jak Payet na West Ham. Osobiscie pograłbym czystą jedynkę. +

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Wg mnie warto pójść w stronę Leicester, a zachęca do tego wg mnie za wysoki kurs. Różnica dzieląca te dwie drużyny to tylko 3 punkty na korzyść gospodarzy. Oba zespoły grają w tym sezonie mocno w kratkę, dlatego wynik tego meczu może pójść w każdą stronę. Lekkim faworytem jest tutaj Southampton, ale kurs na nich powinien być wyższy. W lidze przegrali 4 ostatnie mecze, sprzedali filar swojej defensywy - Fonte. Leicester jeszcze w tym sezonie bez wygranej na wyjeździe i kiedyś ta seria pewnie się skończy. Southampton u siebie dominuje swoich rywali, a to będzie woda na młyn dla Leicester. Na pewno ostatni mecz z Chelsea nie ułożył się Lisom dobrze. Szybko stracili bramkę i to oni byli w roli tego, który ma atakować. Dodatkowo Ranieri chciał skopiować taktykę Tottenhamu, które dało wygraną Kogutów z The Blues. Wyszło to słabo. Teraz Lisy powinny już zagrać w formacji 4-4-2. Jeśli szybko nie stracą bramki jak z Chelsea, to mają szanse na dobry wynik.

Leicester DNB @ 3,60 Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom