>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

22. kolejka Eredivisie + 25. kolejka Jupiler Pro League (04-06.02.2011)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
W poprzedni weekend udało nam się trafić kilka dobrych betów. W niektórych zabrakło trochę szczęścia by ustrzelić ładne kursy, ale nie zawsze może ono sprzyjać. Już w piątek rusza kolejna kolejka Eredivisie. Poniżej prezentuję kursy ze strony Unibetu:
Holandia:

Belgia:

Najciekawszym spotkaniem będzie oczywiście pojedynek Utrechtu z Twente. Utrecht to bardzo trudny teren, lecz czy kulawa kadra Utrechtu sobie poradzi z mistrzem Holandii? Ajax podejmie w piątek na swoim boisku De Graafschap. To co widziałem ostatnie w pojedynku De Graafschap z Utrechtem woła o pomstę do nieba... Tutaj w ciemno będę brał handi na Ajax oraz over 3,5 bramek, mimo tego, że ofensywa Ajaksu jest osłabiona.

Zapraszam do dyskusji oraz ciekawych analiz spotkań.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax - De Graafschap
Jeżeli De Graafschap podejdzie do spotkania z Ajaksem tak jak było niedawno w Rotterdamie, to zostanie zmiecione z boiska. Szczęście wielkie, że Feyenoord nie potrafi wykorzystywać tak znakomitych okazji strzeleckich, ale jestem przekonany, że w Amsterdamie takiego farta mieć nie będą. De Graafschap grało ostatnio z Utrechtem i ponownie zdobyty punkt tylko dlatego, że Utrecht zawodził w tych ostatnich momentach. Znakomite akcje Mertensa, który objeżdżał obronę Superfarmerów jak chciał, niestety nie pomogły w zdobyciu bramki.
Ajax powinien spiąć poślady i bez większego problemu poradzić sobie z De Graafschap na własnym obiekcie. Czy będzie strzelanina? Po cichu na nią liczę, lecz gdy teraz De Boer jest trenerem, Ajax stara się dużo grać piłką, wyczekując na najlepsze okazje co może prowadzi do trochę mniej ofensywnego stylu gry.
W kadrze Joden pod znakiem zapytania stoi występ De Jonga i De Zeeuwa. Może to i dobrze, ponieważ Demy gra od jakiegoś czasu poniżej oczekiwań, a Siem zostanie godnie zastąpiony wracającym do formy Mounirem El Hamdoui.
Czekam ciągle na kursy na strzelców w tym spotkaniu, ponieważ na pewno zdecyduję się na bramkę Mounira, jeżeli tylko potwierdzę informację, że zagra od początku. Jak będzie ciekawy kurs, to ponownie zagram na strzelca bramki Sulejmaniego, który jest w bardzo dobrej formie.
Ostatnie wyniki Ajaksu z De Graafschap na swoim obiekcie są bardzo dobre:
2008/2009 Ajax Amsterdam - De Graafschap Doetinchem 3:0
2007/2008 Ajax Amsterdam - De Graafschap Doetinchem 4:1
2004/2005 Ajax Amsterdam - De Graafschap Doetinchem 1:0
2002/2003 Ajax Amsterdam - De Graafschap Doetinchem 7:1
75% ostatnich spotkań to overy i dziś powinno być podobnie. Zagram dziś takie możliwości:
- Ajax strzeli w obydwu połowach: TAK (1.62) ✅
- Ajax (-1) - De Graafschap 1 (1.48) ✅
- Over 3,5 bramek w spotkaniu (1.88) ⛔
- Mounir El Hamdoui strzeli bramkę - TAK (1.80) ✅
Czytałem właśnie o tym, że zaczyna dziś w podstawowej jedenastce, więc zdecydowanie stawiam na niego jako strzelca bramki.

Nie najgorzej, choć mecz mnie rozczarował. Były co prawda ładne okazje na over, ale spodziewałem się lepszego widowiska.

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Kto by pomyślał, że jeszcze 2 sezony temu, to Feyenoord byłby zdecydowanym faworytem w meczu z Viteese. Obserwuję ten klub od samego początku sezonu i łatwo jest zauważyć, że wszyscy z niego uciekają. Włącznie z wielkim Leo, który przecież tak bardzo chciał się tam przenieść już z czasów pracy w naszej kadrze. Sam chyba zrozumiał, że sezon jest stracony. Jako że czasem z przyjemnością oglądam holenderską piłkę ( mecz PSV z Tilburgiem, boiskowa rzeźnia, i super końcówka) , wydaje mi się, że gracze z Viteese mogą się postarać o dobry rezultat ( bardzo wysoki kurs na ich zwycięstwo ). Wydaje mi się, że może tu paść remis, aczkolwiek byłoby fajnie, gdyby gracze z Arnhem zgarnęli całą pulę. Dlaczego chciałbym, aby tak się stało - nie przepadam za Feyenoordem, w Holandii kibicuje Ajaxowi, a jak wiadomo są to 2, chyba najbardziej znienawidzone ze sobą kluby. Tak więc do boju Viteese, a Feyenoord zapraszamy do Eerste Divisie, moża tam uda im się coś ugrać, bo w obecnym sezonie, to chyba za wysokie progi ( 10-0 vs PSV , mistrzostwo świata).

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
AJAX AMSTERDAM - DE GRAAFSCHAAP
Typ : Ajax -1 @ 1,40 Betsafe✅2:0

Sądze, że Ajax dzisiaj zainkasuje pewne 3pkt. El Hamdaui wrócił już do gry, odeszli Emanuelson i Suarez, ale Ajax na ciężkim terenie w Bredzie pokazał, że potrafi bez nich sobie radzic i wygrywał 3:0 a z NAC na wyjeździe nie gra się tak łatwo jak by się mogło wydawac. Teraz czeka ich potyczka z De Graafschap na Arenie i sądze, że ten mecz nie powinien dla nich byc problemem. Licze na conajmniej dwubrakowe zwycięstwo Joden!

M 1

maticmg

Użytkownik
Sądze, że Ajax dzisiaj zainkasuje pewne 3pkt. El Hamdaui wrócił już do gry, odeszli Emanuelson i Suarez, ale Ajax na ciężkim terenie w Bredzie pokazał, że potrafi bez nich sobie radzic i wygrywał 3:0 a z NAC na wyjeździe nie gra się tak łatwo jak by się mogło wydawac. Teraz czeka ich potyczka z De Graafschap na Arenie i sądze, że ten mecz nie powinien dla nich byc problemem. Licze na conajmniej dwubrakowe zwycięstwo Joden! [/font][/quote]

dokładne też gram ten typ poza tym goście zagrają mocno osłabieni najprawdopodobniej nie zagra 3 graczy którzy byłi wcześniej kontuzjowani oraz kolejny z defensorów ktory dziś doznał stłuczenia uda według oficjalnej strony. Brak 4 zawodników w tym 2 defensorów średniej drużyny to będzie woda na młyn dla ciągle silnego jak na tą ligę Ajaxu ????
PS. ogladałem ostatni mecz Ajaxu i grali dość dobrze szczególnie w ofensywie więc myśle ze za jakąś rozsądną stawkę warto zagrać
pozatym wszystkie statystyki przemawiają za gospodarzami tego pojedynku ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Superfarmerzy w tym roku jeszcze nie przegrali i kto wie, czy nie powtórzą rezultatu z 1998 roku.

Wówczas zawodnicy De Graafschap zremisowali na Amsterdam ArenA z Joden (1:1), sprawiając tym samym wielką niespodziankę. Kolejnych sześć wizyt na terenie Ajaksu zakończyło się porażkami Superfarmerów, którym rywale zaaplikowali łącznie 25 bramek. Jesienią zaś Ajacieden wygrali w Doetinchem 5:0, a hat-trickiem popisał się Luis Suárez.

za eredivisie

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Superfarmerzy w tym roku jeszcze nie przegrali i kto wie
Tak się na początku zastanawiałem o co Ci chodzi. Pisanie na samym początku lutego, że ktoś w TYM ROKU jeszcze nie przegrał jest chyba nie na miejscu ???? .
Rok ledwo się zaczął, więc takie statystyki można by było przedstawić w listopadzie, albo w grudniu, a nie na początku lutego ???? .

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Tak się na początku zastanawiałem o co Ci chodzi. Pisanie na samym początku lutego, że ktoś w TYM ROKU jeszcze nie przegrał jest chyba nie na miejscu ???? .
Rok ledwo się zaczął, więc takie statystyki można by było przedstawić w listopadzie, albo w grudniu, a nie na początku lutego ???? .
Dążę ku temu że skoro jeszcze nie przegrali to przegrają dzisiaj.No ale widzisz oni jeszcze w tym roku nie przegrali a Ajax zdarzył przegrać już dwa razy ???? i bądź tu mądry

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
No i tak to już właśnie przenieśliśmy się z ligi Niemieckiej do Holenderskiej . Teraz mam do zaoferowania mecz po między Ajaxem Amsterdam a De Graafschap . Są to drużyny z zupełnie innych pozycji w tabeli . Gospodarze zajmują w niej 3 miejsce ze stratą 6 punktów do lidera - PSV . Goście natomiast to 12 siła jednej z bardziej overowych lig europy . Bilans Ajax&#39;u w ostatnich pięciu spotkaniach to 3-1-1 a więc nie najgorzej ale może być lepiej . Gości już wygląda gorzej 1-2-2 . A ... Jeszcze bramki . Ajax - 42:20 , Goście - 22:37 . Teraz jak to zawsze bywa w moich meczowych &#39;&#39; rozprawkach &#39;&#39; wyrazista statystyka . Tym razem tylko meczy bezpośrednich .

29.08.2010 De Graaf. 0:5 Ajax ✅
15.03.2009 Ajax 3:0 De Graaf. ✅
21.12.2008 De Graaf. 0:6 Ajax ✅
06.04.2008 Ajax 4:1 De Graaf. ✅
19.08.2007 De Graaf 1:8 Ajax ✅

Poezja Prawda :grin: Bramki jak by komuś się nie chciało liczyć to 24:1 dla Ajax&#39;u w 5 meczach :grin: Średnia ? 4.8 : 0.2 . Więc na jaki dziś wynik czekamy ? 4:0 ? 4:1 ? 5:0 ? 5:1 ? A może ten z 2007 8:1 ? :grin:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
sc Heerenveen - NEC Nijmegen
Ciężko wskazać faworyta w tym spotkaniu, ponieważ jest to jednych z tych spotkań, gdzie może zdarzyć się wszystko. Najciekawszą opcją na ten mecz wydaję mi się over bramkowy. Są to dwie drużyny, które potrafią sporo strzelać i sporo tracić. W tym spotkaniu, żaden wynik mnie nie zdziwi. Po cichu liczę dziś na dobry występ Assaidiego i wydaję mi się, że powinien on zdobyć bramkę. Zdecydowałem się jednak na 2 bety:
- Over 2,5 bramek (1.45) ⛔
- Over 3,5 bramek (2.10) ⛔
Hmm... wyglądało to jak spotkanie dwóch nieudaczników, bo okazji na bramki nie brakowało. Jak na złość.
Excelsior Rotterdam - AZ Alkmaar
Faworyt tego spotkania jest tylko jeden - AZ. Słaba gra ostatnio drużyny z Rotterdamu + problemy kadrowe. W ostatnim spotkaniu czerwoną kartkę otrzymał Bovenberg, a swoją piątą żółtą kartkę zainkasował najlepszy gracz Excelsioru - Guyon Fernandez. Drużyna z Alkmaar jest w bardzo dobrej formie. Jedynym osłabieniem AZ będzie brak Holmana. Każdy inny wynik niż pewne zwycięstwo AZ będzie dla mnie wielkim zaskoczeniem. Propozycje na ten pojedynek:
- Excelsior - AZ Alkmaar 2 (1.50) ⛔
- Excelsior - (-1) AZ Alkmaar 2 (2.28) ⛔
Jak nie idzie to po całej linii...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom