>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21 kolejka Serie A [30.01-01.02.2015 r.]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Juventus ucieka Romie, tym razem Stara Dama zagra z Udinese na wyjeździe, z perspektywy kibica Romy cięzko liczyc na potknięcie bo Udinese jest chimeryczne, dodatkowo brakuje im jakości w tym sezonie, jakości takiej by sie przeciwstawić hegemonowi ostatnich lat w Italii.
Roma z kolei u siebie podejmuje Empoli i powinna wygrać. Lekki kryzys za nimi, ostatni mecz z Fiorentina już dobry.
Bardzo ciekawie zapowiada się mecz w Genui gdzie zawita Fiorentina, ostatnio Genoa przechodzi kryzys, a Fiorentina notuje lepsze wyniki, jak będzie więc w bezpośrednim starciu ? czy podopieczni Gasperiniego odbudują się ?

W TV tym razem zobaczymy tylko 3 mecze, a nie 5 tak jak podczas poprzedniego weekendu.

Sobota 18:00 Genoa - Fiorentina na C+
Niedziela 15:00 Udinese - Juventus na C+
Niedziela 20:45 Milan - Parma w Orange Sport

Składy, kontuzje, zawieszenia -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/

Zapraszam do dyskusji ;)

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Na samym wstępie propozycja z lekkim przymrużeniem oka.
Sassuolo Inter
Bardzo zaciekawiło mnie h2h w tym meczu.

Dwa razy wynik 7-0 pomiędzy tymi samymi zespołami i to w lidze włoskiej daje do myślenia ;) Dlatego idąc śladami poprzedniego sezonu:
Sassuolo - Inter dokładny wynik: 0-1 @7.50 - kurs zaczerpnięty z B365
Reszta propozycji w weekend

D 0

dzium

Użytkownik
@Barichiello
można wiedzieć co to za storna ze statystykami?

Z moich typów to liczę na przełamanie Romy i Milanu. Obie drużyny dawno nie wygrały, a kiedyś w końcu muszą, a okazja jest niebywała.

Robson // http://www.betexplorer.com

F 52

fejser

Użytkownik
Moim zdaniem Roma teraz wygra. Oni potrzebują tego zwycięstwa by podbudować morale w drużynie. Rywal słaby bo z dołu tabeli Empoli a atut własnego boiska na pewno pomoże. Niektórzy się odnoszą do meczu z pucharu Włoch tych drużyn ale pamiętajmy, że wiele drużyn nie traktuje pucharów na 100%. Dla trenerów jest to okazja do zobaczenia w kacji rezerwowych. Roma miała ostatnio bardzo trudnych rywali, stąd brak zwycięstw.
Drugim typem na seie A w bten weekend z mojje strony to wygrana Palermo. Sycyliczyjcy u sieie są bardzo groźni i mogą wygrać z każdym na ich gorącym terenie. W niedziele podejmują słao spicującą się Verona. Nie powinni mieć porblemów z wygraniem. W tym roku prezentują naprawdę fajną formę. Remis na wyjeździe z Sampdorią, remis z Romą czy walka jak równy z równym z Fiorentiną 3:4
AS Roma - Empoli 1 1,44
Palermo - Verona 1 1,8

maxlp 16

maxlp

Użytkownik
Moim zdaniem Roma teraz wygra. Oni potrzebują tego zwycięstwa by podbudować morale w drużynie. Rywal słaby bo z dołu tabeli Empoli a atut własnego boiska na pewno pomoże. Niektórzy się odnoszą do meczu z pucharu Włoch tych drużyn ale pamiętajmy, że wiele drużyn nie traktuje pucharów na 100%. Dla trenerów jest to okazja do zobaczenia w kacji rezerwowych. Roma miała ostatnio bardzo trudnych rywali, stąd brak zwycięstw.

AS Roma - Empoli 1 1,44
Proponuje najpierw sprawdzić składy na mecz pucharowy a dopiero później się wypowiadać. Klub z Rzymu wyszedł na tamten mecz niemal podstawowym składem a Empoli rezerwą. Przy braku Gervinho Roma traci bardzo dużo w akcjach ofensywnych. Poza tym nie zagrają również De Rossi i Strootman, chociaż w przypadku tego pierwszego to może i lepiej bo jest cieniem samego siebie w tym sezonie. Nawet buki zaczynają się ogarniać i dają już 1,5 ale jak dla mnie kurs powinien być w okolicach 1,8-1,9.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Proponuje najpierw sprawdzić składy na mecz pucharowy a dopiero później się wypowiadać. Klub z Rzymu wyszedł na tamten mecz niemal podstawowym składem a Empoli rezerwą. Przy braku Gervinho Roma traci bardzo dużo w akcjach ofensywnych. Poza tym nie zagrają również De Rossi i Strootman, chociaż w przypadku tego pierwszego to może i lepiej bo jest cieniem samego siebie w tym sezonie. Nawet buki zaczynają się ogarniać i dają już 1,5 ale jak dla mnie kurs powinien być w okolicach 1,8-1,9.
A ja proponuję obejrzeć mecz pucharowy obu zespołów ;)
Roma miała dużą przewage, przy 1-0 jednak pomyśleli, że to już koniec meczu, szanse na bramki wtedy były, przewaga nie podlegała dyskusji, ale to Empoli wyprowadziło kontrę, dwa podania, niepotrzebne wyjśćie Skorupskiego i padł gol na 1-1. Potem dogrywka itd...

Owszem Gervinho jest niesamowity, jak w gazie to ciężko go zatrzymać. Widać było wyraźnie jego brak w meczach z Palermo czy Lazio w 1połowie. Ale też ostatni czas to wreszcie wystrzał formy Juana Iturbe, który zaczyna przypominać tego zawodnika z Hellas z poprzedniego sezonu.
Szkoda strasznie Strootmana, że uraz okazał się groźniejszy niż się początkowo wydawało i czeka go dłuższa przerwa. Obawiam się, że Holendra juz w tym sezonie nie zobaczymy...

Dziś Roma jest dla mnie zdecydowanym faworytem, dobrze zagrany mecz z Fiorentiną w poprzedniej kolejce napawa optymizmem. Świetnie tam grał Nainggolan, który tez po słabszym okresie odzyskał swój animusz. Dziś dużo będzie od niego zależało. Wreszcie liczę na Pjanica, który jakoś ospale gra, mało go w grze ofensywnej... Obok nich dziś zagra Paredes w pomocy. Nie jest to zła trójka.

Empoli potrafi zaskoczyć, ale głównie na swoim boisku. W Coppa Italia tka jak mówię byli słabsi, ale wykorzystali ten minimalizm Romy i dorpowadzili do dogrywki. Ligę jednak zawsze traktuje się bardziej prestiżowo więc żadnego odpuszczania nie będzie. Laxalt skończył wypożyczenie w Empoli, za to zaczał je Saponara. Ogólnie skład Empoli dzis bez podstawowego obrońcy, Tonelli który zagrał 17 razy jest kontuzjowany.

Roma trzy remisy z rzędu, ale z silnymi Palermo, Fiorentina i Lazio. Ponadto 3 remisy z rzędu na Stadio Olimpico, ale tka jak mówię forma zaprezentowana w meczu z Fiorentiną nakazuje dziś pograć na Galliorossich po prostu bez kombinowania.
Dla mnie kurs @ 1,50 do dubla jak znalazł. Roma się dziś przełamie i zacznie znowu gonić Juve, a na Olimpico są do bólu skuteczni.

Roma - Empoli
Typ : Roma @ 1,50

-------------------------------------

A jaki macie pomysł co do drugiego dzisiejszego meczu Genoa - Fiorentina ? ???? Tutaj faworyta wskazać już ciężej bo dwaj godni siebie rywale. Mecz zapowiada się ciekawie, mi coś tam w głowie świta co by tutaj można postawić, ale poczekam na Wasze propozycje.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Sassuolo-Inter
Można powiedzieć, że H2H przemawia za Interem 2x 7-0 robi wrażenie. Jednak Sassuolo całkiem nieźle się spisuje w tym sezonie, fakt defensywa grzeszy i to bardzo, jednak potrafią prowadzić gre i zaskoczyć dobrą ofensywą. Inter nadal nie może się odnaleźć z Torino przeważali prawie cały mecz, prowadzili grę jednak sytuacji zbyt wielu nie było, a na koniec zostali skarceni przegrywając. Inter tak naprawdę na tą chwilę jest kompletnie nieprzewidywalny bo potrafi zagrać dobre spotkanie, choćby z Juventusem czy Lazio, ale i potrafi niemrawo.
Kurs na Inter jest warty gry, ale nie zdziwię się gdy goście przynajmniej 1 punkt ugrają.

forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
Napoli zdecydowanym faworytem spotkania z Chievo ale z takimi rywalami gra sie ciężko i czuję że to może wyglądać tak że gospodarze ustawią autobus i będą czekać na swoje okazję nawet w ostatnim meczu z Juve na wyjeździe dzielnie się bronili i stracili bramkę dopiero w drugiej połowie. Nie jestem przekonany co do stawiania na zwycięstwo Napoli dlatego pójdę w rożne zapewne wiekszą inicjatywe bedą mieli goście i to oni bedą atakować i nabijać kornery. Kurs nie powala ale według mnie dość pewny. W ostatnich 4 meczach tych drużyn zawsze Napoli było górą w tej statystyce, przy tej dyspozycji obu ekip naprawdę polecam np. do jakiegoś dubla.
więcej rzutów rożnych @ Napoli 1.57 bet365
2-6 ✅

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
W Serie A dziś w oko wpadły mi dwa spotkania Lazio i Juve.
Juventus gra swoje w tym sezonie, zdarzyły im się słabsze momenty, ale ostatnie spotkania Starej damy to całkowita dominacja zespołu z Turynu. Juve gra konkretnie we szystkich formacjach. Z przodu wielka moc w postaci Teveza, Vidala i Pogby moim zdaniem trójcy, która ciągnie całą gre Starej damy. Dodatkowo dobra gra w tyłach i kontrola środka pola w prawie każdym spotkaniu. Dziś nie widzę innego rozwiązania jak wygrana Juve.
Drugie spotkanie to Lazio grające na wyjeździe z Ceseną. W tym spotkaniu stawiam na wygraną Lazio, które bardzo mi się podoba. Zagrali ostatnio kilka trudnych spotkań i przegrali tylko z Napoli. Dziś Lazio wygra ponieważ jest to drużyna na prawdę grająca na wysokim poziomie, dużo jakości dają im tacy zawodnicy jak Candreva, Klose, Mauri podobna trójca jak w Juve. Dziś Lazio wygra!
Cesena - Lazio
Wynik meczu: Lazio 1,50⛔ 2:1
+
Udinese Calcio - Juventus
Wynik meczu: Juventus 1,40⛔ 0:0
AKO 2,10
Edit: Brak słów, dziwna jest ta liga...

larkspur 517,2K

larkspur

Użytkownik
AC MILAN - PARMA Główny ty p: Obydwie druzyny strzela gola / @1.90 / Bet365 ✅✅✅

Analiza:

Pojedynek dwoch druzyn ktore w moim odczuciu prezentuja fatalny futbol. 12 Milan zagra z ostatnia Parma. Powiem tylko tyle... ogladalem ostatni mecz Parmy z Juventusem w pucharze. Stara Dama nie byla w stanie strzelic gola tak slabej druzynie jaka bez watpienia ostatnio jest Parma. Wymeczone zwyciestwo po golu w ostatnich minutach i raczej nikogo nie zaskakujace odpadniecie z Pucharu.
Milan ostatnie wyniki katastrofa. Ostatnio porazka 3:1 z Lazio po ogromnej dominacji Rzymian. Powtorka w Pucharze - skromne 1:0 dla Lazio choc Milan gral cala druga polowe w przewadze jednego zawodnika. Mimo to zadnych efektow. Trener Milanu dostal jednak jeszcze szanse na dalsze prowadzenie zespolu. Na jak dlugo ? Zobaczymy... W obu ekipach kontuzje i braki zawodnikow. W Milanie zabraknie zawieszonego Mexesa po bezmyslym zagraniu.
Tak jak mowie - obie druzyny nie prezentuja nic wybitnego - Milan mimo nazwisk w obronie traca bramke niemal co mecz - w ofensywie wyglada to nieco lepiej ma kto strzelac. W Parmie zas - atak nie istnieje klopoty z tworzeniem akcji a obrona rowniez dziurawa co dowodza stracone gole. Przy tak grajacych zespolach mysle ze obie druzny moga strzelic gola.

Polecam i Pozdrawiam :smile:

Otrzymane punkty reputacji: +4
F 52

fejser

Użytkownik
O ile brak zwycięstwa ze strony Romy jestem w stanie zrozumieć(problemy kadrowe) to porażka Lazio jest dla mnie największa niespodzianką kolejki. Co raz trudniej mówić o pewniakach. Zakłady robią się bardzo loteryjne, nie wiadomo już co grać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom