>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

21 kolejka Serie A[23-24.01.2016] + zaległy Sassuolo-Torino

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

W środku tygodnia zaległości nadrobimy meczem Sassuolo - Torino, mecz nie odbył się w pierwotnym terminie z powodu mgły.

Ponadto pamiętajmy o meczach Coppa Italia w środku tygodnia -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/1-4-finalu-coppa-italia-13-20-stycznia-2016-a-128427.html

Kulminacja emocji w niedzielę wieczorem kiedy to Juventus zagra z Romą! Z pozoru wydaje się to łatwa przeprawa dla Bianconerich, ale czy aby na pewno ?

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.

Zapraszamy do pisania swoich przemyśleń, analiz dotyczących zbliżających się meczów :cool:

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Frosinone - Atalanta

Twierdza Frosinone upadła. Od pięciu ligowych spotkań rywale zdobywają tutaj konsekwentnie przynajmniej dwa gole. A jeśli trzymać się tendencji wzrastającej, Atalanta zainkasuje jutro aż 6 lub więcej goli;) Dotychczasowy sezon na pewno nie należy do beniaminków, którzy okupują końcowe miejsca w tabeli. Na konferencji prasowej menadżer gospodarzy powiedział, że największe problemy mogą dopiero nastąpić. Oprócz kontuzjowanych Carliniego, Crivello i Diakite, przeciwko Atalancie prawdopodobnie nie wystąpią również Gucher, Rosi, Tonev i Kragl, czyli prawie wszyscy czołowi gracze/wykorzystywani do rotacji. Klub ma też w najbliższym czasie opuścić bramkarz Leali (powrót do Juve), a jego miejsce zajmie przybysz z Romy - weteran Lobont. 45 straconych goli mówi samo za siebie, ale jest to frycowe za ofensywną grę.
Atalanta po bardzo dobrej grze urwała ostatnio punkty Interowi. Do składu dołączyły nowe nabytki z ligi szwajcarskiej, do tego Diamanti, a więc są jakieś nowe opcje zastępcze. Piłka po strzałach Atalanty nie może znaleźć drogi do bramki, szczególnie w ostatnich meczach, nie ma to dużego wpływu na obecną pozycję w lidze, bo w pierwszej połowie sezonu szło im znacznie lepiej, wręcz nadrabiali oczekiwania. Tutaj z kolei nie wystąpi zawieszony Cigarini; Paletta, Pinilla i Carmona, nadal poza kadrą pozostaje Stendardo. Rzucone nazwiska zapewne niewiele mówią przeciętnemu kibicowi, ale żeby zobrazować obecną sytuację można powiedzieć, że gracze Frosi są w większym bagnie:cool:

Atalanta DNB 1.62
/uni/
ZWROT
0:0 FT

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Empoli - MIlan
Mecz taki jak z Fiorentiną tydzień temu to rzadkość w wykonaniu Milanu. Zagranie dwóch równych po sobie, a jednocześnie dobrych spotkań to dla ekipy z Mediolanu w tym sezonie prawdziwe &quot;mission impossible &quot;. Empoli na własnych śmieciach gra dobrze i jest w stanie pokrzyżować szyki praktycznie każdej włoskiej drużynie. Jest to trudny mecz do typowania ale może właśnie takie trzeba grać? będzie to mecz walki i jak dla mnie będzie to spotkanie oscylujące wokół remisu i taką opcję zagram...

Empoli 1x kurs 1,48
X kurs 3,20 supereoferta STS
wynik 2:2 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 8

baldrick

Użytkownik
KimMecz; AC fiorentina - fc Torino
Godzina 12;30
Typ: fiorentina -1 @3.0 bet365

Mecz nudny jak flaki z olejem, oba gole dla fiory po dobrym wolnym i szczęśliwym roznym, bardzo słabe akcke i kontry
Drużyna z Turynu w tym tygodniu 2 mecze wyjazdowe, mogą być zmęczeni, a fiora po 3 wyjazdowych meczach z czego dwa ostatnie w słabym stylu przegrane gra wreszcie u siebie. Fiolki w ostatnich meczach przytłaczające posiadanie piłki, tworzenie akcji też ok, ale nieskuteczność raząca, czas się obudzić i zacząć grac jeśli myslą o walczeniu z Interem, Napoli, juve. Mój typ to wygrana z co najmniej 2 bramkową przewagą.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Eh co tydzień to samo... Nikt nie ma propozycji typów na Serie A? (poza 3 postami śmiałków, którzy się wypowiedzieli za co im chwała ;) ) Dziś fajny mecz Empoli z Milanem był, a raptem 1 post o tym meczu, bardzo źle.
Niedziela, mecze o 12:30, potem 15:00, czasu na pisanie przemyśleń bardzo mało bo wszystko szybko leci. Powoli aż się odechciewa ciągnąć to wszystko skoro jakiegoś większego odezwu nie ma.
No nic, pomarudziłem, ale teraz ode mnie typ na jutro.

VS

Juventus - AS Roma
Typ: Juventus @ 1,62 b 365
✅✅1:0​

Będę bardzo zdziwiony jak Roma wywiezie pkt z Turynu w tym starciu. Oba zespoły na przeciwległych biegunach z dyspozycją. Ostatnie 10 meczów to 10 wygranych Juventusu, czyli 30pkt, w tym czasie Roma zdobyła raptem 12pkt wygrywając zaledwie 2 starcia. To suche fakty, jeszcze na początku sezonu gdy Roma wygrywała 2;1 na Olimpico z Juve wydawało się, że to będzie dobry sezon Romy, ale teraz jest źle po prostu.

Rudi Garcia już zwolniony, przyszedł Spaletti i wierzę w niego, trochę zmian porobił taktycznych choć w debiucie 1:1 z Hellasem u siebie to katastrofa szczerze mówiąc. Spaletti przesunął wyżej Nainggolana ustawiając go za napastnikiem bardziej by mógł korzystać ze swoich walorów i strzelać z dystansu, a także dzięki temu może biegąć box to box, a zdrowie ma. Przesunięty w głąb pola został Pjanić, który na &quot;10&quot; i tak nie spisywał się jakoś wybitnie. No, ale problemem jest Dżeko, który gra dramatycznie po prostu. W ogóle jak się spojrzy na skład Romy to w formie jest może jedynie Florenzi, coś próbował szarpać też Gervinho w ostatnich grach pod wodzą Rugiego, ale u Spalettiego został skreślony i jest poza kadrą w ogóle. Salah z kolei gra słabo ostatnimi czasy. Nie ma lidera, nie ma graczy w formie, a próba ustawienia Romy w 3-4-1-2 może skończyć się klęską.

Juventus rozpędzony, wraca Barzagli, wraca Khedira. Szczególnie powrót Khediry musi cieszyć Allegrego bo Barzagli ma godnych zastępców w osobach Ruganiego czy Caceresa. Mecz z Lazio w Coppa Italia to spokojne 1:0 po golu Liechsteinera,a równie dobrze mogło być z 5:0 gdyby tak zliczyć te sytuacje jakie miał Juventus, Zaza dwie, Mandzukić sam na sam, Dybala w końcówce to tylko te najlepsze zmarnowane. Lazio bezradne, Lazio bez formy, czyli coś jak Roma.

Te powyżej to główne argumenty za Juventusem, ale są jeszcze inne.
Spaletti vs Juventus to bilans 1-3-16!
Roma na nowym Juventus Stadium to bilans 0-0-5 w tym sromotne klęski 4-0 i 3-0 (w Coppa Italia) z Luisem Enrique, 4-1 z Zemanem, 3-0 i 3-2 z Rudim Garcią.

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Liechsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra - Dybala, Mandzukić

Roma: Szczęśny - Manolas, Rudiger, De Rossi - Florenzi, Vainquer, Pjanić, Digne - Nainggolan- Dżeko, Salah

Nie widzę szans dla Romy szczerze mówiąc... Jedyna szansa dla Romy to fakt, że to jest piłka i wszystko się może zdarzyć, ale ani forma, ani historia, ani dyspozycja pojedynczych zawodników, no po prostu nic za nimi nie przemawia na ten moment. Czyli znając życie urwą pkt ... ????

---------------------------------------------

Czekam na Wasze propozycje, zachęcam do dyskusji. Im więcej postów i ciekawych spostrzeżeń, informacji, typów tym lepiej ;)

uzytkownik-24118 2,1K
Inter - Carpi Inter i no BTS @ 2,10 B365 ⛔ ⛔ ⛔
Co myślicie o tym typie? Inter gra piłkę do bólu wyrachowaną - najczęściej mało bramek, na San Siro stracili gole tylko z Sassuolo, Lazio i Fiorentiną. A jeśli wygrywali to tylko do zera (najczęściej 1:0 - 5 z 6 zwycięstw). Natomiast Carpi na wyjazdach nie błyszczy (1-2-6), do tego 4 na 9 prób nie potrafili trafić do siatki.
Tak wiem, że Inter ostatnie dwa mecze ligowe u siebie przegrał, ale ostatnio wygrali z Napoli w Coppa Italia, a dziś dobra okazja do powrotu na zwycięską ścieżkę w lidze. W Sassuolo za kartki pauzują Gagliolo i Cofie, natomiast Mancini ma do dyspozycji całą kadrę.
E. Teraz nawet 2,20

Otrzymane punkty reputacji: +4
martins20 74

martins20

Użytkownik
Na dzisiaj wybrałem Lazio i Inter
W Lazio szpital coraz mniejszy, ostanio ich omijałem bo mieli za dużo absencji. Chievo też dzisiaj z dużymi brakami i uważam, że straty w obydwu zespołach są wyrównane. Dlatego postawię na gospodarzy i oby zobaczyliśmy ich ofensywnie z Andersonem i Candervą :]
Lazio 1,67 @fortuna 2/10
O Interze nie chcę się rozpisywać. Nie grają z wielkim polotem, ale wydawają się na tyle solidnym zespołem by trzeci raz nie stracić punktów u siebie. Dodatkowo goście z problemami , nie zagra Cofie (15/0 m), Gagliolo (16/0d), i od dłuższego czasu: Fedele (8/0m) Budnic (9/0d).
Inter 1,45 @fortuna 2/10 (superoferta)

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
@mikael_14, ja bym tutaj poszedł dalej w to co mówisz, ale Twój kurs raczej wskazuje na BTTS w meczu, aniżeli na NO BTTS (sprawdź dokładnie). Inter + NO BTTS - Inter stara się grać na zero z tyłu i im to dobrze wychodzi, z przodu mają problem z wykorzystaniem sytuacji, chociaż mają ich zawsze wiele, ale tą jedną czy dwie potrafią wykorzystać i przez to wygrywają. Myślę, że Carpi będzie miało ciężko ustrzelić gola na San Siro, a ostatnia wygrana gospodarzy dzisiejszego spotkania nad Napoli może dać im znowu napływ sił i wskoczyć na zwycięską ścieżkę w Serie A. Carpi zdobyła w dwóch ostatnich kolejkach komplet punktów, teraz przychodzi czas na stratę - nie wierzę, żeby wygrali kolejny mecz z rzędu, a tym bardziej przeciwko drużynie, która długi czas zajmowała fotel lidera w lidze, a w tym momencie traci tylko 4 punkty do pierwszego Napoli, a 2 punkty do drugiego Juventusu. Ten sezon jest dość ciekawy w porównaniu do poprzedniego w Serie A, gdzie tak naprawdę od samego początku liczyła się tylko Stara Dama do wygrania ligi. Dzisiejsi goście w dziewięciu wyjazdowych spotkaniach strzelili tylko 8 bramek, stracili znacznie więcej bo aż 22, co daje drugi najgorszy rezultat pod tym względem, natomiast Inter u siebie stracił tylko 7 goli w dziesięciu spotkaniach, co jest w zasadzie przyzwoitym wynikiem. Ja tutaj tak jak pisałem na początku - celuję w wygraną Interu do zera.

Inter wygra do zera @1,95 Forutna ⛔

Co do meczu Juventusu - nie ma co kombinować.. @robson napisał wszystko idealnie i chwała mu za to, że wgl mu się tutaj chcę pisać takie analizy - w dziale, gdzie aktywność jest bardzo słaba. Ja tutaj nie widzę innego rozwiązania sprawy jak wygrana gospodarzy, można by się też pokusić o typ na gole, a kurs naprawdę zachęca.

Juve + BTTS @3,55 Forutna ⛔
Juve + over 2,5 gola w meczu @2,47 Forutna
⛔

Wg mnie w tej kolejce nie zazna jeszcze goryczy przegranej na własnym obiekcie Sassuolo, które podejmie Bologne. Goście dwie wygrane z rzędu na wyjeździe, dzisiaj znacznie trudniejsze zadanie i myślę, że będą mieć spory problem. Gospodarze u siebie tak jak pisałem na początku, nie przegrali ani razu, w 9 meczach zdobyli 17 punktów po 4 wygranych oraz 5 remisach - w tym 3 ostatnie mecze to remisy. Grają naprawdę dobrze, a Bologna po prostu w kratkę. Oglądałem mecz przeciwko Interowi oraz Torino i naprawdę było bardzo dobrze, nie wiem jak było przeciwko Napoli, bo nie miałem okazji oglądać, ale to już wyższa półka i mało kto z nimi w tym sezonie nie traci punktów. Jak dla mnie gospodarze nie przegrają tego meczu i zdobędą kolejne 3 punkty.

Sassuolo @2,00 Forutna ⛔

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Nie, nie.. Sorry, to ja źle zinterpretowałem. ???? Myślałem o NO BTTS, nie zobaczyłem sobie ani &quot;1&quot;, ani &quot;Inter&quot;.

anfa_ 801

anfa_

Użytkownik
kolejne derby pomiędzy Juve i Roma i kolejny raz uderzam w stronę kartek. Powód prosty: kluby za sobą nie przepadają. Zawsze jest ostra, brutalna gra okraszona kartkami. Często lecą czerwone. Ostatni raz poniżej 6 kartek było w sezonie 2012/2013. Teraz mamy tendencje zwyżkowa. Roma po zmianie selekcjonera zaczęła falstartem ale dziś zapowiada sie ciekawe widowisko i na pewno Rzymianie tanio skory nie sprzedadzą Juventusowi. Będzie młyn, walenie po nogach i z pewnością sporo brudnej gry. Sędzia spotkania jest ten człowiek: http://pl.soccerway.com/referees/luca-banti/59491/ jak widać do kieszonki sięga bardzo często i mam nadzieje, ze tak będzie i tym razem.
Typ: o6,5 kartek ⛔
Kurs: @1.72
Bukmacher: uni
Dodatkowo dwa typy na regularnych kartkowiczow. Polecam szczególnie karke Chielliniego po 3.5 w tym samym buku, ponieważ on w sezonie łapie mało kar a w meczach z Roma wali mu na głowę i punktuje w miarę regularnie. Kurs @3.5 ⛔ jest bardzo przesadzony. Podobna sytuacja z Pianiciem @2.55 ✅ Polecam over karteczek i oczywiście upomnienie Giorgio po bardzo dobrym kursie.
Powodzenia!

lukash 63

lukash

Użytkownik
# Juventus - AS Roma
Mecz na szczycie włoskiej Serie A. Roma początek sezonu bardzo dobry natomiast od jakiegoś czasu zdecydowanie spuszcza z tonu prezentując coraz słabszy footbol. Juve wręcz przeciwnie gra coraz pewniej, jest obecnie w świetnej formie wygrywając mecz za meczem, goniąc Napoli. Ostatnie dziesięć spotkań to same wygrane. Dodatkowo do składu wraca dwóch ważnych zawodników niewątpliwie dodających jakości do gry Białej Damy. Mowa tu o Barzaglim oraz Khedirze. Mimo niewielkiej różnicy w tabeli uważam że piłkarsko obydwa zespoły są w zupełnie innym miejscu. Świetna atmosfera w Juventusie na przeciw kiepskim wynikom Romy. Myslę, ze Juve jest dziś dość mocnym faworytem i niestety ale Wojtek Szczęsny bedzie musiał dzisiaj kilka razy pile z siaty wyciągnąć.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Bardzo dobrze tym p;arówkarza i minimalistą z Mediolanu ????
Zawsze sie ślizgaja na 1-0 a teraz beznadziejce Carpi grajace w 10-ciu strzela im gola w 92 minucie ????
banan od ucha do ucha ????

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Juventus 3 gole lub więcej
3.6
Bet and win
Na początek może trochę historii:
05.10.14 SER Juventus AS Roma 3 : 2
05.01.14 SER Juventus AS Roma 3 : 0
29.09.12 SER Juventus AS Roma 4 : 1
22.04.12 SER Juventus AS Roma 4 : 0
24.01.12 COP Juventus AS Roma 3 : 0
Tak się kończyły ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami na tym stadionie,Juventus jest w kapitalen formie,ostatnie siedem meczy wygrane.ostatnie trzy mecze u siebie to spokojnie strzelane trzy bramki. Roma jest w dołku już od kilku miesięcy,defensywa tego klubu to dno,ostatnio stracili trzy bramki w meczu z Chievo.Juventus skutecznie goni Napoli i już na dobre włączył się do walki o scudetto,dzisiaj grają mecz który koniecznie muszą wygrać,Napoli się rzadko myli a dziś dopisali kolejne trzy punkty.Wygrana nad rywalem w wyścigu o mistrzostwo jest bezdyskusyjnie potrzebna dzisiaj,Dybala jest w genialnej formie,ofensywa mistrza Włoch jest w świetnej formie od dłuższego czasu,wystarczy wspomnieć że ostatnie trzy mecze u siebie to dziesięc goli, a w ostatnich dziewięciu meczach strzelili ich 25 a tylko trzy razy na dziewięc nie pokryli tej linii w tychże meczach.Więc historia ostatnich meczów u siebie,kapitalna dyspozycja u siebie i nietylko ale także ostatnie wyniki Juventusu skłaniają mnie do postawienia że strzelą minimum trzy bramki w dzisiejszym meczu przeciwko kiepsko dysponowanej Romie,może i Rzymianie zmienili trenera ale defensorzy wciąż ci sami.

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Bardzo dobrze tym p;arówkarza i minimalistą z Mediolanu ????
Zawsze sie ślizgaja na 1-0 a teraz beznadziejce Carpi grajace w 10-ciu strzela im gola w 92 minucie ????
banan od ucha do ucha ????
Wtopiłem na tym meczu, ale jestem tego samego zdania, z taką grą mogą myśleć o 4 miejscu może nawet nie. Szkoda kasy, ale Interu nie jest mi szkoda ponieważ zostali najzwyczajniej ukarani za swój minimalizm. Meczu nie oglądałem, ale sądząc po samych statystykach, że to Inter podobnie jak w poprzednim meczu mógł zabić to spotkanie strzelając bramkę na 2:0.
Handanović i dobra defensywa czasami nie wystarczą, takie mecz trzeba zakończyć strzelając bramkę na 2:0 i kontrolując spotkanie do końca z zapasem jednej bramki. Inter jak najbardziej stać na takie wygrane, ale oni wolą trzymać nie pewne 1:0 i tak to się kończy. Może w końcu się nauczą, że minimalizm nie zawsze popłaca, ale kto wie. Jedno jest pewne, jeśli będę grał coś w ich meczach to jedynie under bramkowy tak jak robiłem to wcześniej.
Jak już piszę to dodam, że tak jak większość z was gram dziś Juve oby pokazali Romie gdzie jej miejsce ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom