Dzisiaj króciutko
Crystal Palace - Aston Villa
CP przez straty na rzecz Afrykanskiego pucharu tymbarka powinno zagrać bardziej obroną niż atakiem, ale, ale raz, że u siebie to nie wypada na całkowite 0:0 grać, 2., że ostatnio z Newcastle niby przegrali 2:0, ale okazji mieli kilka na prawdę fajnych, czy dzisiaj strzelą nie wiem, bo Aston Villa w niesamowitym gazie, na pewno kilka rożnych nabiją, wystarczy sprawdzić ich cyferki ostatnie, Villa swoje też dorzuci, a z uwagi na ich ostatnią jakość wydaje mi się, że nawet jak nie stracą to sami strzelą ze 2, stąd idzie tak:
over 1.5 + over 8.5 rr @1.92 sts
over 1.5 + każda over 2.5 rr @1.85
fortuna
===
Man City - Brighton
Brighton zawsze groźne, zawsze ich stać na bramki, nie zależnie gdzie i z kim grają, kilka rożnych w ich wykonaniu to też standard, ale głównie chodzi mi o City, kompletna dominacja w meczu z Chelsea, wynik 1:1 po takim meczu to powinna być dzisiaj płachta na byka, ja osobiście jesienią nie spodziewałem się, że będzie ich stać na powrót do walki o majstra, ale myliłem się, a chcą gonić przyszłych mistrzów, nie można 2x z rzędu remisować, nie u siebie, stąd spodziewam się konkretnych ataków
City over 1.5 + over 7.5 rr w meczu @1.80 sts
===
Newcastle - Leeds
Nie chodzi o to, że o patrzcie jaki kurs po fakcie nikomu nie pokazując (chociaż chyba wrzucałem
live), tylko o fakt, że jeżeli taki kurs i takie cyferki wykręcili w meczu z CP, to z Leeds powinno być jeszcze łatwiej, przy każdym ich spotkaniu powtarzam, że Sroki u siebie rr nabijają masowo, nie ważne z kim i nie ważne jaki wynik meczu, Leeds jest odważne, nie zamykają się w swoim polu, kilka rożnych też zawsze dorzucają, czy strzelą to bałbym się stawiać, ale bronią słabo, na pewno słabiej od CP, gdyby to był mecz Leeds - Newcastle to bym się zastanawiał, ale po prostu, Leeds na wyjazdach dużo traci, a Newcastle u siebie potrafi zagrać petardę i wygrać nawet jak grają słabo, stąd podobny bb na dzisiaj, bo kursy dalej takie same w zasadzie
Newcastle over 1.5 + Newcastle over 6.5 rr @3.94 sts
over 1.5 + over 7.5 rr @1.55 sts
Newcastle over 7.5 rr @3.00 sts
Ja akurat mam zagrane w sts, a tam tylko takie kombinacje, można po innych szukać Newcastle over 1.5 + over 4.5 rr, 4.5 nie wyżej nie niżej, bo ta liczba 5 to u nich magiczna jakaś mam wrażenie, ale to dla bojaźliwych, bo może tu być jedno "ale", jak do 20' będzie szybkie 2-3:0 to nawet Sroki mogą nie nabić 7 rr, ale wydaje mi się to mało prawdopodobny scenariusz