>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

21. kolejka Premier League 2025/2026 [6.01.2026 - 8.01.2026]

makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur
BetBuilder: Liczba goli: Poniżej 2,5
1. połowa/wynik końcowy: Tottenham Hotspur/Tottenham Hotspur
admiralbet @ 15.34

W pierwszym meczu tych drużyn w 3 kolejce tego sezonu Bournemouth wygrało w Londynie 1-0 po bramce w 5 minucie. Tottenham grał bardzo słabo w tym meczu nie mając praktycznie okazji a Bournemouth sobie kontrolował mecz, mając więcej okazji, 0.19 do 1.59 xG, 5(1) - 20 (6) w strzałach. Teraz czuje że Spurs zrewanżują się w takim samym stylu. Ostatnie ich wyniki akurat jakby to przypuszczenie potwierdzają. Bournemouth będzie miało dzień więcej odpoczynku, ale do drużyny Tottenhamu chociaż wróci Simmons. Wydaję się że dobry mecz na przełamanie dla gospodarzy ale zobaczymy. Historia h2h ostatnich 10 meczów; 4-2-4 w sam raz na wygraną Tottenhamu 0-1 lub 0-2.

L 3,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: West Ham - Nottingham
Bukmacher: Superbet
Typ: West Ham przedział goli 1-3
Kurs: 1.43

Młoty cały czas pogrążone w kryzysie i choć trafiają się przebłyski, to trudno sobie wyobrazić, by na ten moment wystarczyło to do utrzymania w lidze. W przypadku gości również można mowić o ogromnym spadku formy i 4 kolejnych porażkach. Nottingham pod kątem defensywy wygląda tragicznie i też nie wyobrażam sobie, by zdołali zachować czyste konto. Myślę, że może to być potencjalnie mecz dla przełamania dla gospodarzy, chociaż celuje konkretnie w minimum jednego gola gospodarzy, ale nie więcej niż trzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
L 3,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Bournemouth - Tottenham
Typ: Tottenham przedział goli 1-3
Kurs: 1.40

Gospodarze mają ostatnio problemy z defensywą i tracą mase bramek. Sami też zdobywają ich dużo, jednak w ostatnich meczach to było zbyt mało, by zdobywać komplety punktów. W przypadku Tottenhamu warto docenić cenne 3 punkty na stadionie Crystal, potem już było gorzej bo dwukrotne remisy kolejno 0-0 oraz 1-1. Nastawiam się na dość zacięty mecz z nieznaczną przewagą miejscowych i minimum jednego gola gości, ale nie więcej niż trzy. Potencjał ofensywny Totków jest naprawdę niezły.

maarcin14 2,4M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham United - Nottingham Forest
Typ: X2 & Nottingham strzeli gola
Kurs: 1.50
Analiza:

Witam, dziś zaczynamy 21 kolejkę angielskiej Premier League, tego dnia tylko jedno spotkanie, o godzinie 21 zagrają West Ham United oraz Nottingham Forest. Jest to ważne spotkanie w kontekście walki o utrzymanie, drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i wygrana może dać nieco tlenu zespołowi. Uważam, że w tym meczu wygrają goście lub będzie remis oraz że Nottingham strzeli co najmniej jednego gola. Obie drużyny są w słabej dyspozycji, West Ham nie wygrał meczu od 9 spotkań, a traci regularnie gole od 17. Ostatnie czyste konto to 31 sierpnia, gdy na wyjeździe wygrali właśnie z Nottingham Forest, i to 3:0. Żądza rewanżu jest pewnie spora. Goście miewali w tym sezonie niezłe mecze, potrafili pokonać Liverpool czy Tottenham, ale było też sporo słabszych, może przyczyną była gra w Lidze Europy i napięty terminarz. Ostatnie 4 mecze Forest to 4 porażki, ale były to przegrane z City oraz Aston Villą, oraz z Evertonem i Fulham gdzie Forest dominował ale był nieskuteczny. Dziś jest ważne spotkanie, uważam że goście są nieco mocniejszym zespołem i dziś to udowodnią na boisku, typuję X2 i gola gości.

B 69,9K

bunio

Użytkownik
WH - NF ov 3.5 [email protected]

Statystycznie i sytuacyjnie w tabeli wyglada to na dobra opcje dla zabawy na wieczor choc ostrzegam, bo nie gram tego popularnego syfu. Numerki potwierdzaja kierunek, ale to tylko cyferki.

successful 4,1M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Crystal Palace - Aston Villa
Typ: BTTS + Aston Villa wygra (Superprzewaga)
@4.00 Superbet

Całkiem niedawna, bo zaledwie niespełna dwuletnia historia rywalizacji obydwu dzisiejszych przeciwników to absolutna dominacja Crystal Palace. Nie dali ani razu wygrać meczu The Villans, chociaż w tym czasie stanęli naprzeciw siebie aż sześciokrotnie. Tylko jeden remis, pięć zwycięstw Crystal Palace i aż 19 goli po ich stronie - wszystko to potencjalnie mogłoby skłaniać do przypuszczeń, że dziś również odniosą zwycięstwo. Jednak świetna forma gości nie pozwala mi liczyć na kontynuację passy. Wręcz przeciwnie - upatruję tutaj ich zwycięstwa i spokojnego przełamania hegemonii Crystal. Aston Villa formą ustępuje jedynie Arsenalowi i łeb w łeb pną się w tabeli wraz z Manchesterem City. Crystal doskonale wie, jak strzelać im bramkę, zresztą wyjazdowo Aston nie grzeszy skuteczną defensywą, to jednak obstawiam, że będzie to pojedynczy gol, zaś po stronie gości będzie ich zgoła więcej.

Prince de Belial 3,5M

Prince de Belial

Forum VIP
Erling Haaland To Score Anytime (Impact Sub Applies)
2.00
Epic Boost - Man City v Brighton
WilliamHill

Wiking już od 3 spotkań nie strzelił bramki! Pamięta ktoś kiedy wydarzyło się to ostatni raz? to było gdzieś w 2024, czyli 2 lata temu.

S 169,7K

sol

Użytkownik
Dzisiaj króciutko

Crystal Palace - Aston Villa

CP przez straty na rzecz Afrykanskiego pucharu tymbarka powinno zagrać bardziej obroną niż atakiem, ale, ale raz, że u siebie to nie wypada na całkowite 0:0 grać, 2., że ostatnio z Newcastle niby przegrali 2:0, ale okazji mieli kilka na prawdę fajnych, czy dzisiaj strzelą nie wiem, bo Aston Villa w niesamowitym gazie, na pewno kilka rożnych nabiją, wystarczy sprawdzić ich cyferki ostatnie, Villa swoje też dorzuci, a z uwagi na ich ostatnią jakość wydaje mi się, że nawet jak nie stracą to sami strzelą ze 2, stąd idzie tak:

over 1.5 + over 8.5 rr @1.92 sts
over 1.5 + każda over 2.5 rr @1.85 fortuna

===
Man City - Brighton

Brighton zawsze groźne, zawsze ich stać na bramki, nie zależnie gdzie i z kim grają, kilka rożnych w ich wykonaniu to też standard, ale głównie chodzi mi o City, kompletna dominacja w meczu z Chelsea, wynik 1:1 po takim meczu to powinna być dzisiaj płachta na byka, ja osobiście jesienią nie spodziewałem się, że będzie ich stać na powrót do walki o majstra, ale myliłem się, a chcą gonić przyszłych mistrzów, nie można 2x z rzędu remisować, nie u siebie, stąd spodziewam się konkretnych ataków

City over 1.5 + over 7.5 rr w meczu @1.80 sts

===

Newcastle - Leeds

1767794291120.png

Nie chodzi o to, że o patrzcie jaki kurs po fakcie nikomu nie pokazując (chociaż chyba wrzucałem live), tylko o fakt, że jeżeli taki kurs i takie cyferki wykręcili w meczu z CP, to z Leeds powinno być jeszcze łatwiej, przy każdym ich spotkaniu powtarzam, że Sroki u siebie rr nabijają masowo, nie ważne z kim i nie ważne jaki wynik meczu, Leeds jest odważne, nie zamykają się w swoim polu, kilka rożnych też zawsze dorzucają, czy strzelą to bałbym się stawiać, ale bronią słabo, na pewno słabiej od CP, gdyby to był mecz Leeds - Newcastle to bym się zastanawiał, ale po prostu, Leeds na wyjazdach dużo traci, a Newcastle u siebie potrafi zagrać petardę i wygrać nawet jak grają słabo, stąd podobny bb na dzisiaj, bo kursy dalej takie same w zasadzie

Newcastle over 1.5 + Newcastle over 6.5 rr @3.94 sts
over 1.5 + over 7.5 rr @1.55 sts
Newcastle over 7.5 rr @3.00 sts

Ja akurat mam zagrane w sts, a tam tylko takie kombinacje, można po innych szukać Newcastle over 1.5 + over 4.5 rr, 4.5 nie wyżej nie niżej, bo ta liczba 5 to u nich magiczna jakaś mam wrażenie, ale to dla bojaźliwych, bo może tu być jedno "ale", jak do 20' będzie szybkie 2-3:0 to nawet Sroki mogą nie nabić 7 rr, ale wydaje mi się to mało prawdopodobny scenariusz

maarcin14 2,4M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia, Premier League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Everton - Wolverhampton
Typ: Wolverhampton strzeli gola & Wolverhampton powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.20

Witam, trwa 21 kolejka angielskiej Premier League, dziś aż 8 spotkań, w jednym z nich o godzinie 20:30 zmierzą się Everton oraz Wolverhampton. Goście w ostatniej kolejce zanotowali pierwszą wygraną w tym sezonie, myślę że da im to sporo wiary we własne możliwości, dlatego dziś typuję ich gola oraz że będą mieć więcej niż 2,5 rzutów rożnych. Everton zajmuje miejsce w środku stawki, jest to 12 pozycja, grają nieco w kratkę, przeplatają lepsze występy z gorszymi. Wolverhampton ma serię 3 spotkań ze strzelonym golem. W grudniu potrafili postraszyć Liverpool czy Arsenal, z którymi ulegli tylko 1:2. W 19 kolejce zanotowali remis na Old Trafford, i być może będzie to punkt zwrotny dla Wolverhampton w tym sezonie i zaczną punktować regularniej. O utrzymanie będzie ciężko, do 17 pozycji tracą aż 15 punktów, ale co im tak naprawdę pozostało ? Zostało 18 spotkań do rozegranie, w grze 54 punkty, a nie takie rzeczy widziała piłka nożna. Kibicuję gościom, w ostatnich 3 meczach mieli kolejno 4, 4, 6 rzutów rożnych, ogólnie średnia w sezonie to 3,1 rożnego na mecz. Typuję gola gości i over 2,5 rzutów rożnych gości.

dobi 315,3K

dobi

Znawca - Premier League
Man City - Brighton / 1 @1.52 Superbet

W dzisiejszej analizie napisałbym dokładnie to samo co w ostatniej w domowym meczu z Chelsea. City samo siebie skarciło, że w drugiej połowie nie trzymali tempa z pierwszej i dali Londyńczykom więcej swobody co przełożyło się na stratę punktów w końcówce. Na ten moment już 6 pkt straty do Arsenalu, który jutro do meczu z Liverpoolem podchodzi w roli faworyta. Jeśli chcą się jeszcze walczyć w wyścigu o majstra to ten mecz nawet i bez środka obrony bo wylecieli i Dias i Gvardiol trzeba wygrać. Załatać mają to Khusanov i wracający po kontuzji Ake, nie wiem czy skończą z czystym kontem ale mam nadzieję, że dziś City będzie bardziej zdominowane aby szybciej zamknąć mecz albo przynajmniej osiągnąć dwubramkowe prowadzenie co pozwoli nam zamknąć bet superprzewagą.

Bournemouth - Tottenham / Ov 1.5 gola + ov 0.5 ŻK + obie ov 1.5 RR @1.65 / BTS @1.63 Superbet

Obydwie ekipy, które nie mają najlepszych defensyw a i z przodu dokładają. Ostatnie mecze Wisienek to same BTSy. Potrafili strzelić 4 na Old Trafford, 2 na Stamford Bridge czy ostatnio 2 bramki Arsenalowi na własnym obiekcie. Spurs co prawda już nie jest najlepszą ekipą na wyjazdach bo tę schedę przejął Arsenal, ale jak pisałem ostatnio moim zdaniem już niewiele po tej' świetnie grającej na wyjazdach; ekipie pozostało. Bournemouth też sporo tracą - w ostatnich 5 spotkaniach aż 14 bramek co daje średnią prawie 3 stracone gole na mecz, także obrona daleka od monolitu. Ostatni mecze Semenyo przed transferem do City, więc pewnie będzie chciał pokazać się z dobrej strony. Spurs z kolei potrzebują punktów jak tlenu więc nogi też nikt odstąpić nie powinien. Z przodu Tel, Kolo Muani, Tel - w pomocy Bergvall i Bentancur, to lekko mówiąc skład węgla i papy - ale przeciwko podopiecznym Iraoli, którzy są w dołku choć raz powinni znaleźć drogę do bramki. Spurs wyjazdowo od 3 meczów bez BTSa a w H2H 1/5 tylko z BTSem więc też trochę na przekór.

Crystal Palace - Aston Villa / AV gol + AV ov 2.5 celnego + obie ov 1.5 RR @1.55 Superbet

Świetnie grające Villans jadą na Selhurst Park by powalczyć o kolejne punkty w walce o mistrzostwo (?). Podopieczni Glasnera nie wygrali spotkania w lidze od miesiąca. Chyba nie do końca wychodzi im granie na kilku frontach i wpadli w dołek. Na drugim bieganie jest Aston Villa, której marsz 11 wygranych z rzędu przerwał dopiero Arsenal srogim laniem 4:1; mimo to szybko się otrząsnęli i wygrali na własnym obiekcie 3:1 z Nottingham po naprawdę niezłym spotkaniu. Ollie Watkins sprawia wrażenie jakby wrócił do dobrej formy - dobrze się czuje, a regularnie od kilku spotkań dorzuca gole i asysty. Świetnie wygląda też Morgan Rogers i to na tę dwójkę liczę dziś najbardziej. No może jeszcze McGinn, który na fali po ostatnim spotkaniu może coś dołożyć.
Jak wspomniałem obrona Orłów nie jest żelazna, nie potrafią zachować czystego konta od 9 spotkań i nie zanosi się aby dziś ta sztuka miała się udać. Aston Villa zdobyła więcej goli niż powinna wg xG ale to między innymi przez gole z dystansu zdobywane własnie przez Rogersa czy McGinna, które xG mają niewielkie. Grunt, że są skuteczni i na to liczę i dziś.
Linia na celne Villans jest śmiesznie niska więc wg mnie fajna podbitka. Ich ostatnie 10 spotkań to odpowiednio: 4 / 3 / 8 / 4 / 4 / 4 / 6 / 10 / 6 / 8 celnych co statystycznie daje 5.7 celnego na mecz. Przy dobrych wiatrach istnieje szansa, że mogą zrobić to nawet w 1 połowie.
Jeśli chodzi o rogi - Villa nabija w każdym wyjazdowym meczu minimum dwa kornery. Palace u siebie tylko raz nie zrobiło 2 rogów (z Nott'm Forest). Dziś podobnie jak na Vitality spodziewam się otwartego widowiska więc nie wydaje mi się aby po 2 kornery było czymś szczególnie trudnym Pomijając mecz z Forest, w każdym pozostałym meczu na Selhurst Park ta linia była pokrywana przez obie drużyny.
Ciężko mi tutaj wybrać coś 1X2 dlatego pod lepsze oglądanie BB. Gdybym miał szukać czegoś bez wydziwiania to skłaniałbym się ku AV DNB @1.65 / AV wygra dow. połowę @1.66 lub X2 + over 1.5 @1.72

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom