>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

21 kolejka I ligi 22.03 - 23.03.2014

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
W oko wpadło mi między innymi spotkanie Tychy - Dolcan pod wodzą Żurka jeśli się dobrze doliczyłem piwosze rozegrali 12 spotkań w tym 10 było underowych z normalną linią, a połowa z nich poniżej dwóch goli.

W Tychach ewidentnie widać Żurenaccio, nie sądzę by tutaj się coś zmieniło nawet jeśli zagrają przeciwko Dolcanowi który gra tylko trójką w obronie pod opieką Podolińskiego.

Będzie taktyczna obrona Częstochowy jak i Tyszanie w ofensywie za dużo nie mają do zaoferowania.

U2.5g @ 1.70 ✅

U2g @ 2.10

U1.5g @ 3.00 ⛔

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Brzesko DNB 2,50 Bet365
Przesada. Miedź aż takim faworytem ?
Po pierwsze na tym poziomie ma znaczenie mecz w środku tygodnia. Brzesko miało progblemy ale znaleźli sponsora i grają naprawdę fajną piłkę. Widziałem na żywo mecz w Katowicach i naprawdę prezentowali się znakomicie taktycznie jak na warunki 1 ligi. Kontrowali, potrafili przytrzymać piłkę. GieKSa, która tak łatwo tworzyła sytuacje w Nowym Sączu de facto nie miała ani jednej setki na własnym terenie(niewykorzystany karny tak naprawdę z niczego). Nawet Moskal powiedział, że Brzesko wygrało w pełni zasłużenie. Ok GKS zagrał słabo ale Brzesko zaprezetowało się bardzo solidnie. To samo z Bełchatowem. Całkiem solidny mecz a pamiętajmy to kandydaci do awansu. Miedź Co prawda też solidna, ale z Arką dostali prezent i grało im się bardzo łatwo a mimo to Arka miała z gry sytuacje. Wg. mnie kursy powinny być bardziej wyrównane i widzę tu spore value.
Co baaaaardzo ważne w Gdynii urazu nabawił się Zakrzewski a to ogromne osłabienie siły ataku Miedzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom