domel
Forum VIP
AMD Chrobry Głogów - Wisła Płock Bardzo ciekawy mecz Chrobry rewelacja sezonu Wisła walczy o mistrza. Chrobry wygrał niedawno z Vive Kielce co napewno zaostrzyło apetyty kibicom i będą liczyć na kolejne zwycięstwo swoich „pupili”
Mój typ: X2
| 1,80 9,00 1,80 24:28
Olimpia Piekary Śląskie - Traveland-Społem Olsztyn
Mój typ: 1
| 1,40 13,00 2,70 25:22
Wisła-Azoty Puławy - AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław Ciekawy mecz lecz Slask jest bardziej utalentowanym zespołem myślę ze ten mecz wygra.
Mój typ: 2 dla pewności x2
| 1,45 13,00 2,50 32:22
Piotrkowianin-Kiper Piotrków Tryb. - MMTS Kwidzyn MMTS ma juz zapewniony awans do rozgrywek play-off a Kiper walczy o utrzymanie. Myślę ze będzie tu mala niespodzianka Kiper pokazał w tym sezonie ze jest bardzo "zadziorny" ????
| 1,85 9,00 1,75 27:30
AZS AWFiS Gdańsk - MBM Zagłębie Lubin Trudny mecz do obstawiania ale myślę ze Zagłębie będzie chciało sie zrehabilitować za przegrana sprzed tygodnia z Puławami. Gdańsk gra nie równo młodzi akademicy już nie maja o co grac.
Mój typ:
2 | 2,90 13,00 1,35 26:29
Vive Kielce - Miedź Legnica nie ma innej mozliwisci jak wygrana Vive
| 1,02 17,00 10,00 39:16
kursy z BAH
4/6 kiepsko :/ mecze do przewidzenia zle to rozplanowalem ????
Mój typ: X2

Olimpia Piekary Śląskie - Traveland-Społem Olsztyn

Wisła-Azoty Puławy - AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław Ciekawy mecz lecz Slask jest bardziej utalentowanym zespołem myślę ze ten mecz wygra.
Mój typ: 2 dla pewności x2

Piotrkowianin-Kiper Piotrków Tryb. - MMTS Kwidzyn MMTS ma juz zapewniony awans do rozgrywek play-off a Kiper walczy o utrzymanie. Myślę ze będzie tu mala niespodzianka Kiper pokazał w tym sezonie ze jest bardzo "zadziorny" ????

AZS AWFiS Gdańsk - MBM Zagłębie Lubin Trudny mecz do obstawiania ale myślę ze Zagłębie będzie chciało sie zrehabilitować za przegrana sprzed tygodnia z Puławami. Gdańsk gra nie równo młodzi akademicy już nie maja o co grac.
Mój typ:

Vive Kielce - Miedź Legnica nie ma innej mozliwisci jak wygrana Vive

kursy z BAH
4/6 kiepsko :/ mecze do przewidzenia zle to rozplanowalem ????