>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

21. kolejka Eredivisie/25. kolejka Jupiler Pro League (01-03.02.2013)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
RKC - Heerenveen
Na papierze RKC, ale jest piątek, Heerenveen dawno nie wygrało - niespodzianka mnie nie zdziwi, dlatego pozostawię w spokoju typowanie zwycięscy a zainwestuję moim zdaniem w coś pewniejszego: over 2,5 bramek. Myślę, że i jedna i druga drużyna strzeli bramkę. RKC gra u siebie, tydzień temu sromotna porażka 0-4 z NAC, na pewno piłkarze Koemana będą chwieli się zrewanżować przed własną publicznością.
Po drugiej stronie Heerenveen, które ma bardzo dziurawą obronę, ale również silną ofensywę, a przede wszystkim dwa nazwiska. Finbogasson i Djuricic. Ta dwójka sprawia rywalom najwięcej kłopotów. Pierwszy co prawda potrafi systematycznie ładne setki zmarnować, ale średnio co spotkanie strzela bramkę, drugi to natomiast sensacja Eredivisie tego sezonu, pomocnik o znakomitej technice, który naprawdę ma podanie, strzał, zwód... Tak więc idąc tym tokiem myślenia... RKC chce rewanżu i niezłe porażce i da z siebie wszystko, Heerenveen musi uważać na linię spadkową więc też potrzebuje 3 punktów.
Drużyna Marco van Bastena gra naprawdę niezły futbol, często prowadzą nawet golem czy dwoma i nagle gdzieś coś przestaje funkcjonować i zaczynają się błędy w obronie. Dlatego ja łapię over, a kurs zachęcający jak na over w Holandii, bo aż 1.70 !
RKC Waalwijk - sc Heerenveen over 2,5 bramek @ 1.70 ⛔

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Alkmaar – Groningen

Groningen to mój ulubiony chłopiec do bicia. W ostatnich siedmiu wyjazdach udało im się tylko raz wygrać i raz zremisować. Przy czym zaznaczę że zwycięstwo dotyczy meczu z Bredą a Breda do tuzów ligi holenderskiej nie należy. W ostatnich pięciu spotkaniach zdobyli raptem dwie bramki, więc dopiero dwunasta pozycja w lidze nie powinna nikogo dziwić. Groningen będzie sobie musiało radzić bez jednego z obrońców który dostał czerwoną kartkę w ostatnim spotkaniu ligowym. Ostatnie spotkanie tych dwóch ekip zakończyło się remisem ( 1:1 ) , ale warto pamiętać że Alkmaar pogrążone było wtedy w kryzysie. Alkmaar ma ( liczą spotkanie w pucharze ) trzy mecze pod rząd wygrane, mam nadzieję że po tym weekendzie będzie miało cztery…

PSV – Haga

Kto tu jest faworytem nie trzeba przypominać. Jeżeli goście dobrze się zastawią w obronie myślę że wcale PSV aż tak łatwo może nie być. Dlatego stawiam tu na minimalne zwycięstwo gospodarzy. Obecne 8 miejsce Hagi to wynik ich zaangażowania w grę i ambicji, którą nadrabiają braki w technice. PSV powinno to wygrać choć na handicap się tu nie skuszę…

Alkmaar + PSV kurs łączny ( z poniedziałku ) 1,87 3/10 Totomix

Alkmaar – 1 + PSV + Ajax kurs 3,65 1/10 Totomix

wynik: Alkmaar 0:1 PSV 7:0

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Waalwijk - Heerenven
Po zeszłotygodniowej katastrofie Waalwijku mam okazję że dziś choć bramkę strzelą.
Heerenven to drużyna boska jak mawia Jan Tomaszewski. tzn..tylko Bóg raczy wiedzieć jak dziś zagra: ) Liczę tu na kilka bramek, tak jak przedmówca i mam nadzieję że obie ekipy coś dziś strzelą... Z dwóch opcji bts i over wybrałem za minimalną stawkę to pierwsze...
BTS kurs 1,55 1/10 Totomix wynik 0:1

empe92 438

empe92

Użytkownik
Mecz Mons Bergen z Waasland Beveren zapowiada się bardzo emocjonująco. Według bukmacherów faworytami są gospodarze, ale wydaje mi się, że dziś warto zagrać coś w stronę gości. Mons jest na 9. miejscu w tabeli, natomiast ich rywale są 2 oczka niżej. Przede wszystkim gospodarze mają bardzo słabą obronę, często tracą bardzo głupie bramki przez indywidualne błędy defensorów. Dlatego w ich meczach pada bardzo dużo bramek, bo z przodu zespół trenera Scifo wyglądał całkiem dobrze. Ale niedawno drużynę opuścił motor napędowy, czyli Perbet. Francuz był najlepszym strzelcem drużyny i ciągnął całą gre ofensywną. Teraz będzie grał na boiskach w Hiszpanii dla Villarrealu. Perbet grał w pierwszym meczu w tym roku z Mechelen, zabrakło go na poprzednim meczu z Germinalem Beerschot. Z Mechelen, jak to często bywa, po fatalnej grze w obronie Mons przegrywało już 0:3 po kwadransie gry, ale później wzięli się do roboty i do przerwy było tylko 2:3 (1 bramka Perbet). W drugiej części gry Mons spokojnie mogło doprowadzić do remisu albo nawet wygrać, ale zawiodła skuteczność. Tydzień temu Mons na boisku praktycznie nie istniało, z tego co pamiętam to przeprowadzili tylko 1 godną uwagi akcję ofensywną, ale wielkiego zagrożenia pod nramką rywali nie było. Do tego niemalże cudem uratowali remis 0:0 grając z przedostatnią drużyną w tabeli, bo rywale pudłowali na potęgę. Teraz grają z Waasland, które ostatnimi czasy prezentują się całkiem nieźle. Kontynuują serię 6 gier bez porażki, co jak na beniaminka jest bardzo dobrym wynikiem. Ich dwa ostatnie mecze to remis z Lierse i wygrana z OH Leuven 2:0. Warto dodać, ze obie bramki z OH Waasland zdobyło grając 10 na 11, bo czerwoną kartkę zobaczył Blondelle. Zarówno Mons u siebie, jak i Waasland na wyjeździe mają przeciętne blianse, ale te ekipy do potęg nie należą, więc to dziwić nie może. H2H pokazuje, że w bezpośrenich pojedynkach pada dużo bramek, ale ofensywa gospodarzy jest bardzo osłabiona. Odejście Perbet + dobra forma Waasland Beveren nakazuje zagrać w stronę gości.

Mons – Waasland Beveren
Waasland lub X @ 2.05 Sportingbet ⛔
Waasland DNB @ 3.30 Sportingbet ⛔ 3:0

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Cercle Brugge - Waregem (Piłka Nożna - Jupiler Pro League)
Typ: 1 (DNB)
Kurs: 1.99
Bukmacher: Betsafe

Analiza: Interesujący mecz przed nami w belgijskiej ekstraklasie. Cercle, które walczy o utrzymanie podejmie niespodziewanego wciąż vice lidera ligi. Waregem gra jednak chaotyczny futbol i powoli tracą swoją dobrą dyspozycję. Gospodarze natomiast pokazują chęć utrzymania się. Solidne wzmocnienia i powoli forma wraca. W dodatku grają też w półfinale pucharu Belgii, a co za tym idzie mają chrapkę na europejskie puchary. W dzisiejszym meczu postawią wszystko na jedną kartę. Jeśli wygrają to morale podskoczą do góry, a to ma ogromny wpływ na formę drużyny, dając odpowiedni skutek. Kurs jest adekwatny do zdarzenia, ale warty gry. Cercle ma potencjał, musi tylko go uwolnić. Dzisiaj powinno się to stać.

Hardcorowy Kokosu poleca i pompuje MEGA BONUS: 100% do 200PLN - zobacz koniecznie

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Mons - Waasland-Beveren 2 (AH 0.0) @ 3.34 Pinnacle
W pełni zgadzam się z moim przedmówcą empe92. Goście są w doskonałej formie. Wygrali cztery z ośmiu ostatnich spotkań, zaś w sześciu ostatnich nie zaznali goryczy porażki. od czasu kiedy między słupkami stoi utalentowany Colin Coosemans, ekipie Waasland Beveren jest naprawdę ciężko strzelić bramkę (tylko trzy stracone w sześciu poprzednich starciach). Z kolei gospodarze choć na własnym stadionie nie są łatwymi rywalami, to po wypożyczeniu Jeremy Perbeta do Villarreal zwyczajnie mogą nie mieć kim straszyć.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ja dzisiejszą kolejkę raczej odpuszczę. Jutro są ciekawe spotkania i tam dopatruję się udanych betów a dziś może jedynie takie coś:
Unibet:

AZ - FC Groningen 1 @ 1.48
AZ (-1) - FC Groningen 1 @ 2.35
Roda - Heracles 1 @ 2.30

Myślę, że AZ poradzi sobie bez problemu z ciągle szukającym dobrego systemu FC Groningen. 2.30 na win Rody to bardzo fajny kurs, ponieważ Heracles osłabił się troszkę w tym oknie zimowym (co pokazało przegrane spotkanie z PSV 1-5). W dodatku z 6 ostatnich spotkań 6 x wygrała Roda, ten teren nie leży drużynie z Almelo. Dużych pieniędzy bym jednak nie inwestował w dzisiejsze spotkania, jutro będzie ciekawiej.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
O meczu Bredy ze Zwolle wydaje mi się że nie ma co pisać, absolutny i totalny NO BET.
Roda - Heracles
Po zeszłotygodniowym laniu na własnych śmieciach Heracles przyjeżdża dziś do Kerkrade. Heracle niedawno pozbyło się Armenterosa a był on ich największą gwiazdą i bodajże najbardziej wartościowym zawodnikiem. Od wysokiej przegranej z PSV bardziej ważne jest to jak grali w tym meczu, a nie wyglądało to zbyt dobrze. Łącznie w meczu tym stworzyli trzy realne zagrożenia pod bramką gości ( licząc z sytuacją po której strzelili bramkę ). W środę dodatkowo potykali się w pucharze ze Zwolle, więc dziś mogą być lekko zmęczeni. Nadmienię tylko że mecz ten przegrali 3:2 i odpadli z krajowego pucharu. Roda do tuzów nie należy natomiast warto zaznaczyć że w pierwszych dwóch meczach tej rundy zdobyli już 4 pkt i są bliscy opuszczenia strefy barażowej. Moje założenie jest takie że w najbliższych meczach Heracles będzie gubił punkty. Coraz lepiej w barwach Rody gra Polak...Lebedynskij Mikołaj, za którego dziś będę trzymał kciuki...Wybieram bezpieczną opcję.
Roda DNB 1.70 2/10 Totomix wynik 3:3 ZWROT
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;...

Otrzymane punkty reputacji: +1
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Genk - Club Brugge
Jeden z hitów w niedzielne popołudnie na belgijskich boiskach. Oba zespoły ofensywne, grające fajny dla oka futbol. Genk od meczu z Waregem gra poniżej swoich możliwości, są pod formą. Na ostatnie siedem meczów wygrali tylko jeden! Widać, że kuleje defensywa, ale atak spisuje się nie najgorzej. Strzelają praktycznie w każdym meczu [wyjątkiem są dwa pucharowe spotkania]. Vossen, Barda, Plet, Gorius zapewniają wysoki poziom w ataku. Tak jak wspomniałem obrona kaleczy, na dziewięć ostatnich spotkań u siebie w ramach rozgrywek krajowych tracili bramki w ośmiu. Skład na spotkanie z Bruggią wygląda bardzo dobrze, bo nie wiadomą jest tylko występ dwójki napastników De Ceulaera i Buffela, ale wszystko wskazuje na to, że jednak jutro zagrają.
Sytuację gości opisywałem już nie raz. Defensywa, to jest zdecydowanie najsłabszy punkt tej drużyny. Nie wiem, czy w tym sezonie zagrali chociażby jeden mecz gdzie nie brakowałoby żadnego zawodnika z tej formacji. Można powiedzieć, że kolejny mecz i kolejny spory ból głowy przed trenerem Garrido. Wiadomo, że nie zagrają w obronie Hogli (11/0), Almeback (9/0), Buysse (13/0) oraz Engels. W pomocy Blondel (14/1), który również może grać w defensywie, długo już nieobecny Meunier (10/4), Verstraete (4/0) oraz bramkarz Jorgacevic (12/0). Problemy są w obronie, ale za to atak udał im się znakomity. Bacca 17 bramek, Lestienne 10, Tchite 5 i Rafaelov 8. Do tego towarzystwa jeszcze nieobliczalny Gudjohnsen. Ostatnie dwa mecze to remisy 0:0, więc jakieś przełamanie musi być :razz:
Myślę, że zapowiada się ciekawy mecz. Dużo akcji i to co najlepsze w Belgijskiej lidze - dużo bramek. Dwa zespoły mocno ofensywne, a tak jak wspomniałem obrony popełniają błędy i często coś wpuszczają, a przy takich napastnikach zdarzać będzie im się w tym spotkaniu dość często.
BTS @ 1,53 Bet365 ✅
Over 2,5 @ 1,66 Bet365 ✅

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Wczorajszy dzień bardzo słaby. Ale to nie wczorajszy dzień miał być dniem betowym a dzisiejszy i niech tak się stanie.
Na początek krótki opis spotkania Nec - Vitesse. Reszta będzie lepiej opisana z tym, że troszkę później.
NEC - Vitesse

Jeżeli ktoś ma jakąś linię kartkową to bym tutaj próbował over. Derby regionalne, jedna i druga drużyna głodna sukcesu. Vitesse ciągle liczy na top 3 (mowa nawet o mistrzostwie - co dla mnie jest śmieszne), więc nie może sobie pozwolić na stratę punktów, a taka sytuacja może mieć miejsce według mnie. Tym bardziej, że Vitesse jest po czwartkowym spotkaniu pucharowym. Nie postawię jednak na 1 x 2 a po prostu BTS i over. Zazwyczaj w spotkaniach NEC bramki padają już w pierwszych 30 minutach, niestety Unibet nie jest tak dobry i nie udostępnił zakładu : czy padnie bramka przed 29.59 min, bo chętnie zagrałbym tutaj TAK.
Jedni i drudzy powinni strzelić. NEC u siebie, atak wzmocniony Boymansem, który trafił do Nijmegen z Alkmaar. Vitesse będzie chciało zrewanżować się za pucharową wpadkę z Ajaksem. Więcej szans daję NEC i bardzo delikatnie zagram sobie jeszcze jeden ciekawy bet: czerwona kartka - TAK. Myślę, że będzie to ostry pojedynek. Sędziował będzie Pan Kuipers, który w tym sezonie w 12 spotkaniach dał 40 żółtych kartek, 1 czerwoną bezpośrednią oraz 1 czerwoną po żółtych.
- NEC - Vitesse BTS @ 1.60 ✅
- NEC - Vitesse over 2,5 @ 1.75 ✅

- Czerwona kartka? TAK @ 3.20 ⛔

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Twente - Utrecht
Jest to spotkanie na które liczę najbardziej z dzisiejszych. Po jednej stronie Twente, które bardzo mało traci (najmniej w lidze) i średnio strzela. Po drugiej Utrecht, który również aż tak dużo nie traci i zazwyczaj skromnie strzela. Dodajmy do tego fakt, że ofensywa Utrechtu jest osłabiona, ponieważ dziś nie zagrają Oar, Sarota, odszedł Gerndt. Przyszedł za to Toonstra, lecz nie wiadomo jeszcze czy już dziś wystąpi w pierwszym składzie. Problemy ofensywne ma również Twente: Chadli out na 8 tygodni.
Utrecht będzie się bronić i grać z kontry, Twente ostatnio dwa spotkania 0-0, ofensywa ma naprawdę spore problemy z nawet kreowaniem okazji strzeleckich. Twente w tym sezonie 55% underów, Utrecht nawet 60%. Siły ofensywne dziś osłabione, myślę, że nie zobaczymy za dużo bramek.

Twente - Utrecht under 2,5 @ 1.95 ⛔
Twente - Utrecht (+2) 2 @ 1.55 ✅
Bramka do 29.59 minuty? NIE @ 1.95 ✅
Castaignos, L strzeli bramkę? NIE @ 1.75
✅

VVV - Ajax
Nie gram na win Ajaksu bo za mały kurs. -1 wygląda już przyzwoicie, ale trzymam się swojego i obecnie nie stawiam na win Ajaksu jak już wcześniej pisałem ;) Szukamy więc dalej... VVV pewnie coś strzeli, Ajax również... over 3,5? Spróbujemy na pewno. Obrona VVV ma problemy i inkasuje wiele bramek, zawodnicy w defensywie są wolni... a Ajax ma szybkich grajków: Boerrigter/Lukoki - Fischer... Do gry wrócił nareszcie Sightorsson (w meczu pucharowym w debiucie po kilkumiesięcznej przerwie 2 bramki w niespełna pół godziny). Widać, że jest głodny gry i bramek i tak też właśnie postawię. 1-3 / 1-4 / 2-4 coś w tym stylu mi się tutaj widzi, podstawowe bety to różne overy.

VVV - Ajax over 3,5 @ 2.05 ⛔
Sightorsson strzeli bramkę? TAK @ 1.70 ⛔
VVV - Ajax over 4,5 @ 3.50 (fajny kurs za drobne)
⛔
Tu się kompletnie nie udało, ale VVV nie było dziś rywalem. Nic nie grali, nawet okazji bramkowych nie mieli. Siggi też dopiero po 60 min in niestety.
Willem II - Feyenoord
BTS to najlepszy bet moim zdaniem w tym spotkaniu. Willem II dużo przegrywa, ale bramki zawsze jakieś tam strzela. 2 bramki wpakowane Ajaksowi u siebie, 2 bramki wpakowane Twente - potrafią strzelić. Obrona Feyenoordu jest kulawa, nie wydaję mi się by Feyenoord potrafił utrzymać czyste konto a kurs ładny.

Willem II - Feyenoord BTS @ 1.80 ✅
Willem II - Feyenoord over 2,5 bramek 1.65 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Piłka nożna - Holland - Jupiler League
Spotkanie. MVV Maastricht - FC Volendam
Typ.obie strzela gola
Kurs.1,50
Bukmacher.Bet365
Data.04.02.2013 g.20.00
Analiza.
Dzisdiaj w rozgrywkach Holenderskiej Eerste Divisie sezonu 12/13 dojdzie do spotkania pomiedzy zespolami MVV Maastricht - FC Volendam.Ja w tym spotkaniu zdecydowalem sie na typ ,ze obie ekipy strzela gola.Wydaje sie on wielce prawdopodoby i podam pare argumentow za takim typem.
Ekipa gospodarzy MVV Maastricht na 16 meczy zdobyla 36 goli,a wiec srednia na mecz 2,25...Natomiast ekipa gosci FC Volendam na 18 spotkan zdobytych 34 gole-srednia 1,88...Tak wiec srednie dosyc wysokie i jesli spojrzymy na dorobek w ostatnich meczach to widac ,ze obie ekipy sa w dobrej dyspozycji strzeleckiej...
21/12/12 ED Maastricht - Eindhoven 3:2 18
14/12/12 ED Fortuna - Maastricht 1:2 17
30/11/12 ED Helmond - Maastricht 1:1 15
23/11/12 ED Maastricht - GA Eagles 3:3 14
16/11/12 ED Dordrecht - Maastricht 3:3 13
Ekipa gospodarzy Maastricht w kazdym ostatnim meczu strzelala minimum bramke.
01/02/13 ED Oss - Volendam 2:2 21
28/01/13 ED Volendam - Almere 2:1 20
21/12/12 ED Cambuur - Volendam 2:2 18
16/12/12 ED Volendam - GA Eagles 4:3 17
02/12/12 ED Volendam - De Graafschap 0:1 15
Natomiast ekipa Volendam w czterech ostatnich meczach strzelala gole i to we wszystkich wyjazdowych po 2 bramki...Tak wiec mysle,ze w tak overovej lidze holenderskiej,nie bedzie problemu,aby obie ekipy po raz trafily do bramki przeciwnika.Po takim przyjemnym kursie warto postawic.Polecam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom