>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

21. kolejka Eredivisie / 24. kol. Jupiler Pro League (28-30.01.2011)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Już jutro ruszamy z weekendowymi spotkaniami na boiskach Belgii i Holandii. Czy będzie ciekawie? W Holandii na pewno. Nie patrząc jeszcze na kursy i jedynie zerkając na spotkania widzę, że będzie to interesujący weekend. Dlaczego? Napiszę krótko: Feyenoord - Twente. NAC - Ajax. Heerenveen - Groningen. Będzie ciekawie. Poniżej kursy bukmacherów na obydwie ligi:

Jeżeli coś ciekawego niedługo wpadnie mi w oko to na pewno napiszę o tym w temacie. Oby ten weekend był podobnie owocny jak poprzedni i zapraszam wszystkich do wspólnej dyskusji.

groven 2,2K

groven

Forum VIP

De Graafschap - FC Utrecht
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.58

Goście tego meczu rozbili Ajax w poprzedniej kolejce 3:0. Zgodzę się z tym że Ajax zagrał beznadziejne spotkanie, ale Utrecht pokazał się z bardzo dobrej strony. Nową rundę zaczęli od dwóch wygranych. Teraz czeka ich wyjazd do De Graafschap. Jest to jak dla mnie nieco zagadkowa drużyna. W pierwszym meczu ulegli dość wysoko 4:0 w Heerenveen, aby potem wygrać na wyjeździe z Feyenoord 0:1. Jednak spotkanie z Portowcami było wyrównane i zwycięska bramka padła dopiero w 88&#39; minucie meczu. Puki co bilans meczy u siebie ekipa De Graafschap nie ma imponującego. Utrecht na wyjazdach gra dość otwartą piłkę i spodziewam się ataków ze strony gości na beniaminka. Tym bardziej, że defensywa gospodarzy nie należy do najlepszych w lidze. Stracili do tej pory 37 bramek. Dla porównania obrona Utrechtu straciła 10 goli mniej. To dość spora różnica. W ataku 35 goli Utrechtu, gospodarze tylko 22 razy pokonali bramkarza rywali. Oprócz dobrych występów w Eredivisie, drużyna Utrechtu pokonała w tym tygodniu w pucharze KNVB Beker zespół Groningen 3:2. Dobrze to prorokuje przed najbliższym spotkaniem. Obecnie Utrecht zajmuje 7 pozycję. Gospodarze są 5 lokat niżej. Pierwszy mecz w tym sezonie pomiędzy tymi zespołami był dość dramatyczny. Utrecht po pierwszej połowie prowadził 2:0.. Wydawało się że jest pozamiatane, potem kontaktowa bramka dla De Graafschap w 59&#39; minucie, gdy wydawało się że wynik nie ulegnie zmianie w 89&#39; minucie po szaleńczych atakach drużyna De Graafschap doprowadziła do remisu. W doliczonym czasie gry mogło dojść do niespodzianki i beniaminek mógł nawet wygrać, bo Utrecht bronił się całym zespołem. Zakończyło się 2:2. Tym razem myślę, że także padnie sporo bramek. Wydaje mi się, że kurs na zwycięstwo Utrechtu 2,30 jest dość przesadzony i można go spróbować. Over 2,5 gola także do pobrania w tym spotkaniu. Z mojej strony wybrałem ostatecznie propozycję wygranej Utrechtu, natomiast w przypadku remisu zwrot stawki. To dość bezpieczne rozwiązanie, tym bardziej że goście nie wiadomo co pokażą na Stadion De Vijverberg.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Nijmigen - Heracles Almeo ⛔

Gospodarze od lat są ligowym średniakiem. Tak też jest w tym sezonie. Po 20 rozegranych kolejkach zajmują 11 miejsce z dorobkiem 20 punktów. Mają dosyć bezpieczną 5 punktową przewagę nad dołem tabeli i 5 punktową stratę do rywala będącego bezpośrednio przed nimi.
Goście to drużyna, która zdobywa punkty wyłącznie na swoim boisku. Może to być zasługa sztucznej trawy na ich stadionie na której rywalom się nie gra zbyt komfortowo. Na wyjazdach Heracles nie istnieje. Ich bilans to... 0 wygranych, 1 remis i 9 porażek.
Nijmigen to ligowy średniak dobrze spisujący się na swoim terenie. Heracles gra bardzo słabo na wyjazdach. W 10 meczach zdołali wywalczyć 1 punkt.
Gospodarze powinni dzisiaj zdobyć komplet punktów.
1
1.72
Bet365

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Nijmigen - Heracles Almeo

Gospodarze od lat są ligowym średniakiem. Tak też jest w tym sezonie. Po 20 rozegranych kolejkach zajmują 11 miejsce z dorobkiem 20 punktów. Mają dosyć bezpieczną 5 punktową przewagę nad dołem tabeli i 5 punktową stratę do rywala będącego bezpośrednio przed nimi.
Goście to drużyna, która zdobywa punkty wyłącznie na swoim boisku. Może to być zasługa sztucznej trawy na ich stadionie na której rywalom się nie gra zbyt komfortowo. Na wyjazdach Heracles nie istnieje. Ich bilans to... 0 wygranych, 1 remis i 9 porażek.
Nijmigen to ligowy średniak dobrze spisujący się na swoim terenie. Heracles gra bardzo słabo na wyjazdach. W 10 meczach zdołali wywalczyć 1 punkt.
Gospodarze powinni dzisiaj zdobyć komplet punktów.

1
1.72
Bet365

nie zgodzę się z przedmówca jak sam piszesz gospodarze sa bezpieczni sa na dobrej pozycjii i raczej nic konkretnego juz nie osiagna bedą chieli sie utzrymać w środku tabeli , jezeli chodzi o gości chłopaki muszą sie spręzyc inaczej moga spaść z ligi tym bardziej ze ostatnio nie wygrali na wyjezdzie licze na przełamanie lub przynajmniej na remis moim skromnym zdaniem dziś

Heracles +0,5 na bet365 kursiwo 2.05

FT: 1-1✅ :grin:

Przewidywane składy:

NEC Nijmegen: Cillessen - Will, Otten, Zomer, Amieux - Sibum, Goossens, Zimling - Chatelle, Vleminckx, Schöne.

Heracles Almelo: Pasveer - Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms - Quansah, Overtoom, Vejinovic - Douglas, Armenteros, Everton.

ph1964 518

ph1964

Użytkownik
FC Twente v Feyenoord

Faworyt tego meczu może być tylko jeden.Gospodarze mają punkt straty do prowadzącego w tabeli PSV.Feyenoord jest cieniem drużyny jaką kiedyś znalismy i broni się przed spadkiem.Kurs na Twente wynosi w granicach 1,30 w zależności od buka a więc nad tym sie nie bedziemy rozwodzić.Chce tutaj poszukac innego typu.Twente na swoim stadionie ma stosunek bramek 23-9 natomiast Feyenoord 6-27 i nie zaznał jeszcze smaku zwycięstwa na obcych boiskach.

Fantastycznie sezon rozpoczął napastnik Twente , MARK JANKO. W meczu z Heraclesem zaliczył 4 gole i asyste natomiast w ostatnia niedziele mimo pudła z karnego udało mu sie pokonać dwa razy bramkarza Groningen.Biorąc pod uwage aspiracje zespołu gospodarzy a także słaba postawe Feyenoordu w obronie myśle że JANKO postara sie o bramke a może nawet kilka.

Mark Janko
Typ: strzeli bramke
Kurs:1,90
Stawka:8/10

Mark Janko
Typ:strzeli dwie lub wiecej bramek
Kurs:5,50
Stawka: 2/10

Mark Janko
Typ:strzeli trzy lub wiecej bramek
Kurs:21,00
Stawka: 0,5/10

Otrzymane punkty reputacji: +2
ajax 2K

ajax

Forum VIP
Vitesse - Roda
Nie będę oryginalny pisząc o tym, że Roda jest lepiej grającą drużyną, zajmuje wyższe miejsce w tabeli i ogólnie jest faworytem tego spotkania. Tego się właśnie będę trzymał. Vitesse nie przekonuje mnie jeszcze swoją grą. Były wielkie zapowiedzi, miały być ciekawe transfery a jak na razie nic z tego nie wychodzi. Obydwie ekipy zagrają w praktycznie najsilniejszych składach. W Vitesse nie zobaczymy jedynie Lasse Nilssona (co bardzo mnie dziwi, ponieważ jest to zawodnik, który potrafi ciągnąć grę, lecz nie ma uznania w oczach trenera) a w Rodzie pod znakiem zapytania stoi występ Bodora. Na ten mecz przygotowałem poniższe typy:
- Vitesse - Roda x2 (1.44) ⛔
- Vitesse - Roda DNB 2 (1.82) ⛔
- Over 2,5 bramek (1.70) ✅
PSV - Willem II
Drużyna z Eindhoven jest po 120 minutach środowego spotkania z
Twente, które kosztowało dużo sił. W PSV nie wystąpią Bakkal, Marcelo
i Reis. 1 wydaje się raczej pewnym betem, ale 1.08 jakoś mnie nie przekonuje, że tak napiszę. Trzeba szukać więc innych możliwości i takie się właśnie pojawiają. Zaciekawiła mnie propozycja underu 3,5 za którego płacą 2.25. Wymęczone PSV vs. strzelające mało bramek Willem II. Mnie to przekonuje by trochę zaryzykować i postawić właśnie na under.
- PSV - Willem II under 3,5 bramek (2.25) ✅

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Club Brugge - Germinal Beerschot 1 1,40

Dzisiejsze spotkanie można uznac za dobra lokate. Spotykaja się zespoly z miejsc 4 i 13. Faworytem tego spotkania może być tylko jedna druzyna i jest nia zespół gospodarzy. Brugie w swietnej formie ostatnie trzy mecze to komplet 9 pkt i bilans bramkowy 11-1!.A grali z druzynami:
Eupen vs. Brugge 1-4
Brugge vs. Charleroi 5-0
KAA Gent vs. Brugie 0-2.
Natomiast co do gosci to graja dosc slabo co odzwierciedla tabela. Jednak 3 ostatnie mecze dość zaskakujące w ich wykonaniu i 5 pkt.
G. Beerschot vs. Zulte 3-0
G. Beerschot vs. Eupen 0-0
Westerlo vs. G. Beerschot 1-1.

Oba zespoły można porównać w meczu z Eupen gdzie Brugge gładko wygrywa a Beerschot tylko remisuje. Jeszcze jedno uważam,że warte jest uwagi a mianowicie ich ostatnie spotkanie które było rozegrane 10.11.2010 G. Beerschot vs. Brugge 2-1. Przebieg meczu jednak wyglądał trochę inaczej a niżeli można domyślać się po wyniku. Bramkę pierwszą spotkaniu zdobyli gracze Brugge. W 64 minucie jeden z zawodników Brugge otrzymał czerwoną kartkę. Gdy już się wydawało że spotkanie zakończy się wynikiem 0-1 wtedy dwie bramki zdobyli gospodarze.Obie bramki w doliczonym czasie gry w tym pierwsza z nich z rzutu karnego…Uważam,że dziś zawodnicy Club Brugge mają znakomitą okazję do rewanżu za tamto spotkaniu i według mnie spokojnie dziś wygrają. Nic tylko grać.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W meczu z Gandawą oczywiście się zgodzę na to iż goście nie przegrają. Nie powinni tutaj ulec St. Truidense. Natomiast co do spotkania w Mechelen to jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tego typ. Osobiście prędzej bym się skłaniał, iż obie strzelą. Gospodarze to nie są jakieś chłopaki do bicia. W tym sezonie w kilku spotkaniach pokazali, że grają nieźle. Fiołki powinny to wygrać, ale czy do zera :?: Uważałbym.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Każda passa musi kiedyś zostać przełamana. Gracze Mechelen już pokazali, że mogą strzelić bramkę ekipie z czołówki (np. Gent). Odpuść sobie ten typ, większe value na to, że obie strzelą.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
NAC - Ajax
1.50 na zwycięstwo Ajaksu to trochę za mało by ryzykować. Będzie to bardzo ciężki mecz, ponieważ NAC u siebie jest silną ekipą i takie proste zwycięstwo jak w czwartek w Amsterdamie zapewne nie będzie miało miejsca. NAC ciągle bez swojego najgroźniejszego ofensora - Amoahy. W ostatnim spotkaniu linia ofensywna drużyny z Bredy nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Bramka na 1-0 dla NAC to błąd defensywy Ajaksu i nieudana pułapka ofsajdowa. Z czasem Ajax się jednak rozkręcił i bez większego problemu pokonał NAC 4-1.
Dziś na pewno będzie trudniej. Faworytem na pewno jest Ajax, ale nie zdecyduję się postawić czystej dwójki. Ajax chce zakontraktować do poniedziałku dwóch znakomitych zawodników; Dosta z Heerenveen i Mertensa z Utrechtu. Jak któryś z nich trafi na ArenA, będę spokojniejszy o jeszcze lepszą ofensywę Joden.
Naszą grę ciągnie teraz Sulejmani, który był MOTM w spotkaniu z NAC. Walka o każdą piłkę, znakomita asysta i piękny gol pokazały, że Miralem wraca do swojej dawnej formy. I to on będzie jedynym betem jaki dziś postawię w tym spotkaniu. Nie wiem czy na środku ataku zagra El Hamdoui. Jest co prawda w kadrze meczowej, ale dopiero przed samym spotkaniem pojawi się info czy gra od początku. Na dziś więc proponuję Miralema jako strzelca bramki. Miki strzela nasze karne, potrafi uderzyć niebezpiecznie z wolnego z bliższych odległości oraz jest teraz w takiej formie, że jedną indywidualną akcją lub strzałem zza pola karnego może zaskoczyć. Kurs 2.50 jest moim zdaniem warty ryzyka.
- Miralem Sulejmani strzeli bramkę? - TAK (2.50) ✅
Easy ????

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
VS

Analiza:
Obie drużyny strzelają dużo bramek.Gospodarze strzelili jak i stracili łącznie na swoim boisku aż 39 bramek w 10 meczach co daje nam średnią 3.9 gola na mecz.Po za tym mają też świetny bilans meczy 7-2-1 są ekipą dobrze grającą i poukładaną.Ich przeciwnikami jest drużyna o także świetnej średniej goli na mecz tylko że na wyjeździe jest to 3.78 ale przy 9 meczach !!!.Moim zdaniem ilość bramek w meczu przekroczy over 2.5 i padnie dużo goli.Polecam
Sc Heerenveen-FC Groningen over 2.5 1.60 ✅ 1-4

ajax 2K

ajax

Forum VIP
De Graafschap - FC Utrecht
Dziś o godzinie 20.00 odbędzie się zaległe spotkaniu 21 kolejki Eredivisie. Superfarmerzy podejmą na swoim stadionie FC Utrecht, który jest w niezłej formie mimo sporych braków kadrowych. De Graafschap wygrał w poprzednim tygodniu z Feyenoordem (1:0 w Rotterdamie), lecz to o niczym nie świadczy. Feyenoord nie należy obecnie do czołowych drużyn Eredivisie, a po drugie drużyna z Rotterdamu miała wiele okazji strzeleckich.
Skupmy się na brakach kadrowych. W domowej ekipie nie wystąpią; obrońcy Nalbantoglu i Jan-Paul Saeijs oraz napastnik Soufian el Hassnaoui. W Utrechcie ciągle nie zagrają: Van Wolfswinkel, Mulenga, Zullo, Kogel i Vorstermans.
Utrecht jest silniejszą drużyną, która walczy o wysokie miejsce w Eredivisie. De Graafschap to średniak i jeżeli przyjezdni rozpoczną spotkanie tak jak robili to w ostatnich meczach, to nie daje domowej drużynie żadnych szans. Tacy piłkarze jak Mertens, Demouge czy Duplan. Kurs na drużynę wyjazdową bardzo mnie zachęca, dlatego zagram na ich zwycięstwo.
- De Graafschap - FC Utrecht 2 (2.15) ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom