>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

21 kolejka Bundesligi [12-14 luty 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

200zł na Darmowy zakład w BetClic

Hit Leverkusen z Bayernem okazał się totalnym niewypałem, mecz zraził fanów piłki do tej dyscypliny... W dodatku na Eurosporcie2 okraszony był beznadizejnym komentarzem Durdy i Chałaśkiewicza, którzy po prostu powodują, że nie chce się meczów oglądać. Ale to samo mam gdy przy mikrofonie jest Tomasz Lach, który rozprawia o wszystkim, tylko nie o meczu!! Jak będzie tym razem, kto zawiedzie, kto zdobędzie punkty, czy Wolfsburg wreszcie zaskoczy bo ich forma nie jest godna zespołu występująćego w 1/8 finału Champions League, a LM tuż tuż własnie...

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mainz (0) @ 2,19 ✅ 2-1
pinnacle

Mainz jak i Schalke identyko zaczęli rundę wiosenną , czyli od porażki i kolejno dwóch zwycięstw, szczególnie imponujące może się wydawać 3:0 nad Wilkami, jednak każdy widzi jaka formę prezentują gracze Wolfsburga po nowym roku. Dlatego nie zachwycam się tak bardzo nad graczami Niebieskich. Mainz u siebie bardzo solidne, jak już wspominałem w poprzednich kolejkach, narzuca swoje tempo, gra szybkimi podaniami, do tego w ostatnich meczach na &#39;0&#39; z tyłu zagrali nawet z BMG. Mam w pamięci ich pierwszy mecz z tego sezonu i spokojnie tam wynik mógł się potoczyć w drugą stronę. Odkąd pamiętam mecze Mainz z Schalke są bardzo wyrównane, a na pewno Mainz zagra o pełną pule , dzięki której mogą wyprzedzić rywali.

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna (1. Bundesliga)
Mecz: VfB Stuttgart – Hertha Berlin
Typ: powyżej 11 rzutów rożnych
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365
Data: 13.02.2016 godz: 15:30

Analiza:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na jutro wybrałem mecz z 21 kolejki Bundesligi pomiędzy Stuttgartem , a Herthą Berlin . Na wstępie dodam , że bardzo trudno tutaj wskazać faworyta bo obie drużyny w tym roku jeszcze w lidze nie przegrały . Zapowiada się bardzo ciekawy i zacięty mecz . Ja tutaj na nikogo nie stawiam bo jest to zbyt ryzykowne przy formie obu drużyn. Ostatnimi czasy gram tylko zakłady na rzuty rożne i tak też będzie w tym przypadku . Ja proponuję zagrać tutaj zakład, że padnie co najmniej 12 rzutów rożnych .Patrząc na formę i zaangażowanie w ostatnich meczach jestem przekonany , że typ ten wejdzie bez problemu . Statystyki również zachęcają do tego zakładu bo pokazują nam , że te kluby zdobywają tych rożnych pokaźna sumę w meczu . Myślę, że po takim kursie warto zaryzykować na ten over bo obie drużyny mają o co walczyć. VFB podnosi sie po kiepskim początku sezonu zas Hertha dumnie zajmuję 3 miejsce w Bundeslidze. Życzę powodzenia.

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Wolfsburg vs Ingolstadt
Typ: Wolfsburg over 1.5 gola
Kurs: 1.83

Wczoraj miala miejsce inauguracja 21 kolejki w Bundeslidze,Mainz okazal sie lepszy od Schalke wygrywajac 2:1.
Dzisiaj wszyscy czekaja na przelamanie Wilkow,ktorzy nie wygrali w lidze juz od 7 spotkan.
Kto by pomyslal,ze po pieknym zwyciestwie nad Werderem 6:0 przyjdzie taka passa.
O ile tragicznie slabe mecze wyjazdowe w tym sezonie nie powinny juz nikogo dziwic,tak martwia z pewnoscia utraty punktow na Volkswagen Arenie,gdzie przeciez Wilki gryzly swoich rywali az krew sikala,przekonal sie o tym swego czasu Bayern.
Ostatnie 3 mecze u siebie to porazka z Dortmundem 1:2 po szalonej koncowce,pozniej zaledwie remis z HSV 1:1 no i ostatnio rowniez taki sam remis tym razem z Koln.
Kiedy podopieczni Heckinga maja sie przelamac jak nie dzisiaj?
Warto tez zaznaczyc,ze w tym tygodniu ruszaja europejskie puchary VfL zagra na wyjezdzie z Gent,pozniej ligowy wyjazd do Berlina i mecz z Hertha,a nastepnie pojedynek u siebie z Bayernem.
Lepszej okazji do przelamania w najblizszym czasie nie bedzie.

Ingolstadt o dziwo traci tylko punkt do Wolfsburga,ich mecze wyjazdowe dosc dziwne,strzelajac tylko 5 bramek w 10 meczach potrafili zdobyc az 12 punktow.
Oprocz wyjazdowych ostatnich porazek z Dortmundem czy Bayernem,warto odnotowac kleske z Hannoverem,ktory wygral az 4:0 prowadzac 3:0 po zaledwie 24 minutach.
Nie wiem,jakim cudem taki slaby Hannover strzelil im az 4 gole a skoro taki Hannover w tak szybkim tempie rozbil defensywe beniaminka,to nawet Wolfsburg nie bedacy w 100% dyspozycji ma szanse to powtorzyc.

Co do oslabien to nie zagra Dost i jest to najwiekszy problem gospodarzy,jednak w kadrze sa zawodnicy,ktorzy strzelac potrafia,chociazby Kruse.
W pierwszym meczu tego sezonu padl bezbramkowy remis,dzisiaj jednak mecz powinien wygladac zupelnie inaczej z przewaga gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +4
engelos 352

engelos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Werder - Hoffenheim
Typ: 1
Kurs: 2.15
Analiza:
21 kolejka bundesligi. I na przeciw siebie zagrają dwie drużyny które od samego poczatku sezonu grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. Gdzie postawe Hoffenheim można zrozumieć, to postawa Werderu zadziwia strasznie mnie. Ta drużyna ma potencjał i od poczatku tego roku prezentuje zupełnie inny styl gry niż w pierwszej rundzie sezonu. Ostatnie spotkania są tego potwierdzeniem. W bundeslidze pogonili na wyjezdzie Shalke i kilka dni temu rozprawili się w pucharze niemiec równiez na wyjeździe z Leverkusen. Obydwa wyniki po 3-1. Niestety Werder dalej ma problemy z defensywą. Tracą sporo goli, ale sądze, że dziś nadrobią strzelonymi ;) Hoffenheim ma lekki spadek formy. Ostatnio 2 porażki po 2-0 i dwa remisy. Gospodarze dzisiejsi na pewno będą chcieli to wykorzystać i wygrzebać się ze strfy spadkowej. Jest forma to z kim jak nie z Hoffenheim i to u siebie???
H2H z 10ostatnich spotkań czyli od 2011 roku zdecydowanie po stronie Werderu. 6 zwycięstw i 4 remisy, a więc nie za bardzo Hoffenheim potrawi grać z Werderem i myślę, że dziś dojdzie kolejne zwycięstwo.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Aubameyang poza kadrą na mecz z Hannoverem.
info: borussia com pl
W związku z powyższym tonowałbym wszystkie wyższe hc w stronę gospodarzy. Under 3.5 strzelonych bramek Borussii w Unibecie po kursie @ 1.52 ✅ wydaje się chyba dobrą opcją do dubla w kontekście braku najlepszego strzelca drużyny.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Tak trudna kolejka , że nie ma typów na dzisiejsze i jutrzejsze mecze ???? ??
Frankfurt +0,5 @ 2,29 ⛔ 3-1
pinnacle

Bardzo duży kurs na gości, u siebie wygrali 6-2 ,ośmieszyli graczy z Koloni, którzy na pewno o tym wyniku pamiętają doskonale. Rywale do spadku Brema z TSG poszli na rękę Eintrachtowi i podzielili się punktami, więc doskonała okazja by odskoczyć od strefy. Moim zdaniem oba kluby są na podobnym poziomie, Kolonia nie zachwyca mnie, gra tylko solidnie i ciuła te punkty, natomiast Frankfurt po nowym roku trochę lepiej , ofensywa dobrze wygląda , gorzej z obroną, jednak ta może mieć dziś trochę wytchnienia gdyż drużyna Koln nie narzuca ostrego tempa. Dla mnie tego meczu goście nie przegrają, dysponują większym potencjałem.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Augsburg - Bayern Monachium
Na SGL Arena o godzinie 17:30 ekipa z Augsburga podejmować będzie Bawarczyków. Innego wyniku niż zwycięstwa gości sobie tutaj nie wyobrażam. Myślę, że gospodarze nie zdołają nawet strzelić choć by gola. W swoich trzech ostatnich ligowych potyczkach zdołali trafić zaledwie jedną bramkę a szczęśliwcem był Kostas Stafyldis w przegranym przed tygodniem 1:2 meczu z Inglostadt. O Bayernie nie ma co się rozpisywać. Trzy mecze, dwie wygrane - jeden remis oraz zwycięstwo w Pucharze Niemiec (z Bochum 3:0) i tylko jeden stracony gol na wyjeździe z Hamburger SV na początku rundy wiosennej. Ja w tym spotkaniu pokuszę się o typ na bramkę Roberta Lewandowskiego. W ostatnich czterech meczach strzelił aż sześć bramek.
Ostatnie mecze: BAYERN
Bochum - Bayern 0:3 - dwa gole Roberta Lewandowskiego
Leverkusen - Bayern 0:0
Bayern - Hoffenheim 2:0 - dwa gole Roberta Lewandowskiego
Hamburger SV - Bayern 1:2 - dwa gole Roberta Lewandowskiego
Pojedynki bezpośrednie: AUGSBURG - BAYERN
12.09.2015, Bayern - Augsburg 2:1 - jeden gol Roberta Lewandowskiego
R. Lewandowski strzeli gola 1.61 ✅ Bet365
15 minuta i pozamiatane!

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.