>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

200 zł w banku, tysiące w kieszeni :)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
A spróbujemy w ten sposób. 200 zł dziennie. Kursik coś w granicach 1.25 - 1.3 (może być w ako). Generalnie nie chodzi o szukanie kursu tylko o jakiejś peffeczki, a te z kolei kursu wysokiego nie mają zazwyczaj. Niektórzy uważaj, że granie na takich kursach w dłuższej perspektywie to bankrut. Przetestujemy (gram za prawdziwą kasę). Jeden taki kupon na dzień, może trafią się dni bez stawiania - nic na siłę. Gram na razie tylko w ónibecie.
Kiedyś coś podobnego próbowałem tutaj gdzie ostatecznie przerwałem będąc jeszcze na plusie, gdyż stwierdziłem, że tak na prawdę selekcja typów jakie tam prowadziłem była słaba i zysków długoterminowych raczej przynieść nie mogła.
Czasami prócz suchego typu napiszę parę słów, jak go widzę.
Zaczynamy.
Djokovic N. vs Murray A @1.27
Williams S. vs Pennetta F. @1.09
@1.38
Stawka: 200 zł
EW: 276.86 zł
Djoko wraca do formy na USO. Ta słabsza dyspozycja w ostatnich miesiącach (nawet na French Open nie grał swojego najlepszego tenisa) to efekt nie tylko eksperymentowania z dietami, trenerami, ale myślę, że przede wszystkim sprawy osobiste - ślub. Teraz ma to za sobą, powoli poukładał sobie w głowie swój nowy stan w życiu. Zaczyna to grać. Mecz z dobrze dysponowanym tamtego dnia Kolbą był tego dowodem.
Z drugiej strony Murray, który też w tym roku boryka się rożnymi problemami, co skutkuje grą średnią w jego wykonaniu. Te ciągłe grymasy bólu na twarzy po przegranych piłkach zaczynają irytować, bo robi to niczym &quot;kochana&quot; Azarenka. Ciężkie mecze w pierwszych rundach, ostatni pojedynek z Tsongą to przede wszystkim kontuzja mózgu Kongi, zatem Szkot nawet nie miał okazji się wykazać.
Moim zdaniem tutaj nie ma pytania, czy Djoko wygra, tylko czy Murray urwie seta.

Drugi typ na większą z Williams. Po swojej chorobie filipińskiej gra ponownie swoje. Na US Tour straciła tylko 3 sety na 17 ostatnich pojedynków (2x wygrana 2:1 z będącą w formie życia Woźniacką i 1x 2:1 z Ivanovic) oraz raz w tych 17 pojedynkach przegrała z siostrą 2:1, ale to spotkanie możemy potraktować z przymrożeniem oka.
Panetta tez nie gra źle, na USO seta jej urwała jak dotąd tylko Georges, chociaż szczerze mówiąc, to ona jeszcze tutaj super rywalki nie miała. Williams powinna ją spokojnie łyknąć, ale pamiętajmy - to WTA i mogłoby się wydawać, że stawianie po kursie 1.09 to chora rzecz. Tak w gruncie rzeczy jest, ale rozpatruje się pojedyncze spotkania i czasami i takie kursy nawet w WTA warto.
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +8
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik

Djokovic N. vs Murray A @1.27 ✅ 7:6 6:7 6:2 6:4
Williams S. vs Pennetta F. @1.09 :plus 6:3 6:2
@1.38
EW: 276.86 zł ✅
✅ 76.86 zł

:siata: Serbia vs Australia @1.12
???? Monfils G. vs Federer R. @1.23

@1.38
EW: 275.52 zł

Wczoraj poszło zgodnie z tym co przewidywałem, chociaż Williams z Panettą na początku zrobiły WTA pełną gębą (z 0:3 i dwa przełamania na 6:3).

Co do dzisiejszego kuponu. Od razu mówię, że siatka nie moje klimaty, nawet nie znam jednego nazwiska z którejkolwiek z drużyn. ale stawiam na Serbów, wydają się być wielkim faworytem tego spotkania. Muszą tutaj wygrać, jeśli chcą zająć 2. miejsce w grupie (no bo Polacy pierwsze ;) ). Z drugiej strony wiadomo, że Australia nie przyjechała siętutaj podłożyć. Jednak z tego co czytałem to prócz jednego wyróżniającego się zawodnika (Edgar - jednak znam nazwisko ???? ), to reszta ich składu mocno przeciętna. Tak czy siak, jeśli ktoś pobiera typ na Serbię ode mnie to nie biorę odpowiedzialności.

Drugi typ, na Fedexa mimo tego, że nie podoba mi się jego gra na USO. Czytałem sporo wypowiedzi, że Roger w formie. Może i tak, ale nie w wielkiej. Dlaczego? Bo ma większe lub mniejsze przestoje w grze, ale jednak ma je regularnie. Głównie chodzi mi o swoje podanie. Gra 3 - 4 wyśmienite gemy i nagle z dupy sam oddaje swoje podanie. Dał sięzłamać Grothowi, czy nawet oddał seta granollersowi. Oglądałem jego ostatni pojedynek z bautistą i w pierwszym secie też mając bodajże *5:3 nagle oddaje swój serwis, gdzie wcześniej Agut nawet nie pierdnął przy zagraniach Szwajcara.

No ale skupiam się tutaj na wadach Fedexa, a stawiam na niego. Dlaczego? Bo on to wygra ???? . Zaraz po zakończeniu ostatniego meczu Fedexa myślałem, że dadzą na niego kurs w granicach 1.15. Tymczasem mamy 1.23, co dla mnie jest value.

Ten stan rzeczy zapewne spowodowany świetną dyspozycją Monfilsa. Lubię gościa, na razie przeszedł jak burza przez turniej, ale nie miał po drugiej strony gracza pokroju Federera. Mecz z Dimą wygrał, oczywiście dobrą grą, ale Bułgar sam mu się podłożył. Masę UE robił. Oryginalny Federer tak zrobić nie powinien i ufam, że tak nie zrobi.
Monfi zapewne urwie seta, może nawet dwa biorąc pdo uwagę te przestoje Szwajcara. Ale ostateczny zwycięzca, niestety (bo lubię clowna), może być tylko jeden.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik

:siata: Serbia vs Australia @1.12 ✅ 25:23 25:22 22:25 25:17
???? Monfils G. vs Federer R. @1.23 ✅ 6:4 6:3 4:6 5:7 2:6

@1.38
EW: 275.52 zł ✅
✅ 152.38 zł

Roger Unforced Error Federer wymęczył meczyk ze stanu 0:2, broniąc dwie piłki meczowe (po tych piłkach na 3:1 Monfils się załamał psychicznie i przestał grać). Trochę się tego spodziewałem, nerwy wielkie ale dobrze, że wszystko się skończyło. Jeśli dadzą na niego ponowny kurs z Cilicem, to wchodzę w to, gdyż Marin wg mnie nie postawi tak twardych warunków.

???? Peng S. vs Wozniacki C. @1.28
???? Williams S. vs Makarova E. @1.12

@1.43
EW: 286.72 zł

Początkowo miałem grać samą Woźniacką po 1.28, co mi w zupełności wystarcza wg moich wytycznych. Jednak nie mogę po namyśle nie dodać do kuponu Sereny, gdyż innego finału nie widzę.

Caro - Peng. Tutaj konsekwentnie na Karolinę, która jest w życiowej formie i to jest zdanie nie tylko moje, ale wielu :tenisiwców: z forum. Świetny serwis, mocne piłki i difens, którego może pozazdrościć nawet Radwańska. Przyznam szczerze, że Peng widziałem tylko ze skrótów spotkań, ale biorąc pod uwagę jej drabinkę oraz to co widziałem w wykonaniu Woźniackiej w ostatnich tygodniach, to stawiam decydowanie na Caro, mimo iż kurs mógłby być deczko wyższy.

Williams - Makarowa. Makarowa w półfinale wielkiego szlema to jej życiowy sukces o ile dobrze kojarzę. Widziałem ją tylko w spotkaniu z Azarenką, gdzie zagrała dobrze, no ale jednak to głównie Białorusinka po kontuzji grała bardzo słabo i pozwalała Rosjance na wiele. Teraz czeka na nią Williams i jej petardy. Oglądałem Makarową miesiąc temu w spotkaniach z siłową (chociaż oczywiście nie tak bardzo jak Williams) Kuznetsową, gdzie Kuznetsowa wygrała lekko 6:3 6:2. Serena będzie trafiać, to wynik będzie podobny, o czym przekonała się Panetta. Wierzę w Williams, gra u siebie, może nie jest to dominacja jak za najlepszych lat, ale na te żenujące poziomem WTA lekko wystarcza.

Dubel za większy kurs niż zakładam w pierwotnych planach, oby się nie zemściło ;).

Otrzymane punkty reputacji: +2
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik

???? Peng S. vs Wozniacki C @1.28 ✅ 6:7 3:4* i krecz Peng
???? Williams S. vs Makarova E. @1.12 ✅ 6:1 6:3

@1.43
EW: 286.72 zł ✅

To co działo się w przy kreczu Peng to najdziwniejsze rzeczy jakie kiedykolwiek widziałem w tenisie, zarówno pod względem postawy zawodniczki jak i włodarzy turnieju. Sama gra Karoliny to chyba najgorsze jej spotkanie w tym turnieju. W finale niestety Serena faworytką, szczególnie po tym co grała dzisiaj z Makarovą.

✅ 239.10 zł

#4​

???? Djokovic N. vs Nishikori K. @1.11
???? Cilic M. vs Federer R. @1.26

@1.40
EW: 279.60 zł

Znowu gram na faworytów, tak jak w damskich półfinałach. Gram, nie widzę tutaj innych rozwiązań.

Federer zagrał z Monfilsem bardzo słabo, masa prostych UE, a co najważniejsze wielka ich część to ważne punkty. Nawet mając patelnie przy obronie pierwszej piłki meczowej zagrał źle i może dziękować losowi, że Gael tego nie wykorzystał.
Mimo to gram na Rogera ponownie. Dlaczego? Sztuką jest wygrać mecz, w którym nie wychodzi. Federer jak już pisałem, nie jest w mega formie i potwierdza to co mecz. Jednak w półfinale naprzeciwko niego stanie Marin Cilic, zawodnik w bardzo dobrej jak na siebie dyspozycji. Serwis siedzi i jest granie (oczywiście to nie jest typowy serwisman). Ale nie uważam, by Marin był dla Fedexa trudniejszym przeciwnikiem od Monfilsa, który jest zawodnikiem bardziej kompletnym. Roger też drugi raz nie zagra tak słabo, nie wierzę w to. Cilic jutro ugrywa wg mnie max 1 seta (niedawno grali ze sobą na hardzie 2:1 dla Federera). Podsumowując - Cilic w formie (chociaż w drabince tuz nie miał, wliczając w to Berdycha bez formy w tym roku), Roger ze średnią formą ale i tak w obecnej dyspozycji jest dla mnie lepszych zawodnikiem od Chorwata.

Co do Djoko i Japońca. Novak też w mega formie nie jest, ale wystarczy mu to myślę na wygranie całego turnieju. Słabsze chwile w meczu z Murrayem + parę gemów gdzie Szkotowi wszytko wchodziło z Forhendu skutkowało stratą seta. Ale jednak mecz wygrany 3:1, chociaż Nole nie zachwycał. Przeciw niemu Nishikori, który to już odpada co rundę ,bo po kontuzji i nie ma formy fizycznej ???? . Nic z tych rzeczy. Oglądałem jego meczyk z Wawrinką i grał bardzo dobrze, jednak trzeba przyznać, że Wawrinka seryjnie psuł piłki co mocno pomogło Japończykowi. Z Novakiem już takiej pomocy nie dostanie. Pewny typ, na ile pewny może być tenis.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
#4​

???? Djokovic N. vs Nishikori K. @1.11 ⛔ 1:3
???? Cilic M. vs Federer R. @1.26 ⛔ 3:0
@1.40
Stawka: 200 zł ⛔
EW: 279.60 zł
✅ 39.10
Spektakularna porażka. Pierwszy raz bodaj od 2006 nikt z wielkie czwórki nie zagra w finale wielkiego szlema. Djoko nie wytrzymał fizycznie, jeden z gorszych jego meczy w tym roku. Rogera nie oglądałem. No nic, przyjmujemy to na klatę i gramy dalej.
#5​

???? Williams S. vs Wozniacki C. Liczba gemów over 16.5 @1.24
⚽ Giblartar vs Polska @1.05
⚽ Niemcy vs Szkocja @1.14
@1.48
Pokrótce bo jestem na kacu. U pań 17 gemów, nie wierze, że będzie tu jakiś pogrom. Serena faworytką ale 1.18 w starciu z Karoliną w obecnej formie to żart. Go go Łoznaki!
Polska i Niemcy, co tu dużo pisać, wygrać muszą bo inaczej koniec świat po wczorajszych niespodziankach ????
Lecę na kajaki, powodzenia w typach ;)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
#5​

???? Williams S. vs Wozniacki C. Liczba gemów over 16.5 @1.24 ✅ 6:3 6:3
⚽ Giblartar vs Polska @1.05 ✅ 0:7
⚽ Niemcy vs Szkocja @1.14 ✅ 2:1
@1.48
EW: 296 zł ✅
✅ 135.10
???? Nishikori K. vs Cilic M. @1.83
EW: 366 zł
Łamię trochę zasady, ale robię to niejako ze względu na finał no i przede wszystkim ja tu widzę duże value, bo Japończyk to wg mnie większy faworyt niż wskazują kursy.
Nishikori chyba najtrudniejszych rywali w drodze do finału już pokonał. Bez obrazy dla Cilica, ale jednak Djoko czy Stan (może nie w obecnej dyspozycji) to gracze po prostu lepsi. Po spotkaniu z Nole Japończyk wyrósł z w moich oczach na sporego faworyta do tytułu.
Ja osobiście ciągle nie widzę Cilica jako ścisły top tenisistów. Doszedł do finału i szacunek mu za to. Zrobił to dzięki dobrej, konsekwentnej grze, jednak nie wiem czy gdyby miał drabinkę Japończyka to dziś byłby tu gdzie jest. Tak czy siak, tutaj bardziej stawiam na umiejętności Japończyka niż słabość Chorwata. Nishikori miażdży swoimi zagraniami - ciągle kąty, obija linie, najlepszy defensor jakim jest Djoko rozkładał ręce.
Pozostaje kwestia psychiki i podejścia, w końcu to pierwszy finał WS dla obydwu. Myślę, że dadzą sobie z tym radę, jednak jeśli już ktoś ma wysiąść psychicznie to będzie to raczej Cilic, chociaż na tym turnieju o dziwo nie odwalał.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik

???? Nishikori K. vs Cilic M. @1.83 ⛔ 3:6 3:6 3:6

EW: 366 zł
Sam sobie jestem winny. Raz, że niepotrzebnie złamałem zasady tematu. Dwa, całkowicie nie trafiłem z typem, ale to głównie przez najsłabszy mecz w turnieju Japończyka. Chyba zjadła go trema. Brawo Marin, zasłużyłeś jednak na ten tytuł.

⛔ 64.90

#6​

⚽ Andora vs Walia @1.13
⚽ Bośnia Hercegowina vs Cypr @1.16
⚽ Chorwacja vs Malta @1.05

@1.38
EW: 275.20 zł

Niby pewniaki, ale aż 3 mecze narodowe to zawsze duża szansa na niespodziankę. Oby nie dziś ;)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
#6​

⚽ Andora vs Walia @1.13 ✅ 1:2
⚽ Bośnia Hercegowina vs Cypr @1.16 ⛔ 1:2 :O
⚽ Chorwacja vs Malta @1.05 ✅ 2:0
@1.38
EW: 275.20 zł
⛔ 264.90
Nadziewam się na miny. Ostatnia próba, jak nie pójdzie to temat umrze w wieku niemowlęcym.

#7​

???? Goerges J. vs Oudin M. @1.34
EW: 264 zł

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
9
???? Lisicki S. vs Zheng S. @1.20 ✅ 6:4 6:3
(snooker) O&#39;Brien F. vs Selby M. @1.25 ✅ 0:5
@1.50
EW: 300 zł ✅
Dzisiaj weszło w końcu na lekko, bez nerwów.
✅ 33.10
:siata: Polska +1.5 seta vs Iran @1.33
EW: 266 zł
Stawiam dziś na spokojnie bo jutro mam wesele (nie moje ;p ) i czasu nie będzie.
Po wczorajszym meczu nie mam pewności do Polaków, zagrali nie najlepiej i przede wszystkim chyba na wielkim napięciu psychicznym. Ale Włosi to dla nas zawsze trudni rywale, nawet w obecnej formie. Mecz z USA, mimo że przegrany, to jednak po ciężkiej walce ze świetnie dysponowanymi Amerykanami Jutro Iran, który ostatnio stał się solidnym zespołem.
Teraz na MŚ wygrywa, ale podobnie jak my z rywalami jak dotąd średnio wymagającymi (abstrahuje od wygranej z USA na początku turnieju). W lidze światowej w meczach z nami (w Polsce) nawet nie powąchał możliwości zwycięstwa.
Myślę, że gorszego kryzysu mentalnego niż w meczu z Włochami nie będzie i jutro Iran na wyjeździe przegra z nami ponownie. Asekuracyjnie stawiam +1.5 seta na naszych bo kurs idealny do moich założeń.
Good luck!

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik

:siata: Polska +1.5 seta vs Iran @1.33 ✅ 3:2

EW: 266 zł ✅

Mieli 2:0 i chyba 5 punktów przewagi w końcówce trzeciego seta. Szkoda, że nie wygrali 3:0.
✅ 99.10

11​

:siata: USA vs Argentyna @1.05
⚽ Manchester United vs QPR @1.25

@1.31
EW: 262.40 zł

USA vs Argentyna
Oczywista oczywistość. USA bardzo mocne, wygrana daje im awans. Argentyna słaba itd. itp. Nie ma sensu lać tu wody.

MU VS QPR
Długo się wahałem czy wchodzić w to po tym śmiesznym kursie ale ostatecznie ryzykuje. 2 remisy i porażka, czyli koszmaru z ubiegłego sezonu ciąg dalszy. Jestem świadomy, że oni grają piach ale typ typowo na przełamanie. W końcu tam coś musi zagrać, a QPR to dobry rywal na pierwsze zwycięstwo w tym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom