>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

$200$ pomóżcie

Status
Zamknięty.
S 0

sebastian28

Użytkownik
Potrzebuję pożyczyć 200 PLN na przelew do Mbank.Oddaje w poniedziałek bo czekam na weryfikacje danych MB.
Transakcja może być przez modów i adminów ,jeśli ktoś sobie życzy moge wysłać skan dowodu.
Odwdzięcze sie paroma linkami typu [fix blog] .Chętni na pw i gg 4840909

escabar 24

escabar

Użytkownik
OMG ja pier.... chcesz 200 zł tak ? To zapierdzielaj na akademiki i sprzedawaj butelki po studentach u mnie są tacy i trzasakają na tym niezłe siano, albo zapierdzielaj do niemiec i niemcom wózki z hipermarketów odwoź. Tyle roboty. Poczekaj do zimy a będzie i odśnieżanie. A nie że namawiasz ludzi żeby Ci kase pożyczyli. Bądź poważny. Ile ty masz lat? 200 zł przecież to nie problem zdobyć. Potrzebujesz na zakupy w Tesco czy co ;]

żenada..

S 0

sebastian28

Użytkownik
OMG ja pier.... chcesz 200 zł tak ? To zapierdzielaj na akademiki i sprzedawaj butelki po studentach u mnie są tacy i trzasakają na tym niezłe siano, albo zapierdzielaj do niemiec i niemcom wózki z hipermarketów odwoź. Tyle roboty. Poczekaj do zimy a będzie i odśnieżanie. A nie że namawiasz ludzi żeby Ci kase pożyczyli. Bądź poważny. Ile ty masz lat? 200 zł przecież to nie problem zdobyć. Potrzebujesz na zakupy w Tesco czy co ;]

żenada..
ale z ciebe jest kretyn widac ze zapieprzasz po bumowych melinach i gonisz butelki po dynksie albo w Niemczech wycieli ci nerke jak byłes na sezonie na ogórkach.Mam kase na mb i rozkmiń se to co widzisz na obrazku ze czekam na list weryfikacyjny ,jak daje kopie dowodu i skan konta bankowego to nie kumam czemu ludzie srają i sie boją ,daje cos wartosciowego w zamian

escabar 24

escabar

Użytkownik
Tylko mnie nie obrażaj, ja nikogo nie obraziłem..
W tym wypadku zwracam honor i przepraszam. Wszystko dlatego że sam wpadłem kilka razy w &quot;pułapkę&quot; i to tutaj na forum, jednemu pożyczyłem 160 zł drugiemu 90.. i obydwaj nie oddali.. dawno temu.. ale do dziś jestem na to wyczulony.
troche przykro mi się zrobiło jak wspomniałeś o nerce.. bo fakt faktem... nie mam jednej... ????

S 0

sebastian28

Użytkownik
Tylko mnie nie obrażaj, ja nikogo nie obraziłem..
W tym wypadku zwracam honor i przepraszam. Wszystko dlatego że sam wpadłem kilka razy w &quot;pułapkę&quot; i to tutaj na forum, jednemu pożyczyłem 160 zł drugiemu 90.. i obydwaj nie oddali.. dawno temu.. ale do dziś jestem na to wyczulony.
troche przykro mi się zrobiło jak wspomniałeś o nerce.. bo fakt faktem... nie mam jednej... ????
sorry bez obrazy nie zrobiłem tego umyślnie,nie wiedziałem.A tak wogule to nikt nie pożyczy i tak i tak wiec temat do zamknięcia

C 0

cr7

Użytkownik
Napisałes ze w poniedziałek oddajesz a dzis juz jest poniedzielek a ty ciagle chcesz kase pozyczyc? A tak wogule to i tak ten mecz co chciales zagrac pewnie juz byl wiec juz ci kasa nie potrzebna.

L 72

loozer21

Użytkownik
chlopie wez sie za robote a nie bedziesz ludzi naciagal wlasnie obiecales ze jak bys pozycyzl to bys dzis oddal kase a dalej chcesz pozyczyc wiec klamales i chciales kogos naciagnac. Jak dla mnie to powinienes dostac bana a najelpiej dwa;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom