>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

200%! Betway.com

E 0

evo

Użytkownik
Betway oferuje nowy bonus, niedawno zakonczyla sie promocja 100% Bonusu a juz dzis jest 200%!

&#39;&#39;Bonus na starcie - wszyscy nowi klienci Betway.com mogą otrzymać darmowy zakład od Betway.com, aż do kwoty 200 złotych! Zarejestruj się, dokonaj wpłaty i zagraj swój pierwszy zakład w naszym serwisie bukmacherskim. Darmowy zakład aż do kwoty 100 złotych otrzymasz automatycznie!&#39;&#39; Wiecej info na stronie.

Moze nie wszyscy wiemy, ale poprzedni bonus dostarczyl wiele rozczarowania... nie bylo tak pieknie jakby sie to wydawalo. Jezeli bedziecie rejestrowac sie w betway.com z checia otrzymania promocji, zapoznajcie sie dokladnie z regulaminem jak i piszcie do supportu.

Moge powiedziec, ze bukmacher jest ciekawy. Osobiscie brakuje mi infolini, email zdecydowanie mi nie wystarcza, chociaz odpowiedzi sa szybkie jak i mozna powiedzziec chyba najszybsze sposrod reszty bukmacherow, ale ta reszta posiada telefon. Tym samym nie włożyłbym tam ostrej kasy, chociaz ostatnio wyplacalem pieniadze na moneybookers i odbylo sie bez problemu, trwalo to 24h.
Uwazam ze betway.com jest wypelniony haczykami i o pomylke nie trudno.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Betway oferuje nowy bonus, niedawno zakonczyla sie promocja 100% Bonusu a juz dzis jest 200%!

&#39;&#39;Bonus na starcie - wszyscy nowi klienci Betway.com mogą otrzymać darmowy zakład od Betway.com, aż do kwoty 200 złotych! Zarejestruj się, dokonaj wpłaty i zagraj swój pierwszy zakład w naszym serwisie bukmacherskim. Darmowy zakład aż do kwoty 100 złotych otrzymasz automatycznie!&#39;&#39; Wiecej info na stronie.

Moze nie wszyscy wiemy, ale poprzedni bonus dostarczyl wiele rozczarowania... nie bylo tak pieknie jakby sie to wydawalo. Jezeli bedziecie rejestrowac sie w Betway.com z checia otrzymania promocji, zapoznajcie sie dokladnie z regulaminem jak i piszcie do supportu.

Moge powiedziec, ze bukmacher jest ciekawy. Osobiscie brakuje mi infolini, email zdecydowanie mi nie wystarcza, chociaz odpowiedzi sa szybkie jak i mozna powiedzziec chyba najszybsze sposrod reszty bukmacherow, ale ta reszta posiada telefon. Tym samym nie włożyłbym tam ostrej kasy, chociaz ostatnio wyplacalem pieniadze na Moneybookers i odbylo sie bez problemu, trwalo to 24h.
Uwazam ze Betway.com jest wypelniony haczykami i o pomylke nie trudno.

z tego co kiedys wyczytałem na zagranicznych forach, to oni dosc slabo stoja, dlatego daja te bonusy, reklamuja sie zeby ludzie kase wplacali owszem daja 200% ale to nie do konca prawda =grasz zaklad za 200 zl wygrywasz 100 zl i oni nie daja ci tylko to co wygrales oprocz kwoty jaka postawiles --maja duzo haczyków i jak ktos chce tam inwestowac to niech dobrze przeczyta regulamin -osobiscie to wole nie wchodzic do nich

E 0

evo

Użytkownik
betway to nie expekt ????

a przy okazji Bodi ten &#39;twoj&#39; worldbet.com to jest na pewno wieksze gowno od betway.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Betway to nie Expekt ????

a przy okazji Bodi ten &#39;twoj&#39; worldbet.com to jest na pewno wieksze gowno od Betway.
Jaki znowu niby mój ? wiesz co młodziencze popyskuj tacie swojemu...a na Forum nie uzywaj takich słow -ja wyraziłem swoja opinie kulturalnie...więc rada na przyszłosc wydoroslej, chyba ze chcesz kolejne ostrzezenie otrzymac od Admina

E 0

evo

Użytkownik
oMG! ale sie zbulwersowales, przeciez &#39;twoj&#39; wyraznie napisalem w cudzysłowie, majac na mysli twoja informacje na temat promocji tego buka, ktorego zareklamowales na forum, wiec przy okazji napisalem ze jest to wielkie bagno. Komu ja pyskuje ? :p

Do góry Bottom