>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~20% parzystych wyników (nie licząc remisów).

I 0

ic3

Użytkownik
Witam,
mam pytanie do obeznanych w temacie. Ostatnio podczas sprawdzania swojego własnego systemu gry, zauważyłem, że wyniki, które padają u mnie w spotkaniach stanowią około 50% nieparzystych, ~20% parzystych (wyniki &quot;nieremisowe&quot;), reszta remisy, około 30%.
Czy to normalne, że średnio jedynie 1/5 spotkań daje wynik parzysty-nieremisowy?
Pozdrawiam

ms15 87

ms15

Użytkownik
Specem nie jestem, ale to chyba logiczne. Jedyny wynik parzysty-nieremisowy daje wygrana jednej z drużyn 2,4 itd bramkami. Na pewno takie wyniki nie będą stanowic 50 bądź więcej procent wszystkich wyników, biorąc pod uwagę częstotliwośc występowania zwycięstw jedną bramką bądź remisów. Dla mnie to 20% jest całkowicie normalnym i prawidłowym odsetkiem wszystkich spotkań. Mogę się mylic, więc jak ktoś jest bardziej doświadczony i ma inne zdanie to chętnie się z nim zapoznam. Pozdro ;)

K 0

keinam

Użytkownik
moim zdaniem byloby dziwne gdyby ten odsetek mecz był inny niż ~20%. załóżmy , ze prawdopodobieństwo wyniku parzystego badz nieparzystego to 50%. W takim razie jezeli odsetek remisów to ~30% (kazdy remis jest parzysty) wiec odsetek parzystych &quot;nieremisów&quot; to 50%-(~30%)= ~20%

I 0

ic3

Użytkownik
moim zdaniem byloby dziwne gdyby ten odsetek mecz był inny niż ~20%. załóżmy , ze prawdopodobieństwo wyniku parzystego badz nieparzystego to 50%. W takim razie jezeli odsetek remisów to ~30% (kazdy remis jest parzysty) wiec odsetek parzystych &quot;nieremisów&quot; to 50%-(~30%)= ~20%
Tak też samo pomyślałem, remis średnio wypada 1/3 spotkania, więc wszystko się zgadza ????

Do góry Bottom