>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 kolejka T-Mobile Ekstraklasy (13.02 - 16.02.2015)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Już niespełna dwa tygodnie zostały do rozpoczęcia, a w zasadzie wznowienia rundy wiosennej piłkarskiej Ekstraklasy. Czy tak jak było to na jesieni karty rozdawać będzie warszawska Legia? A może do walki o tytuł włączy się Kolejorz, który zakończył jesień trzema zwycięstwami z rzędu?

Rozpad drużyny następuję w Bydgoszczy gdzie odchodzą najlepsi zawodnicy (Masłowski, Luis Carlos, Goulon), więc granie czegoś w stronę Górnika Łęczna może być bardzo opłacalne.
W Gdańsku istna euforia po zakontraktowaniu Sebastiana Mili. Dodatkowo zespół wzmocnili doświadczeni Wawrzyniak oraz Wojtkowiak.

Zapowiada się ciekawie, a poszczególne kursy przedstawiają się tak.

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz :!: ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Mimo, że do ligi jeszcze 12 dni to ja już dziś stawiam jeden kuponik bo kursy mogą pospadać. A więc do rzeczy.
Górnik Łęczna ma za sobą bardzo udaną jesień. Co najważniejsze, w klubie udało się utrzymać cały trzon zespołu (Bonin, Bury, Bożok, Nowak), tak więc obeszło się bez większych ubytków. Poza tym klub wzmocnił Filipp Rudik, który w przeszłości rozegrał sporo spotkań w białoruskim BATE, jednak to raczej alternatywa dla mocnej drugiej linii Łęcznian.
W Zawiszy panuje po raz kolejny istna rewolucja kadrowa. Trzeba otwarcie powiedzieć, że Osuch chce ratować resztę kapitału jaki zainwestował w Zawiszę co oznacza, że szanse utrzymania Bydgoszczy w Ekstraklasie są bliskie zera. Z zespołem pożegnało się trzech najlepszych zawodników (Masłowski, Goulon, Carlos), tak więc cały trzon zespołu posypał się totalnie. Osuch sprzedał także trzech nominalnych napastników (Vasco, Kadu, Wagner), a w ich miejsce sprowadził Kubę Świerczoka, który wielkim wzmocnieniem raczej nie będzie. Poza tym do klubu po raz kolejny zawita garstka &quot;piłkarskiego szrotu&quot; z niskich lig zagranicznych bądź z wolną kartą na ręku. W Zawiszy niestety dzieje się bardzo źle, tak więc trzeba grać przeciwko nim zwłaszcza, że kursy są tak wysokie. W rundzie jesiennej wygrał Górnik 5:2.
Moje propozycje:
Górnik Łęczna wygra @ 3,20 ⛔
Górnik Łęczna lub remis @ 1,62 ✅

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Zawisza vs. Górnik Ł.
Ja w tym spotkaniu idę w kierunek gospodarzy, gdyż wcale te sparingi Górnika do mnie nie przemawiają. Oczywiście wygrywali, ale teraz wracamy do szarego środowiska, gdzie każdy może wygrać z każdym.
Zawisza zaliczyła remis z Chojniczanką i remis ze Spartakiem, do tego porażka z Suwonem i wygrana z Luandą. Wyniki różne, bo o ile remis ze Spartakiem to fajna sprawa to już z Chojniczanką niekoniecznie i ta drużyna to spora niewiadoma. Ja jednak zaufam im, gdyż nowy rok, nowa część sezonu i jakby od początku ruszają po utrzymanie.
Gdzie jak nie u siebie? No właśnie, Bydgoszcz to nie jest łatwy teren, nawet w tej słabej rundzie nie dostawali konkretnych wyników od potentatów, a były to trudne mecze.
Do tego nie można zapominać o niemocy Górników na wyjeździe, gdyż większość punktów zdobyli na własnym terenie. Na wyjazdach wygląda to słabiutko, wygrana z Ruchem, remis w Gliwicach i Bełchatowie to zdecydowanie za mało, do tego zaledwie 5 bramek strzelonych. Jak dla mnie ich zwycięstwo nie jest więc oczywiste.
Moje typy(kursy z bet365)
Zawisza dnb @ 1,83
Zawisza lub remis @ 1,50

Lechia vs. Wisła
Tutaj teoretycznie powinna wygrać Lechia, jednak to teoria i w rzeczywistości nie wiadomo jak ta drużyna wygląda poz względem całości. Indywidualności są, jednak myślę, że po przyjściu Sebastiana Mili to się wszystko ułoży. Doświadczony piłkarz, na pewno ma szacunek w nowym klubie od początku i będzie on takim zawodnikiem jak Schweinsteiger w Bayernie. Od niego będzie zależeć kiedy przyśpieszyć, a kiedy zwolnić grę.
W sparingach dobrze to wyglądało, sporo bramek postrzelali i wygrana z Dnipro czy Anzhi może napawać optymizmem, mają co odrabiać i 7 punktów do szóstego miejsca to dla nich naprawdę niewiele, muszą zagrać tylko uważnie z tyłu, a no z tym było różnie.
Konsekwencje na pewno są też wyjęte jeśli chodzi o ofensywę, myślę, że w tym sezonie zobaczymy mniej indywidualności i to za skutkuje już od początku tej rundy.
Co do Wisły to na pewno można powiedzieć, że nie mają udanego okresu przygotowawczego za sobą po niezłym początku i wygranych nad Piastem i Ruzomberokiem poszło potem słabo i trzeba to powiedzieć szczerze i w tym meczu na pewno nie są faworytami.
Martwić może szczególnie słabość w ofensywie, gdyż ostatnie 4 mecze sparingowe to zaledwie jedna bramka, ale boiska ekstraklasy to inna sytuacja. Mecz powinien być otwarty i Wisła będzie mieć swoje szansa po kontratakach, a w szczególności będzie groźna ze stałych fragmentów gry zwłaszcza w drugiej połowie, gdzie będzie więcej miejsca na indywidualne akcje.
Mimo wszystko, Lechia dla mnie faworyt i od początku muszą potwierdzić swoją siłę.
Moje typy(kursy z bet365)
Lechia win @ 2,25
over 1,5 bramki w 2. poł @ 2,20

Otrzymane punkty reputacji: +10
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Wreszcie! Zaczynamy naszą podwórkową ekstraklasę, za którą bardzo się stęskniłem.

▶Zawisza Bydgoszcz - Górnik Łęczna

Spotkanie otwierające 20 kolejkę T-Mobile Ekstraklasy.
Jak dobrze wszystkim wiadomo Zawisza zamyka tabele z dorobkiem jedynie 9 punktów, mając aż 12 punktów straty do &quot;strefy bezpiecznej&quot;. W kadrze gospodarzy zimą doszło do prawdziwej rewolucji transferowej, rewolucja ta według mnie nie wpłynie dobrze na wyniki. Odszedł podstawowy zawodnik i lider drużyny - Michał Masłowski , oprócz niego odeszli również Argyriou(obrońca/8 spotkań), Vasconcelos(napastnik/8spotkań/1gol), Fleurival(pomocnik/5spotkań), Gevorgyan(pomocnik/7spotkań), Kadu(napastnik/16spotkań/2gole), Araujo(obrońca/11spotkań), Witan(bramkarz/9spotkań), Goulon(pomocnik/8spotkań), Silva(obrońca/2spotkania), Luis Carlos(pomocnik/18spotkań/2gole), Wagner(pomocnik/18spotkań/3gole) i Petasz(obrońca/7spotkań/2gole).
Co do wzmocnień, wczoraj poinformowano kibiców że z Lechii Gdańsk do końca sezonu, został wypożyczony B.Pawłowski, ten jednak jesienią nie zachwycał w drużynie Lechii, więc nie można uznać go jako duże wzmocnienie drużyny Zawiszy.
Drugie znane nazwisko dla polskich kibiców to Jakub Świerczok, młody napastnik wraca do Polski po nieudanych wojażach za zachodnią granicą w drużynie FC Kaiserslautern.
Oprócz nich, kilka zagranicznych wzmocnień które są zagadką.
Sparingów drużyna Rumaka również nie może zaliczyć do zbyt udanych:
Zawisza - Benfica Lauanda(Angola) 2:1
Zawisza - Olimpia Grudziądz(4miejsce I liga) 1:1
Zawisza - Chojniczanka (8 miejsce I liga) 4:4
Zawisza - Spartak Moskwa 0:0
Zawisza - Wisła Płock (2 miejsce I liga) 0:2
Zawisza - Suwon Samsung 0:3
Natomiast dzisiejsi goście - drużyna Górnika zakończyła jesień na 11 miejscu, z niedużą stratą do pierwszej 8-semki. Najlepsze dla ekipy z Łęcznej, były 3 ostatnie spotkania w których zanotowali 7 punktów, wygrywając nawet z Legią Warszawa 3:1.
Zimą z zespołu odszedł jedynie Paweł Buzała.
Co do wzmocnień, Górnik zakontraktował reprezentanta Litwy, jest to napastnik Evaldas Razulis, który w ostatnim sparingu strzelił 2 bramki. Zawodnik mierzy 190 cm oraz waży 90 kg i może być poważnym wzmocnieniem Górnika.
Pozostałe wzmocnienia warte uwagi to: Wołodymyr Tanczyk - ukraiński pomocnik występujący jesienią w Ruchu Chorzów.
Filipp Rudik - białoruski pomocnik ostatnio występujący w Spartak Semej(2 liga kazachska) gdzie zaliczył 12 spotkań strzelając 1 bramkę, wcześniej występował w BATE Borysów gdzie zdobył 3 mistrzostwa kraju.
Górnik Łęczna rozegrał 9 sparingów:
7 wygranych: Odra Opole 3:1, Admira Wacker 3:1, Zvezda Gradasavc 2:0, Spartaki Cchinwali 1:0(Gruzja Ekstraklasa), Polonia Warszawa 4:1, Górnik Wałbrzych 2:0, Stal Stalowa Wola 2:0.
2 Porażki: Śląsk Wrocław 0:1, Nasaf Qarshi 0:1.
Podsumowując w lepszym nastroju na pewno jest trener gości Jurij Szatałow oraz jego zawodnicy, którzy są &quot;wzmocnieni&quot; transferami oraz wygrali dużo więcej sparingów od Zawiszy.
Wynik z rundy jesiennej: Górnik - Zawisza 5:2
:!:Moje propozycje:
Remis lub Górnik Łęczna @ 1.50 ✅
DNB Górnik @ 1.83 ZWROT!
Zawisza strzeli w 1 połowie NIE @ 1.62 ✅

//bet365
Co do spotkań weekendowych, napiszę coś wieczorem.

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Zwycięstwo Górnika nie jest oczywiste ale kursy na nich są mocno przesadzone. W dzisiejszym meczu najprawdopodobniej zagra 5 nowych zawodników. Pomijam już efekt zgrania ale ich CV nie zabija. Pulhac ma za sobą lata w Dinamo i 3 występy w kadrze tyle że to było jesienią 2013. Potem praktycznie brak gry w Gabala. Maric pół roku bez gry. Smektała nie błysnął w Ruchu i od czerwca bezrobotny. W jakiej formie jest Świerczok który jest po dwóch kontuzjach i IV lidze niemieckiej nie wiadomo. Kamiński grał we Flocie na skrzydle tu ma być docelowo napastnikiem. Staty szału nie robią bo w I lidze nie udało mu się trafić. Jedynym realnym wzmocnieniem wydaję się Majewskij który ma za sobą kapitańską opaskę w FK Mińsk ale czy to naprawdę aż takie wow?
Ja się podpisuje pod tym, że Osuch powoli orientuje się, że to nie ma większego sensu. Puścił Masłowskiego Goulona. Wyjął zęby z zespołu i łata protezami. Jak mam 1.5 na DNB Zawiszy i 1.9 Górnika to stawiam na bardziej zgrany kolektyw i pracę Szatałowa.
W pozostałych spotkaniach atakowałbym Lechię jak chyba większość. Korci mnie Lech i Śląsk na czysto bo kursy zacne. Cracovia mnie naprawdę niczym nie zachwyca. W ostatnich 4 sparingach 1 gol. A z tuzami nie grali. Śląsk ma ciekawą ekipę. Wczoraj cudem uratowali remis ale nie wyglądali źle. Legia grała co prawda na 3 biegu ale Wojskowych i Cracovii nie ma co jednak porównywać. Lech z kolei ustabilizował kadrę. Ławka już nie straszy pustką. Przemyślane transfery. Trudno będzie Portowcom coś urwać. Oczywiście po kursach 1.66 1.72 bym nie grał ale 2.37 na Śląsk czy nawet 2.05 na Lecha korci.
Atatkuje też Korona/x. Kurs 2.05 lekko przesadzony. Górnik tradycyjnie w kłopotach. Piłkarze marudzą o wypłaty. Odwołano przedsezonowe zgrupowanie. Dodatkowo nikim nie zastąpiono Zachary. Korony miało już w ekstraklasie nie być ale oni sprawy finansowe mają jako tako pozałatwiane. Trzon zespołu ocalał a biorąc pod uwagę poprzednią rundę Kielczanie w końcówce potrafili zaskoczyć.

Otrzymane punkty reputacji: +2
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
thejet 2K

thejet

Użytkownik
14/02/2015 18:00 CET
Pogoń Szczecin - Lech Poznań over 2.5
2.20 (Pinnacle)
5/10
Prawie równo rok temu rozgrywane było takie samo spotkanie, które zakończyło się pogromem na korzyść &quot;Portowców&quot; 5:1 (chyba najlepsze spotkanie Pogoni na przestrzeni wielu lat), a wszystkie bramki dla Pogoni strzelił Marcin Robak. Wszystkie spotkania Pogoń - Lech w ostatnim czasie są bardzo ofensywne i jest wiele okazji bramkowych i otwarta gra. W Poznaniu na jesień było 1:1, ale równie dobrze mogło paść jeszcze kilka bramek.
Pogoń dziurawa w defensywie może sobie nie poradzić z naporem świetnego ofensywnie Lecha. Pogoń też wyjdzie ofensywnie, bo z dwoma napastnikami: Robak - Zwoliński. Powinien być fajny mecz do obejrzenia i po takim kursie na pewno warto zagrać ten over.

Otrzymane punkty reputacji: +10
pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz-Górnik Łęczna

Typ: Poniżej 5 rożnych I połowa
Kurs: 1.90 Buk: Bet365
ZWROT

Zaczynamy z naszą ekstraklasą a jak wiadomo nasi ligowcy w pierwszych kolejkach zmęczeni okresem przygotowawczym.
Wybrałem to zdarzenie ponieważ jedna i druga drużyna na początku będą się badały i może dopiero przy 30 minucie coś zacznie się dziać.
Od początku spotkania oba zespoły będą starały się spokojnie rozgrywać piłkę w środku pola i czasami poślą długie piłki na aferę może się uda.
Jednak jak przystało na naszą ligę I połowa powinna być nudna jak flaki z olejem ,dlatego nie waham się i gram ten zakład bo w I połowie to max 3 rożne będą.

Milenium wystawił fajną parę na kartki więc warto skorzystać

Czy przynajmniej 1 zawodnik ukarany zostanie kartką?

Kamil Drygas-Patrick Mraz
Typ: TAK
Kurs:1.90 Buk:Milenium
⛔

Jeden i drugi lubi ostrą grę.
Mraz ma narazie 1 czerwoną kartkę natomiast Drygas ma już na swoim koncie 7 żółtych kartek i uważam że dziś poprawi swoje statystyki.
Będzie napewno sporo walki Zawisza walczy o utrzymanie będą starali się udowodnić swoim kibicom że są w stanie uratować Ekstraklasę dla Bydgoszczy.

Podsumowując uważam że dziś obaj zawodnicy mogą ujrzeć po kartoniku ale napewno bliżej jest Drygas i myślę że warto zagrać ten zakład kurs jest fajny a szansę na wejście oceniam na jakieś 80%.

Jakub Świerczok strzeli ?
Kurs:4.20 Buk:Unibet
⛔

Pobieram ten typ bo uważam że jednak jakieś bramki padną dziś w Bydgoszczy a kto ma strzelać jak nie Świerczok który gra w ataku.
Świerczok musi udowodnić sobie i kibicom że potrafi strzelać gole.
W sparingach Świerczok trafiał dość reguralnie i uważam że dziś ukłuje Górnik.Uważam że kurs jest trochę za wysoki ale to jeszcze lepiej dla mnie .
Polecam spróbować szansę tego typu oceniam na 60 % .

Lechia Gdańsk-Wisła Kraków

Kevin Friesenbichler strzeli?
Kurs:3.80 Buk:Milenium
⛔

Ciężko jest coś wybrać dość ciekawego w spotkaniu Lechii z Wisłą dlatego idę w kierunku strzelca bramki.
Kevin w sparingach strzelał jak na zawołanie i myślę że dziś zagra od początku spotkania a Colak zacznie na ławce rezerwowych.
Ciężko jest coś powiedzieć o Lechii bo znowu została przeprowadzona rewolucja i dopiero po kilku spotkaniach dowiemy się na co stać Lechię.
Jednak ja uważam że Brzęczek ogarnie zespół i Lechia zacznie piąć się w górę.

Podsumowując myślę że Kevin zacznie rundę wiosenną w dobrym stylu i strzeli dziś gola i że forma ze sparingów jeszcze mu nie uleciała .

skols13 573

skols13

Użytkownik
Ja odnośnie meczu w Bydgoszczy coś mogę dodać. Wiadomo, że dzis pierwszy mecz o coś, po długiej przerwie. Więc niewiadome są dyspozycje obu ekip, sparingi to inna bajka. Wczoraj mogliśmy zobaczyć, że Legia nie była takim zespołem jak w tamtej rundzie, ogólnie mecz stał na średnim poziomie, widać było jeszcze brak optymalnego czucia piłki, zgrania.
Zawisza w każdym meczu bedzie grała o życie, bo punktów potrzebują bardzo. Dzis polecam poobserwować pierwsze minuty spotkania i dopiero grać. Jakbym miał coś wybierać to gole tutaj, bo Zawisza musi wygrywać, wiec na pewno będą tu ofensywnie nastawienie. Także przyjrzę się rożnym, obie ekipy graja otwarty futbol(tzn. grały w tamtej rundzie), w tamtej rundzie 18 rożnych w spotkaniu tych ekip. Dzis poczekałbym na live, może złapie się jakas niższą linię ????
trzeba czekać i obserwować jednym zdaniem, może sie uda coś pograć ;)

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Jakbym miał gdzieś szukać rożnych to w meczu Cracovii ze Śląskiem. Przypomnę staty z zeszłej rundy. Cracovia u siebie sama nabijała 8, 14, 9,9, 4 (derby z Wisłą ) Śląsk wyjazdowo 8,5,4,3,10. Kurs 2.0 na over 10 jak na ekstraklasę lekko zawyżony. Standard to 1.83. Jeśli Wrocław zrobi tu swoje 3-4 i obejmie prowadzenie a taki scenariusz przewiduje to Cracovia powinna zrobić resztę.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Zawisza - Górnik
Zawisza w przerwie zimowej dokonał sporej rewolucji kadrowej do czego już zdążyli przyzwyczaić.Tak na prawdę z zawodników,którzy odeszli najbardziej szkoda Masłowskiego.Reszta to był szrot,który albo się nie nadawał do gry nawet na poziomie naszej ekstraklasy,albo zawodnicy,którzy znacznie obniżyli loty względem tego co prezentowali po przyjściu do klubu.Mam tu na myśli przede wszystkim Goulona i Carlosa.Pierwszy więcej czasu spędził na leczeniu kontuzji niż na graniu w piłkę a gdy już wrócił to pożytku żadnego z niego nie było a Carlos był bardzo chimeryczny,mało był pod grą a jak dochodził do dobrych sytuacji to je marnował i ogólnie nie przypominał tego Carlosa,który w pierwszym sezonie po przyjściu do Zawiszy robił sporo wiatru na skrzydle.Dodać można jeszcze do tego Wagnera,który miewał przebłyski ale to z reguły w pojedynczych spotkaniach.
Teraz postawiono głównie na graczy z Bałkanów.Z ciekawszych transferów to przyjście Prudescu z Pandurii czy Majewskij z FK Mińsk,gdzie był ostatnio kapitanem.Sprowadzono też Świerczoka z rezerw Kaiserslautern,który będzie pierwszą opcją jeśli chodzi o atak Zawiszy.Jesień była beznadziejna i czystki były potrzebne bo zaciąg portugalczyków wykazywał kompletne zero zaangażowania.
Patrząc na sparing ze Spartakiem wyglądało to całkiem dobrze.To jak będą spisywać się w lidze to spora zagadka ale przepracowali solidnie okres przygotowawczy,Rumak jakoś starał się to poukładać i nie zdziwie się jak wiosna będzie znacznie lepsza w ich wykonaniu.Większość postawiła już na nich krzyżyk i wróży pewny spadek więc nie pozostaje im nic innego jak walczyć w każdym spotkaniu o trzy punkty.
W Łęcznej postawiono na stabilizację.Zrobiono parę transferów,które mają służyć głównie jako uzupełnienie kadry.W ostatniej chwili kupiono litwina Razulisa,który powinien być solidnym wzmocnieniem.Jesień była udana dla beniaminka z Łęcznej ale jednak zabrakło przede wszystkim większej ilości punktów jeśli chodzi o mecze wyjazdowe.Spotkanie z Zawiszą to na pewno okazja aby się przełamać i dlatego liczę na otwarty mecz.Zeta nie ma nic do stracenia.Spodziewam się dzisiaj,że będą nastawieni bardzo ofensywnie,u siebie stać ich na strzelenie bramki bo defensywa górników zwłaszcza na wyjazdach potrafiła popełniać proste błędy.W przodzie to wygląda znacznie lepiej,ekipa Szatałowa jest przede wszystkim bardziej zgrana i swoje powinni załadować.Ja lekko pobieram bts&#39;a.
BTS @ 1.80 ⛔ tragedija
Bet365

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Lechia Gdańsk vs Wisła Kraków
Over 2.5 @ 2.06
⛔ 1:0 - marathonbet​
Powrót ekstraklasy po przerwie zimowej, nic konkretnego narazie nie gram w sensie czystych zwycięstw, chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać forma zespołów, podobnie będzie w kolejce za tydzień ;).
Dziś pod lupę biorę Over w meczu Lechia vs Wisła
Dwa ostatnie mecze tych drużyn - 2:2 w Gdańsku i 3:1 w Krakowie.
Mecz zapowiada się na ofensywny z prostego względu, Lechia chce wejść do TOP 8, musi wygrać i musi atakować. Z drugiej strony ich jeszcze nie zgrana obrona może popełniać błędu, chociaż jest Wawrzyniak i Wojtkowiak to zobaczymy czy pokażą formę jaką zapowiadają.
Dodatkowo na plus do overa świadczy średnia dwóch goli na wyjeździe Wisły.
Jeśli chodzi o sparingi:
Lechia grała z Akhisar Belediye(1:0), Anzhi(4:1), Dnipro(2:1), Los Barrios(13:0), Bytovia(2:1).
Strzelali przynajmniej jednego gola, nie liczę meczu z Hiszpanami, to wyniki wyglądają bardzo dobrze, wygrali wszystkie mecze.
Zupełnie przeciwnie Wisła:
Ruzomberok (2:1), Piast Gliwice (2:0), Zagłębie Sosnowiec (1:1), S. Tiraspol (1:1), Guangzhou (0:3), Kuban (0:2), CS U.Craiova (1:2).
Ostatnie 5 spotkań - 2 remisy i 3 porażki, niby tylko sparing, ale być może Smuda coś wymyśli na dzisiaj.
No i to co pewnie wszyscy będą dzisiaj oglądać czyli pojedynek Stilic vs Mila, sam jestem ciekaw jak wypadnie i jak Sebastian wkomponuje się w grę Lechii.
Przewidywane składy:
Lechia Gdańsk: Mateusz Bąk - Grzegorz Wojtkowiak, Rafał Janicki, Mavroudis, Bougaidis, Jakub Wawrzyniak - Daniel Łukasik, Mateusz Możdżeń, Maciej Makuszewski, Sebastian Mila, Piotr Grzelczak - Kevin Friesenbichler.
Wisła Kraków: Michał Buchalik - Łukasz Burliga, Arkadiusz Głowacki, Richard Guzmics, Maciej Sadlok - Maciej Jankowski, Alan Uryga, Dariusz Dudka, Semir Stilić, Łukasz Garguła - Paweł Brożek.
//
Tutaj mój wpis odnośnie Lechia TOP 8, można dodatkowo przejrzeć co sądzę.
http://forum.bukmacherskie.com/f344/dyskusje-o-ekstraklasie-w-sezonie-2014-2015-newsy-ciekawostki-transfery-109917-5.html#post5126626

bzyk663439858 72

bzyk663439858

Użytkownik
Zawisza - Górnik Łęczna 1x/1,55 ✅
Dzisiaj inauguracja naszej ekstraklasy,w pierwszym meczu zmierzy się outsider w tabeli Bydgoska Zawisza z dosyć dobrze radzącą sobie w rundzie jesiennej drużyną z Łęcznej.Większość fachowców widzi dzisiaj drużynę gości jako faworytów tego spotkania,co potwierdzają też kursy,które szybko spadają.Gospodarze,których wszyscy spisali już na straty pozbyli się w przerwie zimowej wielu zawodników w tym najważniejsze ogniwo drużyny Masłowskiego,dosłownie rewolucja kadrowa w drużynie Rumaka,ale tak trzeba było zrobić,bo zaciąg z Portugalii kompletnie się nie sprawdził,przyszedł Świerczok z rezerw K`lautern i pewnie on będzie straszył Górnika w tym meczu.Co do sparingów obydwu drużyn to nie przywiązywałbym większej uwagi,liga to liga i tam zawsze jest inna bajka.Dyspozycja obydwu drużyn to wielka niewiadoma,natomiast pewne jest to,że Łęczna słabo spisuje się na wyjazdach i większość punktów,które zdobyła jesienią to u siebie,w delegacjach bardzo mizernie.Na pewno będzie to mecz otwarty i można się spodziewać overa lub bts.Zobaczymy czy rumak chociaż trochę poukładał grę Zawiszy,idę w stronę gospodarzy,wydaje mi się,że nie przegrają tego meczu 50/50,remis wydaje się prawdopodobny,ale Zawisza musi zacząć wygrywać,a gdzie jak nie w takich meczach u siebie.Co prawda konflikt z kibicami sprawy im nie ułatwia,ale wierzę,że mogą dzisiaj zaskoczyć.
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +20
keyst 149

keyst

Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz - Górnik Łęczna
Typ: 2 DNB @ 1.85
Betsafe
Wynik: 0:0
ZWROT
Moim zdaniem optymalnym typem na pierwsze spotkanie Zawisza vs. Górnik jest postawienie na zwycięstwo Górnika (Remis zwrot).
Po pierwsze: zmiany kadrowe w przerwie zimowej, tutaj wystarczy podać dwie liczby 14 i 11, pierwsza mówi nam ilu zawodników odeszło z drużyny z Bydgoszczy,a druga ilu zawodników przyszło. Moim zdaniem w taki sposób klub z Bydgoszczy nie uchroni się od spadku, piłka nożna to gra zespołowa, ale jak się wymienia 50% kadry to nie można oczekiwać, że od początku wszystko będzie funkcjonować piłkarze potrzebują zgrania, adaptacji w nowym zespole, zrozumienia taktyki trenera itp. W drużynie gości wszyscy czołowi zawodni pozostali w Łęcznej.
Po drugie brak wsparcia kibiców Zawiszy.
Pewnej styczniowej nocy grupa skonfliktowanych z prezesem kibiców włamała się na obiekt Zawiszy i postawiła na murawie czternaście drewnianych trumien z krzyżami oraz rozwiesiła wrogi transparent. Wojna wypowiedziana kibolom przez prezesa Osucha trwa od 2013 roku i nie zapowiada się, by tak szybko poszła w niepamięć
Po trzecie motywacja: teoretycznie bardziej zmobilizowani powinni być zawodnicy z Bydgoszczy, którzy walczą o utrzymanie i każdy punkt, będzie dla nich cenny. Z drugiej strony mamy piłkarzy Górnika z trenerem J. Szatałowem na ławce trenerskiej, który przed podjęciem pracy w Łęcznej prowadził właśnie Zawiszę, z którą rozstał się w bardzo złych relacjach z zwłaszcza z prezesem Zawiszy R. Osuchem, dlatego też Szatałow będzie chciał udowodnić, że Osuch nie miał racji zwalniając go, co potwierdził w pierwszym spotkaniu z Zawiszą w Łęcznej wygrywając, aż 5-2. Górnik na pewno nie odpuści tego spotkania.
Prawdopodobne XI
Zawisza : Grzegorz Sandomierski - Christian Pulhac, Andre Micael, Luka Marić, Sebastian Ziajka - Kamil Drygas, Ivan Majewskij, Jakub Wójcicki, Cornel Predescu - Jakub Świerczok, Jakub Smektała
Górnik: Sergiusz Prusak - Lukas Bielak, Maciej Szmatiuk, Tomislav Bozić, Patrik Mraz - Veljko Nikitović, Tomasz Nowak, Grzegorz Bonin, Mirosłav Bożok - Shpetim Hasami, Evaldas Razulis. &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;​

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Lech Poznań
typ: Liczba goli strzelonych przez gospodarzy poniżej 0,5⛔ 1:1
kurs: 2,60
bukmacher: Unibet
analiza:
Po dzisiejszych meczach mam spore podejrzenia, że skróconą przerwę zimową drużyny przepracowały bardzo ciężko i nie są w pełnej świeżości. Pierwszy mecz z udziałem Zawiszy i Górnika wręcz usypiał, podobnie jak gra krakowskiej Wisły w drugim dzisiejszym spotkaniu. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że trenerzy słynący z bardzo wymagających treningów w przerwach między rundami nie zmienili swojego podejścia. Trener Smuda dał wycisk swoim piłkarzom, przez co pozostali dzisiaj w cieniu klubu z gdańska. Z równie wymagających zajęć słynie Trener Kocian, który pracując jeszcze w Ruchu Chorzów wycisnął z tego klubu i piłkarzy wszystko, co się dało prowadząc do europejskich pucharów. Po tym przyszedł kryzys, bo rygor przestał tak dobrze działać na podopiecznych. W Pogoni dostał wolną rękę do wprowadzania swoich metod w treningi, co za tym idzie mogą być jutro nieco drewniani i może brakować kleju w nogach. Lech postawi twarde warunki w obronie, w końcu jest to jedna z trzech aktualnie najlepszych drużyn pod względem małej ilości straconych bramek. Mają ich równo 20, podobnie jak Legia i Bełchatów, a gramy właśnie 20-stą kolejkę. Pogoda w Szczecinie w nocy spadnie poniżej zera, a więc zmrozi murawę, by następnie w dzień skoczyć do 4 stopni i około godziny 18:00 wyniesie 1-2 stopnie na plusie. Zimowa aura, słabo wypoczęte nogi i twarde boisko z pewnością nie stworzy nam jutro widowiska na stadionie Portowców.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
▶GKS Bełchatów - Podbeskidzie Bielsko Biała

Spotkanie dwóch drużyn które po rundzie jesiennej zdobyły taką samą ilość punktów - 27, tyle że to zespół z Bielska ma lepszy bilans bramkowy i zajmuję o jedną pozycję wyżej.
W ekipie GKS-u można powiedzieć że doszło do lekkiego wzmocnienia zespołu, mianowicie do drużyny zawitał: Arkadiusz Piech, Sebastian Olszar, Dariusz Trela oraz Maciej Małkowski, także są to na pewno znane nazwiska w polskim środowisku piłkarskim.
GKS Bełchatów w rundzie jesiennej był najbardziej underowa drużyną w naszej Ekstraklasie, na 19 spotkań tylko w 5-ciu padły więcej niż 2 bramki. Przed własną publicznością na 9 spotkań tylko w jednym padły więcej niż 2 bramki.
Drużyna z Bielska również w zimowych sparingach nie zdobywała wiele bramek,
Zagłębie Lubin 1:0
Petrolul Ploiesti 1:0
Mordova Sarańsk 1:1
Sandecja 1:1
Cracovia 1:3
B.Ostrava 1:2
Kolejnym argumentem który powinien przekonywać za niskim wynikiem są absencje obu klubów.
W drużynie GKS-u zabraknie: Mateusz Mak(pomocnik/3spotkania/1bramka) Norambuena(obrońca/6spotkań) Szymański(pomocnik/10spotkań)
Podbeskidzie:Korzym(napastnik/13spotkań/3gole) Chmiel(pomocnik/18spotkań/6goli) Sloboda(pomocnik/18spotkań/1gol)
Nieobecni w tym spotkaniu to w większości zawodnicy ofensywni, tak więc jest to kolejny argument który przemawia za nie zbyt wysoką ilością goli w tym spotkaniu. Myślę że bardzo prawdopodobne jest to że wynik będzie podobny do tych z dzisiejszych pojedynków, lub ze spotkania jesiennego pomiędzy tymi drużynami, w Bielsku padł wynik 1:1.

▶Moje propozycje:

Poniżej 2.5 @ 1.55
Poniżej 1.5 @ 2.62

⛔
▶Pogoń Szczecin - Lech Poznań
Teraz krótko i na temat. W ostatnim sobotnim spotkaniu zobaczymy dwie drużyny z pierwszej 8-semki. W Szczecinie spodziewam się jednego z ciekawszych spotkań w tej kolejce, przede wszystkim myślę że będzie to spotkanie w którym zobaczymy dużo ataków z obu stron i niebezpieczeństw w polach karnych, co za tym idzie? DUŻA ILOŚĆ RZUTÓW ROŻNYCH. I właśnie to będzie mój podstawowy typ na to spotkanie.

W ostatnich ligowych spotkaniach pomiędzy tymi drużynami można było oglądać bardzo wiele cornerów:

16.08.2014 Lech - Pogoń 1:1 // 18 rożnych
24.05.2014 Lech - Pogoń 0:0 // 20 rożnych
21.02.2014 Pogoń - Lech 5:1 // 12 rożnych
▶Moje propozycje:
Powyżej 10 rzutów rożnych @ 1.83✅

// kursy z bet365​

Otrzymane punkty reputacji: +12
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Startuje Typer Betsson! – typuj wyniki Ekstraklasy i wygrywaj iPhone’y oraz kasę! Wraca polska Ekstraklasa, więc z tej okazji mamy dla Was konkurs, w którym możecie wygrać kasę bonusową na swoje konto w Betsson, a do tego również telefony iPhone dla 3 najlepszych typerów! Zainteresowani? Wiadomo! Dlatego też zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami.
Właściwa zabawa i naliczanie punktów zacznie się od następnej, XXI kolejki, którą typować będziecie mogli już od poniedziałku/wtorku (16-17.02), my natomiast już dziś dajemy Wam możliwość przetestowania konkursu! Aby to zrobić należy odwiedzić stronę Typera Betsson, zapoznać się z zasadami, szczegółami i nagrodami oraz wypełnić swój pierwszy kupon testowy! Tak, to właśnie takie proste!

Życzymy Wam powodzenia już teraz, cenne nagrody czekają i mogą wylądować
Betsson

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok

Dla Legii w pierwszym tygodniu gry pierwsze trzy mecze pod względem priorytetu można ułożyć w ten sposób:
Ajax &gt; Śląsk &gt; Jagiellonia. Jak to sam Berg powiedział mecze pucharowe są w wymiarze 2 meczów, liga trwa do maja. Mecz we Wrocławiu mają za sobą, gdzie wyszli najlepszym składem i jak na pierwszy mecz po przerwie wyglądało to słabo za równo z płynnością gry jak i siłowo. Gdyby była to normalna forma kwestia awansu była by już wyjaśniona, ogólnie rzucała się gra na chodzonego czy to Radovicia czy Żyry, jedynymi co trzymali dobre równe tempo byli Jodłowiec i Kucharczyk reszta bez świeżości póki co. Prawdopodobnie i tak 3/4 składu jak nawet nie cały łącznie z Kuciakiem będzie na jutro wymieniona i biorąc pod uwagę jak się spisał pierwszy garnitur z rezerwowymi może być tylko słabiej. Wiadomo jak zazwyczaj kończą się takie rzeczy gdy z meczu na mecz wychodzi całkowicie inny skład. Sytuacja i tak i tak wyjaśni się dopiero koło 17, ale dzięki możliwości zamykania kuponu już teraz pobrałem ten typ bez żadnego ryzyka w razie czego, choć nawet jak wyjdzie lepszy skład to i tak nie rezygnuje z typu w stronę gości.
Jagiellonia w swoich przygotowaniach miała wystarczająco dużo czasu, aby przygotować się na dwie pierwsze kolejki, gdzie poza Warszawą czeka ich wyjazd do Wrocławia czyli teoretycznie na rozkładzie są dwie najlepsze ekipy jeśli się spojrzy na tabelę i to jeszcze na wyjazdach nie za ciekawe na pierwszy rzut oka. Probierz otwarcie mówi, że ma odpowiedni plan na te dwa mecze ja mu zaufam, pokazywał już nie raz jak ustawić zespół pod danego rywala. Absencjami też nie musi się przejmować bo poza Baranem wszyscy są gotowi do gry. Z resztą Jadze ostatnimi czasy dobrze się gra w stolicy od 2011 są nie pokonani choć ostatnim razem był ten kabaret z tym walkowerem to i tak wtedy wyglądali lepiej od miejscowych do tej 45 minuty. Idealny termin na podtrzymanie tej passy, jak Legia ma zgubić punkty to zrobi teraz w przed czasie najważniejszego meczu sezonu w pucharach.
Jagiellonia nie przegra 2,60 ✅
bet 3 6 5
Plan Michała Probierza ????
A mówili, Legia po 1,60 promocja żal nie korzystać :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +8
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Cracovia Kraków - Śląsk Wrocław @ X2 @ 1,42 bet365 ✅
Cracovia póki co nie jest gotowa do rozgrywek, co widać było w sparingach. I nie chodzi mi tu o wyniki gdzie na 7 spotkań Pasy przegrały pięciokrotnie, a o jakość ich gry. Sam trener Podoliński otwarcie przyznał po porażce z Tychami, że aktualnie gra Cracovii wygląda mizernie i czeka ich jeszcze mnóstwo pracy. Śląsk ma już za sobą spotkanie w PP gdzie zremisował z warszawską Legią, a więc zespołem, który na krajowym podwórku zdecydowanie wiedzie prym. Gra Śląska może nie porywa, ale jest skuteczna. Wszystko to za sprawą braci Paixao, którzy w zespole robią &quot;różnicę&quot;. Z tego co piszą media sporym wzmocnieniem powinien być też Grajciar, który z meczu na mecz powinien się rozkręcać. Jak wiadomo Cracovia gra systemem 3-5-2,a ich gra w obronie wygląda póki co mizernie i wydaje mi się, że przeciwko mocnemu Śląskowi w ofensywie, może się pogubić.

dontomalone 194

dontomalone

Użytkownik
Legia - Jagiellonia
Typ: Jagiellonia DNB
Kurs: 4,33
Bet365

Witam. Ja idę w stronę Jagiellonii tylko i wyłącznie ze względu na czwartkowy mecz Legii w LE z Ajaxem. Uważam, że każdy z zawodników Legii będzie miał w podświadomości arcyważny mecz jaki ich czeka dlatego w najważniejszych momentach meczu psychika da o sobie znać i troszkę będą odstawiać nogi by nie narazić się na kontuzje. Legia 3 dni temu zagrała mecz w PP dlatego uważam że to również wpłynie na korzyść Jagiellonii, historia pokazała już że drużyny które w tyg zagrają mecz w pucharze na weekend nie zawsze są 100% dysponowane.

Proponuje grę za małą stawkę i liczę na niespodziankę.

Wszystko zgodnie z planem. Myślę ,że ta porażka przyda się piłkarzom Legii i wyjdzie im to na dobre w konfrontacji z Ajaxem.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Do góry Bottom