>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20.kolejka Serie A 2025/2026 [10.01.2026 - 12.01.2026]

ibis 2,3M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2026-01-4 o 20.30.55.png
Zrzut ekranu 2026-01-4 o 20.31.06.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMBUK lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
1000x200.jpg

arass1 1,3M

arass1

Użytkownik
Inter – Napoli
11 stycznia 2026 godz. 20:45

Przed nami bardzo emocjonujące spotkanie na szczycie Serie A, w którym zmierzą się drużyny z absolutnego czuba tabeli. Spotkanie zapowiada się jako jedno z najciekawszych wydarzeń ligowych tej kolejki, a jego wynik może mieć istotne znaczenie w kontekście walki o mistrzostwo Włoch.

Inter przystępuje do tego starcia w znakomitej dyspozycji. Podopieczni Cristiana Chivu szczególnie bardzo dobrze wyglądają grając na swoim obiekcie, gdzie regularnie kontrolują przebieg spotkań, są skuteczni w ofensywie i dobrze zorganizowani w defensywie, co sprawia, że na San Siro niezwykle trudno jest im odebrać punkty. Do tego dochodzi dobra forma liderów zespołu oraz wysoka intensywność gry, które powodują, że Nerazzurri od pierwszych minut potrafią narzucić rywalom swoje warunki.

Napoli z kolei wciąż pozostaje groźnym zespołem, jednak w ostatnim czasie wyraźnie gorzej prezentuje się w meczach wyjazdowych, co może być istotnym czynnikiem w kontekście tego pojedynku. Dodatkowym problemem są długotrwałe urazy kluczowych zawodników – kontuzjowani De Bruyne oraz Anguissa osłabiają zarówno kreatywność w środku pola, jak i fizyczność zespołu. W ostatnim meczu urazu doznał również David Neres, który w ostatnich tygodniach był w bardzo dobrej formie i stanowił jedno z głównych zagrożeń w ofensywie Napoli. Jego ewentualna absencja w najbliższym spotkaniu byłaby dużym ciosem dla zespołu gości, zwłaszcza w meczu z tak solidnym rywalem.

Biorąc pod uwagę świetną formę Interu, ich silną ofensywę oraz kłopoty zdrowotne rywali, słusznym faworytem wydają się gospodarze i to na nich stawiam w tym spotkaniu.

Inter @ 1.80 AdmiralBet

successful 4,1M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Fiorentina - AC Milan
Typ: AC Milan @2.03 (PT)
AC Milan powyżej 1.5 gola @2.04
Admiralbet

Szerokie oczy zrobiłem gdy zauważyłem jaki kurs proponowany jest przez bukmachera na czyste zwycięstwo Milanu. Fiorentina, która jeszcze chwilę temu szurała po samym dnie Serie A, podejmuje u siebie mediolańczyków, prezentujących obecnie najlepszy team w lidze jeśli chodzi o mecze wyjazdowe i drugą drużynę w tabeli ligowej overall. Co może pójść nie tak? Fiorentina niedawno odniosła pierwsze swoje zwycięstwo ligowe i niedługo potem drugie - obydwa na własnym terenie. Nie chce mi się jednak wierzyć, że powtórzą to w konfrontacji z ekipą, która jeszcze na wyjazdach w tym sezonie nie przegrała. AC Milan nie będzie w kolejnych dniach rozgrywał żadnego istotnego meczu na arenie europejskiej, stąd sądzę, że powalczą o spokojne zwycięstwo strzelając minimum dwa gole.

L 3,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Cremonese - Cagliari
Bukmacher: Superbet
Typ: Cremonese przedział goli 1-3
Kurs: 1.41

Moment przełamania dla gospodarzy? Coś się zacięło w Cremonese, bo od 4 spotkań nie zdobyli choćby jednego gola - w dodatku 3 mecze przegrali i jeden bezbramkowo zremisowali. Z jednej strony moglo to być pokłosie terminarza ( Fiorentina , Napoli , Lazio czy Torino), ale z drugiej strony ta sama ekipa zdobywała tylko w tym sezonie już gole przeciwko Juventusowi, Romie, Atalancie czy Interowi. Myślę, że w rywalizacji z dużo słabszą ekipą niż wymienione wczesniej druzyny - o gola bedzie łatwiej, wiec zgodnie z typem minimum jeden gol, ale nie więcej niz trzy. Cagliari traci gole stosunkowo regularnie, ale też długo musielibyśmy się naszukać, by trafić mecz, gdzie stracili ich aż 4 - przynajmniej w tym sezonie.

stanley-63 1,9M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Włochy / Serie A
Godzina 20:45
Spotkanie : Lazio : Fiorentina
Typ : czerwona kartka
Kurs : 3.50
Bukmacher : Superbet

Ostatnie zwycięstwo Lazio to 13 grudzień a od tego czasu w 3 meczach zaledwie 2 oczka to trochę mało , chłopaki zajmują 9 miejsce i już tracą do TOP 6 aż 9 oczek i jak tak dalej pójdzie to marzenia o grze w pucharach będą musieli odłożyć na kolejny sezon , przypomnijmy że w poprzednim sezonie także nie załapali się do pucharów a było to na milimetry , ale konkretnie dlaczego czerwień ? a no w pięciu ostatnich meczach Lazio pokazano aż siedem czerwonych kartek a kumulacja miał miejsce w ostatniej kolejce zaledwie 4 dni temu kiedy gościli u siebie Napoli , to spotkanie przegrali 0:2 a w meczu aż 3 czerwone w tym dwie dla Lazio to jest nr 1 dlaczego czerwień , powód 2 to sędzia a jest nim dziś Simone Sozza który w tym sezonie w zaledwie 8 meczach pokazał 27 żółtych 5 czerwonych i 3 razy wskazał na wapno , w tych 5-ciu czerwonych aż 3 w meczach z udziałem obu drużyn i tak az dwie czerwone zobaczyło Lazio w meczu u siebie z Romą i było to w odstępie zaledwie 4 minut bo 86 min i 90 min a mało tego były to bezpośrednie czerwone no i powód nr 3 to w 8 meczach z udziałem Lazio pan Simeone pokazał 3 czerwone a w 7 meczach z udziałem Fiorentiny również 3 stąd mój typ na czerwoną !

Do góry Bottom