>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

20 Kolejka Lique 1 [08-10 Grudzień]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy Zapożyczone z Otobet
Po zimowej przerwie do gry wraca liga Francuska, Już w piątek ósmego stycznia czeka nas pojedynek pomiędzy aktualnym liderem PSG a Bastia. W Sobotę 9-tego Stycznia w pierwszym spotkaniu Lyon z nowym szkoleniowcem podejmie Troyes. Ozdobą sobotnich spotkań ma być spotkanie Montpellier z Bordeaux. W niedziele zobaczymy trzy spotkania najciekawiej z nich prezentuje się spotkanie Marsyli z Guingamp.
Zapraszam do dyskusji oraz analizy :!:​

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Jutro PSG otworzy 20. kolejkę obecnego sezonu po przerwie świątecznej. Widzę tutaj parę bramek, oczywiście dla zespołu z Paryża, ale, że to Ligue 1, to nie wykluczam i gola dla Bastii. Znalazłem fajny kurs do jakiegoś kuponu AKO - PSG strzeli gola w obu połowach meczu - no jak dla mnie pewny bet na ten mecz, Paryżanie to piekielnie mocna drużyna, tym bardziej na Parc des Princes, na którym w tym sezonie zdobyli aż 27 bramek w 8 meczach, a stracili tylko 6. Bastia w meczach wyjazdowych, których rozegrała 9 nie straciła co prawda bardzo dużej ilości goli, ale po tym meczu może ta statystyka dosłownie runąć - obecnie przeciwnicy wbili im 14 razy piłkę do siatki. Gospodarze od 1 sierpnia 2015 roku mają nieprzerwaną serię meczy bez porażki na własnym stadionie, po drodze były tylko 2 remisy na 13 meczy. Stawiam tutaj na gole dla PSG, które na pewno padną, a wg mnie strzelanina rozpocznie się już w 1. połowie meczu, a skończy w 2..
PSG strzeli gola w obu połowach spotkania @1,55 Fortuna ⛔

kafar1997 72

kafar1997

Użytkownik
Jutro PSG otworzy 20. kolejkę obecnego sezonu po przerwie świątecznej. Widzę tutaj parę bramek, oczywiście dla zespołu z Paryża, ale, że to Ligue 1, to nie wykluczam i gola dla Bastii. Znalazłem fajny kurs do jakiegoś kuponu AKO - PSG strzeli gola w obu połowach meczu - no jak dla mnie pewny bet na ten mecz, Paryżanie to piekielnie mocna drużyna, tym bardziej na Parc des Princes, na którym w tym sezonie zdobyli aż 27 bramek w 8 meczach, a stracili tylko 6. Bastia w meczach wyjazdowych, których rozegrała 9 nie straciła co prawda bardzo dużej ilości goli, ale po tym meczu może ta statystyka dosłownie runąć - obecnie przeciwnicy wbili im 14 razy piłkę do siatki. Gospodarze od 1 sierpnia 2015 roku mają nieprzerwaną serię meczy bez porażki na własnym stadionie, po drodze były tylko 2 remisy na 13 meczy. Stawiam tutaj na gole dla PSG, które na pewno padną, a wg mnie strzelanina rozpocznie się już w 1. połowie meczu, a skończy w 2..
PSG strzeli gola w obu połowach spotkania @1,55 Fortuna
Typu nie neguję i sam szukam czegoś podobnego na ten mecz , aczkolwiek Bastia to drużyna underowa i będzie starała się za wszelką cenę zamurować bramkę w pierwszej połowie meczu . Drużyna gospodarzy po powrocie z Dubaju rozegrała mecz z dość łatwym przeciwnikiem w pucharze francji i wygrała minimalistycznie. dużą rolę odegra tu nastawienie gospodarzy i ich chęć zdobycia dużej ilości bramek. zastanawiam się czy grać Twój typ czy odpuścić sobie to spotkanie . Dodam że w październiku obydwie ekipy się spotkały i PSG wymęczyło bramki dopiero w końcówce

bet-lover 133

bet-lover

Użytkownik
Ze względu na to, że jest to mój pierwszy post na forum to chciałbym wszystkich serdecznie przywitać i uprzedzić, że z moją głową jest wszystko w porządku, przynajmniej tak mi się wydaję. ;) A tutaj macie powód dla którego zdecydowałem się poinformować Was o tym:

Lyon – Troyes
Lyon (-1)
1.80 bet365 ✅ 4:1 ????

Tak, nie przewidzieliście się, gram na Lyon i w dodatku z handi. A teraz postaram się kogoś przekonać do tego typu, chociaż z tym co robią w obecnej kampanii Dzieciaki przypuszczam, że będzie ciężko. Primo, jest to pierwszy mecz na nowym obiekcie wybudowanym specjalnie z okazji Euro 2016, więc wypadałoby przyzwoicie zapisać się na kartach historii i w dobrym stylu ograć pierwszych przyjezdnych na Stadionie Światła. Po drugie, będzie to ligowy debiut nowego szkoleniowca, czyli Bruno Genesisa, który prawie połowę swojego życia spędził w tym klubie. Po trzecie, Troyes to jedyna drużyna ligi, która nie wygrała jeszcze żadnego meczu, a z delegacji przywiozła zaledwie 2 oczka na 24 możliwych. Po czwarte, goście to najgorsza ofensywa jak i defensywa ligi.
W 19 meczach strzelili zaledwie 10 bramek, a zdążyli ich stracić aż 35 w tym 21 na wyjazdach.
Praktycznie wszystkie znaki na niebie przemawiają za OL. Dobra, teraz pora napisać dlaczego użyłem słowa „praktycznie”. Dwóch podstawowych playmakerów na pewno nie wystąpi w jutrzejszym starciu, mowa oczywiście o Nabilu Fekirze i Mathieu Valbuenie. Dodatkowo Lacazette jest daleki od swojej formy z zeszłego sezonu, a w dodatku jeszcze nie jest w 100% gotowy do gry. Bruno Genesis poinformował dzisiaj, że Alexandre jest gotowy maksymalnie na 60 minut gry. I ostatni powód to nie kto inny jak Yanga „Fail” Mbiwa, który uznawany jest za najgorszy transfer w tym sezonie, a zapewne zobaczymy go od pierwszych minut w linii defensywnej.
Z nieoficjalnego źródła wyczytałem, że urazów doznali Umtiti i Jallet, ale nigdzie nie mogłem znaleść potwierdzenia. U gości w sumie dużo się nie zmieniło, wielu zawodników nadal leczy długoterminowe kontuzje, zaś niepewny jest występ 39-letniego Niveta.

O tym meczu chce się aż powiedzieć „Jak nie teraz to kiedy?!” i ja daje tutaj szansę Les Gones.​

G 370

golkiper

Użytkownik
2 Propozycje ode mnie na mecz PSG - Bastia
Zlatan strzeli zza pola karnego ÓNI - 10
Zlatan asysta ÓNI - 2,8

Jakkolwiek bym kombinował w stronę Bastii nic mi nie wychodzi. Nie mają żadnych argumentów przeciwko Paryżowi. Ostatnio grają nieco lepiej co nie zmienia faktu że grali głownie z dnem tabeli od Marsylii czy Lyonu dostali bęcki, to co będzie z PSG. PSG, które wybudza się ze świątecznej przerwy, przystępują do drugiej częsci sezonu i mają chrapkę na dobry sezon w LM bo mistrzem Francji już w zasadzie są. Zlatan wiadomo ma potężne uderzenie czy to z wolnego czy to z prostego podbicia może urwać siatkę kurs 10 wdg mnie lekka przesada przy tym jak na gola płacą 1,50. Drugi kursik 2,8 na asystę również uważam warty gry. Grają 4-3-3, często wychodzą kombinacyjnie 2 na 1 lub 3 na 2 myślę, że Zlatan może coś dograć, 2,8 miły kursik. Powodzenia !

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Typu nie neguję i sam szukam czegoś podobnego na ten mecz , aczkolwiek Bastia to drużyna underowa i będzie starała się za wszelką cenę zamurować bramkę w pierwszej połowie meczu . Drużyna gospodarzy po powrocie z Dubaju rozegrała mecz z dość łatwym przeciwnikiem w pucharze francji i wygrała minimalistycznie. dużą rolę odegra tu nastawienie gospodarzy i ich chęć zdobycia dużej ilości bramek. zastanawiam się czy grać Twój typ czy odpuścić sobie to spotkanie . Dodam że w październiku obydwie ekipy się spotkały i PSG wymęczyło bramki dopiero w końcówce
Mecz, meczowi nie jest równy, tym bardziej wyjazd, a mecz na własnym obiekcie. Mam to pograne razem z wygraną Clermont 1. połowa lub koniec w Ligue 2 i jak na razie to jest na plus, niedługo zobaczymy jak będzie w Paryżu.

/edit:
No i niestety, tym razem w 1. połowie dwa gole, a w 2. połowie zero. No trudno, w zasadzie jedna z tych bardziej nieprzewidywalnych lig świata - jak dla mnie.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Reims over 0,5 gola
Angers - Caen BTS
@ AKO 2,70 !!! Fortuna
Dzisiaj wybieram takie dwa spotkania z ligii francuskiej.
Reims przegrało dwa ostatnie mecze. W pierwszym spotkaniu w 2016 roku nie strzelili gola i odpadli z Pucharu Francji z ekipą ... Chambly ( z pewnością znacie ten zespół ).
Dziś grają jako gospodarze z Drużyną Tuluzy. Jeden i drugi zespół to zdecydowany ogon ligii i bardzo kiepska gra ostatnimi czasy. Reims to ekipa, która ogólnie ma problemy ze strzelaniem goli, ale...dzielą ich tylko 2 pkt od strefy spadkowej. Tuluza się w niej znajduje. Moim zdaniem dzisiejsi gospodarze po ostatnich dwóch porażkach spróbują dziś wygrać i powalczyć o pierwszego gola na własnym stadionie w 2016 roku. Mają realne szanse, bo Tuluzie na swoim stadionie strzelali ostatnio w 4/5 meczach.
Drugie spotkanie to dwie &quot; rewelacje &quot; rozgrywek... Tak myślę, że zdecydowanie tak można rozpatrywać 3 i 4 miejsce Angers i Caen. Przecież jesteśmy na półmetku ligii, w której przez polowę sezonu takie dwa małe klubiki dały radę się utrzymać w absolutnie ścisłym topie. Monaco ich przeskoczyło, bo poukładało trochę swoją grę. PSG gra w lidze innej, tam występuję tylko PSG ????
Drugie Monaco traci do lidera ...uwaga 22 pkt !!! Co to oznacza...zdecydowanie oznacza to tylko i wyłącznie walkę o 2 miejsce w lidze,czyli awans do LM. Trzecie miejsce to gra w kwalifikacjach. Tutaj jest bardzo gęsto, bo między 2 ekipą, a 6 różnica to zaledwie 3pkt, a wiec jeden wygrany mecz !
Angers i Caen swoje ostatnie spotkania przegrały, a przedostanie zremisowały po 1:1. Mecz między sobą rozgrywany w listopadzie na boisku Caen zremisowali 0:0. Moim zdaniem to może być bardzo ciekawe spotkanie, gdzie padnie sporo goli. W ostatnich meczach jedna i druga ekipa nie strzeliła. Wcześniej w meczach między sobą padało dużo BTS-ów. Warto dodać, że Caen zawsze strzelało gola Angers, gdy Ci występowali jako gospodarz. Warto próbować, bo kurs z tego wychodzi bardzo duży.

martins20 74

martins20

Użytkownik
OM - Guingamp HW @1,67 millenium 2/10

Długo biłem się z myślami, bo czekam aż OM wróci na właściwą drogę ???? . Jedyną przeszkodą, jaka (chyba dalej) blokowała mnie by grać na gospodarzy to to, że mają prawdziwy szpital. Jednak po przeanalizowaniu, to ten szpital praktycznie jest już od dłuższego czasu (w mniejszym czy większym stopniu), dlatego nie było to kluczowe.
Forma obu drużyn słaba, jednak gospodarze u siebie nie grają źle. Kilka z tych meczy gdzie nie wygrali powinni wygrać, bo okazje były.
Goście natomiast faktycznie na wyjazdach grają piach. Mało okazji, indywidualne przebłyski to za mało.
Liczę, że ciśnienie w OM jest na tyle duże, że dzisiaj ostro pograją na zero z tyłu (przeciwnik ma mało ofensywnych argumentów) i coś ustrzelą.

G 370

golkiper

Użytkownik
10.01.2016, godz. 21:00, Stade Velodrome w Marsylii
OLYMPIQUE MARSYLIA – EA GUINGAMP
Przewidywane składy:
Marsylia (4-2-3-1): Mandanda – Manquillo, Rolando, N’Koulou, Isla – Diarra, Silva, Nkoudou, Barrada, Ocampos - Batshuayi
Guingamp (4-4-2): Lossl – Leveque, Sorbon, Kerbrat, Pereira – Salibur, Sankhare, Mathis, Coco – Prvat, Briand
---
Nie zagrają:
Marsylia: Alessandrini, Mendy, Sarr, Cabella, De Ceglie, Diaby (kontuzje); Rekik (zawieszenie); Dja Djedje (występ pod znakiem zapytania)
Guigamp: Samassa (kontuzja); Salibur (zawieszenie); de Pauw (występ pod znakiem zapytania)
źródło: goal.pl
Typ ÓNI
Ponad 8,5 roznego 1,52
Ponad 9,5 rożnego 1,86
Każdy kto śledzi Ligue 1 wie, że Marsylia bardzo lubi umaczać jako faworyt, grają ofensywną piłkę, robią głupie błędy i tracą punkty, stąd pozycja w tabeli. Dziś grają z Guingamp, które dostaje w czapę wszystko jak leci. Ale kursy w granicach 1,6 -1,7 to ewidentne potwierdzenie, że buki wiedzą co robią. Guingamp często ma dużo rożnych, Marsylia liczę, że będzie się dziś męczyć lub nawet straci pkt. to będzie determinować zmasowany atak na bramkę Guingamp w konsekwencji rożne. Goście nie będą kalkulować bo jak chcą się utrzymać muszą ciułać punkty. Linie bardzo niskie, myślę, że spokojnie ogarną.

A 39

anttys

Użytkownik
Wracam po dłuższej przerwie, w końcu jest czas żeby coś skrobnąć ????

Lille-Nice typ X2 kurs 1,95 ✅✅✅

Zupełnie nie rozumiem dlaczego bukmacherzy robią z gospodarzy tak wyraźnego faworyta. Owszem ostatnio zanotowali kilka dobrych występów, ale nadal nie wyglądają jakoś imponująco co pokazuję 14 miejsce w tabeli. Nicea również dużo straciła ze swojej dobrej postawy i grają w kratkę,. Mecz ten moim zdaniem jest 50/50 więc warto iść w stronę lepszego kursu.

OM-Guingamp typ BTTS kurs 2,00 ⛔⛔⛔

Sam jestem bardzo ciekawy tego spotkania. Marsylia jak wiadomo na własnym obiekcie kompromituje się co mecz, nie wygrali u siebie od bardzo długiego czasu i co ważne w ostatnich 5 spotkaniach na Velodrome za każdym razem tracili gola. Dodatkowo zespół przerzedzony jest kontuzjami. Guingamp na wyjeździe przegrywa praktycznie ciągle, ale również w miarę regularnie strzela. Biorąc pod uwagę dotychczasowe poczynania OM w obronie widzę duże szanse na to że goście dziś coś strzelą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom