robson-united
Użytkownik
Jupiler Pro League
Eredivisie
Zapraszam do dyskusji
Eredivisie
Zapraszam do dyskusji
Jeżeli dobrze przewałkujesz moje bety w Eredivisie, to na pewno zauważysz, że nie raz również stawianie przeciwko drużynie Koemana dało dużo zarobić. Zdarzało się również, że stawiałem też na Portowców (z różnymi rezultatami). Tu nie chodzi o żadne uprzednie, ponieważ kiedy Feyenoord gra dobrze i skuteczne to śmiało o tym mówię. Feyenoord jest ogólnie niestabilną drużyną i każdy kto głębiej siedzie w Eredivisie dobrze o tym wie. Ja osobiście uważam, że Feyenoord nie da rady uplasować się w TOP3 w tym sezonie i kiedy widzę jakieś możliwości u rywala to staram się to wykorzystać. A to, że nie zarobiłem na tym tydzień temu czy kiedyś tam na początku sezonu to dla mnie jest żadną statystyką, sprawdź tematy z ostatnich 2/3 sezonów a zobaczysz ile razy typy przeciwko Feyenoordowi dały zarobić, a zdarzało się, że i typy na Feyenoord również.Odnoszę wrażenie, że jesteś strasznie uprzedzony do Feyenoordu. Tydzień temu stawiałeś mocno przeciwko Portowcom w starciu z Utrechtem i skończyło się pewnym zwycięstwem 5-2. W pierwszej części sezonu też zdarzały Ci się typy „anty-Feyenoord” i nie przynosiło to pozytywnych rezultatów.
Genk-Gent 1 1.90 bet365
No cóż, Genk dopadł kryzys przegrywają mecz za meczem, ale jak może być inaczej skoro zawodnicy nie potrafią przyjąć piłki będąc w sytuacji sam na sam z bramkarzem.W czwartek miało miejsce spotkanie kibiców z zarządem, wyjaśniono parę spraw i wszyscy obiecali wsparcie dla drużyny lecz jak długie będzie to wsparcie zależy od samych piłkarzy.3 punkty są im bardzo potrzebne, w drużynie są naprawdę zdolni zawodnicy i wierzę że w końcu przelamia ta serię i zaczną wykorzystywać 100 procentowe sytuacje.