0 anarky Użytkownik Październik 30, 2009 #1 Witam Wchodze na konto a tu 20 euro w kasynie... Nie znam jeszcze warunków sprawdzcie konta !! Najprawdopodobniej dla wybranych, ale depozytu nie robiłem i maila nie dostałem dziwne ???? Jak sie cos dowiem napisze !
Witam Wchodze na konto a tu 20 euro w kasynie... Nie znam jeszcze warunków sprawdzcie konta !! Najprawdopodobniej dla wybranych, ale depozytu nie robiłem i maila nie dostałem dziwne ???? Jak sie cos dowiem napisze !
A 13 adiczeks Użytkownik Październik 30, 2009 #2 Wchodze na konto a tu 20 euro w kasynie... Kliknij aby rozwinąć... A pozniej sie obudziles? :-D
0 anarky Użytkownik Październik 30, 2009 #3 A pozniej sie obudziles? :-D Kliknij aby rozwinąć... zapewne już okoczowałeś konto, ale zawiodłeś się, że ci nie dali ???? Spokojnie synku, piszę bo na pewno nie ja jeden dostałem.
A pozniej sie obudziles? :-D Kliknij aby rozwinąć... zapewne już okoczowałeś konto, ale zawiodłeś się, że ci nie dali ???? Spokojnie synku, piszę bo na pewno nie ja jeden dostałem.
0 anarky Użytkownik Październik 30, 2009 #4 Wymagany obrót: 500 euro Nadwyżke można spokojnie przelewać... pozdrawiam
R 58 rychlik Użytkownik Październik 30, 2009 #5 a konto masz tam przeniesione z propaganda poker, czy zwykłe konto betsafe?
0 anarky Użytkownik Październik 30, 2009 #6 a konto masz tam przeniesione z propaganda poker, czy zwykłe konto betsafe? Kliknij aby rozwinąć... z propagandy ????
a konto masz tam przeniesione z propaganda poker, czy zwykłe konto betsafe? Kliknij aby rozwinąć... z propagandy ????
284 roxandoo Użytkownik Październik 31, 2009 #7 To jest troche chore, ze ci co maja konto z propagandy dostaja takie promocje a ci co wplacaja tam regularnie bynajmniej nic nigdy nie dostaja
To jest troche chore, ze ci co maja konto z propagandy dostaja takie promocje a ci co wplacaja tam regularnie bynajmniej nic nigdy nie dostaja