>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

20.09.2006 Liga Brazylijska ..

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Gremio - Ponte Preta

Analiza :Już za około dwie godziny dojdzie do bardzo ciekawego zdarzenie albowiem zmierzy się druga drużyna ligi brazyliskiej a mianowicie Gremio z 16 Drużyną również tej ligi jest na tyle ciekawe spotkanie że jeżeli dziś Gremio nie wygra może stracić swoją pozycje w lidze na rzecz Internacional i Santosu , Trener jak i piłkarze Gremio zapowiadają walke w tym spotkaniu i wysoką wygrana , W dwóch ostatnich spotkaniach tych drużyn padł Remis i Wysoka wygrana Gremio bo aż 6 :1 , W tym sezonie znacznie lepiej prezentuje się drużyna Gremio i tutaj mój typ jest właśnie na nich

Moje Typy : 1... Więcej niż 2,5 Gola ✅ ✅ ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sao Caetano - Sao Paulo

Analiza : Drużyna zajmująca 18 Miejsce zmierzy się z drużyną zajmująca 1 miejsce , Drużyna Sao Paulo jeżeli chce utrzymać a być może zwiększyć przewage nad swoimi rywalami nie może sobie pozwolić na remis czy przegraną w tak ważnym spotkaniu jak to dla drużyny Sao Caetano to spotkanie o to aby wyjść ze strefy spadkowej więc jest to mecz o wszystko mecz będzie na pewno bardzo ciekawy i emocjonujący lecz sądze że goście z Sao Paulo spokojnie sobie poradzą , W ostatnich trzech meczach tych drużyn wszystkie trzy wygrało Sao Paulo co jeszcze bardziej przemawia za nimi dlatego tutaj mój typ jest właśnie na nich

Mój Typ : 2 ✅ ✅ ✅

Ps. Bardzo ładny kurs na gospodarzy warty uwagi ???? ponad 2.00

W 2

wislak

Forum VIP
Gremio 4:0 Ponte Preta
20&#39; [1 - 0] H.A.d.N. Hugo
44&#39; [2 - 0] P.L. Lucas
72&#39; [3 - 0] G.G. Herrera
90&#39; [4 - 0] G.G. Herrera

gratuluje skutecznosci :mrgreen:

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Krótkie Podsumowanie :

Oba typy spokojnie weszły będą podawał codzień kilka typów takich wraz z Analizami i to nie tylko z Ligi Brazyliskiej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom