>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

2 z 3 [pytanie]

C 0

ciekma

Użytkownik
Witam

Mam pytanie odnosnie tego systemu

Zawsze gralem w profesionalu &quot;4&quot;-ką ale dzisa zagralem 2 z 3.I tu pytanie:

Jak to jest gdy wszystkie mecze z kuponu mi wjeda Bo w &quot;czworce&quot; bylo jasno ze jezeli wszytsko wchodzi to sumuje sie wszyskie &quot;bloki&quot; A B i C a tutaj nie zabardzo sie orentuje

AB=23 zl
AC=320 zl
BC=650 zl

Czyli jak wejda wszystkie &quot;bloki&quot; A B i C to jaka sume bede mogl odebrac(oczywisie jak wejdzie)

Pozdrawiam

B 0

berbec

Użytkownik
Czyli jeżeli mam system 6/7 i mi jedno nie wejdzie, np. mecz A to moja wygrana będzie tylko w jednym bloku??

ABCDEF 23,90
ABCDFG 20,50
ABDEFG 16,40
BCDEFG 11,00
ABCDEG 23,90
ABCEFG 23,10
ACDEFG 20,50

Nie wszedł mi mecz A, czyli moja wygrana będzie tylko w bloku BCDEFG?? Czyli 11 zł??

B 0

berbec

Użytkownik
łe to w rozpisowych opłaca się tylko grać na wysokich kursach :?
Bo jak coś nie wpadnie to jest wygrana mniejsza od stawki :?
Czyli raczej musi wpaśc wszystko, tak jak w akumulowanym, więc ja chyba wole akumulowany, bo mniej trzeba stawiać :?
A teraz będę testował ten system co ty nazwałeś 15, czy cuś ????
Najpierw 5 potem, 10, 20, 40, 80, 160, itd.
Tylko ja mam zamiar grać do miliona ????

grzelaq 0

grzelaq

Użytkownik
Sory, mam pytanie bo komplenie nie rozumiem tych systemów 2 z 7 itp. mógłby ktoś dobroczynny mnie wesprzeć ;)

B 0

berbec

Użytkownik
tzn, że obstawiasz 7 meczy i jak ci wejdą 2, to już cos wygrałeś, ale raczej mało jak ci tylko 2 wejdą to raczej mało wygrasz, nawet chyba mniej niż postawiłeś, więc i tak lepiej żeby ci weszło więcej meczy

T 9

tosterkm

Użytkownik
berbeć zawsze możesz odać też &quot;pewniaka&quot;, każdy zakład (AB, AC i BC) jest jeszcze mnożony przez kurs &quot;pewniaka&quot; i wtedy czesto jest tak że nawet jak w systemie 2 z 3 ci nie wejdzie jedno to mozna wygrac wiecej niz stawka (ja tak gram, dobieram kursy tak ze jak mi wejda dwa to sie zwraca stawka, jak wszystko to kaska do przodu), pamiętaj jednak ze jak ci nei wejdzie :pewniak&quot; to caly upon szlag trafia ????

Do góry Bottom