>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 runda: Miami Heat - Brooklyn Nets

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Miami Heat @ Brooklyn Nets

Rozkład gier:
Game 1: BKN at MIA | Tue., May 6 | TBD | TNT
Game 2: BKN at MIA | Thu., May 8 | TBD | ESPN 2
Game 3: MIA at BKN | Sat., May 10, 8:00 PM ET | ABC
Game 4: MIA at BKN | Mon., May 12 | TBD | TNT
Game 5: BKN at MIA | Wed., May 14 | TNT | If Needed
Game 6: MIA at BKN | Fri., May 16 | ESPN | If Needed
Game 7: BKN at MIA | Sun., May 18 | ABC | If Needed
W 1 rundzie:
Miami Heat - Charlotte Bobcats 4-0
Brooklyn Nets - Toronto Raptors 4-3

W sezonie regularnym:

04/08/14 MIA-BRO 87-88
03/12/14 MIA-BRO 95-96
01/10/14 BRO-MIA 104-95 (OT)
11/01/13 BRO-MIA 101-100

Kursy na serie (Bet365):

Heat: ????
Nets: ????

Strona główna serii: link

Zapraszam do dyskusji.​
UWAGA: Przed napisaniem postu proszę zapoznać się z regulaminem działu.

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Pierce over 14,5 pkt 1.85 marathonbet⛔
Pierce zawsze notowal dobre wystepy przeciwko Lebronowi jak i calemu Miami Heat wiec taka linia przy formie Derona jak najbardziej do pobrania. W tym sezonie odpowiednio 19,14,29,19 punktow. Moim zdaniem ten pierwszy mecz to moze nie 50/50 ale 58-42 dla Miami i wcale nie zdziwi mnie zwyciestwo gosci poniewaz Heat dosc dlugo odpoczywali i wcale nie mmusza byc w optymalnej formie[wiem wiem, zabawnie to brzmi ale w moim odczuciu za dluga przerwa nie zawsze pomaga]. Ogolnie Miami narazie bardzo dziwnie gra a najwieksza robote robia zawodnicy z lawki[cala s5 w serii przeciwko Bobcats ma ujemny wspolczynnik +/-] dlatego tutaj upatruje dobrych wystepow starterow Brooklynu.​

Otrzymane punkty reputacji: +2
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
I wreszcie druga runda pojedynek na który każdy czeka na wschodzie bo przy słabej grze Indiany mozna powiedzieć ze tak powinien wyglądać finał wschodu.Jak wiadomo Netsi fantastyczny bilans z Miami 4:0 w regularze nie wziął sie znikąd Netsi to świetna drużyna i w moim odczuciu te kursy na awans do kolejnej rundy są grubo przesadzone.Wiadomo Miami każdy mówi ze w PO zaczynaja dopiero poważna grę tyle ze 4:0 z Bobkami nie robi na mnie większego wrażenia a to dlatego ze Bobcats to łatwy matchup dla ekipy z Florydy co pokazał regular a do tego doszła kontuzja Big Ala który miał byc najwieksza bronią w walce o jakiegos wina z drużyna LBJ.Tak jak kolega eazy zauważył pierwsza 5 Miami wcale nie wyglądała lepiej niż Pierce i reszta co doprowadziło do dużych problemów i 4 meczy w pupke ale wiadomo to był regular.Mysle ze Netsi juz dzisiaj bedą chcieli przyatakowac Miami i powalczyć o przewagę parkietu czy im sie to uda? Byc moze nie ale proponuje najwyższy możliwy handicap z Bet365 +14.5 do tego chce dołożyć to samo w przypadku Portland jak wiadomo Spursi długo mieli z nimi problem ażeby wygrać jakiś mecz i w ostatnim meczu w San Antonio im sie to udało.Gralem w ostatnim meczu na Dallas +14.5 niestety Dirk i spółka nie wytrzymali szybkiego tempa meczu i szybko dostali lekcje szybkiej koszykówki.Czy te morderców tempo bedzie jakimkolwiek problemem dla Portland? Absolutnie nie to woda na młyn dla Lillarda Matthewsa Batuma i spółki.Aldridge w wielkiej formie Lillard to samo w moim odczuciu tym chłopakom należy sie szacunek bo moze byc ich czas.Kolejny przesadzony typ na awans faworyta no ale w końcu mówimy o ekipie Popovicha wiec wiadomo.Zabezpieczam sie handi 14.5 i tu rownież nie wierze ze Spursi wygrają 15 lub wiecej.Warto przypomnieć ze Miami ani razu nie pokrylo tego handi z Bobkami a San Antonio raz z Dallas przekroczyli ten próg.Jak dla mnie wyglada to bardzo fajnie i laduje mocno mam nadzieje ze tym razem skutecznie. Kursy juz nawet skoczyły do góry wiec z przyjemnością biorę:Nets +14.5 Portland +14.5 Bet365 ako:1.66 ⛔

lucky93 529

lucky93

Użytkownik

Pierce over 14,5 pkt 1.85 marathonbet
Pierce zawsze notowal dobre wystepy przeciwko Lebronowi jak i calemu Miami Heat wiec taka linia przy formie Derona jak najbardziej do pobrania. W tym sezonie odpowiednio 19,14,29,19 punktow. Moim zdaniem ten pierwszy mecz to moze nie 50/50 ale 58-42 dla Miami i wcale nie zdziwi mnie zwyciestwo gosci poniewaz Heat dosc dlugo odpoczywali i wcale nie mmusza byc w optymalnej formie[wiem wiem, zabawnie to brzmi ale w moim odczuciu za dluga przerwa nie zawsze pomaga]. Ogolnie Miami narazie bardzo dziwnie gra a najwieksza robote robia zawodnicy z lawki[cala s5 w serii przeciwko Bobcats ma ujemny wspolczynnik +/-] dlatego tutaj upatruje dobrych wystepow starterow Brooklynu.​
Kurs nagle wzrosl do 2.05 w ciagu 10 minut na Pinnacle, wiadomo dlaczego? ktos sie orientuje?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
LeBron James (pkt+zb+as) powyżej 42 @ 1,80 Betsson
Linia bardzo wysoka ale też LeBron wszedł teraz na nieziemski poziom. Niby to tylko Charlotte ale i tak dość cicho przeszły jego wyczyny z I rundy. A było tak:
@ 31/7/9
@ 30/10/6
32/6/8
27/9/1
Dodatkowo nie widzę nikogo kto ma go powstrzymać w tegorocznym matchupie z Nets. Bo kto? Pierce? Kirlienko? Nie te lata. Statsy LeBrona z tegorocznych meczów z Brooklynem:
29/10/6
19/7/5
36/7/5
26/7/6
A dziś, przy wyrównanym meczu jakiego się spodziewam powinien zakręcić koło 50 przy ~ 40 minutach gry. A z drugiej strony matchup może być ciężki dla Wade czy Bosha, a to może spowodować że LBJ będzie bardziej forsował grę pod siebie. Smaczku dodaje fakt, że to pierwszy mecz po oficjalnej informacji że Durant został MVP. Niby bez spiny, było oczywiste ale zawsze LBJ może chcieć coś udowodnić ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
LeBron James over 28,5 |1.85| Betsson !

⛔ 22 pts

Dzisiaj idę w kierunku lidera zespołu gospodarzy i gracza, który w ostatnich lata jest najlepszym koszykarzem NBA. Dla Lebrona ten prawdziwy sezon i walka o mistrzostwo zaczyna się dopiero od playoffów. Heat najczęściej nie błyszczą w sezonie regularnym, ale w PO widać, że wskakują na właściwe obroty. Sam Lebron również teraz powinien pokazać lepszą koszykówkę niż dotychczas. Już w pierwszej rundzie z Bobkami linię przekraczał w trzech meczach, a tylko raz nie dokonał tej sztuki. Z jednej strony był to słabszy rywal, ale z drugiej na pewno nie był zmuszony do pokazania pełni swoich umiejętności. Teraz czas na prawdziwy test dla Miami bo zagrają z Brooklynem zbudowanym po to, by już teraz osiągnąć sukces. W regular season Nets wygrali z Heat wszystkie 4 mecze. Oczywiście PO to zupełnie inna bajka, ale w głowach zawodników na pewno ślad po tych konfrontacjach pozostał. Podrażniony Lebron to najlepszy Lebron, a z Brooklynem Miami muszą zagrać na 100% i z pełnym zaangażowaniem bo jeśli tego zabraknie mogą mieć spore problemy. By był im łatwiej osiągnąć cel i wyeliminować Nets musza liczyć na swoje lidera. Każdy zna jego umiejętności i mimo, że lini jest dość wysoka jest spokojnie w stanie ją przekroczyć. Zapewne dostanie w granicach 40 minut i raczej na pewno Brooklyn postawi się gospodarzom tego meczu, a to będzie oznaczało sporo minut na parkiecie i sporo oddanych rzutów LBJ. Zazwyczaj rzuca on na bardzo dobrej skuteczności, więc jestem dobrej myśli.

Otrzymane punkty reputacji: +6
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Po udanej wczorajszej nocce dzisiaj ide w punkty w obu meczach.Nets-Miami celuje w under w 4 meczach regulara tylko raz przekroczyli linie która dzisiaj chce obstawic tj.under 199.5 było to w pierwszym meczu który sie zakończył 101-100.W kolejnych meczach nie przebili juz tej linii nawet w dogrywce w jednym meczu.Dzisiaj liczę ze Netsi zagrają trochę lepiej w obronie i nie dadzą rzucić Miami powyżej 100 punktów.W drugim meczu stawiam over 199.5 gdyż czuje ze Portland dzisiaj powalczą a zeby tak bylo musza rzucić duzo bo obrona to nie jest ich najmocniejsza strona.Licze ze Lillard Matthews i Batum zagrają na lepszej skuteczności Spursi dołoża swoje i over siadzie miękko. Nets-Miami under 199.5 Portland-Spurs over 199.5 Bet365 ako:1.93✅

E 11

emil233

Użytkownik
Po udanej wczorajszej nocce dzisiaj ide w punkty w obu meczach.Nets-Miami celuje w under w 4 meczach regulara tylko raz przekroczyli linie która dzisiaj chce obstawic tj.under 199.5 było to w pierwszym meczu który sie zakończył 101-100.W kolejnych meczach nie przebili juz tej linii nawet w dogrywce w jednym meczu.Dzisiaj liczę ze Netsi zagrają trochę lepiej w obronie i nie dadzą rzucić Miami powyżej 100 punktów.W drugim meczu stawiam over 199.5 gdyż czuje ze Portland dzisiaj powalczą a zeby tak bylo musza rzucić duzo bo obrona to nie jest ich najmocniejsza strona.Licze ze Lillard Matthews i Batum zagrają na lepszej skuteczności Spursi dołoża swoje i over siadzie miękko. Nets-Miami under 199.5 Portland-Spurs over 199.5 Bet365 ako:1.93
a który to buk daje under 199.5 w meczu miami?

U 0

Usunięty użytkownik 91451

Gość
napisał bet365, ale w ako z overem drugiego spotkania ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Williams Deron over 15.5 |1.85| Unibet !

⛔ n/c

Jeśli Brooklyn Nets chce, by ich rywalizacja z Miami przerodziła się w prawdziwą serię to muszą dzisiaj stoczyć z nimi wyrównany pojedynek najlepiej zakończony zwycięstwem. Nie jest to niemożliwe bo przecież Nets dysponują szerokim składem i mają sporo dobrych obrońców, którzy, gdy zagrają na dobrym poziomie mogą ograniczyć gwiazdy Heat. Jeśli chodzi o atak to punkty zdobywane przez Brooklyn rozkładają się dość równomiernie, ale jednak to tacy zawodnicy, jak Johnson, Pierce i właśnie Deron powinni odgrywać pierwszoplanowe rolę w swoim zespole. Williams w pierwszym spotkaniu zagrał jedynie 30 minut bo w 4Q nie było sensu trzymać go na parkiecie ze względu na wysokie prowadzenie gospodarzy. Mimo wszystko rzucił 17 pkt i grał na wysokiej skuteczności bo było to 70% z gry! Dzisiaj powinien dostać więcej minut co powinno przełożyć się na większą ilość oddanych rzutów. Także nawet przy nieco gorzej nastawionym celowniku szansa na over w mojej opinii jest spora. Nets jak najbardziej mogą postawić opór Heat, ale do tego potrzebna jest dobra postawa m.in Derona.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Brooklyn Nets
: Miami Heat

Heat / 1.81 / Betsson ⛔

Pogubieni Miami i niezwykle skuteczni Nets. Brawo.

Miami Heat są idealnym przykładem tego żeby nie porównywać pewnych osiągnięć z Regular Season do Playoffs. Mimo przegrania 4 spotkań w sezonie zasadniczym ze swoim rywalem, pokonali oni ich już dwukrotnie w ciągu ostatnich dni.Przebieg obu spotkań był podobny i charakterystyczny od dłuższego czasu dla drużyny Heat. Spokojna gra przez pierwsze dwie kwarty i zaliczenie runu w drugiej połowie meczu który definitywnie kończy spotkanie.

Game one to świetny występ Heat, a przy okazji bardzo słaba gra defensywna drużyny Jasona Kidda. Dość powiedzieć, że 52 ze swoich 107 punktów gospodarze zdobyli z pomalowanego. Heat zakończyli spotkanie na bardzo dobrej 57% skuteczności. Lepiej egzekwowali rzuty osobiste, wygrali walkę na tablicach, zaliczyli 22 asysty przy 10 stratach. Nets natomiast wyglądali przykro w tym aspekcie bo 11 asyst przy 11 stratch to wynik zawstydzający.

Game two był o wiele bardziej wyrównanym spotkaniem. Nets po tragicznej obronie z pierwszego spotkania skutecznie blokowali wejścia zawodników Heat pod kosz i Ci częściej musieli decydować się na grę dystansową, która przez pierwsze 2 kwarty wyglądała bardzo słabo i to Siatki zdołały prowadzić po 24 minutach.Druga część spotkania to już lepsza gra liderów Miami. James, Wade i Bosh podejmowali lepsze
decyzje, a już w kolejnym spotkaniu wielki był Ray Allen. 38 letni weteran wniósł wiele energii z ławki zbierając aż 8 piłek w tym 2 na atakowanej tablicy oraz jak zwykle skutecznie rzucał zza 7.24(3-5).

Drużynę Nets przez dużą część spotkania przy wyniku utrzymują skuteczne rzuty za trzy. Jednak w drugiej połowie, gdy organizm jest bardziej zmęczony, a Heat zacieśniają obronę ich skuteczność drastycznie spada. Tu chociażby warto przywołać przykład drugiego spotkania, gdy do przerwy Nets trafili za 3 sześciokrotnie by po przerwie trafić tylko 2x(ani razu w 4 kwarcie), a w całym spotkaniu to Teletovic trafił 6 z 9 prób

- Johnson 0-4
- Williams 0-2
- Anderson 0-2
- Thornton 0-2

Nets tak jak i Heat przez dużą część sezonu grali small-ball co trzeba przyznać przynosiło niezłe skutki. W rywalizacji Heat ich gra z graczami wysokimi na obecną chwilę prezentuje się słabo.

- Garnett 2-10 4PKT
- Plumlee 2-5 4PKT
- Blatche 1-4 4PKT

Tu szczególnie powinno o wiele więcej wymagać się od przyszłego HOF&#39;a jakim jest Garnett, a i Blatche który dysponuje niezłym arsenałem ofensywnym powinien wnosić wiele więcej energii i zdobyczy punktowych z ławki.

Przechodząc do graczy rezerwowych widzimy podobny potencjał obu ławek, a i zdobycze punktowe na przestrzeni obu spotkań niewiele się różnią.

G1 Bench Heat : 36 PKT(19 Allen)
G1 Bench Nets : 34 PKT(11 Thornton)

G2 Bench Heat : 26 PKT(13 Allen)
G2 Bench Nets : 37 PKT(20 Teletovic)

Narazie najlepiej z całego BIG3 prezentuje się Bosh który zaliczył 15 i 18 PKT, a na przestrzeni tegorocznych PO rzuca z blisko 60% skutecznością za 3. James póki nie musi to nie rzuca, a Wade po pierwszym spotkaniu w którym widać było po nim świeżość, lekko zawiódł w drugim pojedynku, lecz w kluczowych momentach trafił jump shooty. Miami Heat wykańczają swoich rywali runami w odpowiednim momencie. Wydaje mi się, że Nets nie mają wystarczających argumentów, aby pokonać Heat w fazie posezonowej. Heatles prezentują się o wiele lepiej w fazie PO gdzie nie ma już miejsca na pomyłki, a trzeba zrobić wszystko żeby wygrać 16 spotkań. Chociaż to Heat otworzyli to spotkanie jako dog(+1) to już po jakimś czasie linia zmieniła się na(-1.5). Przyznam, że dawno nie widziałem takiego Public Betu, ale nie dziwie się ludziom. Żary są kontenderem i chociaż czeka ich trudne spotkanie to stać ich jak najbardziej na wygranie spotkania z Netsami w Barclays Center.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

To co wojnodrake nie za bardzo mi pasuje do tego co widziałem.
&quot;To co wojnodrake napisał,&quot; - tak miało być?
Ok nie pasuje Ci możesz mieć własne spojrzenie na dane spotkanie/a, ale

1 mecz rzeczywiście bez szans dla Nets nie dyskutuje na ten temat
2 mecz bardzo wyrównany super obrona Brooklynu w pierwszej połowie, trochę fartów ze strony Miami (przynajmniej w moim odczuciu) i run w 4Q.
Praktycznie napisałeś w skrócie to samo o czym ja wspomniałem oprócz &quot;fartów ze strony Miami&quot;, więc gdzie Ci nie pasuje?? Bo po Twojej notce rozumuje, że widzieliśmy to samo spotkanie.

Mogłbyś rozwinąć trochę swoją wypowiedź, wtedy więcej się rozjaśni. Ja akurat z chęcią czytam każdą, bo zawsze człowiek może czegoś się dowiedzieć, a i chciałbym wiedzieć jakie farty miało Miami, bo może ich nie zauważyłem.

Otrzymane punkty reputacji: +14
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Po udanej wczorajszej nocce dzisiaj ide w punkty w obu meczach.Nets-Miami celuje w under w 4 meczach regulara tylko raz przekroczyli linie która dzisiaj chce obstawic tj.under 199.5 było to w pierwszym meczu który sie zakończył 101-100.W kolejnych meczach nie przebili juz tej linii nawet w dogrywce w jednym meczu.Dzisiaj liczę ze Netsi zagrają trochę lepiej w obronie i nie dadzą rzucić Miami powyżej 100 punktów.W drugim meczu stawiam over 199.5 gdyż czuje ze Portland dzisiaj powalczą a zeby tak bylo musza rzucić duzo bo obrona to nie jest ich najmocniejsza strona.Licze ze Lillard Matthews i Batum zagrają na lepszej skuteczności Spursi dołoża swoje i over siadzie miękko. Nets-Miami under 199.5 Portland-Spurs over 199.5 Bet365 ako:1.93✅
Dzisiaj gram to samo więc analiza pasuje idealnie bo oba dogi nie dały rady ugrać meczu liczę że w meczach u siebie pokażą więcej więc:
Miami-Brooklyn under 196.5 Spurs-Portland over 200.5 Bet365 ako:1.98 ✅

_re_ 50

_re_

Użytkownik
To co wojnodrake nie za bardzo mi pasuje do tego co widziałem...statystyki to jedno (nigdy ich nie lekceważę) lecz opis gry to co innego.

2 mecz bardzo wyrównany super obrona Brooklynu w pierwszej połowie, trochę fartów ze strony Miami (przynajmniej w moim odczuciu) i run w 4Q.

Netsi u siebie wygrają przynajmniej jeden mecz (być może i dwa) jeśli zagrają w obronie jak w meczu 2 i będą mieli trochę kartofli ????

dokładny wynik ???? 96-88

Brooklyn Nets - Miami Heat wynik: Brooklyn Nets -6.5 @ 3.10 UNIBET ✅✅✅
Brooklyn Nets - Miami Heat wynik: Brooklyn Nets @ 1.99 PINNACLESPORTS ✅

Wojnodrake dla mnie i tak jesteś super znawca (lubię czytać Twoje posty) masz + u mnie... założyłem konto specjalnie dlatego, że nie zgadzałem się z opinią na temat tego meczu (po fakcie każdy jest mądry :cool:) podyskutujemy przy następnych meczach...

Otrzymane punkty reputacji: +18
W 181

wyar

Użytkownik
To co wojnodrake nie za bardzo mi pasuje do tego co widziałem...statystyki to jedno (nigdy ich nie lekceważę) lecz opis gry to co innego.

Netsi u siebie wygrają przynajmniej jeden mecz (być może i dwa) jeśli zagrają w obronie jak w meczu 2 i będą mieli trochę kartofli ????

dokładny wynik ???? 96-88

Brooklyn Nets - Miami Heat wynik: Brooklyn Nets -6.5 @ 3.10 UNIBET
Brooklyn Nets - Miami Heat wynik: Brooklyn Nets @ 1.99 PINNACLESPORTS
A ja sie z kolega wojnodrake zgadzam w calej okazalosci i rzucam reputke w jego kierunku. W czesci opisowej analizy zabraklo mi tylko napietnowania ;-) D.Williamsa - ja rozumiem slaby mecz,ale 0 punktow to naprawde jest katastrofa,i kto wie,czy wlasnie to nie byl kluczowy czynnik (i wspomniany Garnett). O ile przypominam sobie komentarz Amerykanow,to byl PIERWSZY w karierze mecz playoff,w ktorym Deron nie zdobyl punktu.
Nie wiem,czy Heat juz tej nocy zdobeda Nowy Jork,ale jest to wielce prawdopodobne - jak wojnodrake napisal,wlasciwie trzymali wynik tylko... przez brak skutecznosci z dystansu Miami w pierwszej polowie
Zaryzykuje wiec i zagram

Miami (-2.5) kurs 2.1 bet365 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Kolejny raz ta sama analiza wczoraj nie wrzuciłem typów na OKC i Indiane +10.5 bo sie trochę zatracilem w weekend ;) Dzisiaj znowu uderzam Nets-Miami under 195.5 Portland-Spurs over 202.5 Bet365 ako:1.93 powodzenia ⛔

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Brooklyn ladna strzelnice zrobil w trzecim spotkaniu i glownie dzieki temu a takze swietnej grze lawki wygrali spotkanie. Nie twierdze, ze w dzisiejszym spotkaniu Mirza, Joe czy Pierce beda wszystko pudlowali ale nie chce mi sie wierzyc w ponowne 60% za trzy. Pierwsza kwarta to byl kosmiczny wystep Jamesa gdzie zdobyl chyba kolo 16 punktow i mocno trzymal Miami w grze. Potem nagle cos sie zepsulo i przez ponad 20 minut nie trafil zadnego rzutu, jak na Kinga= jedna wielka tragedia dlatego wlasnie dzisiaj upatruje jego swietnego spotkania. To samo tyczy sie Bosha, ktory tez przez ponad 20 minut bez trafionego rzutu. Po prostu z takkimi przestojami nie da sie wygrac spotkania na hali rywali. Do lawki rezerwowych tez mozna miec duze zastrzenia, bo ani Allen ani Cole nie trafiali a tego od nich sie glownie wymaga. Jedynie Wade stawil sie na meczu i zagral tak jak oczekuje sie od niego. Po stronie Brooklynu dobre zawody rozegral KG, ktory spudlowal tylko jeden rzut na szesc oddanych co w przypadku tegorocznego Kevina jest na prawde dobrym wynikiem i tradycyjnie swietnie pomagal w obronie. Skoro o tradycjach mowimy, to takze tradycyjnie Deron dal dupy i nie wiem czy tego goscia stac na bardzo dobre wystepy, poniewaz skoro nie daje sobie rady z Chalmersem czy Colem[chodzi mi o atakowanie bo bez zaslony to nie ma szans zeby ich przeszedl] to naprawde nie jest dobrze. Pewnie skupi sie na rozgrywaniu co w zasadzie wychodzi mu calkiem dobrze no ale od niego wszyscy na Brooklynnie oczekuja zdecydowanie wiecej. Podsumowujac: nie wierze w drugi tak swietny wystep strzelcow Brooklynu bo po prsotu taka skutecznosc jest strasznie ciezko utrzymac w PO no i z drugiej strony licze na Lebrona w best mode przez cale spotkanie a nie tylko 1 kwarte ;)
Miami -2 1.99 pinnacle✅
Lebron over 27,5 1.90 marathonbet✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
O skuteczności Brooklynu z dystansu jest po game 3 bardzo głośno, bo istotnie była ona imponująca i w znaczącym stopniu pomogła Netsom przedłużyć półfinał wschodu do co najmniej pięciu pojedynków. I trochę na to liczę, szczerze mówiąc, w dzisiejszym meczu, przynajmniej w wykonaniu strzelby z ławki - Mirzy Teletovicia. Olbrzym z Bośni przykuwa uwagę w meczach z Miami właśnie rzucami dystansowymi. Dał już pokaz w game 2 (6/9 !), game 3 to też punkty tylko i wyłącznie za trzy (4/7). Jest tylko jeden problem - Mirza dostaje stosunkowo mało minut do gry (ok.15-20 min. na mecz). Wykorzystuje je jednak efektywnie, notuje dobre skuteczności. Milenium wychodzi nam naprzeciw i daje szansę to wykorzystać. Linia 9,5 myślę, że warta spróbowania, bo nie podejrzewam Kidda i kolegów Mirzy na parkiecie, żeby zrezygnowali z tej opcji rzutowej i nie dali mu tych 5-6 prób rzutowych.
M.Teletović over 9,5 pkt @1,85 Milenium ⛔

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Popieram typ Miami -2 użytkownika easy, który dobrze opisał to spotkanie Nets urwali jedno zwycięstwo i moim zdaniem to by było na tyle, dzisiaj Miami wygrywa i skończy rywalizację u siebie.
Ja dla zabawy zagrałem jeszcze Nets/Heat - HT/FT kurs 5,50 w Bet365.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Lebron James - Łączna udana liczba rzutów za 3. Powyżej 1.5 / 2.07 / Betsson ✅✅✅

Od początku serii z Nets gram ten bet, a bukmacherzy łaskawie nie chcą zejść poniżej kursu 2.00.

Pierwsze spotkanie, gdy gracze Nets otworzyli pomalowane dla zawodników Heat spowodowało, że LeBron nie musiał zupełnie rzucać za 3 dlatego mamy sytuację w której nie oddał ani jednego rzutu za 3
Kolejne spotkanie to po prostu zły dzień LBJ i 0-3 za trzy.
Trzeci mecz na wyjeździe to już 3-7 za trzy.
Czwarty mecz na terenie Nets to 3-6 za trzy.

Jak wiemy nie ma złotej recepty na ten bet. Nigdy nie wiadomo, czy James będzie dziurawić obronę z dystansu, czy większość swoich akcji zdecyduje się przeprowadzić w pomalowanym. Mimo wszystko warto tutaj zaufać liderowi Heat. Kurs jest jak najbardziej ok, a jak widać po ostatnich spotkaniach James poczuł, że warto rzucać zza 7.24 i przynosi to efekty. #6 jest typem gracza, który gdy rzuci jedną trójkę stara się od razu w kolejnych akcjach powtórzyć to co zrobił. Wiadomo, że James jest go2guyem i w przypadku gdy czas na zegarze upływa, a Bron znajduje się daleko od kosza to decyduje się na rzut za trzy. Patrząc na to co robili jego koledzy w G4, a raczej czego nie robili, bo James totalnie nie miał wsparcia swoich teammates przez większość spotkania, to może znów będzie zmuszony właczyć &quot;monster mode&quot; i spokojnie odda kilka rzutów za 3. Kurs 2+ na ten typ to pure gold i obiecałem sobie, że będe go grał do końca Playoffów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
szelech 120

szelech

Użytkownik
Zdaję sobie sprawę, jak brzmią takie pytania. Ale czy kurs na Miami 1,3 jest dobrze wystawiony? W sensie, ktoś realnie zakłada, nie za drobne dla fanu, że dzisiaj Brooklyn urwie im w hali wynik 4-1?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom