>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

2 pytania

K 10

kamil11a

Użytkownik
1 Czy w poniedziałek będzie w STSie i Millenium oraz na ich stronach internetowych będa kursy i możliwość typowania na kolejny tydzień?
2 W jakim dziale na forum można napisać temat z własnymi typami by móc poznać opinie innych o tych właśnie typach ?
3 Odnośnie systemu 2z3 w STS. Stawiam na kuponie 3 mecze i pisze ze minimalna wygrana to 5 zł
a zakłada wygrana to 19 zł.
Czy jeśli wejdą 2 z 3 meczy to dostaje te 19 zł ? Ile dostane jak zagram tym systemem (2z3) i wejdą mi wszystkie mecze?

Otrzymane punkty reputacji: +4
jose7 40

jose7

Użytkownik
Temat to zależy chyba. Jak planujesz robić statystyki to w dziale &quot;Kupony ze statystykami&quot; a jak mają to być suche kupony, bez podliczeń tygodniowych czy tam miesięcznych to w dziale &quot;Kupony&quot;.
Ad.1 - W STS chyba powinno być na stronie trochę spotkań ale głowy nie dam ????

K 10

kamil11a

Użytkownik
3 Odnośnie systemu 2z3 w STS. Stawiam na kuponie 3 mecze i pisze ze minimalna wygrana to 5 zł
a zakłada wygrana to 19 zł.
Czy jeśli wejdą 2 z 3 meczy to dostaje te 19 zł ? Ile dostane jak zagram tym systemem (2z3) i wejdą mi wszystkie trzy mecze obstawione mecze?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
System 2z3 tu masz na przykładzie kuponu jak to jest w STS

Jeśli wejdą 2z3 to minimalna wygraną z postawionych 10zł będzie 6,33zł
Jeśli wejdą 3z3 to wygrywasz 44,14zł

Co do Twojego przykładu to jeśli wejdą 2z3 to wygrywasz 5zł, jeśli 3z3 to 19zł.

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 10

kamil11a

Użytkownik
Jeszcze jedno pytanie , otóż jak bardzo się mogą zmieniać kursy na przykład na dany mecz? Czy warto na wydarzenie w weekend obstawiać już we wtorek? Zauważyłem w STSie że się zmieniają , na 2 mecze z tych obstawionych przezemnie wzrosły o 0.5 a na inny zmniejszył się o tyle samo

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jeszcze jedno pytanie , otóż jak bardzo się mogą zmieniać kursy na przykład na dany mecz? Czy warto na wydarzenie w weekend obstawiać już we wtorek? Zauważyłem w STSie że się zmieniają , na 2 mecze z tych obstawionych przezemnie wzrosły o 0.5 a na inny zmniejszył się o tyle samo
Na dobrą sprawę nie ma granic.
Kursy 2,0 - 1,8 mogą się zmienić w 1,8 - 2,0 a 1,76 - 2,10 np. na 5,75 i 1,15.
Jest to zależne od wielu czynników - przede wszystkim od wysokości zakładów wnoszonych przez graczy. Jak to działa - można pewnie przeczytać używając opcji Szukaj

Ciebie powinno obchodzić znajdywanie takich spotkań w których będą zmiany... meczy w których kurs będzie spadał a obecny jest zawyżony. W takim wypadku masz do czynienia z &quot;valuebetem&quot;
Oczywiście spadek kursów może być całkowicie nieuzasadniony - (np. gdy &quot;większość&quot; graczy się myli). W takich wypadkach możemy się dopatrywać value beta w rozstrzygnięciu na które rośnie kurs.

Po więcej odsyłam do innych tematów w tym dziale.

K 10

kamil11a

Użytkownik
Nie będe zakładał nowego tematu , tylko spytam tutaj , czy któryś z bukmacherów wystawił już kursy na kolejny weekend /nastąpną kolejke ligową?

Do góry Bottom