>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 pytania

piotrpiechura 0

piotrpiechura

Użytkownik
jestem w tym nowy i mam 2 pytania.
Czy jeśli zrobiłem konto na jednym z bukmacherów na pana X to by wypłacić ewentualne wygrane pieniądze muszę mieć konto w banku na pana X czy może to być Y ?
Czy mogę zrobić kilka kont na 1 buku z tego samego ip na pana X?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
jestem w tym nowy i mam 2 pytania.

Czy jeśli zrobiłem konto na jednym z bukmacherów na pana X to by wypłacić ewentualne wygrane pieniądze muszę mieć konto w banku na pana X czy może to być Y ?

konto musi byc na pana X bo potem mozesz miec problemy z wyplata jesli dane sie nie bede zgadzaly

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Dane osobowe muszą być identyczne na koncie bankowym jak i na koncie bukmacherskim, jeśli dane się nie zgadzają to mogą odmówić wypłaty.
Wnioskuje, że to znaczy czy można założyć kilka kont na jedną osobe? Oczywiście, że nie!

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
piotrpiechura z jednego Ip mozesz zalozyc dwa lub 3 konta ale nie moga to byc identyczne dane , mozesz np. zalozyc konto na starsza lub starszego

S 0

starosta

Użytkownik
zrób tak jak anapolon radzi, załóż z tego samego IP konto na mame, tate i siebie, później wpłać pieniążki na każde z nich i wszystkie trzy zostaną zablokowane a pieniążki przepadną.. ????
taka dobrą rade dał Ci kolega anapolon na forum.. ????
ponad 200 postów anapolon a głupot w cholere.. większośc buków ma zastrzeżone w regulaminie to że jedno domostwo - jedno IP - jedno konto w buka.

gratuluję anapolciu.

piotrpiechura 0

piotrpiechura

Użytkownik
mam pytanie:
moge grac kombinacyjnie zakład główny i u/o tego samego spotkania??
bo jak gram na bet at home to nie ma takiej opcji, jeśli tak to gdzie?

Do góry Bottom