>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

2 konta na jedno konto bankowe

W 0

wiktor93

Użytkownik
Witam,
czy nie będzie problemów jeżeli założę 2 konta na jedno bankowe? Nie mam swojego na razie, a wiadomo, w tym roku była 8nastka, więc chciałbym założyć na ojca, który już konto ma. Chciałbym też skorzystań z &quot;Bonusu przyjaźni&quot;, czyli 40zł za zarejestrowanie się z linku jakiegoś innego gracza, w tym przypadku tego samego co ojciec. Buk Bwin.
Pozdrawiam

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Nie rozumie dokładnie o co Ci chodzi, ale takie praktyki bardzo często kończą się zablokowaniem obu kont i pieniędzy już nie zobaczysz, zwłaszcza Bwin jeśli zobaczy że kombinujesz prawie na pewno zablokuję Ci oba konto.

W 0

wiktor93

Użytkownik
Ale jakie to jest kombinowanie? I zadałem 2 proste pytania- czy bwin pozwala na zrobienie 2 kont bwin podając na nich ten sam numer konta bankowego i czy mogę wziąć udział w ww. promocji gdy zaprosi mnie ta sama osoba co ojca.
Pozdrawiam

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Po I:
odpowiedział ci już dawid1892
po II:
Dwa konta na jedno gospodarstwo -dom to raczej nie przejdzie z promocjami := Możliwe := BLOKADA KONT I ŚRODKÓW NA TYCH KONTACH
III:
Dwa konta i ten sam numer bankowy := BLOKADA KONT I ŚRODKÓW NA TYCH KONTACH
Jaśniej się już nie da
pomogłem kliknij dziękuje ale nie mnie tylko dawid1892 .
Pozdrawiam

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nawet jeśli nie chcesz brać żadnej promocji (lub wziąć promocję tylko na jednym z kont w bwin) to i tak dane właściciela konta bankowego muszą być zgodne z danymi podanymi w bwin, więc przy wypłacie możesz spotkać się z weryfikacją i pieniędzy nie zobaczysz, bo tylko jedno konto będzie mogło przejść tą weryfikację.

Bwin lubi szybko blokować konta, więc to nie jest dobry pomysł.

Do góry Bottom