>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2 konta-1 buk

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Załóżmy:mam konto u bukmachera na osobę z rodziny i chcę założyć konto u tego samego buka na mnie(osoba z rodzina i ja mieszkają w tym samym mieszkaniu,takie same nazwisko:przykładowo ojciec i syn) .Da się?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
To zależy czy będziesz korzystał z promocji, jeżeli nie to nie ma problemu, gorzej jak zaczniesz wyłudzać bonusy. Na wszelki wypadek przed założeniem konta u konkretnego buka napisz maila i przedstaw sytuację.

vde 119

vde

Użytkownik
Nie trzeba nic pisać do supportu , to jest zawsze tak... jak weźmiesz tylko na jedno konto bonus to jest ok, jeśli w obu chcesz bonus , a jeszcze lepiej jak weźmiesz te drugie konto z reflinku tego pierwszego to na pewno zostaniesz zablokowany... Nie wykluczone też, że jak ugrasz sporą kwotę pieniędzy koło 1000 - 2000 PLN to się mogą czepiać...
PS: jak masz mnie niż 18 lat to nie zakładaj kont bo w przyszłości bedziesz miał właśnie takie dylematy ( a tak mi się wydaje że masz &lt;18 ) ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Miałem tak w bahu , konta był aktywne lecz w końcu stwierdziłem że lepiej to drugie &quot;z przed 18-nastki&quot; skasować i napisałem do nich co i jak i pozostało tylko moje jedno 18-stkowe...
W razie większej wygranej mogą być problemy a po co to komu ????

simons 646

simons

Forum VIP
Musisz poczytac regulamin, swego czasu jak zwracalem na to uwage, to niektore buki maja ze IP musi byc inne, ale nie wspominaja o gospodarstwie domowym. W takim przypadku jezeli masz neostrade wystarczy srestartowac modem (zmienne IP) i masz inne IP niz &quot;drugi uzytkownik.
IP jest inne, o gospodarstwie nie ma nic w regulaminie, wiec grasz wedlug zasad.
Nie powiem Ci co to za buki, bo nei pamietam. Sam poszukaj a nie czekaj az ktos to zrobi za Ciebie ???? i btw chyba nie ma wiekszego sensu sie bawic w takie przekrety

Do góry Bottom