>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Serie A [7-8 stycznia 2017]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Odbierz zakład bez ryzyka tutaj
Milan wygrał Superpuchar Włoch jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia. Od tamtej pory minęło jednak sporo dni bez calcio, zbyt wiele! Dopiero 7 stycznia zawodnicy po raz pierwszy kopną piłkę na włoskich boiskach.
Tym razem bez większych hitów, ale ciekawie zapowiada się pojedynek Genoi z Romą. Inne mecze mają swoich faworytów, ale czy boisko pokaże to samo?

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji ;)

krzysiek74 313,9K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Teoretycznie Napoli,Fiorentina,Lazio,Milan czy Juve nie powinni mieć problemów ze zdobyciem pierwszych trzech oczek w Nowym Roku jednak jak napisał powyżej robson United boisko zweryfikuje nasze poglądy.
Wszystkim fanom calcio udanych typów w 2017 roku życzy kibic Fiorentiny ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dosyć istotna informacja dotycząca kilku najbliższych kolejek. Lista piłkarzy, która pojechała na PNA

COPPA D’AFRICA 2017 (dalle 3 alle 5 partite)

Kessiè (Atalanta): Lazio, SAMPDORIA, Torino, (CAGLIARI, Palermo)
Taider (Bologna): Crotone, TORINO, Cagliari, (NAPOLI, Sampdoria)
Mesbah (Crotone): BOLOGNA, Genoa, EMPOLI, (Palermo, ROMA)
Cissokho (Genoa): Cagliari, CROTONE, Fiorentina, (SASSUOLO, Napoli)
Gakpè (Genoa): Cagliari, CROTONE, Fiorentina, (SASSUOLO, Napoli)
Lemina (Juventus): Fiorentina, LAZIO, Sassuolo, (INTER, Cagliari)
Benatia (Juventus): Fiorentina, LAZIO, Sassuolo, (INTER, Cagliari)
Keita Balde (Lazio): ATALANTA, Juventus, CHIEVO, (Pescara, MILAN)
Ghoulam (Napoli): PESCARA, Milan, PALERMO, (Bologna, GENOA)
Koulibaly (Napoli): PESCARA, Milan, PALERMO, (Bologna, GENOA)
Embalo (Palermo): Sassuolo, INTER, Napoli, (CROTONE, ATALANTA)
Salah (Roma): Udinese, CAGLIARI, Sampdoria, (FIORENTINA, Crotone)
Duncan (Sassuolo): PALERMO, Pescara, JUVENTUS, (Genoa, CHIEVO)
Acquah (Torino): MILAN, Bologna, ATALANTA, (Empoli, PESCARA)
Badu (Udinese): ROMA, Empoli, MILAN, (Chievo, Fiorentina)
Wague (Udinese): ROMA, Empoli, MILAN, (Chievo, Fiorentina)

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 24

matt36365

Użytkownik
07.01 Empoli - Palermo
Palermo +0.5 1.875 Bet365

Obie drużyny w bardzo słabej formie, jednakże bardziej mnie przekonuje gra na Palermo po wyższym kursie niż na gospodarzy. Palermo wygrało ostatnio na wyjeździe z silną u siebie Genuą, która do tego meczu miała bilans u siebie 4-4-0 12:4. Zresztą pierwsze 4 wyjazdy Palermo były nie najgorsze bo ani razu nie przegrali, potem przyszły 4 porażki wyjazdowe, ale 2 razy z Romą i Fiorentiną co można usprawiedliwić no i teraz ta wygrana z Genuą. W każdym meczu wyjazdowym potrafili strzelić bramkę, gorzej było z defensywą, ale Empoli to drużyna, która strzela najmniej goli w lidze. Value w strone Palermo wg mnie.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Milan - Calgiari
Szczerze mówiąc pierwszy raz w życiu widzę linie 3,5 kartki na mecz we Włoszech. Inne buki stoją z tą samą linią, więc to nie indywidualny błąd beta:
betsson 3,5 @ 1,77
betano 3,5 1,75
unibet 3,5 @ 1,68
bwin 3,5 @ 1,57
pinnacle 4,5 @ 2,27
Jakie ku temu są powody nie wiem, jeśli oszacowali taką linię tylko na podstawie sędziego Piero Giacomellego to gratuluje im wszystkim. Fakt jest to sędzia underowy, ale nie przesadzajmy aż zanadto i nie dajmy się zwariować. Zawsze powtarzam to sam mecz kreuje czy będą kartki czy nie, jak będzie wjazd w kostkę czy cokolwiek innego to, który sędzia nie wyjmie kartki? Giacomelli może i mniej się czepia, ale u żadnego innego takich linii nie dostaniemy. Poza tym takie podejście nawet ułatwia nieco sprawę, bo piłkarze wiedzą, że za byle faul nie ma szybkiego karania i mogą sobie pozwolić na więcej. Sam Włoch zrobił na razie w tym sezonie 7 gier + 1 w Coppa Italia, bilans jest taki że w 6 z nich pokrył linie 3,5 przeważnie kończąc na 4 kartkach. Jak na włoskie standardy gry to i tak jestem dalej w szoku.
Zresztą co tu będę kolorował, najlepszy hit z Piero Giacomellim jest z meczu Sassuolo - Milan z zeszłego sezonu, gdzie też notabene grałem kartki. Dosłownie mecz się nie zaczął, minuta nie minęła i już wyciągnął kartkę dla kogoś z Milanu. 60 sekund po rozpoczęciu. 5 minut później dowalił kolejną, ale już gospodarzom. ????????
Idąc dalej, Calgiari w tym sezonie nigdy nie miało meczu z tak niską liczbą kartek. Na 9 wyjazdów w 5 z nich sami robili taką linie. Z resztą Sardyńczycy grzeją się nawet gdy mecz jest przegrany już w połowie jak choćby z Torino czy nawet ostatnio z Pescarą i Empoli, gdzie nie wytrzymywali chyba ciężaru spotkania i też kończyli z czerwonymi.
Milan na 18 gier w 15 pokrywał w tym u siebie na 9 meczów w 8 i też mają odpały jak 4-4 w kartkach z Crotone. 3 spotkania co nie weszły kończyły się na równo 3 kartkach, więc i tam wisiała na włosku taka linia jak teraz. Z taką Pescarą ostatnia 3 kartka była uwaga w... 48 minucie. Nie wiem jakim cudem, ale no cóż.
Z resztą niech Milan zrobi choćby 1 kartkę a każdą kolejną traktuje jako bonus. O resztę się nie martwię bo wiem jakie jest Calgiari i ich stan psychiczny zwłaszcza poza domem, gdy nie idzie. Jedyne co to może pogrzebać to pogodzenie się z porażką już przed startem meczu w co nie wierzę. Pescara i Crotone były o włos od zdobycia punktów na SS, a mówimy o dwóch słabeuszach tamtego roku czego na pewno nie można powiedzieć o Calgiari, które jak nikt inny musi udowodnić, że i na wyjazdach potrafią złapać jakieś punkty. Poza tym plułbym sobie w twarz gdybym nie spróbował takie linii.
Over 3,5 kartki @ 1,775 Bet365 ⛔⛔⛔ 3 kartki
Fajnie się wchodzi na livesportsa i widzi jedyną czerwoną kartkę przy nikim innym jak Calgiari, wchodzi na szczegóły meczu i widzi, że linia 3,5 gdzie wiadomo jak liczona jest czerwona nie jest pokryta. Dramat, w przeciągu chwili robią się 3 kartki a przez całe 90 minut nie dali tej jednej decydującej. Nie zawiódł tylko Alves, facet niemożliwi po prostu. W pierwszej połowie wchodzi na dzika w Abate i kasuje mu całe kolano. Abate już nie wrócił na boisko.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wreszcie wraca Serie A! Nie mogłem się doczekać&gt; Zaczynamy od meczu Empoli - Palermo. Mecz ważny w kontekście utrzymania. Do Palermo mam nadal zadrę... to co zrobili w meczu z Pescarą, mieli wygrać, a zremisowali w 93 minucie po rzucie karnym, nie wiem jak mecz wyglądał, bo do tej pory nawet nie chciałem skrótu z tego wydarzenia oglądać, to nie na moje nerwy... :p

Empoli - Palermo

Cóż można o tym powiedzieć, mecz typowej walki się szykuje, bez znacznego faworyta. Jedni i drudzy muszą wygrać, jedni i drudzy na musiku. Jedno jest pewne, remis nikomu nic nie daje więc może byc ciekawa zażarta walka. W składach w miarę stabilizacja, nie ma większych roszad. Okienko otwarte, ale zmian wielkich nie ma. Ciężko więc przewidzieć cokolwiek.

Napoli - Sampdoria

Napoli w tym meczu z rozwaloną całkowicie defensywą. Koulibaly i Ghoulam polecieli na PNA. Albiol zawieszony za kartki. Pavoletti na ławce, ale co się dziwić, skoro przed przerwą świąeczną Dries Mertens miał życiową formę? No właśnie więć z przodu nadal trio Mertens - Insigne - Callejon.
Napoli powinno u siebie wygrać,ale ze względu na formacje obronną mogą też coś stracić. Lepiej poczekać na LIVE i zobaczyć jak to będzie wyglądać i czy będzie co zbierać w ogóle z tego typu.

Juventus - Bologna

Neto w bramce Juventusu będzie jutro. Zabraknie Alexa Sandro. To póki co takie newsy krótkie.

PS. Macie już jakichś faworytów na najbliższą kolejkę? Zapraszamy do dyskusji ;)

zioomus 16

zioomus

Użytkownik
Biorąc pod uwagę absencje Napoli w obronie, ostatnie pięć spotkań pomiędzy tymi zespołami oraz ostatnie pięć spotkań Sampdorii w delegacji (każde z bramką), skłaniam się ku typowi Napoli - Czyste konto - Nie @1.66✅. Ogólnie według mnie kursy wystawione na to spotkanie są przesadzone, Sampdoria jest traktowana jak Pescara czy Crotone, a to jednak zespoł, który jest level wyżej, owszem, wiem o ich fatalnych wynikach w delegacjach, ale zła passa nie może trwać wiecznie, Napoli potrafiło już negatywnie zaskoczyć w podobny sposób, np. w spotkaniu z Sassuolo, zauważyłem tez pewną zależność w ich meczach, jeżeli uda im się wejść dobrze w spotkanie, tzn. strzelić szybko bramkę, zazwyczaj demolują przeciwnika i urządzają sobie strzelecki festiwal, jeżeli jest inaczej, spotkanie zazwyczaj kończy się na styku, tzn. Napoli wygrywa jedną bramką bądź też remisuje. Uważam, że typ Sampdoria handi. azjan +2 @1.6 bet365 ✅, nie wygląda najgorzej, jednak poczekam na rozwój wydarzeń w pierwszej połowie i ewentualnie po upływie pół godziny spróbuję coś zagrać na live.
edit:// no i oba typy się sprawdziły, nie przekonuje mnie to Napoli w obecnym sezonie, zdarzają im się mecze genialne, ale za dużo jest męczenia buły i szukania kwadratowych jaj

Otrzymane punkty reputacji: +11
fazer77 6,2K

fazer77

Użytkownik
Godz: 20:45 Napoli - Sampdoria
Typ: Ile rzutów rożnych wykona Napoli w 1. połowie spotkania?
over 3.5 Kurs 2.05
over 2.5 1.40
Buk: Bwin

Mecz drużyny 3 w tabeli z 13. Faworyt wyraźny Napoli. Stawiam, że nabiją przynajmniej 4 rzuty rożne w I połowie, argumentów widzę tu sporo. Napoli będzie stroną dominującą raczej od początku meczu, będą atakować, okazje na rzuty rożne z pewnością będą, jest to drużyna usposobiona ofensywnie, która jest naprawdę mocna w ataku. Ogólnie Napoli nabija bardzo dużo rzutów rożnych, jest to jedna z ulubionych drużyn na takie typy. Przedstawię wyniki dla tego typy w ostanich meczach NNapoli na własnym stadionie: z Torino 3, ale w 13&#39; było 1-0,w 18&#39; 2-0, w 22&#39; 30, dlatego atakować przez całą połowę nie musieli a i tak 3 rożne nabili, z Interem 2, ale w 5&#39; było 2-0, więc podobnie, dziś jeśli Sampdoria się trochę wytrzyma, te rożne siądą. Nie jest to taka słaba drużyna, jak wskazuje miejsce w tabeli, mają potencjał na pierwszą 10, jeśli będą mieć trochę szczęścia to tak szybko gola nie stracą. Z Sassuolo było 5, gola strzelili dopiero w 42&#39;, więc typ by wszedł i potwierdza się moja teza. W LM z Dyn. Kiev 7 , z Lazio 2 tu by nie wszedł, ale Lazio to czołówka. Z Empoli 4, 0-0 do przerwy. Z Besiktas 12!, z AS Roma 5, z Benfica 4, z Chievo 3, ale gol w 24&#39; i 39&#39; było już 2-0. Z bologna 3, z Milanem 4. Podsumowując typ by wszedł w większości meczy. Polecam też bezpieczniejszą opcję over 2,5 po kursie 1.4.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Z wszystkich faworytów dziś najbardziej opłaca się chyba zagrać na Milan i Juventus.

Milan - Cagliari

Milan u siebie z totalnie rozwalonym Cagliari w ostatnim czasie. Storari jedną nogą już w Milanie więc dziś w bramce Rafael. Ponadto Boriello i Melchiorri kontuzjowani a Padoin pauzuje za kartki.
Defensywa Cagliari to dramat, Milan u siebie, jest Suso i Bonaventura, na szpicy Bacca w miejsce tego pokracznego Lapaduli. Jakby Bacce się chciało to by był jeszcze więcej ognia.
Milan ten mecz powinien wygrać.

Juventus - Bologna

Wygrać też powinien Juventus mimo osłabień. Buffon, Alex Sandro, Bonucci, Benatia, Dani Alves to osłabienia, ale ma kto ich zastępować. Dybala &amp; Higuain już w ataku. Szanse debiutu otrzymać ma dziś Rincon, Pjanić tez od początku. Cięzko sobie wyobrazić brak wygranej Juventusu, jak wygrają to pobiją rekord zwycięstw z rzędu na własnym stadionie.

Milan + Juventus @ 1,729 pinnacle
✅✅

Lazio - Crotone

Najbardziej z faworytów dziś nie warto ruszać Lazio. Felipe Anderson, Keita, Lulić to nieobecni. Z przodu z Immobile mają zagrać Lombardi czy Kishna. Wiadomo na przeciwko Crotone tylko, ale tamci się zamurują, a Lazio będzie miało ciężko ten rygiel przebić. Tak my się wydaje bynajmniej. Wyzdrowiał Milinković Savić więc dla nich to plus.

Otrzymane punkty reputacji: +8
ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Genoa - AS Roma godz. 15:00 ⛔
Typ: Gospodarz lub remis
Kurs: 1.94 Unibet

Witajcie, dawno nie podawałem żadnych typów na forum, ale dziś rzuciło mi się w oczy dosyć myślę dobry kurs, do rozważenia. Oglądałem kilka meczów w tym sezonie gospodarzy i nie wydaję mi się żeby byli na straconej pozycji. Choćby mecz z Juventusem był niemal doskonały z ich strony. Ostatnio notują porażkę z Torino (Torino gra jak dotąd w miarę dobrze) i porażka z Palermo, która obiła się dość szerokim echem w Europie. Pokonani także Fiorentinę 1:0, co przekonuję mnie że w meczach z silniejszymi teoretycznie mogę namieszać. Jak dla mnie skład i tacy piłkarze jak Simeone, Ocampos, w obronie Burdisso oraz Munoz, w linii pomocy Laxalt (ten to wkręca obrońców niesamowicie) czy Lazović, powinni walczyć o czołowe miejsca w lidze.
Rzymianie dziś bez Salaha (PN Afryki) i jak to oni, potrafią grać dobrze jak i mieć mecze mizerne. Jednak swoją grą dziś powinni częściej atakować co daje możliwość Genoa na grę z kontry szybkimi zawodnikami.
Bet jak najbardziej do rozważenia, przepraszam, że może krótka analiza meczu jest niechlujnie napisana.

G 370

golkiper

Użytkownik
już powinny być 2 kartki w meczu Milanu jak ten sędzia nie da 4 to to będzie istny kabaret i odpuszczam granie czegokolwiek na najbliższy czas....

M 218

mhb

Użytkownik
Czy ktos wie jak bet365 rozlicza czerwona kartke w under over żółtych? Pozniej do kasacji post, dzieki

marcin8901 0

marcin8901

Użytkownik
Milan agresywnie zaczął i zaryzykowałem 100 na kurs 1.66 gol przed 40:00.Niestety nie udało się.Milan to nie Real czy Bayern niestety. Zostało mi ostatnie 200 i już nie mam pomysłu na grę. Odkąd wypłaciłem 400 prześladuje mnie pech jak np nieuznany gol Zlatana w 38 a grałem przed 40.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom