>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 Kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
S 1

sissoko

Użytkownik
Fajny kurs na Niceę,co prawda w pucharze Bordeaux wygrało niedawno z liderem 3-2 ale mało w tym spotkaniu było z dyscypliny taktycznej,frywolne akcje,dużo sytuacji jutro będzie zupełnie inaczej,gospodarze zostali zgnieceni przez Monaco 0-4 i na wyjeździe z Montpellier 0-2 podobnie będzie w tym spotkaniu,warto podbić kurs Marsylią,coś ostatnio w drużynie Rudiego Garcii drgnęło,nawet jeśli tylko na kilka meczy to jutrzejszy będzie się do nich zaliczał,Dijon-Tuluza w ciemno bts,obie ekipy grają bardzo ofensywną piłkę

S 31

szynka

Użytkownik
Monaco -1.5 AH @1.875 bet365
Caen beznadziejne na wyjazdach- do tego bez podstawowego bramkarza. Monaco ostatnio przegrało z Lyonem, ale nie dość że to o wiele lepsze drużyna niż Caen, to mieli wiele szczęścia i grali w przewadze 1 zawodnika po głupim faulu Mendy&#39;ego. Monaco gra bardzo ofensywnie, u siebie najczęściej gromi i liczę że podobnie będzie tym razem, bo grają bez większych osłabień a do tego przydałoby się zmazać plamę po ostatnim meczu.

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
A co myślicie o handicapie na faworytów? Przy założeniu, że zagramy - 1,5 na Monaco, PSG oraz Lyon to w Totolotku wychodzi mi ako @ 3.9, co nie wygląda źle.
Ostatni mecz w lidze w tym roku, Monaco i PSG na pewno podrażnione po porażkach w ostatniej kolejce będą chciały godnie pożegnać rok i to przed własną publicznością.
Nie jestem pewny co do Lyonu, ale pewnie mają w głowie jeszcze zaległy mecz, co przy zwycięstwie w nim jak i dziś, pozwoli im wskoczyć na 3cie miejsce.
To takie lekkie przemyślenia póki co, w Monaco na pewno zabraknie Mendyego. Co z resztą jeszcze nie sprawdzałem.

Co o tym myślicie?

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Monako - Caen

Na papierze wygląda to na &quot;gwałt&quot;. Czy tak się stanie? Na pewno Monako jest słusznym faworytem tego starcia. Ostatnia porażka z Lyonem przed własną publicznością 1:3, więc dziś trzeba pokazać się z jak najlepszej strony i udowodnić, że było to zwykłe potknięcie i że wszystko jest okey.

Rywal do tego jest znakomity. Caen, drużyna która nic ciekawego nie pokazuje. Na wyjazdach grają fatalnie. Jeden raptem remis i bilans bramkowy 5:16. Nie wygląda to najlepiej przed dzisiejszym starciem.

AS Monako w pełnym składzie.

AS Monako
Handicap 0:1
1.72
Bwin⛔

PSG - Lorient

Paryżanie ekipę na papierze mają mocną, ale nie potrafią przełożyć tego na wyniki. Dziś mierzą się z najsłabszą drużyną ligi francuskiej.
Lorient traci średnio 1,83 bramki na mecz. Taką samą średnią posiada PSG w bramkach strzelonych.
Co ciekawa najlepszym strzelcem ligi jest Cavani, który na dzień dzisiejszy ma na swoim koncie 17 bramek na 16 rozegranych spotkań.

Edison Cavani
strzeli
1.50
Bwin✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 1

sissoko

Użytkownik
@Maciuniuniu Lyon nie jest żadnym faworytem,gdyby Mendyemu nie wyłączyło mózgu to Monaco spokojnie strzeliłoby w drugiej połowie z 3 gole,ja obstawiam męczarnie z Angersami i 1-1

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Monaco-Caen
Typ: Monaco -1,5
Kurs: 1.77
Bukmacher: Unibet

Szczerze mówiąc to cięzko mi było na dziś coś wybrać z piłki,więc poszedłem naprościej.Myślę że dla Monaco ostatni mecz z Lyonem to był wypadek przy pracy i dziś spokojnie potwierdzą swoją dobrą dyspozycję w tym sezonie.Na dodatek Caen na wyjezdzie spisuje się tragicznie 7 porażek i 1 remis,także nie widzę tutaj opcji jak przekonujące zwycięstwo Monaco.

K 0

kedar1985

Użytkownik
@Maciuniuniu Lyon nie jest żadnym faworytem,gdyby Mendyemu nie wyłączyło mózgu to Monaco spokojnie strzeliłoby w drugiej połowie z 3 gole,ja obstawiam męczarnie z Angersami i 1-1
Za to Angers w ostatnim spotkaniu u siebie z Nantes pokazało, że jest mizerne. Lyon powinien spokojnie przy handicapie -1 wejść. To samo się tyczy PSG.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
W Bordeaux dzisiaj nie zagra pół składu! No może nieco przesadziłem, ale za czerwone kartki odsunięta jest lokomotywa zespołu: Jérémy Ménez. Oprócz niego nie zagra za czerwień Adam Ounas. Mało tego, kontuzjowani są Cédric Carrasso, Jérémy Toulalan, Thomas Touré, Youssouf Sabaly, Younas Kaabouni, Nicolas Pallois. Natomiast Igor Lewczuk musi bardzo uważać żeby nie zostać wy kartkowany przed kolejnym meczem..
W zespole gości nieobecnych jest jedynie trzech piłkarzy.
Krótko i na temat, bez zbędnych informacji... W ostatnich tygodniach piłkarzy z Bordeaux dopadł kryzys, natomiast Nicea regularnie punktuje i ma coraz większą przewagę nad resztą stawki. W związku z obecną formą Bordeaux a raczej jej brak (9 straconych bramek w 3 ostatnich meczach) i brakami w składzie typuje dzisiaj gości po soczystym kursie!
Bordeaux - Nice 0:0 ⛔
Typ: 2
Kurs: 3.10

Mecz na malowniczym Stade Matmut-Atlantique, gdzie gospodarze pod są na 7 miejscu w lidze pod względem frekwencji kibiców

Otrzymane punkty reputacji: +31
S 1

sissoko

Użytkownik
Dla mnie Lyon to żaden pewniak,dostawali już u siebie w tym sezonie 1-3 od Guingamp i Bordeaux,z Rennais czy Bastią ogromne męczarnie,zresztą nawet jakbym miał 100% pewności,że wygrają jakiś mecz to nigdy nie będę im kibicował
Fajny kurs na Lillie,poza porażką z OM gdzie mecz był bardzo wyrównany to goście mają 3 zwycięstwa z rzędu i na dobre wygrzebali się ze strefy spadkowej

T 8,9K

trema11

Użytkownik
Groven masz może jakies zdanie na temat meczu Metz-Guingamp?
bo mi się wydaje że goscie wygrają,ale chetnie poznam twoje zdanie.

P 12

paoro

Użytkownik
Ja na dzisiaj polecam zagrać że Rennes strzeli. Kurs w okolicach 1.60 to naprawdę dobry typ. Lille traci sporo bramek. A Rennes naprawdę ma siłę rażenia z przodu dobra. Choć wiem że na wyjazdach im nie idzie myślę że powinni strzelić bramkę.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Groven masz może jakies zdanie na temat meczu Metz-Guingamp?
bo mi się wydaje że goscie wygrają,ale chetnie poznam twoje zdanie.
Metz zmobilizowane na to spotkanie. Mało tego, lepiej w bezpośrednich potyczkach tych drużyn wiedzie się właśnie ekipie Metz. Zespoły te wprawdzie dzieli w ligowej tabeli przepaść. Ale nie ma co sugerować sie akurat tym. Guingamp zajmuje wysoką, piątą pozycję i traci tylko dwa oczka do czwartego Lyonu. Metz znajduje się natomiast tuż nad strefą spadkową, wyprzedzając Dijon różnicą dwóch punktów. Fakt iż piłkarze Metz nie mają dobrej passy, gdyż przegrali ostatnie mecze z Caen, Bastią i Nancy. Drużyna ta po raz ostatni wygrała 19 listopada, gdy mierzyła się z Toulouse. Aczkolwiek dzisiaj liczę ze mogą spłatać psikusa świątecznego i pokonać gości. Zadecyduje dzisiaj raczej dyspozycja dnia i jeśli miałbym coś typować to ze obie drużyny strzela gola ✅. Tu mamy kurs 1.75.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
Monaco -Cean
typ Monaco i powyżej 3,5
k. 2,30
Monaco zaliczyło bolesną wpadkę w ostatnim meczu z Lyonem u siebie czego efektem jest czteropunktowa strata do Nicei. Dziś na ich szczęście mają zamiast meczu trening bo to co prezentuje Cean zwłaszcza na wyjazdach można uznać za jednostkę treningową dla Monaco. Piłkarze z księstwa strzelili 2,5 raza więcej bramek od Cean, a jakby porównać bramki strzelone przez Monaco u siebie z bramkami strzelonymi przez Cean na wyjazdach to różnica jest ponad 6 -krotna. Goscie na wyjazdach zdobyli tylko 1 punkt, dziś na bank nie zdobędą żadnych i pozostaje tylko kwestia do rostrzygnięcia ile dostaną bramek. Mi sie wydaje że Monaco bedzie chciało sobie powetować gorszy mecz z Lyonem i nastrzela dziś sporo.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
A co powiecie na typ Nantes ? Wydaje mi się że atut własnego boiska i potrzeba punktów jak powietrza daje im szanse na wygraną. Sorki za brak większej analizy ale piszę z komórki. Pozdro

S 1

sissoko

Użytkownik
Pewniaczek jest też na ASSE,Nancy to porażka na wyjazdach,oklepy po 0-5 i ogólnie żenująca gra,mecz w pucharze niczego nie dowodzi bo Zieloni grali na pół gwizdka

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
ASSE - Nancy | ASSE 2,30 365⛔

Ja mam pograne też ASSE do przerwy/koniec, uważam, że można też próbować DNB bo kurs niezły.Ogólnie rzecz biorąc to Saint Etienne jest znacznie lepszą drużyną niż ekipa beniaminka z Lotaryngii, myślę, że kurs się wziął z tego, że zabraknie ważnych ogniw defensywy drużyny Galtiera czyli bramkarza Ruffiera oraz stopera Pogby.W ich miejsce, w bramce zapewne zagra 18-latek, który przed tygodniem musiał wejść za Moulina, ktory dostał czerwoną kartkę i Maisonnial zebrał bardzo pozytywne opinie, na stoperze wystąpi Lacroix.Tak jak wspominałem, drużyna jest zdecydowanie lepsza niż goście, Les Verts przegrali tylko jedno spotkanie u siebie w tym sezonie, Nancy nie wygrało od siedmiu meczów na wyjeździe.Doświadczone i groźne jest trio z przodu ASSE - Hamouma, Monnet-Paquet oraz Beric choć sam wolę bardziej Soderlunda to na pewno są oni niebezpieczni dla drużyny Nancy.ASNL nie widziałem wiele razy w tym sezonie, przyznam, ostatnio osiągają przyzwoite rezultaty co pozwoliło nieco oddalić się od strefy spadkowej, ale nie jest to drużyna grająca otwartą, okazałą dla oka piłkę.Trudno szukać w tej drużynie zawodnika nadto wyróżniającego się, raczej stanowią dość przeciętny kolektyw.
Gospodarze w tym sezonie grają w kratkę, w mojej opinii Galtier już osiągnął limit z tą grupą, ale nadal pracuje i zna swoich zawodników, na pewno miejsce gdzie teraz są jest nieadekwatne dla jakości i potencjału jaki ma ta drużyna dlatego uważam, że dziś wygrają i zakończą pozytywnie ten rok.

Saint-Etienne : Maisonnial – Malcuit, Lacroix, Théophile-Catherine, M’Bengue – Veretout, Selnaes, Pajot – Hamouma (cap.), Beric, Monnet-Paquet

Nancy : Chernik – Cuffaut, Diagne, Lenglet, Badila – Pedretti, Diarra, Aït Bennasser – Dia, Hadji (cap.), Koura

via football365.fr

Ponadto gram jeszcze Lille over1.5, analiza tutaj -&gt; KLIK

S 1

sissoko

Użytkownik
@Qozi ,poważnie wolisz bardziej Soderlunda niż Bericia? Norweg został sprowadzony tylko i wyłącznie za bardzo dobry mecz przeciwko ASSE w LE,wygrywał wtedy wszystkie główki,sprawiał ogromne problemy defensywie zielonych,Galtier się na niego srasznie napalił,ja go szanuje tylko za bramkę w derbach z LYonem,Beric gdyby nie ta straszna kontuzja też w derbowym spotkaniu tylko przegranym 0-3,byłby ogromnym wzocnieniem dla ASSE,i tak gra bardzo przyzwoicie ale widać,że uraz zatrzymał jego rozwój
Zwycięstwo z Nancy powinno przyjść bez większych problemów,ewentualnie można pokusić się o BTS ponieważ para stoperów szrot ze Szwajcarii oraz nominalny prawy obrońca to żart

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Lyon - Angers
Lyon -1 AH ::: 1,57 ::: 2/3 Pinek ✅ +1,14
Kurs już mocno spadł, grałem po 1,80 teraz tak średnio się opłaca to grać. Angers na 5 ostatnich meczów przegrał 4, z czego 3 przynajmniej dwoma bramkami. Liczę na Lyon bo po 1 od jakiegoś czasu dobili do czołówki, a po drugie ładnie sędziowie ciągnął ich za uszy. Co mecz to karny, albo czerwona kartka dla przeciwników.
Wynik: 2:0
⚽ Bordeaux - Nice
Nicea 0.0 ::: 2,09 ::: 2/3 Pinek ▶
Znowu podpucha bukmacherów w Ligue 1 czy jak? Genialna Nicea, lider z przewagą 4 punktów nad Monaco jako niefaworyt z przeciętnym Bordo? Ja w to wchodzę z największą przyjemnością, ale zabezpieczam się dodatkowo opcją DNB.
Mam nadzieję, że Polak w składzie Bordo Lewczuk pomoże przy typie :wink:. U gospodarzy sporo absencji:
Toure 6/0
Sabaly 17/0
Pallios 16/1
Ounas 10/0
Menez 16/2
Carrasso 8/0 bramkarz
W bramce stanie 21 letni Pior, dość często wpuszcza bramki. Zabraknie też w obronie kilku ważnych zawodników więc Nicea będzie miała szanse coś wrzucić. Liczę na otwarty mecz coś z cyklu 1:2, 1:3.
Wynik: 0:0

maer 343,9K

maer

Typer A-League
Ja w tej kolejce Ligue 1 rozgrywanej w środku tygodnia zauważyłem też 3 bardzo ciekawie zapowiadające się spotkania:
Saint-Etienne - Nancy: kurs 2.30 ⛔
W tym spotkaniu jeszcze wczoraj był kurs 2.05 a dzisiaj już 2.30 a moim zdaniem między tymi dwoma zespołami jest przepaść na korzyść zielonych szczególnie jeśli grają oni na swoim terenie i trzeba pamiętać że Nancy to beniaminek który w delegacjach nie gra najlepiej.
Lille - Rennes: kurs 2.15 ⛔
Lille w tym sezonie ligowym we wcześniejszej fazie sezonu grało słabo lub bardzo słabo ale ostatnimi czasy ich forma poszła w górę szczególnie u siebie a Rennes na wyjazdach gra słabo i tak samo będzie tym razem.
Nantes - Montpellier: kurs 2.40 ✅
Mecz ten mnie bardzo zastanawia gdyż kanarki grają w tym sezonie słabo ale na wyjazdach zdobywają więcej oczek zaś goście to drużyna własnego stadionu i moim zdaniem w tym meczu Nantes wygra gdyż musi zbierać punkty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom