>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

19 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP

Przed nami 19 kolejka zmagań na pierwszoligowych boiskach we Francji. W sobotę hit kolejki Nancy na własnym boisku podejmuje Lyon, czyli pojedynek wicelidera z liderem tabeli. Ciekawy mecz czeka też nas pomiędzy zespołami Auxerre i Monako, oraz w Marsylli gdzie Olympique podejmuje Le Mans
Zapraszam do analizowania, komentowania, rozmów na temat meczów 19 kolejki Ligue 1 ;)

yarson 0

yarson

Użytkownik
Caen - Strasbourg

Zastanawiam się nad postawieniem czystej jedynki na to spotkanie.Mecz zapowiada się ciekawie.Caen ostatnio radzi sobie troche lepiej niż Strasbourg i nie zwykło przegrywać na własnym stadionie.Kurs również jest zachęcajacy 1,95 (expekt) mój typ : 1

Lorient - Metz
Jest to kolejny mecz wg. warty zainteresowania w tej kolejce Ligue 1. Metz, zespół zamykający tabele nic nie reprezentuje swoją grą i przeważnie przegrywa nie ważne czy gra u siebie czy na wyjeździe,czasami jednak zespoły z końca tabeli potrafią zaskoczyć ale raczej nie tym razem.Lorient jeśli chce do czegoś zajść nie powinno a raczej nie może przegrać z zespołem z ostatniego miejsca.Kurs na to spotkanie jest bardzo zachęcajacy 1,60 (expekt) mój typ: 1
Jestem ciekaw co inni myślą na temat tych spotkań ???? pozdrO

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Caen - Strasbourg

Zastanawiam się nad postawieniem czystej jedynki na to spotkanie.Mecz zapowiada się ciekawie.Caen ostatnio radzi sobie troche lepiej niż Strasbourg i nie zwykło przegrywać na własnym stadionie.Kurs również jest zachęcajacy 1,95 (expekt) mój typ : 1
Hmm.. patrzylem torche po skaldach statystykach itp .i latwo zauwazyc ze ich forma jest naprawde wysoka , bo trzy zwyciestwa z rzedu z takimi rywalami jak Olympique Lyon czy Rennes lub pSG to naprawde niezly bilans , natomaist przyjezdza do nich Strasburg ktory w trakcie szonu odniosl takie porazki jak 0-5 z Lyonem czy 3-0 z MOnaco , mysle ze Strasburg to wcale takie ogorki nie sa i nie poddaja sie bez walki, w ostatnim mecuz zremisowali na wlasnym stadionie z druga druzyna Ligue1 czyli Nancy , chcoc Nanyc na wyjazdach zanotowala juz piaty remis , wiec mysle ze przyjazdzajac do Cean juz tak latwo nie ebdzie a wiadopmo druzyna trenera Patrick Parizon ma realne szanse na wskoczenie do scislej czolowki tabeli dajacej czyli Eliminacji LM .

Lorient - Metz
Jest to kolejny mecz wg. warty zainteresowania w tej kolejce Ligue 1. Metz, zespół zamykający tabele nic nie reprezentuje swoją grą i przeważnie przegrywa nie ważne czy gra u siebie czy na wyjeździe,czasami jednak zespoły z końca tabeli potrafią zaskoczyć ale raczej nie tym razem.Lorient jeśli chce do czegoś zajść nie powinno a raczej nie może przegrać z zespołem z ostatniego miejsca.Kurs na to spotkanie jest bardzo zachęcajacy 1,60 (expekt) mój typ: 1
Co do tego meczu to naprawde niezly typem jest czysta &quot;jednyka&quot; poniewaz Metz w tym sezonie gra katastrofalnie w orobnie .. i nie widze duzych szans aby ten zespol pozostal w Ligue 1 . Metz ma czarna serie pieciu meczow bez wygranej , a wiadomo ze taka seria kiedys musi sie skonczyc, lecz wlasnie z takimi rywalami Loriont powinna szukac jak najwiecej pkt aby walczyc o gorna tabele .Przed sezonem trener Lorient Christian Gourcuff mowil nawet o miejsu dajacym Puchar UEFA lecz na zapowiedziach chyba sie skonczylo bo druzyna gra naprawde w kratke a na wlasnym obiekcie srednio sie prezentuje majac cztery zwyciestwa trzy remisy i dwie porazki . W ostantich meczach Lorient zremisowalo Le Mans bezbramkowo i wygralo 2-1 z Sochax , moze under 2.5 w tym meczu ?

sutek 79

sutek

Forum VIP

AS Nancy Lorraine - Olympique Lyon

W sobotę o godzinie 17:10 będziemi świadkami prawdziwego hitu kolejki w lidze francuskiej, aktualny wicelider tabeli Nancy podejmowac bedzie lidera tabeli i aktualnego Mistrza Kraju Olympique Lyon. Lyon ma przewagę 4 &quot;oczek&quot; nad Nancy i niezależnie od wyniku tego spotkania zostanie Mistrzem Jesieni. Na stadionie Marcel-Picot zapewne będzie komplet widzów, i Nancy będzie miało wsparcie w swoich fanach. Ogólnie Nancy jest rewelacją tej rundy gra bardzo dobrze w szczególności na własnym terenie gdzie na na 9 spotkań siedem wygrali i w dwóch meczach dzielili się punktami z rywalami( Valenciennes i Sochaux ), Nancy w ostatnich trzech spotkaniach remisowało wszystkie te wyniki były underowe. Lyon natomiast w ostatniej kolejce zawiódł swoich fanów i zaledwie zremisował u siebie z Nice 0:0, zaś tydzień temu przegrał z dobrze ostatnio grającą drużyną Caen. Jeśli chodzi o absencje to drużyna gospodarzy zagra bez: Adailton, Camerling, Duchemin i Macaluso tylko ten ostatni zawodnik w tym sezonie grał wiec nie ma zbytnich osłabień kadrowych w Nancy. Trener Alain Perrin nie będzie miał do dyspozycji Barbosa, Chaves, Coupet, Cris, Müller ale to nic najwiekszym osłabieniem Lyon to brak zawieszonego za kartki Juninho. Nancy straciło dotychczas tylko 10 bramek, najmniej ze wszystkich drużyn Ligue 1, Lyon jest drugi w tej klasyfikacji ponieważ stracił 15 goli. Obrońcy Nancy muszą bardzo uważac na trio- Ben Arfa, Govou, Benzema ponieważ Ci piłakrze robia bardzo duże zamieszanie pod bramką rywali. Myśle że Juninho może zastąpic Kim Källström który też jest bardzo pożytecznym piłkarzem. W ostatnim pojedynku tych drużyn gdzie gospodarzami było Nancy Lyon wygrał 3:0 było to 17 marca tego roku wtedy gole dla Les Gones strzelali Baros, wspomniany Källström i Fred. Moim zdaniem Lyon to zespół silniejszy niż Nancy, piłkarze trenera Perrina będą chcieli udowodnic że to oni rządzą w francuskiej piłce, gdy &quot;chcą&quot; potrafi świetnie grac przykład meczu w Glasgow z Rangers wygrany przez Lyon 3:0. W tym meczu stawiam na zwycięstwo Olympique Lyon, kurs bardzo atrakcyjny ;)
Mój Typ: Olympique Lyon 2,05 Bwin 8/10 ⛔ gol dla Nancy 87 min

S 0

sebastian28

Użytkownik
AS Nancy Lorraine - Olympique Lyon
typ:X Unibet ✅ 1-1
Analizowałem dzisiaj dość długo te spotkanie i napisze o nim pare słów.Nancy w tym sezonie świetnie sobie radzi.2 miejsce w lidze, kapitalny bilans u siebie 7-2-0 bramki 15:3.Ostatnio dostali jednak lekkiej zadyszki gdzie grali zremisowali 3 spotkania z rzędu ale prezentowali sie w nich bardzo przyzwoicie.Mecz ze Strasbourgiem był wyrówany,obydwa zespoły mogły w tym meczu przechylić szale na swoją korzyść.Wcześniej u siebie z Vallencines powinni byli wygrac ale zabrakło troche szczęścia bo byli zespołem przeważającym.Nancy w tym sezonie to przede wszystkim dobra defensywa ,którą graczom Lyonu będzie ciężko sforsować bez Juninho który jest playmekerem i jutro nie wystąpi.Juninho napędza akcje ofensywne i myśle że Kim Kalstroom nie jest na tyle kreatywnym zawodnikiem co brazylijczyk .Ben Arfa będzie klasą ale za rok może dwa.Keita gra bardzo nierówno ,Govou potrafi błysnąć ale niezawsze.Benzema bez podań praktycznie nie istnieje.Lyon po wygranej z Rangersami wyraźnie spuścił z tonu.Ostatnio stoczyli bardzo wyrównany mecz z Nice u siebie .Ciekawe bo Lyon był murowanym faworytem do zwycięstwa ale zawiódł.Wcześniej z Nantes cisnęli ale czegoś brakowało.Lyon aktualnie po ośmiu meczach na wyjeździe jeszcze nie zremisował i myśle że warto zaryzykować X bo Nancy nie są łatwym rywalem ale z Olympique w tej fazie sezonu raczej nie wygrają.Myśle że będzie to underowy spektakl chociaż tego bałbym sie postawić bo we Francji wszystko sie może zdarzyć.Póki co typuje remis

sutek 79

sutek

Forum VIP

Lorient - Metz
Lorient ✅
1,65
Bwin
Jutro o godzinie 20:00 na Ville de Lorient gospodarze czyli Lorient podejmowac będą FC Metz. Bez wątpienia faorytem tego meczu są gospodarze którzy w chwili obecnej zajmują 11 lokatę w tabeli z dorobkiem 24 punktów ich rywale czyli Metz to ostatnia drużyna ligi zdobyła jak dotąd zaledwie 7 &quot;oczek&quot;. Lorient ostatnio zremisowało na wyjeździe z bardzo dobrze spisującym się Le Mans 0:0, goście z Metz przegrali u siebie z FC Sochaux 1:2 i to z pewnościa obniżyło morale zespołu ponieważ z liderem czy kimś z czołówki tabeli można przegrac ale przegrac u siebie z przedostatnią drużyną to dramat. Lorient w pięciu ostatnich spotkaniach Ligue 1 dwa razy wygrało i trzykrotnie remisowało więc bilans dobry, goście jutrzejszego spotkania w pięciu ostatnich meczach zero punktów, co oznacza pięc porażek to tylko pokazuje jak ta drużyna jest słaba. Teraz wspomnę coś o kontuzjach i zawieszeniach w obu zespołach. Lorient musi radzic sobie bez: Boutruche, Jallet(występ wątpliwy), Morel( występ wątpliwy) i Namouchi trzech ostatnich to podstawowi gracze i ich napewno będzie brakowac, dużo gorzej jest z sytuacją kadrową Metz ponieważ jutro nie wystąpią- Barbosa, Cardy, Cisse, Diop, Gygax, N&#39;Diaye, Strasser, Thomas, Vivia poprostu szok bez tylu piłkarzy radzic sobie będzie musiał trener przyjeznych. W ostatnich dwóch spotkaniach między tymi drużynami Lorient wygrywało 2:0 i 1:0. Wszystkie znaki na niebie pokazują że Lorient jutro wygra i tego się trzymajmy ;)

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie
:
AJ Auxerre vs. AS Monaco
Typ : over 2.5⛔ || AJ Auxerre✅
Kurs: 1.90 ⛔|| 2.30✅
Wynik : 1:0 (0:0)

Analiza :
Dosc ryzykowny typ stawiajac jedynke na AJ Auxerre, bo forma jakos nie zablysneli w tej rundzie i graja naprawde ponizej oczekiwan choc licze ze w ostatnim meczu podopiecnzi Jean Fernandez wygraja ten mecz i sprawia swiateczny przent swoim fanom ktorzy przychodza na stadion dopingowac swoich pupilow.Ogladajac mecze AJA naprawde nie grali tka fatlanie zawsze brakowalo im tego czegos , w meczu na wlasnym stadionie przegranym z PSG to naprawde przesadzila jedna dobra akcja PSG zeby wygrac ten mecz natomaist AJA mialo ich kilka zeby nie powiedziec kilkanascie .Dzisiejszym rywaem bedzie AS Monaco ktore jest na osmej pozycji i gra bardzo srednio przeplatajac swoje wystepy wygranymi i przegranymi ze srednimi zespolami. POdopieczni Ricardo Gomes naprawde srednio graja na wyjazdach ,a oto ich bilans : trzy zwyciestwa jeden remis i ppiec porazek ,natomaist jezeli Auxerre gra u siebie to tylko wygrywa albo przegrywa poneiwaz maja piec zwyciestw i cztery porazki . Jezeli przegrywa to dosc malymi wynikami typu : 0-1 .Gracze z ksiestwa na wyjazdach potrafili pokonac takie druzyny jak Nantes czy Rennes ale przegrac i z Lyonem czy Bordeaux. Atak gospodarzy beda tworzyc : Ireneusz Jelen,Lejeune i rumun Daniel Niculae i zapewnoe Polak po jakichs 70 minutach zejdzie z boiska co jest juz stala zmiana , Ci pilakrze strzelili w tym sezonie malo bo tlyko 11 goli , natoamist trener Monaco w atku ma do wykorzystania takich pilakrzy jak Frederic Piquionne , Jeremy Menez i Jan Kolle ktrorzy dla swojej druzyn strzelili dwanascie goli . Niepewny jerts wystep tego pierwszego poniewaz mozna wyczytac ze mial jakos drobno kontuzje kostki i nie wiadomo czy wukuruje sie na te spotkanie a jan Koller wiecej teraz mysli o przejcu d Nurynbergi ktora ponoc zlozyla mu dwuletni kontrakt a szefowie AS Monaco potwierdzili ze jezeli oferta bedzie przystepna to puszcza go do Niemiec. Jeszcze myslalem nad typem na over 2.5 i moze jest to dosc ryzykowne zagranie ale psotanowilem tak zagrac patrzaac na ostatnie konfrontacje obydwu druzyn i bramki pilkarzy Monaco strzelane glownie na wyajzdach bo strzelili chyba na 12 to siedem na wyjezdzie .Mysle ze naprawde obok dzisiejszego hitu Nancy - Lyon bedzie to drugi pod wzgledem ciekaowsci mecz.

mack01o 0

mack01o

Użytkownik
12.22 20:00 Sochaux v Bordeaux typ: 2 Kurs:2.65 Stawka:7/10 Unibet

Zdobywcy Pucharu Francji z ubiegłego sezonu zespół Sochaux podejmował będzie ekipę Bordeaux.
Drużyna gospodarzy niczym nie przypomina tej z ubiegłego sezonu. O ile mnie pamięć nie myli Sochaux odpadło z Pucharu UEFA po kompromitującej porażce z Panioniosem Ateny. Z tą samą ekipą ze stolicy Grecji Żyrondyści poradzili sobie wczoraj . Pokonali ich na wyjeździe 2:3 . Warto zaznaczyć , że Bordeaux zagrało w tym spotkaniu w okrojonym słakdzie , gdyż juz wcześniej zapewnilo sobie awans do 1/16 PUEFA.
Ale powróćmy do Sochaux . Zajmują oni przedostatnie miejsce w tabeli , co prawda ostatnio pokonali na wyjeździe beniaminka Metz , który zajmuje ostatnie miejsce. Ale trzy punkty w tamtym meczu nie wróżą nic dobrego przed potyczką z podopiecznymi Laurent`a Blanc`a, bowiem fatalnie grają na własnym stadionie 1-2-5 5:13, a Bordeaux bardzo dobrze na wyjeździe 3-4-2 8:9 .
Celem gości w tym sezonie jest wywalczenie przepustki do elitarnej LM. Laurent Blanc dał odpocząć kilku swoim zawodnikom i po ostatnich dwóch ligowych remisach z Nice i OM Żyrondyści powinni zdobyć komplet punktów.

mack01o 0

mack01o

Użytkownik
12.22 20:00 Sochaux v Bordeaux typ: 2 Kurs:2.65 Stawka:7/10 Unibet ✅✅✅

Zdobywcy Pucharu Francji z ubiegłego sezonu zespół Sochaux podejmował będzie ekipę Bordeaux.
Drużyna gospodarzy niczym nie przypomina tej z ubiegłego sezonu. O ile mnie pamięć nie myli Sochaux odpadło z Pucharu UEFA po kompromitującej porażce z Panioniosem Ateny. Z tą samą ekipą ze stolicy Grecji Żyrondyści poradzili sobie wczoraj . Pokonali ich na wyjeździe 2:3 . Warto zaznaczyć , że Bordeaux zagrało w tym spotkaniu w okrojonym słakdzie , gdyż juz wcześniej zapewnilo sobie awans do 1/16 PUEFA.
Ale powróćmy do Sochaux . Zajmują oni przedostatnie miejsce w tabeli , co prawda ostatnio pokonali na wyjeździe beniaminka Metz , który zajmuje ostatnie miejsce. Ale trzy punkty w tamtym meczu nie wróżą nic dobrego przed potyczką z podopiecznymi Laurent`a Blanc`a, bowiem fatalnie grają na własnym stadionie 1-2-5 5:13, a Bordeaux bardzo dobrze na wyjeździe 3-4-2 8:9 .
Celem gości w tym sezonie jest wywalczenie przepustki do elitarnej LM. Laurent Blanc dał odpocząć kilku swoim zawodnikom i po ostatnich dwóch ligowych remisach z Nice i OM Żyrondyści powinni zdobyć komplet punktów.
0:eek:ne:spokodfhgfh:✅✅✅

yarson 0

yarson

Użytkownik
Caen - Strasbourg

Zastanawiam się nad postawieniem czystej jedynki na to spotkanie.Mecz zapowiada się ciekawie.Caen ostatnio radzi sobie troche lepiej niż Strasbourg i nie zwykło przegrywać na własnym stadionie.Kurs również jest zachęcajacy 1,95 (expekt) mój typ : 1 ✅✅✅✅

Lorient - Metz
Jest to kolejny mecz wg. warty zainteresowania w tej kolejce Ligue 1. Metz, zespół zamykający tabele nic nie reprezentuje swoją grą i przeważnie przegrywa nie ważne czy gra u siebie czy na wyjeździe,czasami jednak zespoły z końca tabeli potrafią zaskoczyć ale raczej nie tym razem.Lorient jeśli chce do czegoś zajść nie powinno a raczej nie może przegrać z zespołem z ostatniego miejsca.Kurs na to spotkanie jest bardzo zachęcajacy 1,60 (expekt) mój typ: 1 ✅✅✅✅
Jestem ciekaw co inni myślą na temat tych spotkań ???? pozdrO
weszło ślicznie... ????

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Toulouse FC vs. Stade Rennes
Bardzo ciekawy mecz pod tym wzgledem ze Toulousa gra z meczu na mecz coraz lepiej natomaist Rennes przechodzi przez jeden z gorszych okresow ich gry , bo przegrac szesc meczow pod rzad to o niczym nie swiadczy , choc w ostatnim mecuz z DInamo Zagrzeb zresmisowali 1-1 to nie daje im za duzych szans na dobrze dysponowana druzyne gospodarzy , zjamuja oni dwunadtopozycje natomaist goscie plasuja sie na czternastej ,choc jezeli dzis wygraja a Saint Etien zremisuje lub przegra moga znajdowac sie jzu na osomej pozycji . POk ontuzji do skladu wraca Sylvin Wiltord ktory gra w ekipie Rennes lecz narazie nic wielkiego nie pokazal i nie licze na nic szczegolnego.Naotmiast w Toulouse gra szwed JOhn Elemender ktory uustrzelil juz w tym sezonie dziesiec goli a dwa ostatnie strzelil w ostatnim meczu z PSG choc ten gol na 2:0 to czysty przypadek co nie zmeinia faktu ze bardzo licze na tego gracza.
Moj typ : Toulouse FC ⛔|| under 2.5✅
Wynik : 0:0
AS Saint Etienne vs. Paris Saint Germain FC
Ciezko jest mi powiedziec kto moze byc faworytem tego spotkania .Choc buki faowryzuja druzyne gospodarzy to wcale nei raja oni jakiegos pieknego fotballu a PSG musi wreeszcie kiedys sie przelamac , napewno szkoda ich ostatniej porazki z Toulouse na wlasnym stadionie 1-2 a moglo byc ..1-1 gdyby nie glupi blad na lini obronca-bramkarz .PSG zdecydowanie lepiej gra na wyjazdach natomaist Sain Etien nie przegralo na wlasnym stadionie i daltego napweno bedzie to zaciety pojedynek lecz cyz padnie duzo goli ... hmm trudno powiedzic lecz nie zdziwie sie jezeli padnie tu najwiecej goli w tej kolecje , Przeciez niespodziewanie PSG moze strzelic pierwszego gola i Sain Etien ruszy do odrabianai stra i dlatego sadze ze naprawde tpy over 2.5 to niezla propozycj takze mysle nad zagraniem typu x2 .
Ryzykownie : over 2.5⛔ || PSG lub remis.✅
Wynik : 0:1 (0:0)

mack01o 0

mack01o

Użytkownik
Płyta boiska była tak zmrożona , że nie nadawała się do gry.

A co do dwóch typów easy: W pełni się zgadzam :smile:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Wie może ktoś z Was czemu mecz Lens-Lillie przełożony??I kiedy się odbędzie bo tylko to zostało na kuponie.
Zaplanowane na niedziele popołudnie spotkanie 19. kolejki Ligue 1 pomiędzy RC Lens, a OSC Lille nie odbędzie się. Jak orzekła komisja francuskiej Ligue 1 (LFP) płyta nie nadaje się do użytku, a co za tym idzie niedzielne spotkanie musiało zostać przełożone.
Nowy termin na zostać wyznaczony na poświątecznym posiedzeniu LFP.

Źródło: francja.goal.pl

sutek 79

sutek

Forum VIP
Bardzo dobry mecz Marsyli z Le Mans. Oba zespoły stworzyły sobie sytuacje, świetnie dysponowani byli bramkarze. OM strzeliło bramkę bo pięknej trójkowej akcji Cisse-Nasri-Niang. W ostatniej minucie Mandanda uratował remis gospodarzą broniąc mocny strzał De Melo zza pola karnego. Fajny meczyk ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
W tej kolejce doświadczyliśmy że francuska Ligue 1 to liga underowa. We wszystkich spotkaniach tej kolejki zanotowaliśmy undery czyli oglądaliśmy mało goli. Kibice we Francji pewnie chcieli by oglądac więcej goli ale widocznie w Francji nie strzela się wielu goli. Już kiedyś sie zastanawiałem nad zagraniem systemem underów w Ligue 1 ta kolejka utwierdza Nas w przekonaniu żeby typowac undery ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
W tej kolejce doświadczyliśmy że francuska Ligue 1 to liga underowa. We wszystkich spotkaniach tej kolejki zanotowaliśmy undery czyli oglądaliśmy mało goli. Kibice we Francji pewnie chcieli by oglądac więcej goli ale widocznie w Francji nie strzela się wielu goli. Już kiedyś sie zastanawiałem nad zagraniem systemem underów w Ligue 1 ta kolejka utwierdza Nas w przekonaniu żeby typowac undery ;)
Skoro już mowa o golach i underach ... To mam pytanie ... Doszły mnie słuchy kiedyś, że we Francji kombinowano jak poprawić jakość meczy i ilośćgoli i wyszedł z tego pomysł żeby nagradzać za dużą liczbę strzelonych bramek ... Nagradzać w sensie, że miało by się dopisywać danej drużynie dodatkowe punkty ... Ktoś coś słyszał co z tym pomysłem ... Są nadal takie plany czy zrezygnowano z tego już ... ?

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Skoro już mowa o golach i underach ... To mam pytanie ... Doszły mnie słuchy kiedyś, że we Francji kombinowano jak poprawić jakość meczy i ilośćgoli i wyszedł z tego pomysł żeby nagradzać za dużą liczbę strzelonych bramek ... Nagradzać w sensie, że miało by się dopisywać danej drużynie dodatkowe punkty ... Ktoś coś słyszał co z tym pomysłem ... Są nadal takie plany czy zrezygnowano z tego już ... ?
Zgadazm sie byl cos takiego ale pamietam ze od razu wiele klubow zbuntowalo sie przeciw takiemu czemus ,, twierdzac ze wola wygrac 1-0 niz zremisowac 4-4 czy cos takiego i od razu taki pomysl zostal obalony .. moim zdaniem przyznanie pkt. to lipny pomysl bo bylo to by nie fair lecz jezeli doszlo by do rozwiazan finansowych to bardzo ciekawy pomysl.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom