>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19. kolejka Ligue 1 [ 19.12 - 21.12.2014 ]

Status
Zamknięty.
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Lens - Nice under 2.5 @ 1.66 bet365 ✅✅✅✅✅✅

Spotkanie otwierające 19 kolejkę Ligue 1 Lens - Nice, gdzie przedostatnia drużyna podejmuję 11-stą ekipę. Dla Lens jest to bardzo ważne spotkanie, ponieważ gdy przegrają, a w pojedynku Caen - Bastia, to Caen zdobędzie 3 oczka, to drużyna Lens będzie zamykać tabelę Ligue 1. Dlatego jestem pewny że dzisiejsze spotkanie będzie z małą ilością ofensywnych akcji , Lens nie będzie chciała stracić bramki, będą starać się grać przez jak najdłuższy czas bezbłędnie, bardzo uważnie i czekać na swoją sytuację, a goście będą grać tak jak przeciwnik będzie pozwalał, czyli spodziewam się tutaj w tym spotkaniu bardzo małej ilości bramek. Dla tego stawiam under 2.5 w tym spotkaniu po dobrym kursie, w moim przekonaniu umocnił mnie H2H tych drużyn w ostatnich spotkaniach
H2H:
Nice - Lens 0:0
Lens - Nice 1:0
Nice - Lens 0:0
Lens - Nice 2:0
Lens - Nice 1:1
Lens - Nice 0:0
Nice - Lens 1:0
Lens - Nice 0:0

Tak wyglądały ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami. Mam nadzieję że to dzisiaj będzie podobnie wyglądało i seria się przedłuży. Powodzenia.
No i skończyło się 2:0. ✅ ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Tuluza faworytem, ale fioletowi nie mają dobrych wspomnień w starciach z Guingamp

Gęgą ostatnio w gazie, 5 spotkań wygranych z rzędu
Dzisiaj zagrają osłabieni, bo zabraknie Marveaux (13/0-2), Yatabare (11/1-3), Schwartza (14/2-1) Diallo (13/1-0). W obwodzie pozostaje dwójka najlepszych strzelców Beauvue oraz Mandanne, czy Girese, Pied, Sankhare
Do tego Tuluza nie korzysta a atutu własnego boiska, zajmują dopiero 19 pozycją pod względem zdobytych punktów przed własną publiką

Guingamp X2 1.82 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
forumakwa 20

forumakwa

Użytkownik
Marseille - Lille
W 19. kolejce Ligue 1 spotka się lider z 12 w tabeli lille . Gospodarze moim zdaniem nie dadzą tutaj dla gości nawet punktu , ponieważ po ostatniej porażce zmniejszyli swoje prowadzenie nad PSG do 1 punktu . Marseille grając u siebie ma bardzo dobry bilans spotkań 8-0-1 , zaś lille na wyjeździe gra bardzo słabo ich bilans to 1-2-5 . Jeśli gospodarze myślą realnie to mistrzostwie Francji to muszą z takimi przeciwnikami wygrywać przed własną publiką . Moim zdaniem mecz zakończy się rezultatem 2:0 .

Otrzymane punkty reputacji: +3
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
PSG - Montpellier Ibrahimović zdobędzie bramkę @ 1,45 - BET365

Francuska wchodzi, to trzeba grać dalej.
Na dziś wybrałem coś ze spotkania PSG, mianowicie że Ibrahimović zdobędzie w tym spotkaniu bramkę.
Dlaczego?

• Ibrahimović do tej pory 8 bramek, a lider tabeli strzelców Lacazette ma ich już 15, więc Ibra musi zacząć strzelać trochę tych bramek, jeśli chce zdobyć koronę króla strzelców, a znając charakter szwedzkiego napastnika 7 bramek różnicy jest dla niego z pewnością do odrobienia.

• Ibrahimović najbardziej lubi, potrafi zdobywać bramki przed własną publicznością w Paryżu, tak wyglądały ostatnie spotkania w Paryżu z udziałem Zlatana:

06.12.14 PSG - Nantes 2:1 Ibrahimović 34&#39; 48&#39; ✅
29.11.14 PSG - Nice 1:0 Ibrahimović 15&#39; ✅
25.11.14 PSG - Ajax Ibrahimović 78&#39; ✅

09.11.14 PSG - Marsylia 2:0 bez bramek, zmiana w 66&#39;(powrót po kontuzji)⛔
Powyższe statystyki nie kłamią, Zlatan zdobędzie dziś bramkę przeciwko drużynie Montpellier. Ostatni bezpośredni mecz :
17.05.2014 21:00 - PSG - Montpellier 4:0 Ibrahimović 20&#39; ✅
Tak więc dziś trzymam kciuki za tego gościa!

misiu 193

misiu

Użytkownik
OM vs Lille
Wczoraj wpadka PSG, mam nadzieję, że Marsylia dzisiaj tego nie powtórzy.
OM u siebie bilans kapitalny 8-0-1 bramki:21:6 ! Dzisiaj przewiduję się na Stade Velodrome rekord frekwencji 62 309 biletów już zostało wyprzedane, a jak wiemy kibice OM są fanatyczni i potrafią zrobić piekło. Bielsa nie będzie mógł skorzystać z usług dwóch swoich podopiecznych:
Romaina Alessandriniego i Abdelaziz&#39;a Barrady. Nie są to jakieś wielkie osłabienia. Mamy już skład na dzisiejszy mecz:
Mandanda-Fanni,Nkoulu,u,Dja Djedje,Mendy,Imbula,Lemina,Thauvin,Ayew,Gignac,Batshuayi.
Lille kiepsko spisuje się na wyjazdach w dodatku grali w środa puchar i awans wywalczyli dopiero w karnych.
Stawiam tu:
Over 1,5 gospodarze 1,86✅
Jak dla mnie kurs piękny, do dubelka czysty win 1,65 ✅
óni
edyta: Nie ma za co :razz:

gennaro48 14

gennaro48

Użytkownik
Bordeaux - Lyon✅
X2 @1.55 Bet365

Bordeaux nie gra porywająco, ale za to w miarę skutecznie i nie najgorzej punktuje. Do tej pory uzbierali 31 oczek, co w tej chwili daje im 6-stą pozycję. Ostatnio jednak obniżyli loty, odpadli po karnych z Pucharu Francji, w lidze wygrali z Lorient, zremisowali z Metz a ostatnio ulegli Nantes. Lyon zajmuje drugą pozycję w ligowej tabeli, niewiele tracąc do prowadzącej Marsylii. Podobnie jak ich dzisiejsi rywali odpadli po karnych z Pucharu Francji. W barwach gości szaleje Lacazette - zdobył już 16 bramek. Ich ostatnie 3 spotkania ligowe to 3 wygrane z Reims, Evian i Caen. Dzisiaj zrobią wszystko, by nie stracić dystansu do lidera i będą chcieć urwać punkty ostatnio gorzej się spisującym Żyrondystom. Moim zdaniem stać ich nawet na wygraną, a już na pewno na wywiezienie przynajmniej jednego punkty z terenu rywali.
Do dubla:
St. Etienne - Evian
1 @1.44 Bet365
✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom