Faworytem tego spotkania jest druzyna gosci. Obecnie zajmuja 3 miejsce w tabeli, gospodarze 9. Ostatnie spotkanie obu druzyn odbylo sie w Brugge, zakonczylo sie pewnym zwyciestwem gospodarzy 2-0.
Kto mi wyjaśni dlaczego jest tak wysoki kurs na Beerschot ?? Jak dla mnie ten mecz spokojnie mogą wygrać goście , chyba że jest coś o czym nie wiem ????
Spotkanie dokanczajace 19 kolejke Belgijskiej Jupiler League w zmierza sie ekipy Lokeren z Anderlechtem. Zaczne od gospodarzy ktorzy w tym sezonie posiadaja rozegranych 8 spotkan przed wlasna publicznoscia z ktorych 3x wygrali 4x zremisowali a 1x poniesli porazke przyczym zdobyli 9 bramek a stracili 6. Goscie natomiast na rozegranych jak dotychczas 9 spotkan wyjazdowych z ktorych 2x wygrali 4x zremisowali a 3x poniesli porazke przyczym zdobyli 11 bramek a stracili 13. Reasumujac lekkim faworytem tego spodkania sa oczywiscie goscie lecz ja niebylbym pewny wyjazdowej formy goscie gdyz jest to ich pierwsze spotkanie wyjazdowe w tym roku a druzyna Lokeren potrafil walczyc u siebie z Anderlechtem co widac w historii w ktorej przez ostatnie 4 lata w tym spotkaniu padal remis bramkowy. Kurs 1.83 na to zdarzenie nie jest co prawda za wysoki lecz moim zdaniem jest on warty zagrania.