Sobotnie kminki na Bundesligę
Bayern - Monchengladbach
Gra pod Bayern nieopłacalna, poza tym ich forma nie przekonuje, gra pod Gladbach też raczej odpada, kursy na overy bardzo zaniżone, co nie dziwi.. jedynym ciekawym punktem zaczepienia ze względu na nie zaniżony kurs wydaje się być ten typ:
Obie strzelą gola
1.70
Freiburg - Stuttgart
Nie ma co tu iść chyba w zakłady 1X2, ponieważ obie drużyny mogą tu tak naprawdę wygrać, przynajmniej ja nie widzę faworyta. Freiburg mocny u siebie, Stuttgart słabszy na wyjeździe. W rundzie jesiennej padł wynik 5:0. Ostatnio sporo bramek pada w meczach obu drużyn, więc myślę że warto pograć ten zakład na superbecie:
Obie strzelą lub +2.5 gola w meczu
1.42
Mainz - Werder
Mainz choć zajmuje przedostanie miejsce w tabeli i jest jedną z najsłabszych drużyn to traci dość mało bramek (30 w 18 meczach) i stąd myślę że wziął się dość wysoki kurs na bramkę Werderu, który jest w dobrej formie, właściwie od początku listopada, od którego przegrali tylko dwa mecze (na wyjeździe ze Stuttgart i u siebie z Leverkusen) i ja idę właśnie w stronę drużyny z Bremy, którzy w tym roku pokonali już Bayern, czy Freiburg. Kursy od wczoraj poszły w górę.
Werder strzeli gola
1.47
Werder lub remis
1.85
Bochum - Augsburg
Augsburg zaimponował mi w tym roku, najpierw w meczu z Leverkusen, potem z Gladbach, a ostatnio z Bayernem. Bayerowi bramki nie strzelili, ale w dwóch następnych meczach strzelili ich aż 5. Są w dobrej formie i myślę że dziś na pewno wstrzelą piłkę do siatki. Bochum za to super się spisuje na własnym stadionie, gdzie przegrali tylko jeden mecz, więc myślę że i oni dołożą bramkę.
Obie strzelą gola
1.65
Darmstadt - Bayer
Leverkusen się nam zacięło, to już nie domysły, a fakty. To znaczy nadal jest to drużyna, która nie przegrała w tym sezonie meczu, więc te słowa to trochę wyolbrzymienie problemu, ale tak to wygląda.. z boiska. Ostatnio nie strzelili nawet Gladbach, które na wyjazdach traci ogrom bramek. Dziś podejmują ostatnie Darmstadt, które średnio traci 2.5 gola na mecz. Patrząc na to jak Leverkusen broni i na to, że w końcu przydałaby im się bardziej okazała wygrana to myślę że można iść w handicap.
Bayer wygra z handi -1.5
1.85
Köln - Frankfurt
Frankfurt nie przegrał w tym roku żadnego z 3 meczy, jednak były to mecze w dość średnim stylu, wymęczone punkty. Drużyna z Kolonii chyba nam się lekko przebudziła w tym roku i na 3 mecze przegrali tylko jeden, nie odnosząc jednak żadnego zwycięstwa. Eintracht to jednak lepsza ekipa i myślę, że dziś wymęczą kolejny punkt lub punkty, kurs wydaje się na to całkiem niezły.
Frankfurt lub remis
1.45
Jeśli jesteś zainteresowany większą ilością betów ode mnie to zapraszam
TUTAJ