>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

19. Jupiler Pro League (26.12 - 27.12)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Kursy z Bwin

W czasie gdy Eredivisie robi sobie miesięczną przerwę w rozgrywkach JPL kontynuuję ligowe zmagania przez okres świąteczny. Emocji nie powinno zabraknąć również i w tej świątecznej kolejce. Na pierwszy rzut oka najciekawiej zapowiadają się spotkania Kortrijk - Standard Liege oraz Genk - Cercle Brugge.
Zapraszam do komentowania i zamieszczania analiz

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Przed tygodniem Bruggia trochę niespodziewanie przegrała na wyjeździe z Oud-Heverlee Leuven aż 3:1. W tamtym spotkaniu trochę drużyna Club Brugge została &quot;wykartkowana&quot;, tak że w konsekwencji jutro nie zagrają: Ryan Donk (O 18/2), Niki Zimling (P 18/0) oraz Vadis Odjidja (P 18/4).
Z kolei zespół gości ostatnimi czasy stara się nawiązywać walkę z przeciwnikami i stawia im dosyć duże opory, co zresztą obrazują ich ostatnie wyniki. W ostatnich 5 spotkaniach goście zdobyli 8 bramek ( w tym dwie zaaplikowali obecnemu liderowi Anderlechtowi). Myślę, że jutro jest spora szansa, że Zulte pokusi się chociaż o bramkę. Kurs całkiem przyzwoity.
Typ: Zulte strzeli @1.85 Bwin

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Lokeren- Sint Truidense 1-0⛔
Typ: 1
Kurs: 1,7( Expekt)
Goście, ostatnia drużyna, przyjeżdzają dziś do Lokeren bez doświadczonych napastników: Ghoochannejhada( 18/10, drugi snajper ligi tego sezonu), Okotie( 9/1) oraz Smetany( 7/0). Nominalnymi napastnikami w 18 meczowej są nastoletni Vanwelkenhuysen( 19 lat, 0/0) oraz Bertjens( 18 lat, 7/0).
W dodatku poza kadrą znaleźli się Mennes( 17/0, zawieszony za kartki) oraz Christ( 9/1).
Tak więc jedynym, który może dziś postraszyć gospodarzy będzie Dufer( 17/5).
Lokeren w ostatnich tygodniach wydaje się być w dobrej formie, mimo praktycznie samych remisów.
Po dość niespodziewanej domowej klęsce z Kortrijk( 1-4), stracili w ostatniej minucie komplet punktów z Germinal( 1-1, gol dla gości w 90 min.), następnie wywieźli cenne remisy z dwóch trudnych wyjazdów z Cercle Brugge i Zulte Waregem.
Ostatnie zaś 3 mecze to potyczki Lokeren z ligowymi potentatami: 1-1 ze Standardem Liege, 2-3 z Anderlechtem oraz 1-1 z Gent.
Czas więc na przełamanie złej passy bez wygranej i zdobycie u siebie 3 punktów z ostatnią drużyną, w dodatku poważnie osłabioną.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Kortrijk - Standard
Nie będę się bardzo rozpisywał, bo czas goni. Napiszę tylko parę istotnych faktów :
- Kortrijk u siebie bilans 6-1-1 - jedyna porażka z Gentem, po serii 4 zwycięstw,
- Standard na wyjazdach jak na tą drużynę słabiuteńko 1-4-3,
- U gospodarzy z tego co widziałem bez większych osłabień (chociaż mogłem coś przeoczyć),
- W zespole gości istny szpital, dzisiaj zabraknie najlepszego strzelca Tchite (N, 15/6), pomocników Mujangi Bia (P, 9/1), Buzaglo (P, 5/1) i Gonzalesa (P, 10/0), obrońców Poccognoli (O, 17/0) i Felipe (O, 13/1), Kanu (O, 14/2), oraz kapitana zespołu Van Damme (O, 17/3) i podstawowego bramkarza Bolata (B, 17/0)
- Tak więc sądzę, że dzisiaj goście z takimi brakami nie zdołają wywieść z Kortrijk dobrego rezultatu.
- Tutaj link, coby ktoś nie wierzył w te osłabienia
Kortrijk - Standard | 1 - 2,90 Bet365✅, 1DNB - 1,95 Totolotek✅
E: FT 2-0, mam nadzieję że ktoś skorzystał ;)

Otrzymane punkty reputacji: +24
belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Osobiście bym odpuścił Kortrijk.
Niby wszystko wygląda pięknie, miodnie ale jednak.
U gospodarzy nie zagrają: Baptiste Martin (17/0) i Landry Mulemo (11/0).
H2H zdecydowanie na korzyść Standardu. Może zdecyduje się na podparcie gospodarzy remisem (1.55) ale jeszcze z tym się wstrzymam. Kursy coś szaleją. Godzinke temu wzrosty na Kortrijk a teraz sytuacja się odwróciła i mamy spadki. Czekamy na opinie innych.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mecz Kortrijku ze Standardem to typowy NO BET wg mnie. Ciężko cokolwiek wytypować.
Ode mnie na dzisiaj:
KV Mechelen vs OH Leuven 1, 1.62 SJ 4/10 ⛔ zawód na całej linii
Mechelen w tym sezonie gra póki co poniżej oczekiwań. Fatalna dyspozycja na początku sezonu nie dawała możliwości walki o miejsca pucharowe. Ostatnio jednak widać trochę lepszą formę ze strony gospodarzy: RPRWR. Poza tym u siebie: PPWRW - w tym wygrana z Anderlechtem 2:1. Kadra na dzisiejsze spotkanie wygląda bardzo dobrze, bo z istotniejszych zawodników zabraknie tylo Alibeca (7/0 - napastnik). To dzisiaj na pewno przemawia za gospodarzami, ale nie tylko to. Goście z Leuven, którzy również w ostatnim czasie zaczęli zdobywać punkty (PPRRW) mają spore problem kadrowe. U beniaminka nie wystąpią: De Vriese (12/0 pomoc), N&#39;Galula (15/0 pomoc), Hayen (8/1 defensor), Weuts (14/0 defensor), v. Goenthem (1/0 pomoc). Lista długa, a była jeszcze dłuższa, ale Roelandts wraca do gry i niewiadomy jest występ kolejnych ważnych gracz: Gereartsa oraz Roytinxa. Jeśli i oni nie wystąpią to można na live spokojnie handi na gospodarzy grać. W tym wypadku jednak gram póki co tylko na wygraną gospodarzy. Kursy spadły na gospodarzy ale i tak wygląda na to, że się opłaca. H2H: 2:1 już w tym sezonie dla Mechelen. Dzisiaj spodziewam się podobnego rezultatu bądź wyższego na korzyść gospodarzy.
Może coś jeszcze wrzuce, bo przewijają mi się dwa bety po głowie ;)
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Germinal vs Lierse over 2.5, 2.05 Bet365 1/10 oraz 1, 1.73 WillHill 2/10 ⛔ napad gospodarzy jednak nie podołał....
Statystyki przemawiają za gospodarzami jak i za o2.5 (h2h głównie(). Germinal w ostatnim czasie niemal same undery, czas przełamania nadszedł. Goście wręcz przeciwnie overki, ale z tak osłabioną kadra nie ma się co dziwić. Gospodarze w niemal pełnym skłądzie. Goście natomiast z wieloma brakami: Saidi (15/0 defensor), Mathisen (11/0 pomoc), Ayew (10/0 defensor), Thompson (8/0 defensor), Maric (17/1 pomoc), Davids (5/0 pomoc), Wils (14/0 defensor) oraz Kovacs (14/1 napastnik). Lista bardzo długa, szczególnie defensywa osłabiona. Biorę over, bo jest mega value i win.
Gent vs Westerlo goście strzelą, 1.83 Bwin 1/10 ✅ 0:1 ht ;)
Bet na czuja - musiałem podać.
Powodzenia.

K 23

kajzer

Użytkownik
Mons-Anderlecht

Typ:2
Kurs:1.67

Kolejny typ b?dzie z ligi belgijskiej gdzie to aktualny lider tabeli Anderlecht zmierzy si? w wyjazdowym spotkaniu z Mons. Jak nie trudno si? domy?li? zdecydowanym faworytem tego spotkania b?dzie lideruj?cy Anderlecht, dziwi mnie nieco zawy?ony moim zdaniem kurs przez bukmacherów, którzy p?ac? a? 1.67 za zwyci?stwo go?ci, przecie? Mons jest do?? s?ab? dru?yn?, która zajmuj? dopiero 8 lokat? z 26 oczkami na koniec co dla nic i tak jest znakomitym wynikiem. My?l?, ?e Anderlecht jest zdecydowanie lepsz? ekip? i mimo i? gra w meczu wyjazdowym nie powinien mie? ?adnych problemów z wygraniem tego spotkania jedynym zagro?eniem by?o by zlekcewa?enie rywala ale my?l?, ?e trener ju? o to zadba, ?eby tak si? nie sta?o.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Mons - Anderlecht

Mecz kończący 19 serię spotkań w którym zagrają dwie bardzo ofensywne drużyny. Mons obecnie zajmuje ósmą pozycję z 26 punktami na koncie. U siebie mają bardzo dobry bilans 5-3-1, a bramki 34-31. Widać, że zespół jest bardzo ofensywnie ustawiony, przez co niemal w każdym meczu aplikują przeciwnikowi przynajmniej jedną bramkę. Ale grając w ten sposób, są narażeni na straty bramek, których już stracili dość sporo. Głównym zawodnikiem jest tego zespołu jest napastnik Jeremy Perbet, który w 17 meczach strzelił aż 16 bramek, co czyni go najlepszym snajperem ligi.

Anderlecht od lat najlepsza belgijska drużyna, grająca obecnie w Lidze Europejskiej. Ich forma wciąż jest bardzo wysoka, ale zdarzają im się wpadki, np. 0:0 z Leuven, czy porażka z Mechelen na wyjeździe. Bilans na wyjazdach - 5-1-3. Skład mają bardzo dobry, począwszy od bramkarza, przez defensywę aż po atak. W świetnej formie znajdują się obecnie Gillet, Wasilewski, Canesin czy Suarez, którzy są motorami napędowymi tego zespołu.

Słowo na temat braków w obu zespołach :
- Mons : Mbow (P, 3/0), Franquart (O, 15/0)
- Anderlecht : Fernando Canesin (P, 18/0)

Teraz parę statystyk :
- mecze między tymi dwoma drużynami przeważnie kończą się wysokimi rezultatami - over&#39;y 2,5 gola,
- ostatnie 5 spotkania na Stade Charles Tondreau to mecze overowe, w których obie drużyny strzelały gole,
- na ostatnie 13 spotkań, tylko w jednym obie drużyny nie strzeliły gola, a było to w 2003 roku.

Miałem dylemat, co by tu zagrać z tego meczu i doszedłem do wniosku, że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zakład na Obie strzelą, gdyż obie ekipy są w mega formie strzeleckiej i ponownie możliwy jest wysoki wynik.

Mons - Anderlecht | BTS - 1,72 Bwin✅, Over 2,5 - 1,68 Tobet⛔
E: FT 1:1, nie spodziewałem się tak słabego meczu i do tego ten sędzia ...

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Mons-Anderlecht
Mons strzeli bramke
✅
1,60

Staram sie omijac szerokim łukiem pilke nozna i ligi ktorych nie ogladam ale w oko wpadlo mi takie zdarzenie. Mons to druzyna bramkostrzelna - AZ 22 bramki strzelone na wlasnym boisku co daje im 3 miejsce wsrod wszystkich druzyn. Fakt ze traca sporo ale to nas juz nie obchodzi. Anderlecht to zdecydowanie najlepsza druzyna w Belgii ale cos pod forma ostatnio. W ostatnich 5 meczach az 7 krotnie przeciwnicy pokonywali bramkarza Fiołków. Lokeren 3-2, Mechelen 1-2, Leuven 0-0, Waregem 3-2 , St Truiden 3-1. Widac ze obrona szwankuje i zawodzi.
Mons ma znakomitego Jeremego Parbeta ktory ma na koncie az 16 bramek w 17 spotkaniach a nie widze w defensywie Anderlechtu kogos kto moglby mu znaczaco uprzykczyc zycie. Nie zagra do tego Vargas ktory jest chyba najbardziej wartosciowych graczem druzyny z Brukseli.
Mons, na 9 meczy u siebie w 8 strzelalo bramke a ogolnie na 18 az w 15 pokonywali bramkarza rywali. Anderlecht na wyjezdzie tylko 3 razy zachowywal czyste konto.
Jesli jeszcze ktos nie jest przekonany co do slusznosci tego typu to przytocze wyniki z poprzednich meczy.
W sierpniu 2011 na boisku w Brukseli padł wynik 2-2. Wczesniej jeszcze jak druzyna nazywala sie Bergen na 13 meczy az w 12 Mons-Bergen strzelali bramke Anderlechtowi.
Podsumowujac statycznie typ wydaje sie idealny ale jak wiemy statystyka nie gra. Widac po meczach ktore znalazlem w internecie ze podczas meczy Mons druzyny maja duzo sytuacji i mecz jest otwarty. Mam nadzieje ze bedzie duzo sytuacji podbramkowych i w dniu w ktorym kompletnie nie ma co grac zarobimy na waciki bo ze stawka nie szalejmy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom