>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

18 lat

Status
Zamknięty.
A 0

alucard

Użytkownik
Nie mam 18 lat :/
Które serwisy nie będą sie domagały tego abym potwierdził swoja tozsamosc?
Mam zamiar zalozyc konto na bahu i nie wiem czy beda sie burzyli przy wyplacie :/
Proszę o pomoc.

R 0

rafal86-86

Użytkownik
co jak co ale w expekcie wyplacaja bez skanu nawet na konto bankowe...
no i tu się mylisz. jeżeli wpłacisz jakieś pieniądze, a wygrasz kilka razy tyle i zlecisz wypłatę to zażądają skanu dowodu. sam miałem taką sytuację. ponadto chcieli dowód wpłaty oraz moje dane adresowe z banku przez który wpłacałem.
natomiast w unibecie nigdy mnie nie prosili o skan dowodu, a wypłacałem już parę razy po kilkaset złotych (tak do 1 tys.).
ale sądzę, że nie ma reguły na to. u każdego bukmachera istnieje możliwość, że zażądają skanu dowodu. szczególnie przy większych wypłatach.

michau 84

michau

Forum VIP
no i tu się mylisz. jeżeli wpłacisz jakieś pieniądze, a wygrasz kilka razy tyle i zlecisz wypłatę to zażądają skanu dowodu. sam miałem taką sytuację. ponadto chcieli dowód wpłaty oraz moje dane adresowe z banku przez który wpłacałem.
natomiast w unibecie nigdy mnie nie prosili o skan dowodu, a wypłacałem już parę razy po kilkaset złotych (tak do 1 tys.).
ale sądzę, że nie ma reguły na to. u każdego bukmachera istnieje możliwość, że zażądają skanu dowodu. szczególnie przy większych wypłatach.

Dokładnie... mnie z kolei nie prosili w expekcie a przy pierwszej wypłacie (dość dużej) unibet zażądał skanu dowodu i poświadczenia że to ja jestem właścicielem konta bankowego...
Swoją drogą tyle razy było to już wałkowane, wieć wystarczy poszukać i dowiedzieć się, że najlepiej dogadać się z mamą i założyć na nią przed swoją 18... albo jeszcze lepiej będzie jak poczekasz do swoich urodzin.

pozdrawiam Jarka ????

i temat zamykam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom