>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

18. kolejka Serie A

Status
Zamknięty.
narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Osiemnasta już z kolei runda Serie A odbędzie się dopiero 13 stycznia, także mamy dużo czasu, aby dogłębnie skupić się na analizach. Oto spotkania, które odbędą się w ramach tejże kolejki:

Serdecznie zapraszam do pisania analiz i komentowania typów.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
VS.

AC Milan - SSC Napoli

Typ: Liczba bramek ~ więcej niż 2,5 ✅
Kurs: 1.95 @ Bwin

Analiza: Pierwszym meczem osiemnastej kolejki Serie A będzie pojedynek pomiędzy AC Milanem, a drużyną Napoli. W tym roku AC Milan bardzo rozczarowuje, w tabeli plasuje się w środku, dopiero na dwunastej pozycji - miejsce niegodne wicemistrza ligi... Napoli zaś w tym sezonie spisuje się całkiem dobrze. Sezon ten zaczęli z miejsca siedemnastego, po siedemnastu rozegranych meczach plasują się na miejscu siódmym co można zaliczyć do wysokiego miejsca jak na taką formację. Typ, którym się zajmę przy tym meczy jest liczba bramek, a konkretnie powyżej dwóch i pół. Uważam, że wynik overowy jest bardzo możliwy w tym meczu. Napoli łatwo skóry nie sprzedaje więc jakąś bramkę będą starali się zdobyć, a wtedy AC Milan będzie musiał strzelić dwa gole co da nam wynik overowy... oczywiście są to tylko przypuszczenia... Od roku 1993 pomiędzy tymi klubami padło osiem underów i tylko trzy overy, ale poprzedni mecz odbył się w roku 2001 a od tamtej pory obie drużyny przeszły poważne zmiany. Kolejnym czynnikiem, który skłonił mnie do gry na liczbę bramek powyżej 2,5 jest kurs - 1.95, uważam, że jest to istny dar od bukmachera bowiem wynik overowy jest bardzo możliwy, ale to już mówiłem. Moje przewidzenia to wynik 2-1 bądz 3-1.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Tak na pierwszy rzut oka to w tej kolejce jest kilka ciekawych spotkan na których mozna sobie zarobic, napisze moze kilka słów o niektórych spotkaniach. Typ na zwyciestwo Mialnu nie jest za spoecjalny a do tego mecz według mnie różnie sie moze skonczyc. Milan na własnym stadionie jeszcze nie wygrał... moze przełamie sie w meczu z Napoli - osobiscie niebyłbym tego taki pewny. W tym meczu proponuje tak jak napisał narosdz Over 2,5 lub dla ryzykantów typ na X2 po dobrym kursie warto spróbowac. Roma gra na wyjezdzie z Bergamo i czy wygra ? Hmm.. chyba jednak nie tym razem Bergamo na własnym obiekcie tylko raz uległo i chyba z Romą powalczą o punkt dlatego w tym meczu widziałbym X. Lub pewniejszy typ X2 ale kurs oczywicie mniejszy. Meczem który najbardziej mi wpadł w oko jest pojedynek Calgiari z Udinese. Calgiali ktore najprawdopodobniej po ty sezonie znowu zagosci w Serie B raczej napewno nie pokona Udinese które badz co bądz walczy w tym sezonie o puchary i na wyjazdach gra gra dobrze. Calgiari natomiast tylko raz u siebie wygrało. Dobrym typem bo równie dobrym kursie wydaje sie 2. Lub X2 które w mojej opinnii wejdzie na 90%. Inter chyba zainkasuje kolejne 3 pkt do swojego dorobku poniewaz gra na wyjezdzie z Sieną która w tym sezonie gra słabo i broni sie przed spadkiem, a kurs na Inter z pewnoscią bedzie spadał wiec moze warto juz teraz postawic na najlepszą druzyne we Włoszech....

PzDr nowak.

cerber 2

cerber

Użytkownik
AC Milan v Napoli

Przeglądając ofertę na weekend pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to Milan.W tej kolejce zagra u siebie z Napoli.Milan to największe zaskoczenie ligi włoskiej.Po przerwie świąteczno-noworocznej zajmują oni dopiero 12 pozycję.Mają co prawda rozegrane 3 mecze mniej niż większosc drużyn, ale najciekawsze jest to, że podopieczni Carlo Ancelottiego nie wygrali ani jednego meczu u siebie.Przeglądając tabele lig europejskich, żadna drużyna ze środka tabeli nie ma takiej sytuacji.W serie A nawet Siena czy Cagliari ze strefy spadkowej mają już po 1 wygranej, nie wspominając o Regginie, która ma 2 zwycięstwa.W ostatniej kolejce jeszcze przed przerwą Milan spotkał sie z liderem- Interem.Biorąc pod uwagę formę w jakiej jest Milan można sie było spodziewac co najmniej 2-bramkowego zwycięstwa Interu.Było blisko, bo mecz zakończył sie 2-1, ale myślę, że dla Rossonerich to i tak niezły wynik.Na tą chwile Milan jest 2 drużyną ligi pod względem straconych bramek, bo tylko lider w rozegranych do tej pory meczach.Napoli jako beniaminek radzi sobie bardzo dobrze.Plasują sie na 7 pozycji.Zawdzięczają to głównie dobremu startowi na początku rozgrywek.Na wyjazdach nie błyszczą, bo zdobyli tam tylko 6 pkt na 8 spotkań.Forma Napoli prezentuje sie spadkowo.Co prawda nie przegrali oni meczu od 3 spotkań, ale zanotowali 2 remisy ze słabymi drużynami.Pierwszy- 2 kolejki temu ze Sieną (18 poz.) i drugi w ostatniej kolejce z Torino(15 poz.) i to u siebie.Jak by nie było to 4 pkt z tych spotkań powinni spokojnie wyciągnąc.Jak już wcześniej wspominałem Napoli gra słabo na wyjazdach, ale w tym meczu nie ma co liczyc na poprawienie tych statystyk.Z kontuzjami nie powinno byc większych problemów.Wczoraj podczaj treningu ze składu wypadł Kaka i nie zagrał w towarzyskim meczu z Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi (Milan wygrał to spotkanie 2-0).W sparingu Milan zaczął mecz w nastepującym ustawieniu: Dida - Oddo, Maldini, Kaładze, Serginho - Cafu, Gattuso, Pirlo, Gourcuff - Seedorf, Ronaldo, więc jak widac poważnych braków prócz Kaki nie ma.Alexandre Pato, który niedawno przeszedł do drużyny Rossoneri będzie miał teraz szanse na pokaz swoich umiejętności.Najwyższa pora na pobudkę Milanu, a zwycięstwo na inauguracje rundy wiosennej napewno poprawi humory kibicom, jak i samym zawodnikom.
ADD:Kaka jednak wyjdzie w podstawowym składzie w dzisiejszym meczu.Nie wystąpi za to : Filippo Inzaghi i Gennaro Gattuso.W drużynie przyjezdnych ofensywa bedzie osłabiona, bo nie wystąpi Marco Zalayeta- najlepszy strzelec drużyny.

Kursy:
@1.40
@1.40

Typ:Milan✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ac Milan - Napoli ---&gt; X2 około 2,10

Powiem tak Milan ma słabą defensywę oczym nie jednokrotnie wspominał sam trener Wpadki Didy to po prostu porażka, Jedynie Kaka i Gilardino coś grają i oczywiście SuperPipo reszta gra poniżej oczekiwań więc spodziewam się tutaj niespodzianki lub remisu, Niestety Milan w tym sezonie to największe rozczarowanie dziwie się że na rynku transferowym działają tak słabo jak do tej pory bo to jest porażką dla nich. Jak narazie zajmują najniższe miejsce w tabeli w histrii klubu więc coś to oznacza.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
na pierwsz rzut oka sie nasuwaja trzy mecze do wytypowania w tej kolejce. Pierwsze z nich to mecz AC MILAN-NAPOLI w ktorym zdecydowanym faworytem powinien byc Milan i sadze ze wkoncu wygra spotkanie w Serie A na San Siro bo jak do tej pory to z tym bylo roznie .. Miejsca w lidze sa rozne ale Milan powinien byc zdeterminowany gdyz uciekaja mu europejskie puchary !! a doswiadczona druzyna by nie powiedziec stara moze nie wytrzymuje tempa ale w waznych meczach sie potrafia zmobilizowac i Pirlo zawsze ich prowadzi do zwyciestwa ;) do gry moze powroci Ronaldo ;)
MOJ TYP : wygrana AC Milan

drugie spotkanie to mecz ATALANTA-AS ROMA . Goscie musza gonic ucikajacy im Inter Mediolan i nie moga sobioe pozwolic na strate pkt w Bergamo . A tacy gracze jak Totti , Mancini czy Vucinic powinny dawac nadzieje na zwyciestwo w tym meczu bo Roma zawsze mi sie kojarzy z najberdziej widowiskowo grajaca druzyna Wloska i nic i nikt chyba tego szybko nie zmieni . Stawiam ze podopieczni Prandellego pokonaja pewnie Atalante i beda liczyc na potkniecie Interu w Sienie ;)
MOJ TYP : wygrana AS Roma

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Catania - Juventus ---&gt; 2 1,90
Drużyny jak dotąd się jeszcze nie spotkały nigdy , Spotkanie powinno raczej odbywać się zdecydowanie pod dyktando Juventusu który okupuje 3 Miejsce z 35 oczkami i Traci do Romy zaledwie jedno. Porażka w tym spotkaniu może dla Juventusu być porażką sezonu bo Udinese jest w stanie jeszcze odrobić stratę a jeżeli Juventus w tym sezonie nie zajmie miejsca w 3 będzie to porażka całej drużyny, Kontuzjowany jest Zebina który wyleci na pewno z 3 spotkań ligowych w tym z Catanią. Nie wyobrażam sobie innego wyniku jak wygrana gości !

A 1

adi666

Użytkownik
Moje typy to:
Milan - Napoli -1 myślę że Milan odniesie pierwsze zwycięstwo w lidze na San Siro.
Catania - Juve x/2 Juve w tym sezonie tylko 2 razy wygrało na wyjeździe (nie liczę derbów Turynu) myślę że jutro wygrają jedną bramką a do połowy będzie remis prawdopodobnie 0-0 w tym sezonie bardzo często Juve remisuje do połowy
Siena - Inter -2 myślę że Inter spokojnie wygra to spotkanie
Atalanta - Roma - x2 lub czysty X Roma będzie miała bardzo ciężkie spotkanie wydaje mi się że w tym meczu może paść bramkowy remis
pozdro ???? Ti Amo Juve ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Juve wygrało tylko dwa mecz , ale 2 zwycięstwa wydarli im bezczelnie sędziowie :jezora:
Ja też oczywiście gram na Juve ;-)

D 0

djork

Użytkownik
Nie ma co się bawić w Milan moim zdaniem. Pół roku już tu widzę typy na ich zwycięstwo u siebie i nic. Do tego zawsze groźne Napoli... tanio skóry nie sprzedadzą... Natomiast Juve jak najbardziej. Roma remis, Atalanta jest w tym sezonie silna, tylko jedna porażka u siebie bodajże, Roma na wyjazdach głównie remisuje.

mack01o 0

mack01o

Użytkownik
Nie ma co się bawić w Milan moim zdaniem. Pół roku już tu widzę typy na ich zwycięstwo u siebie i nic. Do tego zawsze groźne Napoli... tanio skóry nie sprzedadzą... Natomiast Juve jak najbardziej. Roma remis, Atalanta jest w tym sezonie silna, tylko jedna porażka u siebie bodajże, Roma na wyjazdach głównie remisuje.
Kolego Djork masz słabe informacje, bowiem Roma na wyjazdach ma najlepszy bilans w lidze więc jakim cudem cały czas remisuje?
A wiesz co sie dzieje w Atalancie? Sądząc po twojej wypowiedzi stwierdzam , że nie. Gospodarze przystapia do tego pojedynku bez zawieszonego najlepszego strzelca pomocnika Cristiano Doni (7 goli ) oraz wciąz kontuzjowanych Rivalty , Talamontiego, Costinhy i Simone Inzaghiego.

A pokłucony z trenerem jest napastnik Atalanty Riccardo Zampagna ( 3 bramki ). Przeniósł się do serie B , dokładnie do Vicenzy.
W zeszłym sezonie to właśnie Doni i ZAmpagna strzelali Romie bramki .
Teraz bez nich ekipa pana Del Neri będzie mieć spore problemy ze zdobyciem nawet punktu.
Roma zagra w najsilniejszym składzie i jeśli goście myślą o pościgu za Interem to muszą to wygrać. Kurs w granicach 1,8 jest bardzo zachęcający ????

15:00 13/01/2008 Cagliari - Udinese 2 2,4 Gamebookers

Nie sądzę , aby zmiana trenera wpłynęła jakoś niesamowicie na ekipe Caligari i że zacznie ona nagle grać jakoś niesamowicie. W mojej opinii jest ona nadal głównym kandydatem do spadku . W ostatnich siedmiu meczach gospodarze trafili tylko 3 razy do siatki przeciwnika a sami wyciagali piłkę aż 18 razy.
Bez pauzującego za kartki obrońcy Michele Ferriniego oraz leczących się Shala , Canini i Pisano nawet o remis bedzie bardzo trudno.
Teraz trochę o gościach , napewno zaskoczyli oni niesamowicie wszystkich tą swoją wysoką czwartą pozycją. Graja bardzo dobrze na wyjazdach 5-2-1 14:12 . Jedynym ich osłabieniem będzie Gyan. Ale nie wiem czy to osłabienie , bo trener Pasquale Marino zazwyczaj stawia na Quagliarelle i Di Natale którzy razem maja na swoim koncie 13 bramek.Moim zdaniem Udinese spokojnie sobie poradzi zgarniając trzy punkty ????

15:00 13/10/2008 Atalanta - Roma 2 1,88 Gamebookers

Na temat tego meczu rozpisałem się nieco powyżej.
Pzdr

abdel 0

abdel

Użytkownik
Catania - Juventus
4.95 - 1.85
Dziś wieczorem na Stadio Massimino miejscowa Catania podejmować będzie Juventus i nietrudno wskazać faworyta spotkania. Mimo iż gospodarze spotkania radzą sobie ostatnio dość dobrze na swoim terenie(wygrane m.in z Udinese i Palermo) to w dzisiejszym spotkaniu rywal będzie znacznie bardziej wymagający. Najgroźniejszym zawodnikiem Catanii niewątpliwie będzie Urugwajczyk Martinez, który jest ich najlepszym strzelcem i nie raz zapewniał korzystny wynik drużynie, ale myślę że dobrze funkcjonująca obrona Juve nie da mu pograć. Zawodników Juve chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Prawdopodobnie C.Ranieri dziś zagra rombem na szczycie którego może zagrać coraz lepiej zgrany z kolegami Tiago a przed nim w linii ataku Del Piero i lider klasyfikacji strzelców Trezeguet który ma apetyt utrzymać tę pozycje do końca sezonu. Myślę że Juventus wywiezie 3 pkt ze Stadio Massimino chociaż nie wykluczam wygranej 1 bramką.
Jak będzie przekonamy się o 20:30 ale wierzę że będzie dobrze.​
Pozdrawiam Abdel
Catania - Juventus ---&gt; 2 1,90
Drużyny jak dotąd się jeszcze nie spotkały nigdy
Nie zgodził bym się z tym. To że nie spotykały się od ponad 20 lat to nie znaczy nigdy. Ale to mało ważny szczegół. Zgadzam sie z typem w 100%

D 0

djork

Użytkownik
Kolego Djork masz słabe informacje, bowiem Roma na wyjazdach ma najlepszy bilans w lidze więc jakim cudem cały czas remisuje?
Inter 5-3-0
Roma 5-4-0

Może i lepszy, bo zagrali 1 mecz więcej, ale to mnie nie przekonuje. Natomiast na 9 meczów 4 remisy to dużo, szczególnie że Roma załapała je właśnie ostatnio. Roma ma ostatnio pewne kłopoty i nie wiadomo czy się z nimi uporała, straty kadrowe w Atalancie nie zmieniają faktu, że na Atleti Azzurri d&#39;Italia są groźni. Dla mnie mimo wszystko jest to niepewny mecz i zaryzykuję X.

R 0

robson_22

Użytkownik
FC Parma - Fiorentina
Mój typ: X
kurs - około 2,80
W oczach bukmacherów zdecydowanym faworytem w tym meczu jest Fiorentina. Moim jednak zdaniem sprawa nie jest wcale, aż tak bardzo oczywista. Fiorentina jest rzeczywiście bardzo dobrą drużyną, jednak głównie gdy gra u siebie. Wyjazdy nie są już taką sielanką. Ostatni mecz wyjazdowe to remis 2:2 z 10tą Sampdorią, porażka z Palermo 2:0, oraz bezbramkowy remis z przedostatnią w tabeli Regginą. Jak widać wyjazdowa forma Fiony nie jest powalająca. Inaczej jest w przypadku Parmy. Parma jak narazie przegrała u siebie tylko raz (0:3 z Romą - warto zaznaczyć, że od 27 minuty Parma grała w 10), odnosząc 4 remisy (Juventus, Siena, Calgiari, Catania) i 4 zwycięstwa (Regina, Empoli, Livorno, Torino). Jak więc widać zwycięstwo Fiorentiny nie jest dzisiaj takie pewne. Znaczenie lepiej sprawujące się na wyjazdach drużyny gubiły tutaj punkty. Co do historii spotkań między tymi drużynami nie ma się co odwoływać - 5/3/4 - jak widać wszystko jest możliwe i należy typować na podstawie obecnej sytuacji w tabeli i formy drużyn. Parma na zwycięstwo ma bardzo niewielkie szanse. Musiałby zdarzyć się cud. Jeden punkt jest dla mnie jednak niemal pewniakiem. Biorąc pod uwagę, że ani Fiona nie przegrywa na wyjazdach, ani Parma u siebie remis wydaje się najrozsądniejszym typem. Mój typ X.

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Cagliari Calcio - Udinese
Typ: X

Kurs: 3
Bukmacher: Bet365

Dziś o godzinie 15:00 odbędzie się spotkanie pomiędzy dwiema bardzo wyrównanymi drużynami.
Cagliari Calcio vs Udinese ! jest to z pewnością ciekawa konfrontacja.
Gospodarze są bardzo zmotywowani do tego spotkania.
Ostatnie 4 mecze ligowe zakończyły sie dla nich porażką.

Fiorentina vs. Cagliari 5:1
Cagliari vs. Inter 0:2
Empoli vs. Cagliari 4:1
Roma vs. Cagliari 2:0
Do tego meczu muszą sie szczególnie przyłożyć !
Cagilari zajmuje obecnie 20 miejsce ( ostatnie)
Co do Udinese to na prawdę mają sie czym pochwalić.
Ostatnie zremisowali na własnym boisku 2:2 z Empoli i zajmują 4 miejsce w tabeli.
Według mnie mecz będzie bardzo wyrównany i zakończy sie bezbramkowym remisem.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Moim zdaniem warto dzisaj zagrac mocniej w singlu na Rome ktora powinna poradzic sobie z mizernie spisuajca sie w ostatnim czasie Atlanta a kurs jaki znalazlem w Expekcie 1.85 jest warty ryzyka.

mack01o 0

mack01o

Użytkownik
A wiesz co sie dzieje w Atalancie? Sądząc po twojej wypowiedzi stwierdzam , że nie. Gospodarze przystapia do tego pojedynku bez zawieszonego najlepszego strzelca pomocnika Cristiano Doni (7 goli ) oraz wciąz kontuzjowanych Rivalty , Talamontiego, Costinhy i Simone Inzaghiego.

A pokłucony z trenerem jest napastnik Atalanty Riccardo Zampagna ( 3 bramki ). Przeniósł się do serie B , dokładnie do Vicenzy.
W zeszłym sezonie to właśnie Doni i ZAmpagna strzelali Romie bramki .
Teraz bez nich ekipa pana Del Neri będzie mieć spore problemy ze zdobyciem nawet punktu.
Roma zagra w najsilniejszym składzie i jeśli goście myślą o pościgu za Interem to muszą to wygrać. Kurs w granicach 1,8 jest bardzo zachęcający ????

15:00 13/01/2008 Cagliari - Udinese 2 2,4 Gamebookers✅✅✅

Nie sądzę , aby zmiana trenera wpłynęła jakoś niesamowicie na ekipe Caligari i że zacznie ona nagle grać jakoś niesamowicie. W mojej opinii jest ona nadal głównym kandydatem do spadku . W ostatnich siedmiu meczach gospodarze trafili tylko 3 razy do siatki przeciwnika a sami wyciagali piłkę aż 18 razy.
Bez pauzującego za kartki obrońcy Michele Ferriniego oraz leczących się Shala , Canini i Pisano nawet o remis bedzie bardzo trudno.
Teraz trochę o gościach , napewno zaskoczyli oni niesamowicie wszystkich tą swoją wysoką czwartą pozycją. Graja bardzo dobrze na wyjazdach 5-2-1 14:12 . Jedynym ich osłabieniem będzie Gyan. Ale nie wiem czy to osłabienie , bo trener Pasquale Marino zazwyczaj stawia na Quagliarelle i Di Natale którzy razem maja na swoim koncie 13 bramek.Moim zdaniem Udinese spokojnie sobie poradzi zgarniając trzy punkty ????

0:1✅✅:spokodfhgfh:

15:00 13/10/2008 Atalanta - Roma 2 1,88 Gamebookers ✅✅✅

Na temat tego meczu rozpisałem się nieco powyżej.
Pzdr
1:2✅✅:spokodfhgfh:

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
VS.

AC Milan - SSC Napoli

Typ:
Liczba bramek ~ więcej niż 2,5
Kurs: 1.95 @ Bwin ✅

Analiza: Pierwszym meczem osiemnastej kolejki Serie A będzie pojedynek pomiędzy AC Milanem, a drużyną Napoli. W tym roku AC Milan bardzo rozczarowuje, w tabeli plasuje się w środku, dopiero na dwunastej pozycji - miejsce niegodne wicemistrza ligi... Napoli zaś w tym sezonie spisuje się całkiem dobrze. Sezon ten zaczęli z miejsca siedemnastego, po siedemnastu rozegranych meczach plasują się na miejscu siódmym co można zaliczyć do wysokiego miejsca jak na taką formację. Typ, którym się zajmę przy tym meczy jest liczba bramek, a konkretnie powyżej dwóch i pół. Uważam, że wynik overowy jest bardzo możliwy w tym meczu. Napoli łatwo skóry nie sprzedaje więc jakąś bramkę będą starali się zdobyć, a wtedy AC Milan będzie musiał strzelić dwa gole co da nam wynik overowy... oczywiście są to tylko przypuszczenia... Od roku 1993 pomiędzy tymi klubami padło osiem underów i tylko trzy overy, ale poprzedni mecz odbył się w roku 2001 a od tamtej pory obie drużyny przeszły poważne zmiany. Kolejnym czynnikiem, który skłonił mnie do gry na liczbę bramek powyżej 2,5 jest kurs - 1.95, uważam, że jest to istny dar od bukmachera bowiem wynik overowy jest bardzo możliwy, ale to już mówiłem. Moje przewidzenia to wynik 2-1 bądz 3-1.
No i lux malina ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom