Kolego Djork masz słabe informacje, bowiem Roma na wyjazdach ma najlepszy bilans w lidze więc jakim cudem cały czas remisuje?Nie ma co się bawić w Milan moim zdaniem. Pół roku już tu widzę typy na ich zwycięstwo u siebie i nic. Do tego zawsze groźne Napoli... tanio skóry nie sprzedadzą... Natomiast Juve jak najbardziej. Roma remis, Atalanta jest w tym sezonie silna, tylko jedna porażka u siebie bodajże, Roma na wyjazdach głównie remisuje.
Nie zgodził bym się z tym. To że nie spotykały się od ponad 20 lat to nie znaczy nigdy. Ale to mało ważny szczegół. Zgadzam sie z typem w 100%Catania - Juventus ---> 2 1,90
Drużyny jak dotąd się jeszcze nie spotkały nigdy
Inter 5-3-0Kolego Djork masz słabe informacje, bowiem Roma na wyjazdach ma najlepszy bilans w lidze więc jakim cudem cały czas remisuje?
1:2:spokodfhgfh:Kolego Djork masz słabe informacje, bowiem Roma na wyjazdach ma najlepszy bilans w lidze więc jakim cudem cały czas remisuje?
A wiesz co sie dzieje w Atalancie? Sądząc po twojej wypowiedzi stwierdzam , że nie. Gospodarze przystapia do tego pojedynku bez zawieszonego najlepszego strzelca pomocnika Cristiano Doni (7 goli ) oraz wciąz kontuzjowanych Rivalty , Talamontiego, Costinhy i Simone Inzaghiego.
A pokłucony z trenerem jest napastnik Atalanty Riccardo Zampagna ( 3 bramki ). Przeniósł się do serie B , dokładnie do Vicenzy.
W zeszłym sezonie to właśnie Doni i ZAmpagna strzelali Romie bramki .
Teraz bez nich ekipa pana Del Neri będzie mieć spore problemy ze zdobyciem nawet punktu.
Roma zagra w najsilniejszym składzie i jeśli goście myślą o pościgu za Interem to muszą to wygrać. Kurs w granicach 1,8 jest bardzo zachęcający ????
15:00 13/01/2008 Cagliari - Udinese 2 2,4 Gamebookers
Nie sądzę , aby zmiana trenera wpłynęła jakoś niesamowicie na ekipe Caligari i że zacznie ona nagle grać jakoś niesamowicie. W mojej opinii jest ona nadal głównym kandydatem do spadku . W ostatnich siedmiu meczach gospodarze trafili tylko 3 razy do siatki przeciwnika a sami wyciagali piłkę aż 18 razy.
Bez pauzującego za kartki obrońcy Michele Ferriniego oraz leczących się Shala , Canini i Pisano nawet o remis bedzie bardzo trudno.
Teraz trochę o gościach , napewno zaskoczyli oni niesamowicie wszystkich tą swoją wysoką czwartą pozycją. Graja bardzo dobrze na wyjazdach 5-2-1 14:12 . Jedynym ich osłabieniem będzie Gyan. Ale nie wiem czy to osłabienie , bo trener Pasquale Marino zazwyczaj stawia na Quagliarelle i Di Natale którzy razem maja na swoim koncie 13 bramek.Moim zdaniem Udinese spokojnie sobie poradzi zgarniając trzy punkty ????
0:1:spokodfhgfh:
15:00 13/10/2008 Atalanta - Roma 2 1,88 Gamebookers
Na temat tego meczu rozpisałem się nieco powyżej.
Pzdr
Atalanta - Roma 1:2Moim zdaniem warto dzisaj zagrac mocniej w singlu na Rome ktora powinna poradzic sobie z mizernie spisuajca sie w ostatnim czasie Atlanta a kurs jaki znalazlem w Expekcie 1.85 jest warty ryzyka.
Następnym razem napisz coś więcej od siebie niż tylko suchy typAtalanta - Roma 1:2
No i lux malina ????VS.
AC Milan - SSC Napoli
Typ: Liczba bramek ~ więcej niż 2,5
Kurs: 1.95 @ Bwin
Analiza: Pierwszym meczem osiemnastej kolejki Serie A będzie pojedynek pomiędzy AC Milanem, a drużyną Napoli. W tym roku AC Milan bardzo rozczarowuje, w tabeli plasuje się w środku, dopiero na dwunastej pozycji - miejsce niegodne wicemistrza ligi... Napoli zaś w tym sezonie spisuje się całkiem dobrze. Sezon ten zaczęli z miejsca siedemnastego, po siedemnastu rozegranych meczach plasują się na miejscu siódmym co można zaliczyć do wysokiego miejsca jak na taką formację. Typ, którym się zajmę przy tym meczy jest liczba bramek, a konkretnie powyżej dwóch i pół. Uważam, że wynik overowy jest bardzo możliwy w tym meczu. Napoli łatwo skóry nie sprzedaje więc jakąś bramkę będą starali się zdobyć, a wtedy AC Milan będzie musiał strzelić dwa gole co da nam wynik overowy... oczywiście są to tylko przypuszczenia... Od roku 1993 pomiędzy tymi klubami padło osiem underów i tylko trzy overy, ale poprzedni mecz odbył się w roku 2001 a od tamtej pory obie drużyny przeszły poważne zmiany. Kolejnym czynnikiem, który skłonił mnie do gry na liczbę bramek powyżej 2,5 jest kurs - 1.95, uważam, że jest to istny dar od bukmachera bowiem wynik overowy jest bardzo możliwy, ale to już mówiłem. Moje przewidzenia to wynik 2-1 bądz 3-1.