>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka Primera Division 8-10.01.2011

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP

Sobota 08.01.11

[18:00] Málaga - Athletic Bilbao 2.30 3.30 3.00
[20:00] Real Sociedad - Sevilla 2.80 3.25 2.45
[22:00] Deportivo La Coruña - Barcelona 14.00 6.00 1.20

Niedziela 09.01.11

[17:00] Mallorca - Almería 1.70 3.50 5.00
[17:00] Osasuna - Getafe 2.35 3.30 2.90
[17:00] Espanyol - Zaragoza 1.75 3.45 4.80
[17:00] Racing Santander - Sporting Gijón 1.95 3.30 3.90
[19:00] Real Madrid - Villarreal 1.30 4.95 10.00
[21:00] Levante - Valencia 4.25 3.35 1.85

Poniedziałek 10.01.11

[21:00] Hércules - Atlético Madrid 2.90 3.30 2.35

Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
dwie najlepsze drużyny czekają dwa bardzo ciężkie mecze.
Barcelona jakby złapała lekką zadyszkę, ostatni mecz z Levante i mecze z Bilbao lekko przerwały passę pięknych zwycięstw. jak wiadomo trener Deportivo zazwyczaj wystawia piątkę obrońców, jednak i tak jest to bez znaczenia ponieważ praktycznie każdy zespół przeciwko Barcelonie broni się 9 zawodnikami. moim typem na ten mecz jest under 2.5 gola(2.40)⛔ bądź bezpieczniej under 3.5 gola(1.575).⛔
co do spotkania Real-Villareal, Mourinho dał odpocząć większości podstawowych piłkarzy więc skład będzie wypoczęty, za to Villareal grał pełnym składem, ale uważam że będą mocno podbudowani tym powrotem zza światów (przegrywali 0-2 do połowy, aby wygrać spotkanie 4-2), poza tym prezentują bardzo ciekawą piłkę, ładne akcje opierające się na Valero, Cazorli oraz szybkim Nilmarze i Józkiem Rossim. Jak wiadomo Real w ostatnich meczach nie zachwycał, niby wygrywali ale styl gry pozostawał wiele do życzenia i tutaj upatruję szansę Żółtej Łodzi podwodnej, lecz szkoda ryzyka na &quot;2&quot; bądź &quot;x2&quot;, wydaje mi się iż dobrą opcją będzie na ten mecz over 2.5(1.44)✅✅, over 3.5(2.075)✅✅ bądź oba teamy strzelą gola(1.72)✅✅ oraz zakład na over kartkowy jednak bet365 nie wystawił jeszcze kursów na to.

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Zdarzenie: Piłka Nożna - Primera Division ✅✅✅✅ Spotkanie: Real Sociedad - FC Sevilla
Typ: over 2,5
Kurs: 1,87
Bukmacher:
Expekt
Analiza:
Jutro bardzo Ciekawe zapowiada się spotkanie pomiędzy Realem Sociedad a Sevillą. Obie ekipy zapewne będą chciały to spotkanie wygrać. Sevilla w tym spotkaniu jest teoretycznie faworytem, ale według mnie tylko teoretycznie. Goście zajmują 10 pozycje w tabeli, na tą chwilę tracą 4 punkty do miejsca premiowanego udziałem w europejskich pucharach, Sevilla była wymieniana przed sezonem w gronie drużyn które miały spróbować zdetronizować Real i Barcelonę, jak widać zawodzą. Ostatnio ich gra wygląda lepiej i biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki mają serię 3 zwycięstw z rzędu. Dodam że były to zwycięstwa overowe, nie licząc tego z Osasuną 1;0. Natomiast ich rywal prezentuje odmienną formę; serie 3 porażek. Tracił kilka bramek, ale w większości meczów strzelał przynajmniej jedną bramkę(nie liczę meczu z Barcą ???? )
Podsumowując oba zespoły w ostatnim czasem strzelają ostatnio sporo bramek i nie mniej tracą. Można też zwrócić uwagę że oba zespoły sąsiadują w tabeli i będzie to pewnie wyrównany pojedynek prowadzony w szybkim tempie

tbm 642

tbm

Forum VIP
Real Sociedad
Bilans gier u siebie 5-0-3.
Co ciekawe każde z 5 zwycięstw odniesionych przez Sociedad było wygraną do zera. Podopieczni Martina Lasarte na Estadio Anoeta przegrywali tylko z ligowymi potentatami. 1:2 z Realem Madryt i Valencią oraz 2:4 z Atletico Madryt.
Dzisiaj w składzie gospodarzy zabraknie utalentowanego Griezmanna, który pauzuje za kartki.
Sevilla
Bilans gier wyjazdowych 3-0-5 i uwaga... wszystkie porażki, to przegrane do zera!
Sevilla poza domem wygrywała tylko z drużynami walczącymi o utrzymanie. Kolejno 4:1 z Levante, 2:1 z Malagą i 2:1 z Saragossą.
Po serii 5 porażek z rzędu udało im się wygrać 1:0 z Osasuną, a w środku tygodnia 3:0 w Pucharze Króla z Malagą.
Dzisiaj zawieszony za kartki nie zagra Didier Zokora. Dobrą wiadomością jest powrót do składu Jesusa Navasa, który zagra już drugi mecz po urazie.
Deportivo La Coruna
Deportivo notuje serię 5 z rzędu spotkań bez porażki u siebie, ale bilans ogólny nie jest imponujący 3-4-1 na El Riazor.
W środku tygodnia piłkarze Deportivo rozegrali trudny mecz, 90 minut+dogrywka, i wygrali 3:1 z Cordobą. W tym meczu nie grali Manuel Pablo, Lopo i Nouioui, którzy będą dostępni dzisiaj.
Trener Miguel Angel Lotina nie będzie mógł dzisiaj skorzystać z Michela, Rikiego oraz kontuzjowanego od dłuższego czasu Guardado.
FC Barcelona
Nowy Rok nie jest tak łaskawy. Troszkę nerwów z Levante, emocjonujący pojedynek w Bilbao... Ale na ten mecz Guardiola ma do dyspozycji pełną kadrę, nikt nie pauzuje, nikt nie jest kontuzjowany...

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Hehe widzę że TBM lepiej przeanalizował mecz Sevilli z Realem Sociedad ???? Ja ewidentnie to przeoczyłem. Zmniejsza to szanse na powodzenie mojego typu ale nadal będę się gd trzymał kurczowo ???? W ostatnim czasie liga Hiszpańska jest bardzo overowa.
Co do meczu Deportivo zgadzam się, oglądałem ich mecz do końca i mimo że doszło do dogrywki ich gra wyglądała o wiele lepiej niż przed kilkoma tygodniami, ale wydaje mi się że to za mało na Barce. Mecze Barcelony też miałem okazję oglądać i pewnie większość będzie tutaj próbowało grać przeciw Barcelonie po wysokim kursie szukając jakiegoś kryzysu(znając życie jakaś masówka poleci). Ja śmiało tu stawiam dzisiaj na Barce z handicapem ???? Mecz z Levante wymęczony i zwycięski remis z Bilbao, faktycznie pogromu nie było ale w składzie ciągle kogoś brakowało z podstawowej jedenastki także dzisiaj myślę że piłkarze którzy wypoczęli znów dadzą popis swoich umiejętności ????

dtunam 1,1K

dtunam

Użytkownik
Malaga - Ath. Bilbao
Typ: 1
Kurs: 2.30
betsson​

Powiem szczerze że Malaga rozczarowała mnie w spotkaniu z Sevillą, nie nawiązali wali i gładko przegrali. Dziś muszą zagrać dużo lepiej aby wygrać z drużyną z Bilbao. Baskowie zajmują aktualnie ósmą pozycję w tabeli i ciągle liczą się w walce o europejskie puchary. Gospodarze mają tylko trzy punkty przewagi nad strefą spadkową a ponieważ dolna część tabeli jest bardzo spłaszczona, każdy punkt jest niezwykle cenny. W poprzedniej kolejce Malaga pokonała Sporting a Athletic przegrał u siebie z Deportivo. Według tego jak grają ostatnio gospodarze po wygranym ligowym meczu przychodzą dwie porażki. Nie po to jednak prezesi Malagi są najaktywniejszym klubem hiszpańskim na rynku transferowym aby ich drużyna przegrywała na własnym obiekcie z ligowym średniakiem, którym ma się stać w najbliższym czasie i sama Malaga. Goście na La Rosaleda zagrają bez Susaety(16/0), Aurtenetxa(10/0) oraz Ustariza(8/0). Manuel Pellegrini nie będzie mógł skorzystać z usług Eliseu(16/3) za to jednak będzie mogł juz zagrać sprowadzony zimą Julio Baptista. Oba zespoły nie lubią się dzielić punktami w tym sezonie i mają tylko po jednym zremisowanym spotkaniu na koncie. Jednak dwa ostatnie mecze tych drużyn w poprzednim sezonie kończyły się remisami. Goście nie wygrali w Maladze od września 2001 roku. Baskowie zdecydowanie lepiej grają na własnym obiekcie, z wyjazdów przywieźli dotychczas 7 punktów zaś Malaga to drużyna która więcej punktów zdobyła na obcych stadionach. Dziś liczę , że tendencja gospodarzy się odwróci i wygrają oni na własnym boisku po zaciętym spotkaniu.

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
Malaga - Ath. Bilbao
Typ: 1
Kurs: 2.30
betsson​

Powiem szczerze że Malaga rozczarowała mnie w spotkaniu z Sevillą, nie nawiązali wali i gładko przegrali. Dziś muszą zagrać dużo lepiej aby wygrać z drużyną z Bilbao. Baskowie zajmują aktualnie ósmą pozycję w tabeli i ciągle liczą się w walce o europejskie puchary. Gospodarze mają tylko trzy punkty przewagi nad strefą spadkową a ponieważ dolna część tabeli jest bardzo spłaszczona, każdy punkt jest niezwykle cenny. W poprzedniej kolejce Malaga pokonała Sporting a Athletic przegrał u siebie z Deportivo. Według tego jak grają ostatnio gospodarze po wygranym ligowym meczu przychodzą dwie porażki. Nie po to jednak prezesi Malagi są najaktywniejszym klubem hiszpańskim na rynku transferowym aby ich drużyna przegrywała na własnym obiekcie z ligowym średniakiem, którym ma się stać w najbliższym czasie i sama Malaga. Goście na La Rosaleda zagrają bez Susaety(16/0), Aurtenetxa(10/0) oraz Ustariza(8/0). Manuel Pellegrini nie będzie mógł skorzystać z usług Eliseu(16/3) za to jednak będzie mogł juz zagrać sprowadzony zimą Julio Baptista. Oba zespoły nie lubią się dzielić punktami w tym sezonie i mają tylko po jednym zremisowanym spotkaniu na koncie. Jednak dwa ostatnie mecze tych drużyn w poprzednim sezonie kończyły się remisami. Goście nie wygrali w Maladze od września 2001 roku. Baskowie zdecydowanie lepiej grają na własnym obiekcie, z wyjazdów przywieźli dotychczas 7 punktów zaś Malaga to drużyna która więcej punktów zdobyła na obcych stadionach. Dziś liczę , że tendencja gospodarzy się odwróci i wygrają oni na własnym boisku po zaciętym spotkaniu.
Julio Baptista nie znalazł się w kadrze meczowej.
&quot;The list of 19 players includes: Arnau, Jesús Gámez, Weligton, Fernando, Apoño, Seba Fernández, Kris, Duda, Mtiliga, Manolo Gaspar, Quincy, Rondón, Juanmi (26), Portillo (27), Recio (45) and the winter signing players Asenjo, Camacho, Maresca y Demichelis.&quot;
wklejone z oficjalnej strony Malagi.

Jak czegoś nie wiemy na 100% to nie wprowadzajmy innych w błąd!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Hehe widzę że TBM lepiej przeanalizował mecz Sevilli z Realem Sociedad Ja ewidentnie to przeoczyłem. Zmniejsza to szanse na powodzenie mojego typu ale nadal będę się gd trzymał kurczowo
Ja w sumie podałem tylko informacje odnośnie drużyn ;) Nie pisałem pod kątem żadnego typu, dlatego gratuluję, że trzymałeś się kurczowo tego Twojego overa ;)
Potwierdziła się teoria, że Sociedad traci punkty z ligowymi potentatami... Nawiązuje z nimi walkę, ale przegrywa. Tak było w meczach z Valencią, Atletico, Realem Madryt i teraz Sevillą ;) Każde z tych spotkań dodatkowo kończyło się over 2,5.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Nikt nie zastanawiał się nad postawieniem dzisiaj Espanol Barcelona? Grają z ostatnią w tabeli Saragossa, która wprawdzie ostatnio wygrała mecz z Realem Sociedad 2:1, lecz pragnę zaznaczyć, że zwycięska bramka padła w 90&#39; minucie. Espanol nieco podrażniony ostatnimi wynikami w lidze. Nie wygrali od 3 kolejnych spotkań. Nadal jednak wysoka pozycja w tabeli dzisiejszych gospodarzy. Czołówka jednak z każdym meczem się oddala i piłkarze z Barcelony potrzebują zwycięstwa. Co ciekawe Espanol nie strzela dużo bramek, jednak w każdym meczu przynajmniej raz trafia. Od 6 kolejnych spotkań strzelają regularnie. Piłkarze gospodarzy obiecują przekonujące zwycięstwo i walkę do ostatniego gwizdka. Ostatni mecz z w pucharze pokazał że drzemie w nich duża ambicja. Pomimo że Espanyol grał w osłabieniu, należy się mu szacunek. Rywal nigdy nie zwątpił i grał o zwycięstwo do końca. Tak powiedział po meczu Coach Atletico Madryt - Quique Sanchez Flores. Bilans meczy u siebie 7-0-1 na korzyść gospodarzy. Real Zaragoza jako jedyna drużyna w Primera Division nie wygrała nawet jednego meczu na wyjeździe. Typuje tu gospodarzy jako drużynę która grając u siebie &quot;robi różnicę&quot;.

Espanol Barcelona - Real Zaragoza 4:0

1 / 1.91

Otrzymane punkty reputacji: +4
kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Tutaj raczej idę za czystą statystyką oraz tym, co obserwuje w La Liga w bieżącym sezonie. Zacznijmy więc od czystych liczb. Gospodarze w tym sezonie strzelali bramkę w każdym domowym meczu w lidze, z wyjątkiem spotkania z Realem Madryt. Valencia z kolei przynajmniej raz pokonywała bramkarza rywali grając jako gość, z wyjątkiem spotkań z Królewskimi i Sevillą. Levante dzisiaj z pewnością zaatakuje, bo ten zespół potrzebuje punktów, aby walczyć o utrzymanie. Ekipa Nietoperzy także raczej nie będzie się bronić. Ostatni mecz z Villarreal w pucharze czy z Espanyolem w lidze pokazał, że nieźle prezentuje się ofensywa ale nieco szwankuje gra w tyłach. Czego możemy się dzisiaj spodziewać? Otwartej gry z obydwu stron, wielu strzałów itp. Według mnie obydwa zespoły przynajmniej raz pokonają golkipera rywali. Levante - Valencia BTS 1,68 ⛔
http://ads.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=31193&amp;bid=1903&amp;zid=0
Kursy na dzisiejszy hit w La Liga to według mnie lekka kpina. 1,30 na Real w meczu z Villarrealem? Panowie, nie przesadzajmy. Nie twierdzę, że goście dzisiaj pokonają chłopców Mourinho, jednak kursy absolutnie nie są adekwatne do tego co może się dzisiaj wydarzyć. Długo myślałem nad zakładem x2 w tym meczu, ale ostatecznie decyduje się na typ, że Villarreal zdobędzie bramkę. Ostatnie lata pokazują, że mecze pomiędzy zainteresowanymi na Santiago Bernabeu obfitowały w bramki (6:2, 3:2). Biorąc pod uwagę to jak Real gra ostatnio w obronie, dzisiaj możemy być świadkami widowiska z dużą ilością bramek. Żółta łódź podwodna to nie jest ekipa, która przestraszy się gospodarzy. Pomimo braku Nilmara czy Senny z pewnością swoje okazje strzeleckie będą mieć. Wierzę, że przynajmniej jedną z nich zamienią na zdobycz bramkową. Real Madryt - Villareal (goście strzelą) Tak 1,65 ✅
http://ads.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=31193&amp;bid=1903&amp;zid=0

Otrzymane punkty reputacji: +3
papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Levante+1,5-Valencia

Dlaczego gram z hondicapem na Levante;
-ponieważ w 2 ostatnich meczach i gra wyglądała dosyc dobrze porażka z Barcą na Camp Nou tylko 2-1, do przerwy 0-0,
w pucharze króla wygrana nad Realem 2-0,co z tego że królewscy grali bez podstawowych graczy,takie zwycięstwo buduję
napewno po porazce 8-0 z realem,bardziej uwagę zwracają na obronę,aby nie popełniac takich błedów jak na Santiago B.
-zabraknie tylko obrońcy Nano(15/1)
Dlaczego gram przeciw Valencii;
-Valencia ma potencjał ale,czasami są zbyt pewni siebie,przykład mecz z Osasuną,prowadzenie 3-0,a skończyło się 3-3.
co najlepsze ostatni pojedynek z Villareall,prowadzenie 2-0 ,przegrana 4-2
-Co może dziac się w głowach piłkarzy po takich meczach!Zemsta na rywalach,czy nerwowośc i popełnianie błędów.
-braki w Valencii dośc poważne;
Cesar Sanchez (Bramkarz 10/0)
Ricardo Costa (Obrońca 16/0)
Tino Costa (Pomocnik, 10/2)
Joaquin (Pomocnik 13/2).
Artiz Aduriz (Napoastnik 16/7)-najlepszy strzelec
W tym meczu bardziej upatruję niespodzianki niż pewnego zwycięstwa Valencji.
Wynik;✅0-1✅
Mam nadzieję że ktoś skorzysta z typu a póżniej klinie dzięki,
łatwiej bedzie napisac kolejną analizę wiedząc że ktos korzysta

Otrzymane punkty reputacji: +7
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Mecz : Hercules - Atletico
Typ : over 2,5
Kurs : 2,07
Buk : Bet365
Spotkanie zamykające 18 kolejkę Primera Division pomiędzy Herculesem a Atletico.
Gospodarze zajmują w tabeli 14 miejsce z 19 punktami i w miarę dobrym bilansem meczy u siebie.Atletico okupuje 6 miejsce i ma punktów 27 z czego 10 zdobyło na wyjazdach.Hercules w swoich ostatnich dwóch meczach zdobył tylko 1 pkt remisując z Racingiem Santander i ulegając 3-0 Mallorce.Atletico w ostatnich dwóch ligowych meczach zdobyło 4 pkt.Pomiędzy tymi spotkaniami rozegrali dwu mecz w Pucharze Króla z Espanyolem eliminując ich z Pucharu po wyrównanym dwu meczu.Forma Atletico jest zmienna.Lepsze występy przeplatają słabymi.Piłkarze Quique Sancheza Floresa będą chcieli z pewnością poprawić swoje nastroje i zrehabilitować się z ostatni remis z Racingiem Santander. Największym atutem beniaminka jest z pewnością gra przed własną publicznością. Drużyna prowadzona przez Estebana Vigo w trzech ostatnich meczach na Estadio Jose Rico Perez zdobyła komplet dziewięciu punktów.Ja dzisiaj liczę na dobre widowisko z obu stron i dużo sytuacji bramkowych a co za tym idzie dużo goli stąd też mój typ.

S 18

szymek1547

Użytkownik
Spotkanie:Hercules-Atl.Madrid
Typ:1p Dokładny wynik 0:0
Kurs:3,00
Beetway
W spotkaniu kończącym 18. Kolejkę Primera Division Hercules na własnym terenie zmierzy się z Atletico Madryt. Nieco więcej szans na zwycięstwo wydają się mieć goście, niemniej jednak ich niestabilna forma powoduje, iż czeka ich niezwykle trudne spotkanie, szczególnie, że beniaminek na własnym terenie jest groźny.

Hercules jako beniaminek niejako z zasady uznawany jest za kandydata do walki o utrzymanie. Włodarze doskonale zdawali sobie z tego sprawę i wzmocnili drużynę kilkoma uznanymi zawodnikami. Pozyskano Davida Trezeguet, Nelsona Valdez Roystona Drenthe. Warto zaznaczyć , iż ci trzej zawodnicy zdobyli szesnaście z osiemnastu bramek. To pokazuje jak kluczowa odgrywają oni rolę. Ma to jednak złe strony w momencie, gdy ich forma jest nieco słabsza. Wówczas beniaminek gra słabo i notuje wyraźne porażki. W ostatnim czasie drużyna ma pewne kłopoty finansowe, które przejawiają się w nieuregulowani wypłat dla Drenthe, który zagroził odejściem z drużyny. Nie poprawia to nastrojów w klubie, choć sytuacja w lidze nie jest zła. Aktualnie beniaminek znajduje się na pozycji czternastej z bezpieczną, na ten moment, przewagą nad strefą spadkową.
Głównym atutem tej ekipy jest gra na własnym terenie. Ostatnie trzy spotkanie w Alicante Hercules wygrał. Pokonał kolejno Real Sociedad, Levante i Malagę. Rywale wprawdzie nie byli ze szczególnie wysokiej półki, niemniej jednak te wyniki pokazują, iż gospodarze w domu są groźni. W tym kontekście, mimo, iż są znacznie niżej notowani niż rywale, mają potencjał, aby sprawić niespodziankę. Początku roku drużyna do udanych zaliczyć nie może. Na Balearach uległa Mallorce aż 0:3.
Sytuacja kadrowa przed poniedziałkowym spotkaniem nie jest najlepsza. Nie zagra Tiago Gomes, który od dłuższego czasu jest kontuzjowany. Nie zobaczymy również Tote. Niepewny jest występ Drenthe, który, o czym była już mowa, próbuje dogadać się w kwestii finansów.
Atletico ma za sobą udany początek sezonu. W kolejnych tygodniach forma zespołu rozregulowała się co zaowocowało odpadnięciem z Ligi Europy w fazie grupowej oraz kilkoma wpadkami w Primera Division. Aktualnie podopieczni Floresa znajdują się na pozycji szóstej ze znaczą stratą do podium. Teraz jednak pozbawieni międzynarodowej rywalizacji mogą skoncentrować się na krajowych zmaganiach. Bez wątpienia ekipa z Vicente Calderon znajduje się pod sporą presją, szczególnie, że początek roku ni przyniósł planowanego kompletu punktów.
W pierwszej noworocznej kolejce, na Vicente Calderon, Atletico zaledwie zremisowało z niżej notowanym Racingiem. Bezbramkowy podział punktów nie był zbyt udanych początkiem drugiej części sezonu. Kilka dni później madrytczycy wyeliminowali jednak z Pucharu króla groźny Espanyol i awansowali do ¼ tych rozgrywek. Forma zatem stabilna nie jest i gdy uda się w końcu wskoczyć na właściwe tory, to Forlan i spółka powinni być niezwykle groźni. Niepewny jest właśnie występ urugwajskiego napastnika, choć wiele wskazuje na to, że zobaczymy go na boisku. Nie wiadomo również czy zagra Paulo Assuncao.
Na wyjazdach Atletico przegrało połowę spotkań (3:eek:ne:4). Bez wątpienia zatem wyjazdy są słabą stroną tej ekipy. Jeżeli w poniedziałek goście zagrają na miarę swoich możliwości, to powinni wywieźć komplet punktów. Niemniej jednak ambitnie walczący gospodarze są w tym sezonie nieprzewidywalni, a duet Valdez – Trezeguet potrafi być skuteczny. Zapowiada się interesująca rozgrywka, a przyjezdni mogą odczuwać trudny czwartkowego meczu w Copa del Rey, co czyni tę konfrontację jeszcze bardziej wyrównaną.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Napisał szymek1547
Nie zobaczymy również Tote. Niepewny jest występ Drenthe, który, o czym była już mowa, próbuje dogadać się w kwestii finansów.
Małe sprostowanko;-)
Tote znalazł się dzisiaj w kadrze meczowej na dzisiejsze spotkanie. Z koleji Drenthe zabrakło i nie wystąpi dzisiaj na pewno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom