>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18. kolejka Ligue 1 [ 12.12 - 14.12.2014 ]

Status
Zamknięty.
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik

Rozkład jazdy oraz kursy na 13 kolejką Ligue1 ! (Bet365):

Zapraszam typerów do wyrażania opinii na temat powyższych meczy. Piszcie swoje analizy , przemyślenia tylko pamiętajcie , że posty nic nie wnoszące będą usuwane!

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Lyon - Caen

Liga: ⚽ - FRANCJA: Ligue 1
Godzina: 20:30
Typ: 1
Kurs: 1.53
Analiza: Lyon zajmujący aktualnie 3 pozycję w tabeli Ligue 1 podejmie beniaminka ligi - Caen, który radzi sobie bardzo słabo w najwyższej klasie rozgrywkowej i zajmuje odległe 19 miejsce na 20 drużyn.

Lyon u siebie na 9 meczy przegrał tylko 1, a resztę wygrał. Ich bilans bramkowy to 22 strzelone oraz 5 straconych goli. I w tej klasyfikacji (meczy u siebie) zajmują 1 pozycję, wyprzedzając drugą Marseille poprzez bilans bramkowy.

Beniaminek Caen w meczach wyjazdowych gra przeciętnie, bo nie można tego nazwać kompletną kichą.. W 9 meczach zdobył 10 punktów i plasuje się w tej klasyfikacji na 9 miejscu. Wygrali 2 spotkania, 4 zremisowali oraz 3 przegrali, przy czym strzelili 14 bramek oraz stracili 15. Nawet udaje im się w tej klasyfikacji meczy w delegacji wyprzedzać dzisiejszych gospodarzy spotkania o jedno miejsce.

H2H - ostatni mecz w 2012 roku, a do teraz się sporo zmieniło, więc nie wiem czy jest sens przybliżać tak odległe statystyki.

Dzisiaj stawiam na gospodarzy, są w dobrej formie i świetnie sobie radzą na własnym stadionie. Drużyna Caen jest po prostu słaba i to nie jest jeszcze taki poziom aby walczyć z tymi najlepszymi drużynami w lidze.​

kurs wzięty z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +9
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Z koma
Ja rozumiem, ze sa swieta i zdarzaja sie prezenty u bukow jak Real, Chlrsa czy wczoraj Young Boys,ale zeby znowu? Dziwnie nadmuchany kurs na Lyon, ktory ma moc u siebi. Caen przeodstatnie i za Lyon placa wiecej niz za Guingamp czy Reims. Chyba, ze wpkyw na to maha remisy z Bordo czy Monaco, ale ogolnie mocy zwycieskiej brakuhe Caen. Nie musze chyba przypominac kto w zeszlum.sezonie bylo gora na Stade de Gerland.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Lyon - Caen
Alexandre Lacazette strzeli @ 1,99 Betsson !
✅ ✅ Na lajcie.
Fakt, że Lyon ostatnio gra jak natchniony i ich gra napawa optymizmem i są regularni. Choć są dziś faworytem to jednak kurs na ich win dla mnie jest za mały, bo takie kursy zwykle są zdradliwe. Ja jednak pójdę w stronę najlepszego &#39;snajpera&#39; w zespole Lyonu, Lazacette! Zawodnik o niebywałym potencjale, odblokował się na dobre, bramek strzela sporo a co najlepsze na swoich śmieciach zdarza mu się nawet hattrick. Ekipa po drugiej stronie słabiutka, ale z lekkimi przebłyskami. Mój zawodnik przeze mnie stawiany, zrobi robotę zwłaszcza że Caen ma kruchą defensywę. A kurs jest obiecujący. Warto zaznaczyć, że większość jego bramek strzela w drugiej połowie ale liczę że nie będzie dużo nerwów i dziś da zarobić żeby fajnie rozpocząć weekend. Cóż, doskonale się odnajduję ma ciąg na bramki i nie zdziwię się jak bramki dziś nawet będą dwie na jego koncie, ale na jedną jak najbardziej go stać, zwłaszcza, że jest liderem królów strzelców w lidze.

Otrzymane punkty reputacji: +23
forumakwa 20

forumakwa

Użytkownik
Co myślicie o meczu Bastia - Rennes ?
Rennes w ostatniej kolejce przerwało świetną serie zwycięstw . Jutro grają z ostatnią drużyną ligi .

K 3

kubamk12

Użytkownik
Ja bym stawiał na Rennes z DNB (1,70) . Bastia bez Squillaciego,Ayité i Ba więc to jakieś osłabienie jest,ale jednak gra u siebie + nie traci wiele goli. Myślę,że bardzo prawdopodobnym wynikiem jest 1:1 lub 0:1

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Lille - Toulouse 1 2.05 Unibet
Kolejny typ z mojego cyklu &quot;na przełamanie&quot;. I to jeden z lepszych jaki udało mi się znaleźć w ostatnim czasie. Gospodarze to trzeci zespół ostatniego sezonu w Ligue 1, ale to wszystko już historia. W obecnych rozgrywkach piłkarze z Lille notują fatalną serię 13 meczów bez zwycięstwa we wszystkich możliwych rozgrywkach. W Lidze Europy nie wygrali żadnego z sześciu spotkań, a w lidze francuskiej nie mogą pokonać rywali od ośmiu meczów. Ostatnia ich wygrana, to pokonania na własnym boisku Bastii 1:0 w dniu 2 października. Czyli ponad 2 miesiące temu. W klubie apetyty są na pewno większe i mimo zajmowanej obecnie szesnastej pozycji to w głowach piłkarzy i działaczy nadal jest bardziej walka o europejskie puchary niż walka o utrzymanie. Rywal z Tuluzy to typowy ligowy średniak, czyli ekipa wręcz idealna na przełamanie. Mimo, że po zeszłosezonowe formie pozostała u gospodarzy tylko nazwa, to nadal uważam, że warto dać im szanse, tym bardziej że kurs w roli gospodarze na ekipę, która posiada naprawdę niezły potencjał oscyluje w granicach 2.00. Dzisiaj jest ten dzień, dzisiaj myślę, że Lille wróci na właściwą ścieżkę, tym bardziej, że teraz mogą tylko skupić się na lidze, a nie muszę martwic się o LE. Polecam!

R 4,7K

root

Użytkownik
Monaco - Marsylia 2 3.25 bet365 ⛔ 1-0 ⛔
Monaco bez porażki u siebie od 4 ligowych spotkań, Marsylia na wyjeździe bez zwycięstwa od 3 ligowych spotkań, czy w tym meczu coś się zmieni? no cóż, według mnie tak, a jest ku temu kilka powodów, pierwszy z nich to taki, że Monako we wtorek grało mecz o wszystko w LM, no i udało im się uzyskać upragniony awans i to z pierwszego miejsca, z pewnością będą trochę rozluźnieni, a co by nie mówić to w lidze francuskiej mocno w tym sezonie zawodzą, w przeciwieństwie do zespołu Marsylczyków, którzy pod wodzą Marcelo Bielsy spisują się wprost wspaniale i mają szansę dzisiejszego wieczoru odskoczyć Paryżanom na aż 4 punkty, ponieważ PSG potknęło się w meczu z Guingamp na wyjeździe.
Myślę, że Marsylczycy takiej okazji nie przepuszczą i postarają się o zwycięstwo, nad niezbyt dobrze dysponowanym zespołem z Księstwa, dodatkowym argumentem przemawiającym za tym typem jest fakt, że do tej pory z wszystkich meczów ligi francuskiej w tej kolejce, w żadnym nie było zwycięstwa gości, a więc najbliższy mecz to ostatnia ku temu okazja.
edit:
Żenujący występ ze strony Marsylczyków, zwłaszcza fatalna druga połowa, aż żal było na to patrzeć...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom