jak się na to wszystko patrzy to statystyki i te analizy mozna sobie wsadzić między nogi. espanyol przez 22 minuty 1 faul walencja 6 sam osobiscie grałem tylko over ale to trochę śmieszneDyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:30
Spotkanie: Espanyol : Valencia
Typ: powyżej 26.5 fauli
Kurs: 1.80
Wynik:
Bukmacher: Betclic
Typ: Espanyol więcej fauli
Kurs: 1.80
Wynik:
Bukmacher: Betclic
Chyba nie tego się spodziewały władze Valencii, że ich zespół prawie na półmetku sezonu będzie zamykał tabele. Spotkanie, które można nazwać spotkaniem podwyższonego ryzyka. Panowie u góry fajnie opisali dlaczego zagrać w tym meczu kartki, a ja żeby nie powielać typów proponuje liczbę fauli.
Na przeciwko siebie stają drużyny, które wydaje się, że być może do końca sezonu będą walczyć o utrzymanie. Mecz, który właśnie na koniec może mieć wpływ na układ tabeli.
Dzisiaj spodziewam się po obu stronach walki i zaangażowania na 200%. W takim meczu nie ma odpuszczania. Bezpośrednie mecze co prawda jakoś nie obfitowały w kartki, ale ilość przewinień już wyglada pod tym względem całkiem spoko: 24,31,33,33 i 27. Jak widzimy wyglada to przyzwoicie i kurs jakie zaoferował nam Betclic z linia powyżej 26.5 fauli wydaje się być mega dobra propozycja.
Sam Espanyol w ostatnich pięciu spotkaniach zanotował aż 75 fauli co daje średnia 15 fauli na mecz!
Valenecia pod tym względem wypada dużo słabiej bo 10 fauli na mecz niestety nie zadowala. Uważam jednak, że pomimo tego, że Nietoperze nie faulują tak często jak Espanyol to i tak warto spróbować pograć oba typy.
do 25 minuty 9 fauli teraz 41 nadal 9 fauli mecz 2 druzyn walczacych o utrzymaniejak się na to wszystko patrzy to statystyki i te analizy mozna sobie wsadzić między nogi. espanyol przez 22 minuty 1 faul walencja 6 sam osobiscie grałem tylko over ale to trochę śmieszne
tak się na to poatrzy to chyba te niektóre kluby lepiej wychodza na grze u bukmachera jak na boiskuDlatego cieszę się że zamknąłem wszystkie konta i nie muszę się już martwić czy wejdzie. Buk to syf i tyle. Mecz w Hiszpanii o tzw 6 pkt i najnizsza linia 4 kartek pewnie nawet nie wejdzie.
ogladałem mecz od 70 minuty 2-3 kartki mogl dać na spokojnie szły kontry moze nie takie zabójcze na sam na sam ale to zawsze przerwana kontra to zółta ale ten pajac nic a w faulach oczywiscie 1 brakło bo jak druzyny grajace o 6 pkt od 25 minuty nie robia ani jednego faulu do konca 1 połowy to co tu się dziwić szkoda ze nie ogladałem tej 1 połowy bo nie bylo za bardzo czasu nie wiem co się działo bo w anglii by ze 3 faule odgwizdane były gdzie tam linie w granicach 18-20 fauli się kreca na meczMoże i jest mniej fauli niż się wszyscy spodziewali, ale do 60 minuty nie dać w takim meczu nawet jednej kartki to piękny popis, co sędziowie robią w tym sezonie, więc ja sobie dałem siana.
Przecież każdy tekst nie tylko na tym forum można sobie wsadzić wiadomo gdzie. Nikt z nas nie ma wpływu na przebieg meczu oraz co się w nim wydarzy. Dając przykład szybka czerwona kartka jest w stanie zepsuć Ci typ już na początku spotkania.jak się na to wszystko patrzy to statystyki i te analizy mozna sobie wsadzić między nogi. espanyol przez 22 minuty 1 faul walencja 6 sam osobiscie grałem tylko over ale to trochę śmieszne
Z tymi kartkami to mega rozczarowanie. Miała być walka, kartki, a wyszło jak wyszło..Może i jest mniej fauli niż się wszyscy spodziewali, ale do 60 minuty nie dać w takim meczu nawet jednej kartki to piękny popis, co sędziowie robią w tym sezonie, więc ja sobie dałem siana.
Zgodzę się że każdy tekst można wsadzić tylko nie bardzo rozumiem w takim razie to forum bo ktoś napisze analizę na 2 strony a4 i typ nie wejdzie dostanie 1000 reputacji. A ktoś poda suchy typ wejdzie to albo post zostanie usunięty albo gość zostanie upomniany za brak analizy śmiechPrzecież każdy tekst nie tylko na tym forum można sobie wsadzić wiadomo gdzie. Nikt z nas nie ma wpływu na przebieg meczu oraz co się w nim wydarzy. Dając przykład szybka czerwona kartka jest w stanie zepsuć Ci typ już na początku spotkania.
Z tymi kartkami to mega rozczarowanie. Miała być walka, kartki, a wyszło jak wyszło..
Wiesz, suche typy podajemy w swoich tematach z kuponami czy kupony z statystykami. Taki jest regulamin forum i tego się trzymajmy, wiesz o co chodzi, to nie trzeba tłumaczyćZgodzę się że każdy tekst można wsadzić tylko nie bardzo rozumiem w takim razie to forum bo ktoś napisze analizę na 2 strony a4 i typ nie wejdzie dostanie 1000 reputacji. A ktoś poda suchy typ wejdzie to albo post zostanie usunięty albo gość zostanie upomniany za brak analizy śmiech