>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

18. kolejka LaLiga + Zaległe (18.12.2024 - 22.12.2024)

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:30
Spotkanie: Espanyol : Valencia
Typ: kartki liczba pkt ( żółta=1 czerwona=2 ) over 5.5
Kurs: 2.17
Bukmacher: betters

Aż trudno nie iść w karteczki w tym meczu , obie ekipy na tą chwilę opuszczają La Ligę i samo to podpowiada że zasada fair-play na 100% pójdzie na bok bo tu będzie się liczyć każdy pkt , Espanyul łapie sporo karteczek choćby np przedostatnie spotkanie wyjazdowe z Getafe aż 6 , co do Valencii to nie są może jacyś kolekcjonerzy karteczek ale też nie odstawiają nogi ale ostatni ich mecz tutaj na RCDE Stadium (Cornella de Llobregat) to 2 pażdiernik 2022 , wynik 2:2 , w meczu 31 fauli i 3 żółtka i 2 czerwone , dzisiejszy mecz poprowadzi Pablo González Fuertes który w tym sezonie sędziował 8 meczy i pokazał 33 żółtka , może i nie zbyt wielka średnia ale pan Pablo potrafi powyciągać sporo karteczek i to w nim pokładam nadzieję ale nie ma co ukrywać że samo spotkanie też mnie mocno kusi aby iść w kartoniki .

successful 2,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Espanyol - Valencia
Typ: Espanyol powyżej 2.5 kartek
@1.95 Superbet

Przeglądając ofertę meczową na środę w moje oko wpadł typ o stosunkowo wysokim kursie na kartki Espanyolu. Gdy wybrałem ten typ, zauważyłem, że kolega Stanley również obrał analogiczny kurs i jak najbardziej się z tym zgadzam. Obie drużyny są w strefie spadkowej i z całą pewnością będą chciały postarać się, by ten stan rzeczy uległ zmianie i w przerwie świąteczno-noworoczne był korzystniejszy niż obecnie. Widzę tutaj kontaktową grę, która sprzyjać będzie faulom i kartkom. Pod tym względem Espanyol jest dość specyficzny, bowiem regularnie kartkuje i ostatni mecz ligowy, w którym zdobyli mniej niż trzy kartki, miał miejsce pod koniec października. Co ciekawe, ostatnią czerwoną kartkę ujrzeli w czerwcu, jednak nie zmienia to szans na skuteczność typu.

Ostatnia edycja:
L 2,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Espanyol - Valencia, gol Espanyolu, @1.42 Superbet

Obie ekipy mają w tym sezonie problemy i tak naprawdę takie mecze są warte często "6 punktów". Większe szanse dostrzegam tutaj po stronie Espanyolu, bo kiedy nie punktować jak z tak słąbą ekipą jak Valencia - w dodatku przed własną publicznościa, gdzie w tym roku Papużki jak już to przezywają najlepsze chwile w tym sezonie. Myślę, że sam mecz będzie zacięty i niezbyt ładny do oglądania, ale ostateżnie miejscowi wcisną jakiegoś przypadkowego gola - Valencia na wyjazdach traci je prawie zawsze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1758
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Typ: powyżej 26.5 fauli
Kurs: 1.80
Wynik: 24
Bukmacher: Betclic

Typ: Espanyol więcej fauli
Wynik: 13-11

Chyba nie tego się spodziewały władze Valencii, że ich zespół prawie na półmetku sezonu będzie zamykał tabele. Spotkanie, które można nazwać spotkaniem podwyższonego ryzyka. Panowie u góry fajnie opisali dlaczego zagrać w tym meczu kartki, a ja żeby nie powielać typów proponuje liczbę fauli.
Na przeciwko siebie stają drużyny, które wydaje się, że być może do końca sezonu będą walczyć o utrzymanie. Mecz, który właśnie na koniec może mieć wpływ na układ tabeli.
Dzisiaj spodziewam się po obu stronach walki i zaangażowania na 200%. W takim meczu nie ma odpuszczania. Bezpośrednie mecze co prawda jakoś nie obfitowały w kartki, ale ilość przewinień już wyglada pod tym względem całkiem spoko: 24,31,33,33 i 27. Jak widzimy wyglada to przyzwoicie i kurs jakie zaoferował nam Betclic z linia powyżej 26.5 fauli wydaje się być mega dobra propozycja.
Sam Espanyol w ostatnich pięciu spotkaniach zanotował aż 75 fauli co daje średnia 15 fauli na mecz!
Valenecia pod tym względem wypada dużo słabiej bo 10 fauli na mecz niestety nie zadowala. Uważam jednak, że pomimo tego, że Nietoperze nie faulują tak często jak Espanyol to i tak warto spróbować pograć oba typy.

Ostatnia edycja:
'Corek 308,3K

'Corek

Znawca - e-sport
Espanyol vs Valencia / Valencia dnb @ 2,01 betclic

Biorę to. Gram zwycięstwo Nietoperzy zabezpieczając się remisem, który da nam zwrot. Valencia jest jedną z częściej oglądanych przeze mnie ekip i serce boli patrząc na ich wyniki i to nie tyczy się tylko obecnego sezonu. Trzeba zacząć punktować bo sytuacja jest bardzo zła i za kilka tygodni mogą obudzić się z ręką w nocniku.
Valencia zdecydowanie niezasłużenie wróciła z Valladolid bez punktu. Nietoperze zasłużyli w tym spotkaniu bez dwóch zdań na trzy oczka. Dalej, spotkanie u siebie z Rayo bardzo podobna sytuacja...Valencia przeważała przez większość spotkania, ale koniec z końców nie wygrał lepszy w tym spotkaniu. Brakuje skuteczności i to bardzo.
Wiemy doskonale że średnia wieku Valencii jest najniższa, ale oni stwarzają sobie sytuację w tych spotkaniach i uważam, że w końcu się przełamią i dziś nie wrócą z niczym z Barcelony.

M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Typ: powyżej 26.5 fauli
Wynik:

Typ: Espanyol więcej fauli
Wynik:

Chyba nie tego się spodziewały władze Valencii, że ich zespół prawie na półmetku sezonu będzie zamykał tabele. Spotkanie, które można nazwać spotkaniem podwyższonego ryzyka. Panowie u góry fajnie opisali dlaczego zagrać w tym meczu kartki, a ja żeby nie powielać typów proponuje liczbę fauli.
Na przeciwko siebie stają drużyny, które wydaje się, że być może do końca sezonu będą walczyć o utrzymanie. Mecz, który właśnie na koniec może mieć wpływ na układ tabeli.
Dzisiaj spodziewam się po obu stronach walki i zaangażowania na 200%. W takim meczu nie ma odpuszczania. Bezpośrednie mecze co prawda jakoś nie obfitowały w kartki, ale ilość przewinień już wyglada pod tym względem całkiem spoko: 24,31,33,33 i 27. Jak widzimy wyglada to przyzwoicie i kurs jakie zaoferował nam Betclic z linia powyżej 26.5 fauli wydaje się być mega dobra propozycja.
Sam Espanyol w ostatnich pięciu spotkaniach zanotował aż 75 fauli co daje średnia 15 fauli na mecz!
Valenecia pod tym względem wypada dużo słabiej bo 10 fauli na mecz niestety nie zadowala. Uważam jednak, że pomimo tego, że Nietoperze nie faulują tak często jak Espanyol to i tak warto spróbować pograć oba typy.
jak się na to wszystko patrzy to statystyki i te analizy mozna sobie wsadzić między nogi. espanyol przez 22 minuty 1 faul walencja 6 sam osobiscie grałem tylko over ale to trochę śmieszne

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Dlatego cieszę się że zamknąłem wszystkie konta i nie muszę się już martwić czy wejdzie. Buk to syf i tyle. Mecz w Hiszpanii o tzw 6 pkt i najnizsza linia 4 kartek pewnie nawet nie wejdzie.

M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Dlatego cieszę się że zamknąłem wszystkie konta i nie muszę się już martwić czy wejdzie. Buk to syf i tyle. Mecz w Hiszpanii o tzw 6 pkt i najnizsza linia 4 kartek pewnie nawet nie wejdzie.
tak się na to poatrzy to chyba te niektóre kluby lepiej wychodza na grze u bukmachera jak na boisku

IgaŚwiątek 45,3K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Może i jest mniej fauli niż się wszyscy spodziewali, ale do 60 minuty nie dać w takim meczu nawet jednej kartki to piękny popis, co sędziowie robią w tym sezonie, więc ja sobie dałem siana.

M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Może i jest mniej fauli niż się wszyscy spodziewali, ale do 60 minuty nie dać w takim meczu nawet jednej kartki to piękny popis, co sędziowie robią w tym sezonie, więc ja sobie dałem siana.
ogladałem mecz od 70 minuty 2-3 kartki mogl dać na spokojnie szły kontry moze nie takie zabójcze na sam na sam ale to zawsze przerwana kontra to zółta ale ten pajac nic a w faulach oczywiscie 1 brakło bo jak druzyny grajace o 6 pkt od 25 minuty nie robia ani jednego faulu do konca 1 połowy to co tu się dziwić szkoda ze nie ogladałem tej 1 połowy bo nie bylo za bardzo czasu nie wiem co się działo bo w anglii by ze 3 faule odgwizdane były gdzie tam linie w granicach 18-20 fauli się kreca na mecz

arass1 404,3K

arass1

Użytkownik
Barcelona - Atletico Madryt
21 grudnia 2024 godz. 21:00

Zwycięstwo jednej z ekip pozwoli jej zakończyć rok 2024 na fotelu lidera La Liga. Atletico notuje w ostatnich tygodniach bardzo dobre wyniki, o czym świadczy fakt, że nie stracili żadnych punktów od końca października na wszystkich frontach, w których występuja. Ich seria zwycięstw jest imponująca i może budzić podziw. Jednak nie jest tak, że podopieczni Diego Simeone nie są bezbłędni i nie da się strzelić im kilku bramek. Doskonale pokazała to Sevilla, która aż zmusiła bramkarza Los Colchoneros do trzykrotnego wyciągania piłki z siatki. Trzeba jednak podkreślić, że zespołowi Atletico udało się odkręcić ten niekorzystny wynik i zdobyć w tym spotkaniu 3 punkty. Ale skoro przeciętna Sevilla potrafiła strzelić 3 gole na wyjeździe drużynie z Madrytu, to tym bardziej będzie w stanie to uczyć Barcelona, grająca przecież najbliższy mecz u siebie. Katalończycy zmuszeni będą grać bez kontuzjowanego Yamala, co bez wątpienia jest dużym osłabieniem. Nie wiem kogo w jego miejsce wystawi Hansi Flick, ale w ostatnich tygodniach nieżle wygląda Ferran Torres, który strzelił kilka ważnych bramek. Ponato sztab szkoleniowy Barcy otwarcie mówił o trudnym kalendarzu i przemęczeniu zawodników w ostatnim czasie. W mijającym tygodniu piłkarze nie musieli rywalizować w Lidze Mistrzów i dzięki temu mogli złapać trochę więcej odpoczynku i świeżości. Ten fakt oraz atut własnego będą miały według mnie ogromne znaczenie i przyczynią się do zwycięstwa zespołu Barcelony.

Barcelona @ 1.87 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +495
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
jak się na to wszystko patrzy to statystyki i te analizy mozna sobie wsadzić między nogi. espanyol przez 22 minuty 1 faul walencja 6 sam osobiscie grałem tylko over ale to trochę śmieszne
Przecież każdy tekst nie tylko na tym forum można sobie wsadzić wiadomo gdzie. Nikt z nas nie ma wpływu na przebieg meczu oraz co się w nim wydarzy. Dając przykład szybka czerwona kartka jest w stanie zepsuć Ci typ już na początku spotkania.

Z tymi kartkami to mega rozczarowanie. Miała być walka, kartki, a wyszło jak wyszło..

R 1,3M

rr62dga

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - Atletico Madryt
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,52
Bukmacher: fuksiarz
Analiza:
Przedświąteczny hit hiszpańskiej LaLigi w postaci starcia lidera z wiceliderem. Barcelona po znakomitym wejściu w sezon przeżywa swoje kłopoty i w ostatnich pięciu spotkaniach ligowych zdobyła tylko pięć punktów a dwa ostatnie mecze na własnym boisku zakończyły się niespodziewana przegraną z Las Palmas i Leganes. Atletico dla odmiany sześc ostatnich meczów ligowych zakończyło wygraną, do tego dochodzą zwycięstwa w fazie ligowej LM oraz Pucharze Króla. W poprzednich czterech meczach rozgrywanych między tymi drużynami wygrywała Barcelona a piłkarze Atletico nie potrafili strzelić bramki. W sobotę wprawdzie Barcelona jest faworytem ale znakomicie usposobiona ekipa z Madrytu także coś wreszcie strzeli.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +458
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Godzina: 21:00
Spotkanie: Girona - Real Valladolid
Typ: Girona strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs: 1,54
Wynik: 3:0
Analiza
:

To, że Girona stanie się ligowym średniakiem pisałem już w poprzednim sezonie. Po odejściu kluczowych graczy widzimy całkiem inny zespół, który w poprzednim sezonie przyzwyczaił nas do gradu goli, gry ofensywnej i przyjemnego futbolu dla oka.
Po serii porażek szukają przełamania i dzisiaj jest moim zdaniem ku temu dobra okazja. Ekipa gości to obecnie jeden z najsłabszych drużyn w lidze hiszpańskiej. Ich forma jest mocno niestabilna bowiem nie potrafią złapać serii wygranych spotkań czy tez spotkań bez serii porażek. Bilans z Girona maja niezły bo pokazuje to, że potrafią się postawić. Jednak na dzień dzisiejszy maja obecnie najsłabsza defensywę w lidze gdzie po 17. kolejkach stracili już 34 gole.
Uważam, że to spotkanie jest wymarzone dla gospodarzy aby przełamać serie niepowodzeń jak i strzelić w końcu kilka goli rywalowi. Girona kilka tygodni temu miała serie meczów u siebie gdzie ładowali 3-4 gole na mecz swoim rywalom. Teraz karabiny się zacięły i od dwóch spotkań nie trafili do siatki rywala. Danjuma, Stuani czy Van De Geek mogą dać, a nawet muszą dać zwycięstwo gospodarzom.
Kurs co prawda na kolana nie powala, ale myślę, że warto gdzieś tam dodać ten Typ do swojego kuponu.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1488
L 2,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Barcelona - Atletico, Atletico przedział goli 1-3, @1.42 Superbet, obie strzelą @1.56 Fuksiarz

Wielki hit La Liga, w którym mierzy się grająca bardzo nierówno, wręcz słabo w ostatnim czasie Barcelona oraz dobrze dysponowane Atletico. Mało kto się spodziewał, że Barca po dobrym początku i wygranych z trudnymi rywalami jak Villarreal, Bayern czy Real - będzie tracić punkty ze zdecydowanie niżej notowanymi rywalami jak Las Palmas i Leganes... w dodatku przed własną publicznością, co nawet w poprzednich sezonach było wręcz niespotykane. Atletico grało gorzej na początku, ale ostatnio radzi sobie na wszystkich frontach. Biorąc pod uwagę nierówną formę Barcy i świetną Atletico - licze na przełamanie ich posuchy strzeleckiej w ostatnich sezonach przeciwko Barcy i minimum jednego gola, ale nie więcej niż trzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +458
M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Przecież każdy tekst nie tylko na tym forum można sobie wsadzić wiadomo gdzie. Nikt z nas nie ma wpływu na przebieg meczu oraz co się w nim wydarzy. Dając przykład szybka czerwona kartka jest w stanie zepsuć Ci typ już na początku spotkania.

Z tymi kartkami to mega rozczarowanie. Miała być walka, kartki, a wyszło jak wyszło..
Zgodzę się że każdy tekst można wsadzić tylko nie bardzo rozumiem w takim razie to forum bo ktoś napisze analizę na 2 strony a4 i typ nie wejdzie dostanie 1000 reputacji. A ktoś poda suchy typ wejdzie to albo post zostanie usunięty albo gość zostanie upomniany za brak analizy śmiech

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zgodzę się że każdy tekst można wsadzić tylko nie bardzo rozumiem w takim razie to forum bo ktoś napisze analizę na 2 strony a4 i typ nie wejdzie dostanie 1000 reputacji. A ktoś poda suchy typ wejdzie to albo post zostanie usunięty albo gość zostanie upomniany za brak analizy śmiech
Wiesz, suche typy podajemy w swoich tematach z kuponami czy kupony z statystykami. Taki jest regulamin forum i tego się trzymajmy, wiesz o co chodzi, to nie trzeba tłumaczyć ;)

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Girona - Real Valladolid 3:0 (9:1 rożnych)

Girona po kapitalny sezonie, gdzie zajęli miejsce dające prawo do gry w lidze mistrzów radzi sobie dużo gorzej. Zajmują dopiero 10 miejsce dlatego zwycięstwo u siebie z Valladolid dla nich to obowiązek i zmazanie plamy po ostatniej porażce z Mallorcą bo mimo, że Mallorca w tym sezonie radzi sobie dużo lepiej to w tamtym meczu grali w przewadze i powinni ten mecz wygrać.
Valladolid zajmuje 19 miejsce, przed ostatnie tuż przed Valencią z którą ostatnio wygrali 1:0 ale w meczu oddali zaledwie 2 strzały! w tym 1 celny. Ogólnie jest to drużyna do spadku od początku sezonu i to się raczej nie zmieni.
Liczę, że Girona dziś u siebie zagra ofensywnie co za tym idzie liczę również na rożne z ich strony - co najmniej 5.
Girona u siebie Realowi nabili 6 rożnych, z Espanyol również 6, z Leganes również 6, z Real Sociedad również 6, z Bilbao również 6, z Vallecano 4, z Barceloną tylko 1 i z Osasuną 5. Więc tylko w 2-óch meczach nie pokryli tej linii.
Liczę w Gironie przede wszystkim na ataki bokami Gil i Asprilla pokazują się z dobrej strony.

Girona + Girona powyżęj 4,5 rzutów rożnych 1,9 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3003
Do góry Bottom