>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

18 kolejka II ligi 11-12 marzec

Status
Zamknięty.
J 53

jaqbts

Użytkownik
Wiekszosc meczow odbyla sie juz w piatek i sobote ale zostalo pare rozgrywanych dzisiaj i jutro.

Lechia Gdańsk -Unia Janikowo 11 marca, 15:00
Polonia Warszawa -Kmita Zabierzów 11 marca, 18:40
Śląsk Wrocław -Miedź Legnica 12 marca, 18:30
Jagiellonia Białystok -KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 11 marca, 14:00

J 53

jaqbts

Użytkownik
Spotkanie: Polonia Warszawa - Kmita Zabierzow
Typ: 2
Kurs: 5,95
Bukmacher: Expekt
Analiza: Polonia warszawa jest jedna z najgorszych i najbardziej zadluzonych druzyn 2-giej ligi. Duzo wydala na wzmocnienia w tym oknie transferowym ale to nie zacznie od razu przynoscic efektow. Kmita Zabierzow bedzie walczyla o bez problemowe utrzymanie sie w lidze. Obecniej zajmuje 11 lokate, po ktorej gra sie w barazach. jednak do druzyn ktore zajmuja 9 i 10 miejsce dzieli ja tylko bilans bramkowy a ma o 1 mecz mniej wiec na pewno juz dzisiaj bedzie chciala zapewnic sobie pewne miejsce w srodku tabeli.

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Śląsk Wrocław-Miedź Legnica 1

na dzień dobry napisze, że mój typ nie ma zwiazku z moja sygnaturą z podpisu ;)

Wrocławianie nie przespali przerwy zimowej. W klubie doszło do bardzo wielu zmian. Stanowisko trenera objął dobry fachowiec Jan Żurek. Zatrudniono wielu graczy z pierwszoligowym doświadczeniem, &quot;zgranym kartom&quot; podziękowano. Odbyto obóz za granicą ,wyniki sparingów były calkiem dobre. Hurraoptymiści trąbia o awansie, jednak strata jest zbyt duż i raczej w tym roku nie ma na to szans. Grać i wygrywać jednak trzeba ,a Miedź Legnica, która praktycznie wzmocniła sie w zimie jest idealnym zespołem do ogrania...i wejścia dobrze w nową rundę

sutek 79

sutek

Forum VIP
12.03.07r. stadion Ślaska przy ul.Oporowskiej

[center:604bd8a94c]
[/center:604bd8a94c]
[center:604bd8a94c]Śląsk Wrocław - Miedź Legnica[/center:604bd8a94c]

Wynik : 3:1 dla Śląska Wrocław ✅

Mój Typ:1
Kurs:1,60
Buk:BAH
Analiza:

Dziesiąty w tabeli Śląsk podejmuje cztenastą w tabeli Miedź.W pierwszej rundzie padł wynik 2:0 dla piłkarzy z Wrocławia.Ślask bardzo się wzmocnił przed tą rundą przybyli piłkarze z reguły doświadczeni oto oni:Cap,Imeh,Kaczorowski,Lasocki,Morales,pajączkowski,Pokorny,Rusinek i Wójcik.Wrocławianie posiadają bardzo ścisłą kadrę więc każdy zawodnik walczy o miejsce w pierwszej &#39;&#39;11&#39;&#39; i w każdym meczu będzie chial udowodnić że na to miejsce zasługuje.Transfery Miedzi nie są takie jak
Slaska,przybyli:Udenkwor,Smarduch,Kaszczyszyn,Błauciak,Rajkiewicz.Najgrożniejszym piłkarzem Miedziowców jest Damian Misan który strzlił już 7 goli w rozrywkach II ligi.Zaś ubył jeden z najlepszych defensorów Adam Mójta który przeniósł się do kolportera Korony Kielce.
Przejdzmy do skałdów napewno w bramce Ślask zobaczymy Radosława Janukiewicz żelazną obronę będą stanowić bardzo doświadczeni piłkarze:Kaczorowski,Pokorny,Wójcik,Lasocki.W pomocy chyba wystąpią Rusinek,Morales,Sztylka i Pajączkowski a w atkau zapewne Imeh i Szewczuk.
Przypuszczalny skład Miedzi:Stodoła-Kret,Imianowski,Strelec,Błauciak-Udenkwor,Krzyżanowski,Rajkowski,Wodniok,Ziajka,Misan
Kapitan Ślaska Dariusz Sztylka zapowiedział, że wrocławscy gracze w każdym meczu będą dawać z siebie wszystko i walczyć o zwycięstwo, natomiast trener Żurek przyrzekł, że jego zawodnicy będą zostawiali serca na boisku.Wg mnie Ślask dzisiaj ogra przybyszy z Legnicy

pzdr :spokodfhgfh:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Wyniki 18 kolejki 2 ligi polskiej

Ruch Chorzów - Górnik Polkowice 1:0 (0:0)

ŁKS Łomża - Polonia Bytom 3:2 (1:1)

Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice 1:0 (0:0)

Podbeskidzie Bielsko Biała - Stal Stalowa Wola 0:0

Lechia Gdańsk - Unia Janikowo 5:1 (3:1)

Jagiellonia Białystok - KSZO Ostrowiec 1:2 (0:0)

Polonia Warszawa - Kmita Zabierzów 1:0 (1:0)

Śląsk Wrocław - Miedź Legnica 3:1 (2:1)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom